Kızlaaar sızın de karnınıza boyle ıgne batıyommus gıbı oluyo mu ara ara farklı noktalarına oluyo bugun benım..
Kızlaaar sızın de karnınıza boyle ıgne batıyommus gıbı oluyo mu ara ara farklı noktalarına oluyo bugun benım..
benmde oluyo canım ara sıra.kasık bölgemde oluyo genelde ama uzun sürmüyo.ama normal sonuçta rahim büyüyo.
Kizlar cok endiseliyim aksam hafif bir lekelenmem oldu yarin 9haftalik olucaz doktora gidicem sabahtan ama sabaha kadar napicam bilmiorum cok korkuyorum ilk bebegim daha once dusuk yasamadim ama hep icimde bir korku vardi bisey olucak diyecalisiyorum ama okadar yogun diil biraz fazla ayakta kaldim sanirim gelince de dinlenmeden yemek yaptim bulantim falan yok bugun biraz bulandi okadar birde otobuslerde oluyor :/ anlamadim ikinci adet tarihim ama icim hic rahat degil belimde agriyor yatiyorum suanda nolur birseyler soyleyin kaybetmek istemiyorummm
Merhaba anneler, bende 9 haftalık hamileyim ve şimdiden 4 kilo aldım çok yemediğim halde. Duyduğuma göre son aylarda kilo alımı çok artıyomuş ben şimdiden alıyorum. Sizler kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ?? Diyetisyene gitmelimiyim sizce. Diyetisyen normalde kilo vermek için gidildiğinde her hafta çağırıyor peki hamilelikte nasıl oluyo ayda birmi çağırır yoksa her haftamı??
Kizlar cok endiseliyim aksam hafif bir lekelenmem oldu yarin 9haftalik olucaz doktora gidicem sabahtan ama sabaha kadar napicam bilmiorum cok korkuyorum ilk bebegim daha once dusuk yasamadim ama hep icimde bir korku vardi bisey olucak diyecalisiyorum ama okadar yogun diil biraz fazla ayakta kaldim sanirim gelince de dinlenmeden yemek yaptim bulantim falan yok bugun biraz bulandi okadar birde otobuslerde oluyor :/ anlamadim ikinci adet tarihim ama icim hic rahat degil belimde agriyor yatiyorum suanda nolur birseyler soyleyin kaybetmek istemiyorummm
Merhaba anneler, bende 9 haftalık hamileyim ve şimdiden 4 kilo aldım çok yemediğim halde. Duyduğuma göre son aylarda kilo alımı çok artıyomuş ben şimdiden alıyorum. Sizler kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ?? Diyetisyene gitmelimiyim sizce. Diyetisyen normalde kilo vermek için gidildiğinde her hafta çağırıyor peki hamilelikte nasıl oluyo ayda birmi çağırır yoksa her haftamı??
Kizlar bilgisayarim hala bozuk telefondanda kk yi beceremiyorum bebisimle ben iyiyz yarin taam 8.haftamizi bitiriyoruz cok sukur kendinize coook dikkat edin yigenlerimi uzmeyin bol su bol istirahat (diyene bakknnn ) :) 2gundur kinalarda oturmadan oynadim nerdeyse :)
günaydın kızlar:)
heyacandan ve stresten uyuamadım.saat beş bucuktan beri ayaktayım.
dr saat 10da gidicez. inşlh herşey iyi çıkar.
2li test için dua edin kızlar.
Canım bencede yorulduğun için olmuştur dinlenince geçicektir..doktora gidip bebeğini görünce rahatarsın annesi..
Ben hiç kilo almadım..10+2 haftalık hamileyim.1.5 kilo verdim şimdiye kadar mide bulantım yokk ama yinede giddi biraz..
Maaşallah bebeğine...aman dikkat ett cnmm sendee..
Canım inşallahhhh güzel çıkıcak sonuçlarr..dualarım seninle...
gerçekten heyecanlı benimde az kaldı ne yapıcam bilmem...
Günaydınnnnnnnn herkeseeee
bende erken kalkanlardanımm..bugün kontrolümüz varrr.
