Saglikla gelsin de ben fil gibi olmaya raziyim..
dimi sabah eşime diyorum zeytin almak lazım tamam paşam alırım diyor yok deidm tatirlatıyım unutmada dedim adam şu moddaben de zeytn cok yiyorum...ekmek arası bi tatlı geliyorki peynirle...
allahıma şükrü iyi çıkmış ianna aklım sendeydiKizlar gunaydindoktordan geldim simdi bebisimi gordum kocaman olmus masallah ultrasonda 8hafta 5 gunluk dedi doktorum hersey normalmis sukur.sadece kendimi yormamami soyledi uzat ayaklarini hep dedi :)
Progestan verdi sabah aksam icicem decavite devam dedi simdilik bu kadar temmuzun 1inde tekrar gidicem inss
Bulantim falan yok sukur hamile gibi hissetmiyordum ama gorunce onu ole artik daha dikkatli olucam
Hepinize hayirli cumalar dikkat edin cokk
canım doktor ban hadi halk ekmegi hatıyorlarya ordan tam bugday ekmegi al dedi eşimle bana onda katlı maddesi yokmuş frınlarda varmış diyeyim ddiidm kenpek yeme kansızlık yapar çavdar ye dedi bende sabh 3 dilim yiyourm çavdar zeytinin anasını aglatıyorumikigün öncesine kadar bende çok zeytin yiyordum ama tiksindim artık şimdi peynir yiyom sadece bide çavdar ekmeği çok kötü geliyor artık tadı yine beyaz ekmeğe döndüm
fazlalıkları atınca öle oluyorGünaydın .. bu hafta bir çok arkadaşım icin 2li test zamani.. hepimiz icin hayırlı sağlıklı haberler olur umarim. Hala hic gobegim yok hatra 1, 5 kilo vermisim. Aksamlari şişiyor sabah wcden sonra yine ayni tahta gibi ben :)
Birde kizlar doktora sormayi unuttum ara ara ellerim uyusuyo hareketsiz yukarda durunca kan akisindan heralde degil mi?
Bebgimin ultrason kagidinda 20.8mm yazio masallah dimi
Maşallaaahh kuzu gibi yatıyor :) Üzme kendini, bebek de üzülüyordur bak. Progestan hiç kullanmadım ben. Sana niye vermişler ki acaba?
Bilmiom canım daa iyi tutunur falan dedi benim bel ağrım vardı kasık ağrısı vardı başlarda ama normal yani sonuçta bebek tutunmaya çalışıodu iiki kullanmıon valla kadın önlem maksatlı verdim dedi bide pco vardı bende belki o yüzdende verdi bi kurtulsam şu ilaçtan bide alttan ittiriyorum her akşamzulüm yani böyle daa tesirli ve yanetkisi az oluomuş son bir haftam kaldı şükür
Ya sabah ağrıyla uyandım rahmimin içinde bişeyler oluo ben hissediom hareketlerini galiba bir dakika sürdü geçti kramp gibi tek bendemi oluo ya bişey takla atıo içimde sanki:)
bu haftalara sağlıcakla geldik inşallah devamı da gelecek,herşey güzel olcak.ben de 1,5 kilo vermiştim şuanda sadece o kiloyu aldım.aynı kilomdayım yani.benim de akşamları kocaman bir karın oluyor,akşamla sabah arası 1 kilo farkediyor zaten.sen de durumlar nasıl egumus?kanamalar bitti mi,işe başladın mı?Günaydın .. bu hafta bir çok arkadaşım icin 2li test zamani.. hepimiz icin hayırlı sağlıklı haberler olur umarim. Hala hic gobegim yok hatra 1, 5 kilo vermisim. Aksamlari şişiyor sabah wcden sonra yine ayni tahta gibi ben :)
CANIM BEN 2 OGLUMU HİSSTTİGİMDE 3.5 AYLIKTI SENİNKİ ERKENDEN TEKMELER ATIYOR ALLAHIM O GÜBNLERİ GSÖTERSİN İNAN ÇOK ÖZLEDİM TEKME YEMEYİ BEN AGIZDAN ALIYORUM BEBEM DOGUMA KADARDA KULLANICAM MALESEF BANADA DOKTOR PKO OLDUGU İÇİN DİYAFIORMİN VERDİ ŞEKER HAPİ HEP KİLO VERDİRİYOR HEMDE PKOYA BİBERBİR DEDİ 2 CM OLAN RAHİM BOYUM MAŞŞALLAH 4 ÜSTÜNDE ÇIKTI ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN RAHİM BOYUMU İŞŞALLAH O KISALINCA BENİM İŞİM BİTİYOR MALESEF
DUANIZI ESİRGEMEYİN HAMİLEİEİRN DUASI KABUL OLUYORYA BEN HER SECDEMDE SİZE EDİYORUMTOPLAM DİYOPRUMK OCAK ANNELERİNİN BBELRİNE SAGLIK ZAMANINDA DOGURMALARINI NASİP ET BEBEGİ OLMAYNLARAD TE ZZAMNDA İŞALAH DİYORUM
RABBİM KİMSENİN KUCAGINI BÖOŞ BIRAKAMSIN DÜN KINADA OKADAR HAMİLE VARDIKİ KARINLARI KOCAMAN İMRENDİM YEMİNLE HAYAL ETTİM İŞTE PAŞAM BU SEFER SENDE BÖYLE TOPİLİK OLUCAKSIN BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAKSIN DEDİM POZİTİF DÜŞÜNÜYÜM POZİTÜF OLSUN DEGİLMİ
