kızlar allahım aşükürler olsun lekelenmelerim bittiçok az ara ara geliyor midem çok bulanıyor yemekten sonra birde birşey dicem ter kokusuna gelemiyorum ben ya
birde birşey var bu aralar çok çirkinleştim gibime geliyor suratımın rengi degişti eşim diyor sana öyle geliyor herkezde diyor sanki sapsarı sizlerde oluyormu merak ettim
Bugün bendede ağrı vardı üstüne bide eşimle kavga ettik o bağırdı ben bağırdım bi baktım acayip kasığım ağrıyo doktora kendimi zor attım dr buscopan serum verdi onuda istemedim gittiğimde ağrım baya kesilmişti:) dr rahmin büyüyo ondandır dedi boşa 45 tl muayene ücreti bayıldım bebişimi görmüş oldum ama bişey oldu diye çok korktum bugün bebeciğim sağa soa dönüp elini kolunu hareket ettirdi çok tatlıydı ya bida üzmicem kendimi içimdeki küçüğün ne suçu varki4.34 cm olmuş yavrum kıyamam nası büyüyo içimde dra dedim çok kilo aldım diye hiç bişey demio insan bi yol gösterir dünden beri içmiom vitamini 3 güne bir içicem yoksa şişmanlıktan doğuramicam boşu boşuna progestan içiom zaten kanamam yok bişeyim yok uff bi gideydim ankaraya hiç sevmedim bu hastaneyi ikili testi sordum 60 tl dediler burda yaptıramam galiba gidicez çünki 11 hafta 1 günlük olmuş bebişim Allahım herkesin bebeğine sağlık versin aman kızlar üzülmeyin koruyun kendinizi dersimi aldım bugün
Bebişimin ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 740107
nasıl içiyosun 3 4 litre maşallahMerhaba arkadaşlar,ben uzun süredir yazamıyorum.anne adaylarımız baya çoğalmış girmeyeli.herkese güzel bir hamilelik dönemi dilerim.bizde herşey yolunda çok şükür.kanama alanı falan yok oldu nihayet :)ama progestana yine de biraz daha devam.haftaya perşembe ikili testimiz var.her randevu öncesi heyecandan ölüyorum yaa..mide bulantım hafiften var ama kusma hiç olmadı.hemen bişeyler yiyince kendime geliyorum.arada hafif hafif kasık ağrılarım da oluyor.bu da normalmiş zaten.hamilelik güzel gidiyor.su içmek biraz zor geliyor.normalde çok su içen biri değilim zaten.ama şimdi 3-4 lt arası içmeye çalışıyorum.yemek konusunda gerekli şeyleri doktor haftaya konuşacaz dedi.şimdilik hiç yiyemesen bile sorun değil dedi.işte böyle ben de durumlar..
melekim valla doktor amca güzel şeyler söylerse bu hafta gezmeye başlicam 3 aydır yatıyorum yaaa :111:
yaz geldi evde sıcaktan oturamıyom yatamıyom
işe gel işten eve insan sıkılıyo
valla canım ben de şaşıyorum kendime bazen nasıl içiyorum diye ama mecbur olunca içiliyor valla.benim lekelenmeler olmuştu başlarda ve su içmek gerçekten çok rahatlattı beni ve lekelenmelerimi de azalttı bence.tabi ilaçların da etkisi var da.1,5 ltlik şişem hep yanımda durup durup içiyorum,çok da kolay olmuyor tabi.iş yerinde daha düzenliyim,ancak eve gidince salıyorum biraz.özellikle hafta sonları.nasıl içiyosun 3 4 litre maşallahben bi litre zor içiyorum...su midemi kaldırıyor
kızlar allahım aşükürler olsun lekelenmelerim bittiçok az ara ara geliyor midem çok bulanıyor yemekten sonra birde birşey dicem ter kokusuna gelemiyorum ben ya
birde birşey var bu aralar çok çirkinleştim gibime geliyor suratımın rengi degişti eşim diyor sana öyle geliyor herkezde diyor sanki sapsarı sizlerde oluyormu merak ettim
bende aynısıydım..gören sen hastamısın diyordu(bilmeyenler)..sapsarıydım..yeni yeni toparlanıyorum
nasıl içiyosun 3 4 litre maşallahben bi litre zor içiyorum...su midemi kaldırıyor
oluyor oluyor merak etme kendi kokumdan nefret ettim ki bende daha yeni başladı koku hassasiyeti yüzümde soyuluyor özellikle ağız çevrem kızarık kızarık ne denediysem fayda etmedi
canım sagol sana akıl veriyim onu yap hakiki zeytin yagını pamuga koy sür o bölgeye yumuşucak ve pulların gidicek bu işler karnın içinde gerekli bebem duştan önce sürn kızlar sonra bakın çatlak oluyormu banada bir arkadaşım demiştihakiki zeytin yagı vucudu nemlendiriyor bu arada birşey paylaşmak istiyorum ben ya inanın deli gibi siyah zeytin yiyourm sizlerdede yiyen varmı eşim yetiştiremiyor zeytini her ögün
ben de zeytn cok yiyorum...ekmek arası bi tatlı geliyorki peynirle...
Kizlar gunaydindoktordan geldim simdi bebisimi gordum kocaman olmus masallah ultrasonda 8hafta 5 gunluk dedi doktorum hersey normalmis sukur.sadece kendimi yormamami soyledi uzat ayaklarini hep dedi :)
Progestan verdi sabah aksam icicem decavite devam dedi simdilik bu kadar temmuzun 1inde tekrar gidicem inss
Bulantim falan yok sukur hamile gibi hissetmiyordum ama gorunce onu ole artik daha dikkatli olucam
Hepinize hayirli cumalar dikkat edin cokk
Günaydın .. bu hafta bir çok arkadaşım icin 2li test zamani.. hepimiz icin hayırlı sağlıklı haberler olur umarim. Hala hic gobegim yok hatra 1, 5 kilo vermisim. Aksamlari şişiyor sabah wcden sonra yine ayni tahta gibi ben :)
Birde kizlar doktora sormayi unuttum ara ara ellerim uyusuyo hareketsiz yukarda durunca kan akisindan heralde degil mi?
Bebgimin ultrason kagidinda 20.8mm yazio masallah dimi
daha ne istiyosu bundan sonra bi çıkcakki gizleyemiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?