2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hayırlı olsun canım inş tüm aldığın haberler en az bu kadar iyi olur sonuna dek

evde olaydım bende yapmış olurdum heralde diyecem ama yalan söylüyorum kesin uyuyor olurdum şuanda
vallahi uykum var direniyorum uyursam akşam uyuyamamgel canım benim bende yemek çok menü zengin yeriz hep beraber

maşşallah canım pek büyümüş allah nasip ederse ben gidince 9 hafta 4 olucak jelibonum acaba bunun gibi belirgin olurmu

Son düzenleme:
ben ne yapsam ya makarna mı yapsam acaba göyle salçalı yada domatesli yanınada salata yeter...daha nolsun...eşim yok zaten ...ay bide bizim ufaklık var napıcam ya.....ufff

vallahi uykum var direniyorum uyursam akşam uyuyamamgel canım benim bende yemek boş menü zengin yeriz hep beraber:

allah razı olsun yakın olaydık kesin gelirdim hiç hayır demezdim bugun diyorum annem olaydı keşke diye bu seferde kıskanıyor ben yetmiyormuyum diye annem yemek yapardı ondan diyorum dışardan söyleriz diyor baya düşünceli benim kocam dedim gerçekten çok sağlıklı

12.haftada hamileliğimi hissediyorum galiba ama ben gayet iyiydim yaaa

sen ne diyorsun ben ilk hamileliğimde 4. aya kadar midem bulanmıştı hemde inanmazsın ama sudan bulanıyordu içemiyordum zaten kola çay vs. şekerli olduğu için içemiyordum...oturup ağlıyordum resmen susadım diye...ah ah allahım kimsenin sudan midesini bulandırmassın...

canım gözün aydın inş. hayırlı sonuçlar gelicek testtende için rahat etti sağlıkla gelsin kuzular

Insallah canim benim butun bebislerimiz saglaam gelsin inşallah

al benden de o kadar yaaa.. eşim özellikle bişey istemez,ne yaparsam yer sağolsun ama yinede yapcak bişey bulmak zor oluyo yav

Hayatim bak simdi yap ama hamile kalinca allah izin verirse bol bol naz yap bu senin en dogal hakkin ben bulantim war diye mutfaga girmedim ayrica simd8 gecti bulantim ama rol yapiyom napim anam hizmetci gibiyim normalde azcikta o yapsin zaten burnumdan getirdi cok agladim bebegimde benim gibi dertli mi olcak ne :)

o açıdan sorunum yok..hamile değilkende yok,hamileykende.. 2 hamilelik geçirdim (kısa sürsede),ikisinde de ben demeden bana hiçbişey yaptırmadı zaten sağolsun..baya anlayışlı ve yardımcıdır bana..

o açıdan sorunum yok..hamile değilkende yok,hamileykende.. 2 hamilelik geçirdim (kısa sürsede),ikisinde de ben demeden bana hiçbişey yaptırmadı zaten sağolsun..baya anlayışlı ve yardımcıdır bana..

Senin yasadiklarini bende yasadim canim neguzel bende esime soyluyorum anca yapiyo bitek hamileligimde kendi yapmaya basladi hicbise demiyorum

canım bnm başıma gelmedi ama bi arkadaşım sölemişti tuzlu suyla veya toz sodayla gargara yap belki iyi gelir.bi de c vitamini şeyler yemeye çalış ananas kivi gibi.

sağolasın canım tuzlu suyu bugün deniycem iki gündür taze sıkılmış portakal suyu içmekten gına geldi (

:)) ayni gunmuyuz ne guzel ben bayadit hamilelik takvimimi bile goremiyorum ya telefondan girdigim icin Allah sag salim kucagimiza almaya nasil etsin. Bacimm )

çok sallama göbeğiniii,düşürürsün bebeğiniiiiAman ALLAH korusun
Aman dur kiz Allah korusuuuuuunnnn :))) kim vurduya gitmiyelim tobe )
kızlarr günaydın,

ikili testimin sonucu çok iyi çıktı Allaha şükür,

çarşamba belli olacaktı ama ben kafaya takmayım dedim ve bu sabah ogrendim,

Darısı sizlerin başına,
Cok sukur canim benim bebisin saglikli demek darisi bize valla :) dua et kacinci haftada yapiliyor ki ikili test ??? Beni doktorum 4temmuzda cagirdi

Senin yasadiklarini bende yasadim canim neguzel bende esime soyluyorum anca yapiyo bitek hamileligimde kendi yapmaya basladi hicbise demiyorum
normalde yapmayan erkeklerinde,en azından böyle bi dönemde yapması yardımcı olması lazım..artık eskisi gibi kolay olmuyo hamilelikler,teknoloji ilerledikçe doğurganlık mı azalıyo ne ters orantı gibi..dikkat edilmesi gereken çok şey oluyo,bazen dinlenme şart deniyo falan yani..inş gerektiği kadar yardımcı oluyordur sana..

allahım her gün ne yemek pişiricem derdi benim de aklımda henüz bişi yok sulu yemek+pilav gına geldiii!!

valla ynı dert bende de var. Birde çalışıyorum, kendimde kalmış yemeği sevmediğimden genelde hergün yemek yapıyorum :) Ama seviyorum yemek yapmayı, eşimde beğene beğene yiyince valla demeyin keyfime :) Kızlar benim çok şükür mide bulantılarım yok, annem diyo ki bana çekmişsin, benimde hiç olmazdı.

Bu arada basit bi yemek tarifi vereyim, ben çok seviyorum. Belki denersin;

Piliç filetoları uzun ince dilimlere böl.

Bir tavada domatesi rendele, içine biraz sıvı yağ koy, kavur.

Sonra dilimlediğin tavukları içine at. kısık ateşte güzelce kavur, çeşitli baharatlar eklersen daha lezzetli olur.

Bir tarafta hafif sarımsaklı yoğurt hazırla, dilersen içine rendeleyip kızartılmış patates koyabilirsin.

En son tabağın atına bu yoğurtlu sosu, üstüne de kavurduğun tavuk dilimlerini koy. Valla ben çok seviyorum :)

Ya aynen ole artik temiz hawa dogal yiyecekler kalmadi bu sorunlari buyuzden yasiyoruz herseyin hayirlisi simdi esim cok yardimci oluyor

canım çok sağol, ilk testten geçtik, herkese sağlıklı bebek ve gebelik nasip etsin Allah

11+0 13+6 arası yapılıyor test

senin daha var :))

oluyor oluyor merak etme kendi kokumdan nefret ettim ki bende daha yeni başladı koku hassasiyeti yüzümde soyuluyor özellikle ağız çevrem kızarık kızarık ne denediysem fayda etmedi

benimde 2 hafta kadar oldu ağız çevrem kaşımın arası burnumun yanları kızardı ve sadece o bölgeler soyuluyor

benimde 2 hafta kadar oldu ağız çevrem kaşımın arası burnumun yanları kızardı ve sadece o bölgeler soyuluyor

yaaa benmde yanaklarım kıpkırmızı oldu.bi ara geçti tekrar başladı.kayısı yağı,kantoron yağı falan sürdüm.ben progestron ilacı kullanıyorum o yapıyo diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…