2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Aç Aç durmak ne zormuş yaa. Midem böyle açlıktan buruluyor ama yiyemiyorum yesem de çıkarıyorum. Bir şey de icemiyorum :-(
canım ya kıyamam sana..benim hiç ama hiç bulantım olmadı.herkesde farklı oluyor bu süreç.inşallah hemen gecer bulantıların.bebişlerinin gıdaya ihtiyacı var annesi

Oy kuzum seni gördüm iyi oldum. Ben de zayıflamama rağmen göbeğim hafif bombe yaptı :-D cinsiyeti anneler hisseder derler sen ne hissediyorsun bakalım. Ben bi kız bi erkek hissediyorum :-D
Bende Allahin izniyle ocak 2014 Annesi olucaaaaam

Hoş geldin. Hayırlı olsun canım

Canım benim o saydiklarini da kusuyorum maalesef. Su zaten 1-2 bardak zor içiyorum. Baska içecek hic icemiyorum. 2 güne bir bazen her gun serum takılıyor da az rahatliyorum

kuru seyler ye grissini,kraker,pilav vb...aç kaldıkça daha kötü olursun...su içme bi de sık sık...

ben erkek hissediyordum ama çevremdeki herkes istisnasız kız diyor.çin takvimi de kız dio senin de bence 1 kız 1 erkek yada 2 kızın olacak

Tsk ederimmmmm )
Allahim hepimize saglikli, hayirli bebislerimizi kucamiza almaya nasip etsin Insallah

Ben başta erkek hissediyordum, sonra kız gibi gelmeye başladı. Geçen haftaya kadar yine erkek gibi hissettim, bu hafta da kız hissediyorum.

Hislerim pek doğru söylemiyor sanırım :)

Peynir de mi dokunuyor? Benim genelde problemim yok ama olsa da peynir yedim miydi toparlıyorum biraz.
Kahvaltıda zorla az biraz yiyorum. Bulantimi bastıran bir t bulamadım maalesef
Ben başta erkek hissediyordum, sonra kız gibi gelmeye başladı. Geçen haftaya kadar yine erkek gibi hissettim, bu hafta da kız hissediyorum.

Hislerim pek doğru söylemiyor sanırım :)

Benim hisler de cok degisti :-D basta 2 erkek hissediyordum. Sonra 2 kız hissetmeye başladım. Birkaç haftadir şiddetli bir şekilde bir kız bir erkek hissediyorum

Kizlar merhaba ikili testimizi yaptirdik dusuk risk cikti insallah saglikla aliriz kucagimiza yine kalp atisi dinleyemedim zararli dedi

Kızlar neler aşeriyorsunuz...ya ben nedense yaş fındık çok istiyorum canım çok çekiyor....
beyaz dut lokum mısır kiraz canım istedi birde dondurma
bende ceviz hurma yiyorum birde kan üzümü diye satılıyo kuru üzüm ondan aldım tavsiye ederim her sabah bir avuç yiyorum
hurma yeme dogumu kolaylaştırıyor düşük sebebi haberin olsun:18::18:
canım benim gibi dalin şampuanla yıka
kızlaaaaar,
akşama ne yemek yapacaksınız?..
vallahi birşey yapmadım canım istemedi sadece kıymadı manti yaptım 2 yumak onu pişirip yicez dahada yeter yanınada ya salat yada karuz temem
Ben maalesef 1 aydır mide bulantısı nedeniyle yemek yapamıyorum. Annem barbunya ve tavuk sote yapacak. Inşallah yiyebilirim. Günlerdir doğru düzgün yemek de yiyemiyorum
annem burda yok memlekte yemeklerini çok özledim ben
Kizlar merhaba ikili testimizi yaptirdik dusuk risk cikti insallah saglikla aliriz kucagimiza yine kalp atisi dinleyemedim zararli dedi

ben 7 hafta 4 günlüktü sesini duydum birde her gittigimde altan bakıyor riskli gebelik geçirdigim için yavrum saglıklı olsunda gerisi boş benim gittigim klinikte 2 testi 170 yapıyorlar:18::18:naparız bilemiyorum zaten ikiliyi yaptırıyorım 3 ve 4 yaptırmıcam hoş ikiliyide yaptırasın yok amma velakim ameliyat olucagım için şart