dün eve girdim allahım ev burnuma nasıl koktu hiç oturmadan başladım temizlige evi sildim süpürdüm toz aldım banyo tuvalet ovdum
çamaşır suyu koktu ev ohhh mis dunya varmış dedim tabi belim ayrılcaktı nerdeyse pertim çıkmış ama iyi oldu temizlendi heryer
Canim dua ettim senin icinCANIM BEN 2 OGLUMU HİSSTTİGİMDE 3.5 AYLIKTI SENİNKİ ERKENDEN TEKMELER ATIYOR ALLAHIM O GÜBNLERİ GSÖTERSİN İNAN ÇOK ÖZLEDİM TEKME YEMEYİ BEN AGIZDAN ALIYORUM BEBEM DOGUMA KADARDA KULLANICAM MALESEF BANADA DOKTOR PKO OLDUGU İÇİN DİYAFIORMİN VERDİ ŞEKER HAPİ HEP KİLO VERDİRİYOR HEMDE PKOYA BİBERBİR DEDİ 2 CM OLAN RAHİM BOYUM MAŞŞALLAH 4 ÜSTÜNDE ÇIKTI ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN RAHİM BOYUMU İŞŞALLAH O KISALINCA BENİM İŞİM BİTİYOR MALESEF
DUANIZI ESİRGEMEYİN HAMİLEİEİRN DUASI KABUL OLUYORYA BEN HER SECDEMDE SİZE EDİYORUMTOPLAM DİYOPRUMK OCAK ANNELERİNİN BBELRİNE SAGLIK ZAMANINDA DOGURMALARINI NASİP ET BEBEGİ OLMAYNLARAD TE ZZAMNDA İŞALAH DİYORUM
RABBİM KİMSENİN KUCAGINI BÖOŞ BIRAKAMSIN DÜN KINADA OKADAR HAMİLE VARDIKİ KARINLARI KOCAMAN İMRENDİM YEMİNLE HAYAL ETTİM İŞTE PAŞAM BU SEFER SENDE BÖYLE TOPİLİK OLUCAKSIN BEBEGİNİ KUCAGINA ALICAKSIN DEDİM POZİTİF DÜŞÜNÜYÜM POZİTÜF OLSUN DEGİLMİ
bu haftalara sağlıcakla geldik inşallah devamı da gelecek,herşey güzel olcak.ben de 1,5 kilo vermiştim şuanda sadece o kiloyu aldım.aynı kilomdayım yani.benim de akşamları kocaman bir karın oluyor,akşamla sabah arası 1 kilo farkediyor zaten.sen de durumlar nasıl egumus?kanamalar bitti mi,işe başladın mı?
valla canım ben de şaşıyorum kendime bazen nasıl içiyorum diye ama mecbur olunca içiliyor valla.benim lekelenmeler olmuştu başlarda ve su içmek gerçekten çok rahatlattı beni ve lekelenmelerimi de azalttı bence.tabi ilaçların da etkisi var da.1,5 ltlik şişem hep yanımda durup durup içiyorum,çok da kolay olmuyor tabi.iş yerinde daha düzenliyim,ancak eve gidince salıyorum biraz.özellikle hafta sonları.
Amin canım benim hergün tekmeler inşallah bebişlerimiz:) ben ne olduunu anlayamıyorum bağırmışım aşkım korkuyorum falandiye geçiverdi sonra kalktım bişeyler yedim su içtim heme,n bebek açlıktanmı sinirlendi diye:) bilmiomki rahmim büyüyo ondanmı desem böyle oynuo bişey içimde anne olmak kolay değil valla ben o 9 tane içtiğin 200 mglık ilaçtan günde bir tane kullanıom mahvedio beni valla helal nası içion sen ya annelik böyle bişi işte ben alttan alıyorum bide
İnşallah seninde benimde karnımız o hamileler gibi olur o günlere sağlıkla geliriz tatlişim
Canim dua ettim senin icin
Kanama hafif ama var.. raporluyum yine bir ay..aalıştım artık. . Tatile gitmek istiyorum ama henuz izin yok. Yatmaktan cok sikildim. Acik bufe hayal ediyorum. Cunku bazen pisirdigim yemegi istemiyor canim dr kanama durursa temmuzda gidersin dedi ama kayin validem yok gitmesin busene dedi sinir oldum.. tatile giden varmı aranizda?
Canım eline bi eldiven tak yinede ben çamaşır suyunu pek kullanmıom buara kokusu çok ağır diye cif kullanıom:) sanki daa az yan etkisi varmış gibi psikolojik yanim ama şuara tuz ruhu falan hayatta kullanmam ayy o bel ağrısını bilmezmiyim ayağının altına bi yastık koy dinlen canım çok ii gelio
ikigün öncesine kadar bende çok zeytin yiyordum ama tiksindim artık şimdi peynir yiyom sadece bide çavdar ekmeği çok kötü geliyor artık tadı yine beyaz ekmeğe döndüm
kızlarr günaydın,
ikili testimin sonucu çok iyi çıktı Allaha şükür,
çarşamba belli olacaktı ama ben kafaya takmayım dedim ve bu sabah ogrendim,
Darısı sizlerin başına,
kızlarr günaydın,
Darısı sizlerin başına,
kızlarr günaydın,
Darısı sizlerin başına,
Kızlar istanbulda olup hangi hastanelere gittiğinizi söyleyebilirmisiniz...?
kızlarr günaydın,
Darısı sizlerin başına,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?