2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlaaar sızın de karnınıza boyle ıgne batıyommus gıbı oluyo mu ara ara farklı noktalarına oluyo bugun benım..

Kizlar cok endiseliyim aksam hafif bir lekelenmem oldu yarin 9haftalik olucaz doktora gidicem sabahtan ama sabaha kadar napicam bilmiorum cok korkuyorum ilk bebegim daha once dusuk yasamadim ama hep icimde bir korku vardi bisey olucak diye calisiyorum ama okadar yogun diil biraz fazla ayakta kaldim sanirim gelince de dinlenmeden yemek yaptim bulantim falan yok bugun biraz bulandi okadar birde otobuslerde oluyor :/ anlamadim ikinci adet tarihim ama icim hic rahat degil belimde agriyor yatiyorum suanda nolur birseyler soyleyin kaybetmek istemiyorummm

Merhaba anneler, bende 9 haftalık hamileyim ve şimdiden 4 kilo aldım çok yemediğim halde. Duyduğuma göre son aylarda kilo alımı çok artıyomuş ben şimdiden alıyorum. Sizler kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ?? Diyetisyene gitmelimiyim sizce. Diyetisyen normalde kilo vermek için gidildiğinde her hafta çağırıyor peki hamilelikte nasıl oluyo ayda birmi çağırır yoksa her haftamı??

Yorulduğun için gelmiştir o leke. Bende de olmuştu bir kaç gün iğne vuruldum. Progestan kullanmıyorsan yarın doktor tedbir amaçlı verebilir. Allah'ın izniyle bir şey olmaz.

Maşallah :) Ben 12 haftalığım ve 5 kilo verdim. Ne güzel yiyebiliyorsun. Ama dikkatli ol. Kilo alımı bebek için iyi bir şey değil.

Allah yardımcın olsun canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Bulantılardan 6 haftada 5 kilo verdim hala da devam ediyor. Senin gibiyim su içemiyorum, ilaçlarımla zorla. Maden suyu içebilirsen iç, ayran, meyve suyu. Sıvı ihtiyacını onlarla karşılamaya çalış. Tez zamanda geçer inşallah.

Kizlar bilgisayarim hala bozuk telefondanda kk yi beceremiyorum bebisimle ben iyiyz yarin taam 8.haftamizi bitiriyoruz cok sukur kendinize coook dikkat edin yigenlerimi uzmeyin bol su bol istirahat (diyene bakknnn ) :) 2gundur kinalarda oturmadan oynadim nerdeyse :)

günaydın kızlar:)
heyacandan ve stresten uyuamadım.saat beş bucuktan beri ayaktayım.
dr saat 10da gidicez. inşlh herşey iyi çıkar.
2li test için dua edin kızlar.

Canım bencede yorulduğun için olmuştur dinlenince geçicektir..doktora gidip bebeğini görünce rahatarsın annesi..

Ben hiç kilo almadım..10+2 haftalık hamileyim.1.5 kilo verdim şimdiye kadar mide bulantım yokk ama yinede giddi biraz..

Maaşallah bebeğine...aman dikkat ett cnmm sendee..

Canım inşallahhhh güzel çıkıcak sonuçlarr..dualarım seninle...
gerçekten heyecanlı benimde az kaldı ne yapıcam bilmem...

Günaydınnnnnnnn herkeseeee
bende erken kalkanlardanımm..bugün kontrolümüz varrr.
12' de ama ben uyandım erkenden..bebeğimi görücemmmm nasıl acaba hareketlerini görebileckmiyim merak ediyorum yavrumu .

12' de ama ben uyandım erkenden..bebeğimi görücemmmm nasıl acaba hareketlerini görebileckmiyim merak ediyorum yavrumu .

inşlh canım. sağol duaların için. nette zaman daha çabuk geçiyor diye nete girdim. görürsün canım allahın izniyle sende hareketlerini.

Günaydın kızlar ben de uyuyamıyorum bi de çarpıntı başladı stresten
yarın sabah 9 da kontrolümüz var 2 li testimiz olacak :18:
biçoğunuzun da kontrol zamanı gelmiş inşallah güzel haberlerle dönersiniz.
birbirimize dualar edelim

lekelenmen devam etmediyse sadece az bir lekelenmeyse o yerleşme kanamasıdır genellikle olur bu haftalarda...

ayyy ama kıçını dönmüş teyzelere,bak sen şu edepsize
yerim onun totoşunu
stres yok canım kocayı öyle canını sıktımı evde vazo gibi görüceksin ne dese sulicaksın boşveeer

