2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
cnm normalde en garantisi 16. hafta,ama erken öğrenenlerde var 12,13,14 değişiyor yani druna göre..sen ne hissediyosun?

erkek hissediyorum ama ne olursa kabulüm allahım ne verirse hayırlısını ve sağlıklısını versin...ama rüyamda erkek gördüm..ilk bebeğimde de rüyamda kız görmüştüm...kız oldu...bakalım...:))

Gözün aydın :) Herkes cinsiyet düşünüyor ben düşer mi diye düşünüyorum demiştin, çok üzülmüştüm :)
Çok mutlu oldum şimdi. Hep beraber cinsiyet düşünebiliriz.

Biraz zorlasak bir oran alabiliriz belki :)

canım biraz da şans işi. göstermezse göstermiyor. dr çoğu nub teorisine göre yüzdelik tahminde bulunuyormuş. gecen hafta araştırma hastenesine gitmiştim 10+6 hiç bişey demedi dr bide yardımcı docent eve geldim nub teorine baktım resmen kız bebek gibi gözüküyordu. ama dr amca bişey demedi kendi dr yarın saat 10da gidicem 2li test için.kendi dr düzcede erken ciniyet bilen dr diye ün yapmış. millet başka doktara giderken10 11 12 haftada sırf cinsiyet için benim gittiğim dr geliyorlarmış:):)bakalım bana yarın bişey söyler 12+0 olcam yarın. ya bide beni o yardımcı docent haftaya 2li test yaptırmak için çağırdı. normalde kimse bakmıyorlar sadece personel yakına bakıyormuş banada oyüzden gel dedi.onada yaptırsam ne olcak ki.

Kızlar mutlu haber....:)
bebeğim sağlıklıymış düşük riski vardı durumu şuanda iyiymiş içim çok rahatladı...:)) 2 li tarama testi yaptırıcam Zeynep kamilde randevu var mıdır acaba..?

çok sevindim canım. darısı diğer arkadaşların başına. topikçe hep böyle güzel haberlerle geliriz inşlh:):)

ben de hamile kalmadan önce de hep erkek bebek görürdüm rüyamda hep küç erkek bebek kıyafetleri dikkatimi ceker kızlara hi bakmam nedense ben de erkek hissediyorum ama drm kız derse sook olcam tabi o da ayrı

bende ceviz hurma yiyorum birde kan üzümü diye satılıyo kuru üzüm ondan aldım tavsiye ederim her sabah bir avuç yiyorum

profil foton bile erkek bebek zaten
aaaa dimiiii,hiç öyle bilerek seçmemiştim cnm yaaa
Kızlar neler aşeriyorsunuz...ya ben nedense yaş fındık çok istiyorum canım çok çekiyor....

ya ben bişi aşermiyorum walla,yalandan aşerecem artıkkk ben de bi gariplik var sanırsam :) sadece 2 saate bi midem kazınıyo,bide gögüslerim şiş ve agrılı onlarda olmasa unutucam hamile oldugumu

benim kuru üzüm artık midemi bulandırıor...tatlı seyler cekmior canım...ceviz basta yedim,şimdi yiyemiyorum...ben kız hissediyorum,ailemdeki tüm erkekler erkek bekliyor:44:

bende eşime natürel kuruşemiş aldırdım içinde badem fındık kaju ceviz kuru üzüm kan üzümü felan var ama misüre sonra tatlılar midemi bulandırmaya başladı....:)

benim kuru üzüm artık midemi bulandırıor...tatlı seyler cekmior canım...ceviz basta yedim,şimdi yiyemiyorum...ben kız hissediyorum,ailemdeki tüm erkekler erkek bekliyor:44:

yogurt yiyebiliyosan yagurdun içine at bi tanıdıgım öyle yemiş bende bir ara cevizden tiksimiştim ama yediden az az yiyorum çok yemiyorum ben ne yesem midem bulanıyo az yemek gerek midemizi tıka basa dodurmamamız gerek sanırım bişeyi caım çok istiyo sonra yiyorum patlayacak kadar ve sonrada tiksiniyorum

Son düzenleme:
ya ben bişi aşermiyorum walla,yalandan aşerecem artıkkk ben de bi gariplik var sanırsam :) sadece 2 saate bi midem kazınıyo,bide gögüslerim şiş ve agrılı onlarda olmasa unutucam hamile oldugumu

bekle aşerirsin o mide kazıntısı bendede var ama hiç aç değilim sadece midem kazınıyor...midem bulanıyor 66 dan 64 e düştüm kilo verdim ya...

ya kızlarr şu gebelik takvimini bi türlü yapamıyorum.nasıl oluyo yardım eder msnz ?

kontrol paneline tıklıyorsun ordan açılan sayfada profili düzenleye tıklıyorsun..bi liste çıkacak orda aşağı doğru indiğinde bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazar doktorunun söylediği tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl olarak giriyorsun düzenleye tıklıyorsun...

hmm inşallah cnmm ben de aşermek istiyorum yaaa daha ileriki günlerde belki..

ben ilk bebeğimde kar aşermiştim Allahtan kar yağıyordu o zamnada getirmişti şimdi buzla idare ediyoruz ama yaş fındığı ben nerden bulucam ya.. eşim varya çıkmış olsa bulsam ne kadar olursa alıcam diyor ama çıkmamış ki....

teşekkürr ederimmm canımm yaw ben doğum tarihini 2014 değilde 2013 yazarsam tabi ki olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…