hayırlı olsun canım inş tüm aldığın haberler en az bu kadar iyi olur sonuna dekSelam kızlarr biz geldikk..çok şükür herşey yolundaaaa miniğin.
32.9 mm olmuş..10+2 günlük.
Doktorum 15 gün sonrası 2 li test için çağırdı..
bakalım inşallah oda iyi .çıkarr..
cinsiyetinide merak ediyorum ama artık 15 gün sonra belli olurrrrrr herhalde..hayırlısı artık..
bu arada doğuma kadar clexan kan sulunadırıcı iğnemi kullanıcakmışımm..
onun için rapor çıkarmam şart oldu.bide tsh hormonum çok düşük çıktı 0.18 onun içinde dahiliyeye gitmemi istedi.
normalde böyle bi problemim yoktu ama hamilelikten sonra çıktı..
evde olaydım bende yapmış olurdum heralde diyecem ama yalan söylüyorum kesin uyuyor olurdum şuanda
Selam kızlarr biz geldikk..çok şükür herşey yolundaaaa miniğin.
32.9 mm olmuş..10+2 günlük.
Doktorum 15 gün sonrası 2 li test için çağırdı..
bakalım inşallah oda iyi .çıkarr..
cinsiyetinide merak ediyorum ama artık 15 gün sonra belli olurrrrrr herhalde..hayırlısı artık..
bu arada doğuma kadar clexan kan sulunadırıcı iğnemi kullanıcakmışımm..
onun için rapor çıkarmam şart oldu.bide tsh hormonum çok düşük çıktı 0.18 onun içinde dahiliyeye gitmemi istedi.
normalde böyle bi problemim yoktu ama hamilelikten sonra çıktı..
vallahi uykum var direniyorum uyursam akşam uyuyamam gel canım benim bende yemek boş menü zengin yeriz hep beraber :
ben ne yapsam ya makarna mı yapsam acaba göyle salçalı yada domatesli yanınada salata yeter...daha nolsun...eşim yok zaten ...ay bide bizim ufaklık var napıcam ya.....ufff
makarna yapmaya bile halim yok valla ay niye böyle oldum ben acaba
sakın hamile olmayasın sen kız hadi kısmet....
12.haftada hamileliğimi hissediyorum galiba ama ben gayet iyiydim yaaa
canım gözün aydın inş. hayırlı sonuçlar gelicek testtende için rahat etti sağlıkla gelsin kuzular
al benden de o kadar yaaa.. eşim özellikle bişey istemez,ne yaparsam yer sağolsun ama yinede yapcak bişey bulmak zor oluyo yav
o açıdan sorunum yok..hamile değilkende yok,hamileykende.. 2 hamilelik geçirdim (kısa sürsede),ikisinde de ben demeden bana hiçbişey yaptırmadı zaten sağolsun..baya anlayışlı ve yardımcıdır bana..Hayatim bak simdi yap ama hamile kalinca allah izin verirse bol bol naz yap bu senin en dogal hakkin ben bulantim war diye mutfaga girmedim ayrica simd8 gecti bulantim ama rol yapiyom napim anam hizmetci gibiyim normalde azcikta o yapsin zaten burnumdan getirdi cok agladim bebegimde benim gibi dertli mi olcak ne :)
o açıdan sorunum yok..hamile değilkende yok,hamileykende.. 2 hamilelik geçirdim (kısa sürsede),ikisinde de ben demeden bana hiçbişey yaptırmadı zaten sağolsun..baya anlayışlı ve yardımcıdır bana..
canım bnm başıma gelmedi ama bi arkadaşım sölemişti tuzlu suyla veya toz sodayla gargara yap belki iyi gelir.bi de c vitamini şeyler yemeye çalış ananas kivi gibi.
