2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ya arkadaşlar benm saçlarım normalde çok gürdür .aşırı şekilde dökülüyor tararken saçlarımı ellediğimde tutam tutam elime geliyor.engel olamıyorum.böyle bir durumla karşılasan var mı.kan değerlerim de normal çıktı.ne yapmalıyım sizce

canım walla benim de dökülüyor,aktarlarda karısım yaglar var sac icin ondan almayı dusunuyorum..bir de argan yagı var o da iyi geliyormus bi bak istersen..

Annemin de çok dökülmüş saçı, normal, endişelenme.

kızlaaaaar,
akşama ne yemek yapacaksınız?..

canım hiç bişey yapmak istemiyo.
dünden taze fasülye ve pilav var yeter .
bunlarıda annem yapmıştı oda giddi..
halsizlikten bişey yapamıyorumki.
sen ne yapmayı düşünüyosunnnnnn...

yogurtla aram iyi şükür...süt de artık gece içmeye basladım...ama yemegi yiyorum oh kendime geliyorum..sonra acı bi tat agzımdakurtulamadım bundan ...

Magnezyum eksikliği diye biliyorum ben..

Taze fasulye, börülce, badem, tam buğday ekmeği,kuru erik, kuru kayısı, kuru üzüm, kivi, avakado, muz, ıspanak, brokoli, bezelye gibi besinlerde var, bunlar bulunabilir şeyler kızlar tüketin derim :)

Annesi yanında olanlara aynı şehirde olanlara nasıl imreniyorum anlatamam.MİDE BULANTIM YOK AMA CNM HİÇ MUTFAĞA GİRMEK İSTEMİYOR KOKULARDAN RAHATSIZ OLUYORUM.canım deli gibi yemek istiyor ama kendi yaptığm yemeği beğenmiyorum annem olsaydı neler döktürürdü diyorum 3 kilo aldım bi bçk ayda annem olsa herhalde bi7-8 kilo alırdım

Son düzenleme:
Bende hiç yemek yapmak istemiyorum dünden patlıcan ve kırmızı biber közleme yaptım yoğurtlu birde kıymalı makarna yapsam yeter

Ben maalesef 1 aydır mide bulantısı nedeniyle yemek yapamıyorum. Annem barbunya ve tavuk sote yapacak. Inşallah yiyebilirim. Günlerdir doğru düzgün yemek de yiyemiyorum

son adet tarihime göre bugün bebeğim 8+1 oluyor. 10 haziranda gittiğim doktor 6+3 demişti buna göre hesaplıyorum bugün bebeğim 7+6 olmalı. fakat ben bugün başka bir doktora gittim ve o 7+4 dedi. bu farklılığı anlayamadım. ama iki doktorda hiç bi sorun olduğunu söylemedi. sadece ben bu hesplara kafayı taktım. ne dersiniz?

ultrason makinesi farklı oldukça verdiği sonuç da değişiyor.ayrıca aradaki fark zamanla kapanıyormuş.hiç kafanı takma.

Olabilir canım. Cihaz farklı olduğundan olur

selam kızlar....bebişler göbüşler nasıl bakalım? benim göbüş çıktı biraz...ya o degil de ben bebişin cinsiyetini çok merak ediyorum.kız erkek farketmez de...merak işte...ne zaman belli olur ki en önce?herhalde en az bi 4 hafta beklemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…