çok sağolun inşallah daim olur sağlığı... cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyordu...?
cnm normalde en garantisi 16. hafta,ama erken öğrenenlerde var 12,13,14 değişiyor yani druna göre..sen ne hissediyosun?
Gözün aydın :) Herkes cinsiyet düşünüyor ben düşer mi diye düşünüyorum demiştin, çok üzülmüştüm :)
Çok mutlu oldum şimdi. Hep beraber cinsiyet düşünebiliriz.
Biraz zorlasak bir oran alabiliriz belki :)
Kızlar mutlu haber....:)
bebeğim sağlıklıymış düşük riski vardı durumu şuanda iyiymiş içim çok rahatladı...:)) 2 li tarama testi yaptırıcam Zeynep kamilde randevu var mıdır acaba..?
cnm normalde en garantisi 16. hafta,ama erken öğrenenlerde var 12,13,14 değişiyor yani druna göre..sen ne hissediyosun?
erkek hissediyorum ama ne olursa kabulüm allahım ne verirse hayırlısını ve sağlıklısını versin...ama rüyamda erkek gördüm..ilk bebeğimde de rüyamda kız görmüştüm...kız oldu...bakalım...:))
ben de hamile kalmadan önce de hep erkek bebek görürdüm rüyamda hep küç erkek bebek kıyafetleri dikkatimi ceker kızlara hi bakmam nedense ben de erkek hissediyorum ama drm kız derse sook olcam tabi o da ayrı
bilmiyorum artık. bu sabahda bulanıyor midem. daha sabah kahvaltısı bile yapamadım. yumurta yiyemiyorum artık.
her sabah
2 ceviz
1adet hurma
1 kaşık pekmek yiyorum.( kan ilacı verince bırakcam)
off o nasıl minübüsmüs ya. benimde göbeğim var. bende bi tane hamile taytı aldm. lwcdan ince kotlar oluyor ya beli lastikli gibi onlardan aldım yeter bunlar. üstlere baktım dediğin gibi hepsi aynı almayı düşünmüyorum. aldığım ince bol kot çok rahat iyiki almışım hamile bölümünden almadım zaten sadece 2 beden büyük aldım.
bende ceviz hurma yiyorum birde kan üzümü diye satılıyo kuru üzüm ondan aldım tavsiye ederim her sabah bir avuç yiyorum
aaaa dimiiii,hiç öyle bilerek seçmemiştim cnm yaaaprofil foton bile erkek bebek zaten
Kızlar neler aşeriyorsunuz...ya ben nedense yaş fındık çok istiyorum canım çok çekiyor....
aaaa dimiiii,hiç öyle bilerek seçmemiştim cnm yaaa
ya ben bişi aşermiyorum walla,yalandan aşerecem artıkkkben de bi gariplik var sanırsam :) sadece 2 saate bi midem kazınıyo,bide gögüslerim şiş ve agrılı onlarda olmasa unutucam hamile oldugumu
benim kuru üzüm artık midemi bulandırıor...tatlı seyler cekmior canım...ceviz basta yedim,şimdi yiyemiyorum...ben kız hissediyorum,ailemdeki tüm erkekler erkek bekliyor:44:
benim kuru üzüm artık midemi bulandırıor...tatlı seyler cekmior canım...ceviz basta yedim,şimdi yiyemiyorum...ben kız hissediyorum,ailemdeki tüm erkekler erkek bekliyor:44:
ya ben bişi aşermiyorum walla,yalandan aşerecem artıkkkben de bi gariplik var sanırsam :) sadece 2 saate bi midem kazınıyo,bide gögüslerim şiş ve agrılı onlarda olmasa unutucam hamile oldugumu
bekle aşerirsin o mide kazıntısı bendede var ama hiç aç değilim sadece midem kazınıyor...midem bulanıyor 66 dan 64 e düştüm kilo verdim ya...
ya kızlarr şu gebelik takvimini bi türlü yapamıyorum.nasıl oluyo yardım eder msnz ?
hmm inşallah cnmm ben de aşermek istiyorum yaaadaha ileriki günlerde belki..
kontrol paneline tıklıyorsun ordan açılan sayfada profili düzenleye tıklıyorsun..bi liste çıkacak orda aşağı doğru indiğinde bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazar doktorunun söylediği tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl olarak giriyorsun düzenleye tıklıyorsun...
eveeet belkiiiiyada o pat diye sölesin sürpriz olsun yaaaa,ayyy yerimm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?