12' de ama ben uyandım erkenden..bebeğimi görücemmmm nasıl acaba hareketlerini görebileckmiyim merak ediyorum yavrumu .
ayyy ama kıçını dönmüş teyzelere,bak sen şu edepsizeBugün bendede ağrı vardı üstüne bide eşimle kavga ettik o bağırdı ben bağırdım bi baktım acayip kasığım ağrıyo doktora kendimi zor attım dr buscopan serum verdi onuda istemedim gittiğimde ağrım baya kesilmişti:) dr rahmin büyüyo ondandır dedi boşa 45 tl muayene ücreti bayıldım bebişimi görmüş oldum ama bişey oldu diye çok korktum bugün bebeciğim sağa soa dönüp elini kolunu hareket ettirdi çok tatlıydı ya bida üzmicem kendimi içimdeki küçüğün ne suçu varki4.34 cm olmuş yavrum kıyamam nası büyüyo içimde dra dedim çok kilo aldım diye hiç bişey demio insan bi yol gösterir dünden beri içmiom vitamini 3 güne bir içicem yoksa şişmanlıktan doğuramicam boşu boşuna progestan içiom zaten kanamam yok bişeyim yok uff bi gideydim ankaraya hiç sevmedim bu hastaneyi ikili testi sordum 60 tl dediler burda yaptıramam galiba gidicez çünki 11 hafta 1 günlük olmuş bebişim Allahım herkesin bebeğine sağlık versin aman kızlar üzülmeyin koruyun kendinizi dersimi aldım bugün
Bebişimin ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 740107
gözün aydın gümüşüm çok sevindim darısı da başımıza olsun inşallahGünaydın kızlar.. dün 2li test yaptırdık burun kemiği ve ense saydamlığı iyi dedi kan sonucunu bekliyorum.. %70 erkek dedi gelecek ay netleşecek... Tüm yavrulara sağlık versin rabbim..
benim de birden kalkınca feci başım dönüyo eşim ayakta zor yakalıyo o dereceSus nazar değmesin. Daha dün ben de şikayet ediyordum hiç midem bulanmıyor hiç belirti yok diye. Geceden beri başım dönüyor. İnsanın uyurken sağdan sola dönerken başı döner mi, dönüyor. Sabah kafamı kaldırdığım gibi istifra ettim. Midem bomboştu zaten bişi de çıkmadı pek.
Anca toparlanıyorum şimdi. Bir daha şikayet etmeyeceğim iyiyim diye.
inş. öyledir canım ben artık normal hayatıma dönmek istiyorum işten eve gidip 3 lü koltuga yatıyorum sonra çupp yataga rahatlayalımda gezelim azcık
anladım canım benim annemde rahatsız şeker tansiyon astım boranşit var allah nasipe derse kurbandan sonra gelicek aslında ban bakmaya gelicekti ben istemedim kaynanam istemiyorum evime kimse glemsin oglunun parasını ben aileme harcıyormuşum annemde bu lafı duymuş çok agırına gitmiş nasıl olduysa ablam dün aradı dedi annem çok aglıyor paşam kaynanası olmasa kzıma giderim kızım amma velakin kadın laf ediyor diken üstünde duruyorum onun evinde dedi ay nasıl canım sıkıldı annem banada kurbanda geliyim kızım dedi kadının stresten tansiyonu tavan yapıyorKuzum benim de annem memleketten geldi. Düşük riski ve kusma nedeniyle bir şey yemiyorum diye.