:)) ayni gunmuyuz ne guzel ben bayadit hamilelik takvimimi bile goremiyorum yaanladım canım benim annemde rahatsız şeker tansiyon astım boranşit var allah nasipe derse kurbandan sonra gelicek aslında ban bakmaya gelicekti ben istemedim kaynanam istemiyorum evime kimse glemsin oglunun parasını ben aileme harcıyormuşum annemde bu lafı duymuş çok agırına gitmiş nasıl olduysa ablam dün aradı dedi annem çok aglıyor paşam kaynanası olmasa kzıma giderim kızım amma velakin kadın laf ediyor diken üstünde duruyorum onun evinde dedi ay nasıl canım sıkıldı annem banada kurbanda geliyim kızım dedi kadının stresten tansiyonu tavan yapıyorne olucak bu benim halim ya kaynanam bile lekelenmelerim oldugu halde 1 kere kapıyı açmadı aramz sormaz ne varsaa annelerde var yeminle ben annemi çok özledim kokusu burnumda tütüyor
canım her adet ayrısında olur merak etme bendede olurdu 3 bebek dogurudm onun için bilgiliyim içini ferah tut
yavrum benim benim bebegimin kardeşi allahım kucagımaz aldıgımız günü göstersin kardeşim işşallah kokusunu şöyle burnumuza çekelim mis mis
canım kasıkalrına olabilir rahim genişliyor bebek vucuda adapte oluyordur merak etme
canım kahverengimi kan gibimi geldi:44:lekelenmeleri dert etme eger kahverengi geldiyse doktoruma sordugumda çok rahattı birşey olmaz paşam yerleşme kanamasıdır o dedirabbim korktugumuzdan kılmasın bizi işşallah
diyetteyim ben canım aşırı yasak bana 500 gram oaldım ben okadar sıkmam adoktor ayda 1 kilo dedi aman diyim dikkat et birde bu kilonun geri vermesi var:18::18::18:33 kiloyu ben nasıl verdim ahh bir bilsen
sen benim adaşımsın aynı gündeyiz senle bende diyorum bu neden girmiyor demekki benim sıpa 2 gram
galiba bebek muayenesi olunca kimse heyecandan uyuyamıyorbende 7 ayaktaydım 2 temmusu iple çekiyorum
canım benim kan sayımına baktır b 12 düşükse ondanda çarpıntı oluyor strestende olur ben panik atak hastasıyım ordan biliyorumişşallah gzüel haberlerle gelirsin
canım no problem no panik hayırlı haberlerle gel işşallah
coguk utanmıştır annesi
Aman dur kiz Allah korusuuuuuunnnn :))) kim vurduya gitmiyelim tobeçok sallama göbeğiniii,düşürürsün bebeğiniiiiAman ALLAH korusun
Cok sukur canim benim bebisin saglikli demek darisi bize valla :) dua et kacinci haftada yapiliyor ki ikili test ??? Beni doktorum 4temmuzda cagirdikızlarr günaydın,
ikili testimin sonucu çok iyi çıktı Allaha şükür,
çarşamba belli olacaktı ama ben kafaya takmayım dedim ve bu sabah ogrendim,
Darısı sizlerin başına,
normalde yapmayan erkeklerinde,en azından böyle bi dönemde yapması yardımcı olması lazım..artık eskisi gibi kolay olmuyo hamilelikler,teknoloji ilerledikçe doğurganlık mı azalıyo ne ters orantı gibi..dikkat edilmesi gereken çok şey oluyo,bazen dinlenme şart deniyo falan yani..inş gerektiği kadar yardımcı oluyordur sana..Senin yasadiklarini bende yasadim canim neguzel bende esime soyluyorum anca yapiyo bitek hamileligimde kendi yapmaya basladi hicbise demiyorum
allahım her gün ne yemek pişiricem derdibenim de aklımda henüz bişi yok sulu yemek+pilav gına geldiii!!
normalde yapmayan erkeklerinde,en azından böyle bi dönemde yapması yardımcı olması lazım..artık eskisi gibi kolay olmuyo hamilelikler,teknoloji ilerledikçe doğurganlık mı azalıyo ne ters orantı gibi..dikkat edilmesi gereken çok şey oluyo,bazen dinlenme şart deniyo falan yani..inş gerektiği kadar yardımcı oluyordur sana..
bursadan varmı acabaaa
:)) ayni gunmuyuz ne guzel ben bayadit hamilelik takvimimi bile goremiyorum yatelefondan girdigim icin Allah sag salim kucagimiza almaya nasil etsin. Bacimm )
Aman dur kiz Allah korusuuuuuunnnn :))) kim vurduya gitmiyelim tobe)
Cok sukur canim benim bebisin saglikli demek darisi bize valla :) dua et kacinci haftada yapiliyor ki ikili test ??? Beni doktorum 4temmuzda cagirdi
oluyor oluyor merak etme kendi kokumdan nefret ettim ki bende daha yeni başladı koku hassasiyeti yüzümde soyuluyor özellikle ağız çevrem kızarık kızarık ne denediysem fayda etmedi
benimde 2 hafta kadar oldu ağız çevrem kaşımın arası burnumun yanları kızardı ve sadece o bölgeler soyuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?