Kuzum benim de annem memleketten geldi. Düşük riski ve kusma nedeniyle bir şey yemiyorum diye.
ayyy canım çok iyi anlıyorum seni, ne yapsakki.ama sanırım geçeceekk :)

Ah inşallah geçecek kuzum. Bana serum takılınca biraz rahatliyorum

kızlar bu adet ağrılarınız var mı hala? benim bi ara geçmişti gene başladı.adet tarihim geldi ondan mı diyorum. ama adet olacağım zaman önceden ağrımaz benim o gün ağrır

kızlar bu adet ağrılarınız var mı hala? benim bi ara geçmişti gene başladı.adet tarihim geldi ondan mı diyorum. ama adet olacağım zaman önceden ağrımaz benim o gün ağrır

Ağrılar Dayanılmaz olmadığı sürece korkmaya gerek yok sanırım bendede bi bakıyosun ağrıyor bi bakıyosun duruyor. 1 haftadır rahimde zonklama var benim zonk zonk ama ciddi bir ağrı olmayınca gitmedim doktora.Vücut şaşırıyo valla ondan çok takmamak gerekiyo sanırım

Bugün bendede ağrı vardı üstüne bide eşimle kavga ettik o bağırdı ben bağırdım bi baktım acayip kasığım ağrıyo doktora kendimi zor attım dr buscopan serum verdi onuda istemedim gittiğimde ağrım baya kesilmişti:) dr rahmin büyüyo ondandır dedi boşa 45 tl muayene ücreti bayıldım bebişimi görmüş oldum ama bişey oldu diye çok korktum bugün bebeciğim sağa soa dönüp elini kolunu hareket ettirdi çok tatlıydı ya bida üzmicem kendimi içimdeki küçüğün ne suçu varki 4.34 cm olmuş yavrum kıyamam nası büyüyo içimde dra dedim çok kilo aldım diye hiç bişey demio insan bi yol gösterir dünden beri içmiom vitamini 3 güne bir içicem yoksa şişmanlıktan doğuramicam boşu boşuna progestan içiom zaten kanamam yok bişeyim yok uff bi gideydim ankaraya hiç sevmedim bu hastaneyi ikili testi sordum 60 tl dediler burda yaptıramam galiba gidicez çünki 11 hafta 1 günlük olmuş bebişim Allahım herkesin bebeğine sağlık versin aman kızlar üzülmeyin koruyun kendinizi dersimi aldım bugün

Bebişimin ultrason görüntüsü

maşallah kuzuya

canım walla benim de dökülüyor,aktarlarda karısım yaglar var sac icin ondan almayı dusunuyorum..bir de argan yagı var o da iyi geliyormus bi bak istersen..

argan yağlı bakım maskesi war ama sADECE uçlara sürülüyor.napacağımı şaşırdım çünkü böyle giderse saç kalmaz kafamda.bnde bi aktara uğrayayım.:26:

Peynir de mi dokunuyor? Benim genelde problemim yok ama olsa da peynir yedim miydi toparlıyorum biraz.

canım yemek yapmamaya çalış annen yakınsa o yapsın.pişirince tiksiniyosun benmde bulantım çok.herşeyden tiksiniyorum süt hiç içemedim mesela.bi de çıkarsam bile arkasından hemen yemeğe çalışıyorum zorluyorum mecburen tansiyonmda cok düşüyo baygınlık hissi gelio.ama şükür kilo vermedim bu sayede.bi de aç kalma o zamn daha kötü olyosun.

sağol canm yemeğe çalışıyorum inşallah geçiçidir.doktora söylüyorum olabilir deyip geçiştiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…