2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben de zeytn cok yiyorum...ekmek arası bi tatlı geliyorki peynirle...
dimi sabah eşime diyorum zeytin almak lazım tamam paşam alırım diyor yok deidm tatirlatıyım unutmada dedim adam şu moddaadamcagıza hatırlatmak ta hata yaptım acabapazara gidelim bugün dedm yavaş yavaş ban asen jübileni yaptın ben gider gelirim didi banabebegimize birşey olur yeni lekelenmelerin gitti dedi bu adam benim iyiligimi istiyor amma velakin çok sıkıyor ksıtlıyorben bu keltoşla ne yapıcem:18::18:
allahıma şükrü iyi çıkmış ianna aklım sendeydibende içiyorum bebem 200 sabah 200 akşam günde 9 ilaç içiyorum ben igneyi saymıyorum bebek ilaç manyagı oldu yeminle
ikigün öncesine kadar bende çok zeytin yiyordum ama tiksindim artık şimdi peynir yiyom sadece bide çavdar ekmeği çok kötü geliyor artık tadı yine beyaz ekmeğe döndüm
canım doktor ban hadi halk ekmegi hatıyorlarya ordan tam bugday ekmegi al dedi eşimle bana onda katlı maddesi yokmuş frınlarda varmış diyeyim ddiidm kenpek yeme kansızlık yapar çavdar ye dedi bende sabh 3 dilim yiyourm çavdar zeytinin anasını aglatıyorum
fazlalıkları atınca öle oluyordün üst komşum çagırıd oglanın çükünü kestirmişkına var diye anacım gittik 6 tane hamile vardı millet dedim bu seneyi beklemiş yarıdan çogu erkek bu sene erkek senesi galiba
Birde kizlar doktora sormayi unuttum ara ara ellerim uyusuyo hareketsiz yukarda durunca kan akisindan heralde degil mi?
Bebgimin ultrason kagidinda 20.8mm yazio masallah dimi

maşşallah canım benimkide çok büyümüş rahbbime bir degil bin kere şükürler olsunki evladımı gene bana verdi çok mutlu oluyorum muayeneye gidince heyecandan sevinçten yapamıyourm eşimin kafasını ütülememde cabası2 temmusu bekle şimdi işin yoksa

Maşallaaahh kuzu gibi yatıyor :) Üzme kendini, bebek de üzülüyordur bak. Progestan hiç kullanmadım ben. Sana niye vermişler ki acaba?

Bilmiom canım daa iyi tutunur falan dedi benim bel ağrım vardı kasık ağrısı vardı başlarda ama normal yani sonuçta bebek tutunmaya çalışıodu iiki kullanmıon valla kadın önlem maksatlı verdim dedi bide pco vardı bende belki o yüzdende verdi bi kurtulsam şu ilaçtan bide alttan ittiriyorum her akşam zulüm yani böyle daa tesirli ve yanetkisi az oluomuş son bir haftam kaldı şükür

Ya sabah ağrıyla uyandım rahmimin içinde bişeyler oluo ben hissediom hareketlerini galiba bir dakika sürdü geçti kramp gibi tek bendemi oluo ya bişey takla atıo içimde sanki:)

CANIM BEN 2 OGLUMU HİSSTTİGİMDE 3.5 AYLIKTI SENİNKİ ERKENDEN TEKMELER ATIYORALLAHIM O GÜBNLERİ GSÖTERSİN İNAN ÇOK ÖZLEDİM TEKME YEMEYİBEN AGIZDAN ALIYORUM BEBEM DOGUMA KADARDA KULLANICAM MALESEF BANADA DOKTOR PKO OLDUGU İÇİN DİYAFIORMİN VERDİ ŞEKER HAPİ HEP KİLO VERDİRİYOR HEMDE PKOYA BİBERBİR DEDİ 2 CM OLAN RAHİM BOYUM MAŞŞALLAH 4 ÜSTÜNDE ÇIKTIALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN RAHİM BOYUMU İŞŞALLAH O KISALINCA BENİM İŞİM BİTİYOR MALESEF
DUANIZI ESİRGEMEYİN HAMİLEİEİRN DUASI KABUL OLUYORYA BEN HER SECDEMDE SİZE EDİYORUM TOPLAM DİYOPRUMK OCAK ANNELERİNİN BBELRİNE SAGLIK ZAMANINDA DOGURMALARINI NASİP ET BEBEGİ OLMAYNLARAD TE ZZAMNDA İŞALAH DİYORUM
RABBİM KİMSENİN KUCAGINI BÖOŞ BIRAKAMSIN DÜN KINADA OKADAR HAMİLE VARDIKİ KARINLARI KOCAMAN İMRENDİM YEMİNLE HAYAL ETTİM İŞTE PAŞAM BU SEFER SENDE BÖYLE TOPİLİK OLUCAKSIN BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAKSIN DEDİM POZİTİF DÜŞÜNÜYÜM POZİTÜF OLSUN DEGİLMİ

dün eve girdim allahım ev burnuma nasıl koktu hiç oturmadan başladım temizlige evi sildim süpürdüm toz aldım banyo tuvalet ovdum
çamaşır suyu koktu ev ohhh mis dunya varmış dedim tabi belim ayrılcaktı nerdeyse pertim çıkmış ama iyi oldu temizlendi heryer

bu haftalara sağlıcakla geldik inşallah devamı da gelecek,herşey güzel olcak.ben de 1,5 kilo vermiştim şuanda sadece o kiloyu aldım.aynı kilomdayım yani.benim de akşamları kocaman bir karın oluyor,akşamla sabah arası 1 kilo farkediyor zaten.sen de durumlar nasıl egumus?kanamalar bitti mi,işe başladın mı?

