2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hangi hastaneye gidiyolar acaba merak ettim ... ben hastanemi değiştiricem hala başka biyerde bulamadımm

Son düzenleme:
allah seni bende oglumu gördüm rüyamda inan canlı gibiydi arkadaş adedim sen çok aglıyorsunya yaradan oglunu gösterdi sana dedi adınıda koydu bak dedi karnındaki erkek dedi eger kızsa ben ben degilim dedi bende deidm munammet eminimmi geliyor acaba dedim saglıklı olsunda geriis boş inan varsın geç oynasın saglıklı olsunda zetn 3 aylık oluyum anlarım ben kızmı erkekmıoglumda 2 bebegimde 3.5 aylıkken sabah 8 wc kalktım sonra yatagıma yattımallahım biri tık etti deidm allahım acabmı yok be erken daha dedim sol tarafıma yatıyorum tabi anacım bri baktım gene kıpırtı var eşime canım canım kalk çabukd eidm zaavallim yataktan fırladı ne oldu bebegemi birşey oldu kanmammı var dedi bir korktu dedim paşam korkma birşey yok bebek kıpırdadi dedim hehe ay ne güldüm oda elini karnım agötürdü hani tekme atmıyor dedidedim ben yeni hissdiyorum sen zor duyarsın babası anca biraz zaman geçsin dedim adamı sabahın 8 uyandırıdm adam uyandı sonra ben uyudum garibin uykusu kaçtı benim yüüzmden
ben tedavide oldugum için 1 sene önce başladım ilaçlarıma canım halende içiyorum evladıma şifa olsun işşallah
kızlar akşam amenüler ney merak ettim sorulmaz burda emmeben ne yapıcagımı buldum sonunda

difirizde ıspanak vardı kıymalı ıspanak borani yaptım dün akşam (çalıştığım için bir gün önce yapıyorum) ve makarna istedi benimki

Son düzenleme:

Allah bize de o günleri göstersin :) Uyanacak tabii, hep biz mi zorluğunu çekeceğiz, onlar da çeksinler.

Allah bize de o günleri göstersin :) Uyanacak tabii, hep biz mi zorluğunu çekeceğiz, onlar da çeksinler.

ben inannıyourm rabbim bu bebegi ban verdiyse rıskınıda vericek işşallah allahım büyük bebem ne eylerse güzel eylen çok sınamışımdır 2 ogluma hamile kaldım doktor kesin dahiliyey gitmen lazım dedi allahım sskya gittik dedik az isterler düşünüyorz kaç tl olur diye besmelemi çektim dedimki allahım birşey olsada hiç para ödemeden çıksam şu hastaneden rabbim sesimi duydu numarayı aldıkk eşim parası deid yok dedi hamilelerden alınmıyor kanun çıktı dedi eşim ban bir tuaf abaktı ermişmisin sen paşa dediallahım beni seviyor 2 oglumu para vermedim dogumumda kzımdada vermedim şimdi ssk paralıymış :18::18:allahıma binlerce şükür olsun bebegimin şansına eşimin işleri açıldı böyel gdierse sskmıda öderim gene evladımında ilaçlarını alırım işşallah elimde olsa vallahi ben insanlara yardım edicem
ben namazımı kılıyım yemeklri ocaga atıyım sonra eşim 6 gibi evde olurum dedi kızlar işelrimi bitirisem dönerim aranzıa ben yokken kendinize iyi bakın sizi önce allah sonra kendinize emanet ediyorum

kızlarr günaydın,

ikili testimin sonucu çok iyi çıktı Allaha şükür,

çarşamba belli olacaktı ama ben kafaya takmayım dedim ve bu sabah ogrendim,

Darısı sizlerin başına,
cok sevindim cnm maaşallah!aminnn,darısı da bizlere olsun..

ayy maaşallah bulantım benim de yok ama nazar etcez kendimize sölim yani sende dikkat et kendine cnm,hayırlı cumalar..

allahım her gün ne yemek pişiricem derdi benim de aklımda henüz bişi yok sulu yemek+pilav gına geldiii!!

merhaba canım,benim de 10.hafta bitti 11 in içindeyim ama henüz hiç kilo almadım,drlar genelde ilk 3 ay kilo almayın diyolar..diyetisyenlik bir durumun yok bence ama ekmeği kes,çok su iç,acıkınca meyveyle idare et..böyle bi denersen faydasını görürsün bence..

allahım her gün ne yemek pişiricem derdi benim de aklımda henüz bişi yok sulu yemek+pilav gına geldiii!!
al benden de o kadar yaaa.. eşim özellikle bişey istemez,ne yaparsam yer sağolsun ama yinede yapcak bişey bulmak zor oluyo yav

evet aynı önüne koysam yiyor sorunca sen bilirsin diyor yapması dert düşünmesi dert
heee valla ya aynen öyle..aslında iyi bişey bu,özellikle şu bu olsun demiyolar şanslıyız ama insan bazende fikir istiyo

ben yemeklerimi yaptım üstüne salatamı tatlımı yaptım namazımıda kıldım mutfagıda topladım geldim allah razı olsun şu düdüklüyü ican edeni inanın bulsam öpücemmm yanaklarından görüşmeyeli nasılsınzı bakalım

Uzuldum canım senin icin ben de 10+2deyim su an tatildeyim kendimi cok fazla yormadan yuzuyorum dinleniyorum hicbir sorun olmadi yani anladigim kadariyla sen 12 haftaliksin dusuk tehlikesi azalmis durumda doktorunla konustunmu bu konuyu

ohhhh iyi tatiller o zaman sana benm ilk bebeğim düştüğü için garanti olsun diye belki dinlenmemi söylüyo olabilir.zaten bende tedirgin oluyorum.allah hayırlısını werrsin hepimize.nasip değilse ne yapsan olmuyo.ama yine de sen dikkat et kendine.

evde olaydım bende yapmış olurdum heralde diyecem ama yalan söylüyorum kesin uyuyor olurdum şuanda

Selam kızlarr biz geldikk..çok şükür herşey yolundaaaa miniğin.
32.9 mm olmuş..10+2 günlük.
Doktorum 15 gün sonrası 2 li test için çağırdı..
bakalım inşallah oda iyi .çıkarr..
cinsiyetinide merak ediyorum ama artık 15 gün sonra belli olurrrrrr herhalde..hayırlısı artık..
bu arada doğuma kadar clexan kan sulunadırıcı iğnemi kullanıcakmışımm..
onun için rapor çıkarmam şart oldu.bide tsh hormonum çok düşük çıktı 0.18 onun içinde dahiliyeye gitmemi istedi.
normalde böyle bi problemim yoktu ama hamilelikten sonra çıktı..

Eklentiler

• $21062013265.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…