listeye adını yazdıranlardan 2 kişi var canımbursadan varmı acabaaa
Herkes de öyle söylüyor, kısmet bakalım.
Sabaha karşı rüya gördüm, bebek vardı elimde. Gözleri tamamen kapalı, yeni doğmuş. Rengi de pembe, gözlerinin altı şiş. Hani tarif et deseler yeni doğmuş bebek nasıl olur diye, o kadar net tarif edemem. anneme veriyorum bebeği. Kafası geri gidiyor hafif, aman kafasını tut diyorum. Alıyor annem bebeği "babanesi babanesi" diye sevmeye başlıyor. Ben de ne babanesi sen anneannesin diyorum.
Anneme anlattım, erkek kardeşinin bebeğini mi gördün acaba diyor :) Çocuk evli bile değil, haksızlık benim bebeğim olmalıydı o :)
ben tedavide oldugum için 1 sene önce başladım ilaçlarıma canım halende içiyorumneyin geçireceğini biliyon mu pekii tansiyonumu bilmiom bi tane ilaç kullanıyorum zaten decavit diye hormandan kaynaklı olabilir tabiii kan testlerimde gayet iyi çıkmışlarıd 2 ay önce ayyy çok fenayım napsam nerelere gitsem
Eğerki akşama kadar ağrım geçerse tavuk pilav ve cacık düşünüyorum yapamazsamda kısmet artık
allah seni bende oglumu gördüm rüyamda inan canlı gibiydi arkadaş adedim sen çok aglıyorsunya yaradan oglunu gösterdi sana dedi adınıda koydu bak dedi karnındaki erkek dedi eger kızsa ben ben degilim dedi bende deidm munammet eminimmi geliyor acaba dedim saglıklı olsunda geriis boş inan varsın geç oynasın saglıklı olsunda zetn 3 aylık oluyum anlarım ben kızmı erkekmı oglumda 2 bebegimde 3.5 aylıkken sabah 8 wc kalktım sonra yatagıma yattımallahım biri tık etti deidm allahım acabmı yok be erken daha dedim sol tarafıma yatıyorum tabi anacım bri baktım gene kıpırtı var eşime canım canım kalk çabukd eidm zaavallim yataktan fırladı ne oldu bebegemi birşey oldu kanmammı var dedi bir korktu dedim paşam korkma birşey yok bebek kıpırdadi dedim hehe ay ne güldüm oda elini karnım agötürdü hani tekme atmıyor dedi dedim ben yeni hissdiyorum sen zor duyarsın babası anca biraz zaman geçsin dedim adamı sabahın 8 uyandırıdm adam uyandı sonra ben uyudum garibin uykusu kaçtı benim yüüzmden
:
Allah bize de o günleri göstersin :) Uyanacak tabii, hep biz mi zorluğunu çekeceğiz, onlar da çeksinler.
cok sevindim cnmkızlarr günaydın,
ikili testimin sonucu çok iyi çıktı Allaha şükür,
çarşamba belli olacaktı ama ben kafaya takmayım dedim ve bu sabah ogrendim,
Darısı sizlerin başına,
Kizlar gunaydindoktordan geldim simdi bebisimi gordum kocaman olmus masallah ultrasonda 8hafta 5 gunluk dedi doktorum hersey normalmis sukur.sadece kendimi yormamami soyledi uzat ayaklarini hep dedi :)
Progestan verdi sabah aksam icicem decavite devam dedi simdilik bu kadar temmuzun 1inde tekrar gidicem inss
Bulantim falan yok sukur hamile gibi hissetmiyordum ama gorunce onu ole artik daha dikkatli olucam
Hepinize hayirli cumalar dikkat edin cokk
Merhaba anneler, bende 9 haftalık hamileyim ve şimdiden 4 kilo aldım çok yemediğim halde. Duyduğuma göre son aylarda kilo alımı çok artıyomuş ben şimdiden alıyorum. Sizler kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ?? Diyetisyene gitmelimiyim sizce. Diyetisyen normalde kilo vermek için gidildiğinde her hafta çağırıyor peki hamilelikte nasıl oluyo ayda birmi çağırır yoksa her haftamı??
al benden de o kadar yaaa.. eşim özellikle bişey istemez,ne yaparsam yer sağolsun ama yinede yapcak bişey bulmak zor oluyo yavallahım her gün ne yemek pişiricem derdibenim de aklımda henüz bişi yok sulu yemek+pilav gına geldiii!!
al benden de o kadar yaaa.. eşim özellikle bişey istemez,ne yaparsam yer sağolsun ama yinede yapcak bişey bulmak zor oluyo yav
heee valla ya aynen öyle..aslında iyi bişey bu,özellikle şu bu olsun demiyolar şanslıyız ama insan bazende fikir istiyoevet aynı önüne koysam yiyor sorunca sen bilirsin diyor yapması dert düşünmesi dert
heee valla ya aynen öyle..aslında iyi bişey bu,özellikle şu bu olsun demiyolar şanslıyız ama insan bazende fikir istiyo
allahım her gün ne yemek pişiricem derdibenim de aklımda henüz bişi yok sulu yemek+pilav gına geldiii!!
Uzuldum canım senin icin ben de 10+2deyim su an tatildeyim kendimi cok fazla yormadan yuzuyorum dinleniyorum hicbir sorun olmadi yani anladigim kadariyla sen 12 haftaliksin dusuk tehlikesi azalmis durumda doktorunla konustunmu bu konuyu
ben yemeklerimi yaptım üstüne salatamı tatlımı yaptım namazımıda kıldım mutfagıda topladım geldimallah razı olsun şu düdüklüyü ican edeni inanın bulsam öpücemmm yanaklarından görüşmeyeli nasılsınzı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?