ya arkadaşlar benm saçlarım normalde çok gürdür .aşırı şekilde dökülüyor tararken saçlarımı ellediğimde tutam tutam elime geliyor.engel olamıyorum.böyle bir durumla karşılasan var mı.kan değerlerim de normal çıktı.ne yapmalıyım sizce
ya arkadaşlar benm saçlarım normalde çok gürdür .aşırı şekilde dökülüyor tararken saçlarımı ellediğimde tutam tutam elime geliyor.engel olamıyorum.böyle bir durumla karşılasan var mı.kan değerlerim de normal çıktı.ne yapmalıyım sizce
kızlaaaaar,
akşama ne yemek yapacaksınız?..
kızlaaaaar,
akşama ne yemek yapacaksınız?..
yogurt yiyebiliyosan yagurdun içine at bi tanıdıgım öyle yemiş bende bir ara cevizden tiksimiştim ama yediden az az yiyorum çok yemiyorum ben ne yesem midem bulanıyo az yemek gerek midemizi tıka basa dodurmamamız gerek sanırım bişeyi caım çok istiyo sonra yiyorum patlayacak kadar ve sonrada tiksiniyorum
Ben maalesef 1 aydır mide bulantısı nedeniyle yemek yapamıyorum. Annem barbunya ve tavuk sote yapacak. Inşallah yiyebilirim. Günlerdir doğru düzgün yemek de yiyemiyorum
son adet tarihime göre bugün bebeğim 8+1 oluyor. 10 haziranda gittiğim doktor 6+3 demişti buna göre hesaplıyorum bugün bebeğim 7+6 olmalı. fakat ben bugün başka bir doktora gittim ve o 7+4 dedi. bu farklılığı anlayamadım. ama iki doktorda hiç bi sorun olduğunu söylemedi. sadece ben bu hesplara kafayı taktım. ne dersiniz?
bende hiç yemek yiyemiyorum,hemde hiiiççç(
son adet tarihime göre bugün bebeğim 8+1 oluyor. 10 haziranda gittiğim doktor 6+3 demişti buna göre hesaplıyorum bugün bebeğim 7+6 olmalı. fakat ben bugün başka bir doktora gittim ve o 7+4 dedi. bu farklılığı anlayamadım. ama iki doktorda hiç bi sorun olduğunu söylemedi. sadece ben bu hesplara kafayı taktım. ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?