Ah inşallah geçecek kuzum. Bana serum takılınca biraz rahatliyorum
canım her adet ayrısında olur merak etme bendede olurdu 3 bebek dogurudm onun için bilgiliyim içini ferah tutkızlar bu adet ağrılarınız var mı hala? benim bi ara geçmişti gene başladı.adet tarihim geldi ondan mı diyorum. ama adet olacağım zaman önceden ağrımaz benim o gün ağrır
Bugün bendede ağrı vardı üstüne bide eşimle kavga ettik o bağırdı ben bağırdım bi baktım acayip kasığım ağrıyo doktora kendimi zor attım dr buscopan serum verdi onuda istemedim gittiğimde ağrım baya kesilmişti:) dr rahmin büyüyo ondandır dedi boşa 45 tl muayene ücreti bayıldım bebişimi görmüş oldum ama bişey oldu diye çok korktum bugün bebeciğim sağa soa dönüp elini kolunu hareket ettirdi çok tatlıydı ya bida üzmicem kendimi içimdeki küçüğün ne suçu varki4.34 cm olmuş yavrum kıyamam nası büyüyo içimde dra dedim çok kilo aldım diye hiç bişey demio insan bi yol gösterir dünden beri içmiom vitamini 3 güne bir içicem yoksa şişmanlıktan doğuramicam boşu boşuna progestan içiom zaten kanamam yok bişeyim yok uff bi gideydim ankaraya hiç sevmedim bu hastaneyi ikili testi sordum 60 tl dediler burda yaptıramam galiba gidicez çünki 11 hafta 1 günlük olmuş bebişim Allahım herkesin bebeğine sağlık versin aman kızlar üzülmeyin koruyun kendinizi dersimi aldım bugün
Bebişimin ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 740107
canım kasıkalrına olabilir rahim genişliyor bebek vucuda adapte oluyordur merak etmeKızlaaar sızın de karnınıza boyle ıgne batıyommus gıbı oluyo mu ara ara farklı noktalarına oluyo bugun benım..
canım kahverengimi kan gibimi geldi:44:lekelenmeleri dert etme eger kahverengi geldiyse doktoruma sordugumda çok rahattı birşey olmaz paşam yerleşme kanamasıdır o dediKizlar cok endiseliyim aksam hafif bir lekelenmem oldu yarin 9haftalik olucaz doktora gidicem sabahtan ama sabaha kadar napicam bilmiorum cok korkuyorum ilk bebegim daha once dusuk yasamadim ama hep icimde bir korku vardi bisey olucak diyecalisiyorum ama okadar yogun diil biraz fazla ayakta kaldim sanirim gelince de dinlenmeden yemek yaptim bulantim falan yok bugun biraz bulandi okadar birde otobuslerde oluyor :/ anlamadim ikinci adet tarihim ama icim hic rahat degil belimde agriyor yatiyorum suanda nolur birseyler soyleyin kaybetmek istemiyorummm
sen benim adaşımsın aynı gündeyiz senle bende diyorum bu neden girmiyor demekki benim sıpa 2 gramKizlar bilgisayarim hala bozuk telefondanda kk yi beceremiyorum bebisimle ben iyiyz yarin taam 8.haftamizi bitiriyoruz cok sukur kendinize coook dikkat edin yigenlerimi uzmeyin bol su bol istirahat (diyene bakknnn ) :) 2gundur kinalarda oturmadan oynadim nerdeyse :)
galiba bebek muayenesi olunca kimse heyecandan uyuyamıyorgünaydın kızlar:)
heyacandan ve stresten uyuamadım.saat beş bucuktan beri ayaktayım.
dr saat 10da gidicez. inşlh herşey iyi çıkar.
2li test için dua edin kızlar.
canım benim kan sayımına baktır b 12 düşükse ondanda çarpıntı oluyor strestende olur ben panik atak hastasıyım ordan biliyorumGünaydınnnnnnnn herkeseeee
bende erken kalkanlardanımm..bugün kontrolümüz varrr.
12' de ama ben uyandım erkenden..bebeğimi görücemmmm nasıl acaba hareketlerini görebileckmiyim merak ediyorum yavrumu .
Günaydın kızlar ben de uyuyamıyorum bi de çarpıntı başladı stresten
yarın sabah 9 da kontrolümüz var 2 li testimiz olacak :18:
biçoğunuzun da kontrol zamanı gelmiş inşallah güzel haberlerle dönersiniz.
birbirimize dualar edelim
bu da benim meleğim solda kafası yüzüstü yatmış gibi ellerini yüzüne toplamış ufak ufak hareketleri vardı...cinsiyet söylemedi doktor.nub teorisi falan bişeyler duydum ama ben bu usgden bişey anlamadım
Kizlar bilgisayarim hala bozuk telefondanda kk yi beceremiyorum bebisimle ben iyiyz yarin taam 8.haftamizi bitiriyoruz cok sukur kendinize coook dikkat edin yigenlerimi uzmeyin bol su bol istirahat (diyene bakknnn ) :) 2gundur kinalarda oturmadan oynadim nerdeyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?