Amin canım benim hergün tekmeler inşallah bebişlerimiz:) ben ne olduunu anlayamıyorum bağırmışım aşkım korkuyorum falandiye geçiverdi sonra kalktım bişeyler yedim su içtim heme,n bebek açlıktanmı sinirlendi diye:) bilmiomki rahmim büyüyo ondanmı desem böyle oynuo bişey içimde anne olmak kolay değil valla ben o 9 tane içtiğin 200 mglık ilaçtan günde bir tane kullanıom mahvedio beni valla helal nası içion sen ya annelik böyle bişi işte ben alttan alıyorum bide
İnşallah seninde benimde karnımız o hamileler gibi olur o günlere sağlıkla geliriz tatlişim

Canım eline bi eldiven tak yinede ben çamaşır suyunu pek kullanmıom buara kokusu çok ağır diye cif kullanıom:) sanki daa az yan etkisi varmış gibi psikolojik yanim ama şuara tuz ruhu falan hayatta kullanmam ayy o bel ağrısını bilmezmiyim ayağının altına bi yastık koy dinlen canım çok ii gelio

Canim dua ettim senin icin

Kanama hafif ama var.. raporluyum yine bir ay..aalıştım artık. . Tatile gitmek istiyorum ama henuz izin yok. Yatmaktan cok sikildim. Acik bufe hayal ediyorum. Cunku bazen pisirdigim yemegi istemiyor canim dr kanama durursa temmuzda gidersin dedi ama kayin validem yok gitmesin busene dedi sinir oldum.. tatile giden varmı aranizda?

Bende su içmeyi çok severim normalde 2 litreden aşağı su içmem şimdi rahat 3-4 içiyorum daada içesim gelioda uyuyamicam tuvalete gitmekten diye abartmıom:)) birazda bünyeye alakalı suyla çalışıo benim vücut:)

işşallah canım benim kullandıgım ilaçları saysam böle kalırısn evladım için mecburum teyzesi o iyi olsun yeterki allahım dün hamileleri görüdmya içim bri tuaf olsu elim hemen karnıma gittiokşadım karnımı bebegim dedim beni sakın bırakma
herkez aldıkalrını yazıyor kiminin agustaosta kişimin eylüldeymiş dogumu benim kereta minnacık daha ordan biri deidbebeklrin neden öldü dedim boşvar konuşmak istemiyorum canım sıkılıyor kesip attım göbegimi görsen kan sulandırıcılardan dün eşi ay dedi çok morarmış deidm olsun morarma geçer tyeterki kalp üzülmesin dedim 11 vurunuyoz ignemizi ilaçlarımıza alıyorum annem aradı gecen bebegim ne yapıyor diye dedim seninki iyi malşşallah şuan midemi bulandırıyor dedimceviz yiyemedim deidm dün eşime hep unutuyourm sen cevizi fındıgı kır getir yedir eliyle sütüde içmemeye başladın dedi bende unutuyorum neyapayım deidm bundan sonra unutma ben ısıtıcam dedigene süt baskısı başladı amanın

kız otur otrudgun yerde krnındakinden önemlimi dseneye gidersin benim canım yokmu 3 bebegimdede yattım dışarı çıkamadım ne gezme ne tatil dogumlarıma kadar yattım nedenbebegim dursun iyi oldun diye bunda yatmıyorum yavaş yavaş iş yapıyorum kendimi kısıtlamadım canım ne isterse yapıyorum vallahi olanın önüne zaten olucak olduktan sonra geçilmiyor
teşekkür ederim bu arada duan için

eldivende takmadım domestos kullandım çamaşır suyu kadar agır deil elimide mecbur degdim cam önleri silmek için neyse birdaha eldiven kullanırım o yorgunlukla arkadaşların ısrarıyla gezmeye gittim dabi sabah pert neyse bugun dinlenirim

kızlarr günaydın,

ikili testimin sonucu çok iyi çıktı Allaha şükür,

çarşamba belli olacaktı ama ben kafaya takmayım dedim ve bu sabah ogrendim,

Darısı sizlerin başına,

kızlarr günaydın,

Darısı sizlerin başına,

Amin canım hep sağlıklı olur bebeklerimiz inşallah hadi gözün aydın Rabbim bizlerede güzel haberler almayı nasip etsin

Kızlar istanbulda olup hangi hastanelere gittiğinizi söyleyebilirmisiniz...?

kızlarr günaydın,

Darısı sizlerin başına,

amin işşallah canım benim
ben kalkayımda şu işelri yavaş yavaş yapayım anca biter birazdan gelirim aranıza
kızlar bu arada eşim ban lakap taktı ilaçlatr uyku yapıyorya desem lakabımı gülersiniz hadi siiz merakta bırakmıyım lakabım şu pokemonpokemon aşagı pokemon yukarıd iyor adam geçen diyor pokemon sütünü iç

ECRINFATIMA

canım ben hastaneye gitmiyorum doktorum arda lebbet femikal kilinigi var ona gidiyorum adam ataşehir memorialde görev yapıyoramam biraz bebegim büyüsün burde evime yakın bir yer var orda dogumu düşünüyorum benim doktorum dogumları çok pahalı altından kalkamam hoş dikişede çok istediler bir arkadaşımzı sormuş 9400 istemişbu gidişimde bakıcam kaç tl istiyor benden işallah az ister köeşde paramda yok çok isterse benim halimi düşünmek bile istemiyorum adamın muayenesi 320 tl 2 temmusta saat 3 ordayım gidicem gene evladımı görücem yavrum için herşeyimi veririm yeterki durusn bebegim benle cennet gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…