Canim dua ettim senin icin
Kanama hafif ama var.. raporluyum yine bir ay..aalıştım artık. . Tatile gitmek istiyorum ama henuz izin yok. Yatmaktan cok sikildim. Acik bufe hayal ediyorum. Cunku bazen pisirdigim yemegi istemiyor canim dr kanama durursa temmuzda gidersin dedi ama kayin validem yok gitmesin busene dedi sinir oldum.. tatile giden varmı aranizda?
kızlarr günaydın,
ikili testimin sonucu çok iyi çıktı Allaha şükür,
çarşamba belli olacaktı ama ben kafaya takmayım dedim ve bu sabah ogrendim,
Darısı sizlerin başına,
Merhaba anneler, bende 9 haftalık hamileyim ve şimdiden 4 kilo aldım çok yemediğim halde. Duyduğuma göre son aylarda kilo alımı çok artıyomuş ben şimdiden alıyorum. Sizler kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ?? Diyetisyene gitmelimiyim sizce. Diyetisyen normalde kilo vermek için gidildiğinde her hafta çağırıyor peki hamilelikte nasıl oluyo ayda birmi çağırır yoksa her haftamı??
egemuscum lekelenme yada kanama varsa tatil sakıncalı olabilir.hatta uzanırken bile ayaklarının altına yastık koy öle uzan.bi de bol bol su iç.çok sıkıcı biliyorum ama allahın izniyle bu şekilde azalıyo.bende hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yatıyorum bnm lekeler şükür bitti.bebek 1-2 haftya kadar yukarı çıkıcakmışbiraz daha sabretmem gerekiyor.yatmaya devam :)
ben çok kötüyüm başım çok ağrıyor vücuduma büyük geliyor taşıyamıyorum
Selaaaammm annisler bugun bebisimizi gördük el ensede yatiyordu 2li testimizide yaptirdik insallah iyi cikar massalah subhanallah hepimizin bebisine insallah kanamasi olan anneler korkmayin ben neler cektim nelerrrr rabbim istedikten snra allahin izniyle hicbirsey olmaz bak ben tehlikede olmama ragmen bebegime biseler baktim hep araba almak istiyorum hatta
anaaa ay inanmıyorum ya, hepimizde aynı şeyler :)))
geçmiş olsun tam 2 gün başım oyle ağrıdıki bugun biraz iyiyim,
hemen geçer inşallah
ECRINFATIMA
canım ben hastaneye gitmiyorum doktorum arda lebbet femikal kilinigi var ona gidiyorum adam ataşehir memorialde görev yapıyoramam biraz bebegim büyüsün burde evime yakın bir yer var orda dogumu düşünüyorum benim doktorum dogumları çok pahalı altından kalkamam hoş dikişede çok istediler bir arkadaşımzı sormuş 9400 istemiş bu gidişimde bakıcam kaç tl istiyor benden işallah az ister köeşde paramda yok çok isterse benim halimi düşünmek bile istemiyorum adamın muayenesi 320 tl 2 temmusta saat 3 ordayım gidicem gene evladımı görücem yavrum için herşeyimi veririm yeterki durusn bebegim benle cennet gitmesin
Bilmiom canım daa iyi tutunur falan dedi benim bel ağrım vardı kasık ağrısı vardı başlarda ama normal yani sonuçta bebek tutunmaya çalışıodu iiki kullanmıon valla kadın önlem maksatlı verdim dedi bide pco vardı bende belki o yüzdende verdi bi kurtulsam şu ilaçtan bide alttan ittiriyorum her akşamzulüm yani böyle daa tesirli ve yanetkisi az oluomuş son bir haftam kaldı şükür
Ya sabah ağrıyla uyandım rahmimin içinde bişeyler oluo ben hissediom hareketlerini galiba bir dakika sürdü geçti kramp gibi tek bendemi oluo ya bişey takla atıo içimde sanki:)
canım baş agrısı neden olur sıralıyımben çok kötüyüm başım çok ağrıyor vücuduma büyük geliyor taşıyamıyorum
oo bu ne ya,
e binbir turlu testler oluyor vs vs bir de onlar var, bu rakam büyür de büyür
Hareketli dedim nazar değdirdim çocuğa. Hiç takla falan atmıyor :) Hiç sesi sedası yok garibimin.
ben biçok hastane denedim.. hisar hastanesi,başkent üniversitesi hastanesi,medicana,medipol ve Zeynep kamil.. kesinlikle hisar hastanesi diyorumKızlar istanbulda olup hangi hastanelere gittiğinizi söyleyebilirmisiniz...?
sus ses yapmaannesi uyuyordur veledimiçimden erek geçti haberin olsun
canım baş agrısı neden olur sıralıyım
tansiyondan
ilaçlardan
hamiellik hormonlarından
kansızlıktan
yorgunluktan
açlıktan
vitaminsizlikten
stresten
aklıma gelenler bunlar
aramıza hoş geldin öyleyse, merhabaarkadaşlar bende allah naip ederse 2014 ocak annesi olacağım kızım 2 yaşında şimdi ikincisi dünyaya gelecek aranıza bugün katıldım
ahahahah iyi cevapmış bak bukızlar benim acayip gazım var. hem gazımı çıkarıyorum. sonra da kokusundan midem bulanıyor
eşim de diyor kendi kendini boğuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?