2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar allahım aşükürler olsun lekelenmelerim bittiçok az ara ara geliyor midem çok bulanıyor yemekten sonra birde birşey dicem ter kokusuna gelemiyorum ben ya
birde birşey var bu aralar çok çirkinleştim gibime geliyor suratımın rengi degişti eşim diyor sana öyle geliyor herkezde diyor sanki sapsarı sizlerde oluyormu merak ettim

Merhaba arkadaşlar,ben uzun süredir yazamıyorum.anne adaylarımız baya çoğalmış girmeyeli.herkese güzel bir hamilelik dönemi dilerim.bizde herşey yolunda çok şükür.kanama alanı falan yok oldu nihayet :)ama progestana yine de biraz daha devam.haftaya perşembe ikili testimiz var.her randevu öncesi heyecandan ölüyorum yaa..mide bulantım hafiften var ama kusma hiç olmadı.hemen bişeyler yiyince kendime geliyorum.arada hafif hafif kasık ağrılarım da oluyor.bu da normalmiş zaten.hamilelik güzel gidiyor.su içmek biraz zor geliyor.normalde çok su içen biri değilim zaten.ama şimdi 3-4 lt arası içmeye çalışıyorum.yemek konusunda gerekli şeyleri doktor haftaya konuşacaz dedi.şimdilik hiç yiyemesen bile sorun değil dedi.işte böyle ben de durumlar..

bende aynısıydım..gören sen hastamısın diyordu(bilmeyenler)..sapsarıydım..yeni yeni toparlanıyorum

Maşallaaahh kuzu gibi yatıyor :) Üzme kendini, bebek de üzülüyordur bak. Progestan hiç kullanmadım ben. Sana niye vermişler ki acaba?

nasıl içiyosun 3 4 litre maşallahben bi litre zor içiyorum...su midemi kaldırıyor

melekim valla doktor amca güzel şeyler söylerse bu hafta gezmeye başlicam 3 aydır yatıyorum yaaa :111:
yaz geldi evde sıcaktan oturamıyom yatamıyom
işe gel işten eve insan sıkılıyo

dün ilk defa bir gezme yapayım dedim e haliyle geç kalktım 01:00 geliodu yataga yattıgımda eşimde şehirdışındaydı sabah kalkamamışım alarmı güncellemeyi unutmuşum ohh fosur fosur uyumuşum 9 işe geldim

nasıl içiyosun 3 4 litre maşallahben bi litre zor içiyorum...su midemi kaldırıyor
valla canım ben de şaşıyorum kendime bazen nasıl içiyorum diye ama mecbur olunca içiliyor valla.benim lekelenmeler olmuştu başlarda ve su içmek gerçekten çok rahatlattı beni ve lekelenmelerimi de azalttı bence.tabi ilaçların da etkisi var da.1,5 ltlik şişem hep yanımda durup durup içiyorum,çok da kolay olmuyor tabi.iş yerinde daha düzenliyim,ancak eve gidince salıyorum biraz.özellikle hafta sonları.

oluyor oluyor merak etme kendi kokumdan nefret ettim ki bende daha yeni başladı koku hassasiyeti yüzümde soyuluyor özellikle ağız çevrem kızarık kızarık ne denediysem fayda etmedi

bende aynısıydım..gören sen hastamısın diyordu(bilmeyenler)..sapsarıydım..yeni yeni toparlanıyorum
ozaman bende bir sorun yok sagol içim ferahladı inan

canım ben günde en az 3 litre en fazla 4 litre su içmem lazım hem enfeksiyon kapmayalım diye hemde riskli gebelik geçiriyourm diye içiyorum hayırlı cumalar sıpalarımın anneleri

oluyor oluyor merak etme kendi kokumdan nefret ettim ki bende daha yeni başladı koku hassasiyeti yüzümde soyuluyor özellikle ağız çevrem kızarık kızarık ne denediysem fayda etmedi

canım sagol sana akıl veriyim onu yap hakiki zeytin yagını pamuga koy sür o bölgeye yumuşucak ve pulların gidicek bu işler karnın içinde gerekli bebem duştan önce sürn kızlar sonra bakın çatlak oluyormu banada bir arkadaşım demişti hakiki zeytin yagı vucudu nemlendiriyor bu arada birşey paylaşmak istiyorum ben yainanın deli gibi siyah zeytin yiyourm sizlerdede yiyen varmı eşim yetiştiremiyor zeytini her ögün

ben de zeytn cok yiyorum...ekmek arası bi tatlı geliyorki peynirle...

Kizlar gunaydin doktordan geldim simdi bebisimi gordum kocaman olmus masallah ultrasonda 8hafta 5 gunluk dedi doktorum hersey normalmis sukur.sadece kendimi yormamami soyledi uzat ayaklarini hep dedi :)
Progestan verdi sabah aksam icicem decavite devam dedi simdilik bu kadar temmuzun 1inde tekrar gidicem inss
Bulantim falan yok sukur hamile gibi hissetmiyordum ama gorunce onu ole artik daha dikkatli olucam
Hepinize hayirli cumalar dikkat edin cokk

Günaydın .. bu hafta bir çok arkadaşım icin 2li test zamani.. hepimiz icin hayırlı sağlıklı haberler olur umarim. Hala hic gobegim yok hatra 1, 5 kilo vermisim. Aksamlari şişiyor sabah wcden sonra yine ayni tahta gibi ben :)

Birde kizlar doktora sormayi unuttum ara ara ellerim uyusuyo hareketsiz yukarda durunca kan akisindan heralde degil mi?
Bebgimin ultrason kagidinda 20.8mm yazio masallah dimi

aman sakın öyle deme nazar değiyor bende öyleydin ki benim 12 haftaya geldi dünden beri miğde bulantısı baş ağrısı kendi kokuma dayanamıyorum şuanda ne kadar rahattım oysaki

daha ne istiyosu bundan sonra bi çıkcakki gizleyemiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…