Günaydın kızlar.. dün 2li test yaptırdık burun kemiği ve ense saydamlığı iyi dedi kan sonucunu bekliyorum.. %70 erkek dedi gelecek ay netleşecek... Tüm yavrulara sağlık versin rabbim..
gözün aydın gümüşüm çok sevindim darısı da başımıza olsun inşallah
benim de birden kalkınca feci başım dönüyo eşim ayakta zor yakalıyo o derece
kan artışından dolayı oluyomuş canım

inş. öyledir canım ben artık normal hayatıma dönmek istiyorum işten eve gidip 3 lü koltuga yatıyorum sonra çupp yataga rahatlayalımda gezelim azcık

melekim valla doktor amca güzel şeyler söylerse bu hafta gezmeye başlicam 3 aydır yatıyorum yaaa :111:
yaz geldi evde sıcaktan oturamıyom yatamıyom
işe gel işten eve insan sıkılıyo

bu da benim meleğim solda kafası yüzüstü yatmış gibi ellerini yüzüne toplamış ufak ufak hareketleri vardı...cinsiyet söylemedi doktor.nub teorisi falan bişeyler duydum ama ben bu usgden bişey anlamadım

Kuzum benim de annem memleketten geldi. Düşük riski ve kusma nedeniyle bir şey yemiyorum diye.

Ah inşallah geçecek kuzum. Bana serum takılınca biraz rahatliyorum
anladım canım benim annemde rahatsız şeker tansiyon astım boranşit var allah nasipe derse kurbandan sonra gelicek aslında ban bakmaya gelicekti ben istemedim kaynanam istemiyorum evime kimse glemsin oglunun parasını ben aileme harcıyormuşum annemde bu lafı duymuş çok agırına gitmiş nasıl olduysa ablam dün aradı dedi annem çok aglıyor paşam kaynanası olmasa kzıma giderim kızım amma velakin kadın laf ediyor diken üstünde duruyorum onun evinde dedi ay nasıl canım sıkıldı annem banada kurbanda geliyim kızım dedi kadının stresten tansiyonu tavan yapıyorne olucak bu benim halim ya kaynanam bile lekelenmelerim oldugu halde 1 kere kapıyı açmadı aramz sormaz ne varsaa annelerde var yeminle ben annemi çok özledim kokusu burnumda tütüyor
kızlar bu adet ağrılarınız var mı hala? benim bi ara geçmişti gene başladı.adet tarihim geldi ondan mı diyorum. ama adet olacağım zaman önceden ağrımaz benim o gün ağrır
canım her adet ayrısında olur merak etme bendede olurdu 3 bebek dogurudm onun için bilgiliyim içini ferah tut
yavrum benim benim bebegimin kardeşiallahım kucagımaz aldıgımız günü göstersin kardeşim işşallah kokusunu şöyle burnumuza çekelim mis mis
Kızlaaar sızın de karnınıza boyle ıgne batıyommus gıbı oluyo mu ara ara farklı noktalarına oluyo bugun benım..
canım kasıkalrına olabilir rahim genişliyor bebek vucuda adapte oluyordur merak etme
canım kahverengimi kan gibimi geldi:44:lekelenmeleri dert etme eger kahverengi geldiyse doktoruma sordugumda çok rahattı birşey olmaz paşam yerleşme kanamasıdır o dedirabbim korktugumuzdan kılmasın bizi işşallah
diyetteyim ben canım aşırı yasak bana 500 gram oaldım ben okadar sıkmam adoktor ayda 1 kilo dediaman diyim dikkat et birde bu kilonun geri vermesi var:18::18::18:33 kiloyu ben nasıl verdim ahh bir bilsen
sen benim adaşımsın aynı gündeyiz senle bende diyorum bu neden girmiyor demekki benim sıpa 2 gram
galiba bebek muayenesi olunca kimse heyecandan uyuyamıyor bende 7 ayaktaydım 2 temmusu iple çekiyorum
canım benim kan sayımına baktır b 12 düşükse ondanda çarpıntı oluyor strestende olur ben panik atak hastasıyım ordan biliyorum işşallah gzüel haberlerle gelirsin
canım no problem no panik hayırlı haberlerle gel işşallah
bu da benim meleğim solda kafası yüzüstü yatmış gibi ellerini yüzüne toplamış ufak ufak hareketleri vardı...cinsiyet söylemedi doktor.nub teorisi falan bişeyler duydum ama ben bu usgden bişey anlamadım

coguk utanmıştır annesi

çok sallama göbeğiniii,düşürürsün bebeğiniiiiAman ALLAH korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…