valla ynı dert bende de var. Birde çalışıyorum, kendimde kalmış yemeği sevmediğimden genelde hergün yemek yapıyorum :) Ama seviyorum yemek yapmayı, eşimde beğene beğene yiyince valla demeyin keyfime :) Kızlar benim çok şükür mide bulantılarım yok, annem diyo ki bana çekmişsin, benimde hiç olmazdı.
Bu arada basit bi yemek tarifi vereyim, ben çok seviyorum. Belki denersin;
Piliç filetoları uzun ince dilimlere böl.
Bir tavada domatesi rendele, içine biraz sıvı yağ koy, kavur.
Sonra dilimlediğin tavukları içine at. kısık ateşte güzelce kavur, çeşitli baharatlar eklersen daha lezzetli olur.
Bir tarafta hafif sarımsaklı yoğurt hazırla, dilersen içine rendeleyip kızartılmış patates koyabilirsin.
En son tabağın atına bu yoğurtlu sosu, üstüne de kavurduğun tavuk dilimlerini koy. Valla ben çok seviyorum :)
Ooo daha 2.3haftamiz var :) ultrason kagidina bakip duruyorum ben hala cok tatli pirincim seninki baya buyumustur :))canım çok sağol, ilk testten geçtik, herkese sağlıklı bebek ve gebelik nasip etsin Allah
11+0 13+6 arası yapılıyor test
senin daha var :))
canım sagol sana akıl veriyim onu yap hakiki zeytin yagını pamuga koy sür o bölgeye yumuşucak ve pulların gidicek bu işler karnın içinde gerekli bebem duştan önce sürn kızlar sonra bakın çatlak oluyormu banada bir arkadaşım demiştihakiki zeytin yagı vucudu nemlendiriyor bu arada birşey paylaşmak istiyorum ben ya inanın deli gibi siyah zeytin yiyourm sizlerdede yiyen varmı eşim yetiştiremiyor zeytini her ögün
Günaydın .. bu hafta bir çok arkadaşım icin 2li test zamani.. hepimiz icin hayırlı sağlıklı haberler olur umarim. Hala hic gobegim yok hatra 1, 5 kilo vermisim. Aksamlari şişiyor sabah wcden sonra yine ayni tahta gibi ben :)
kızlarr günaydın,
ikili testimin sonucu çok iyi çıktı Allaha şükür,
çarşamba belli olacaktı ama ben kafaya takmayım dedim ve bu sabah ogrendim,
Darısı sizlerin başına,
Selaaaammm annisler bugun bebisimizi gördük el ensede yatiyordu 2li testimizide yaptirdik insallah iyi cikar massalah subhanallah hepimizin bebisine insallah kanamasi olan anneler korkmayin ben neler cektim nelerrrr rabbim istedikten snra allahin izniyle hicbirsey olmaz bak ben tehlikede olmama ragmen bebegime biseler baktim hep araba almak istiyorum hatta
günaydın kızlar.
dün ikili test için dr gittik.
ilk defa dr çok yoğundu pek fazla ilgilenemedi. usg resmini bile vermeyi unuttu. içeri hemen başka hasta girdiği için alamadık
ölçümleri yaparken iyi falan diye hiç yorum yapmadı. bu kafası elleri ayakları dedi o kadar. birde büyük ihtimal kız dedi. elevitle kan ilaçı başladı. 2kilo vermişim. 4.aydan itibaren almaya başlarsın dedi.bebeğim çok hareketliydi hiç yerinde durmuyordu kızlar. ne kaç haftalık olduğumu söyledi ne bebeğin boyunu düşünün sinir oldum. ilk defa böyle oldu. haftaya başka dr ikili test için randevum var bakalım o ne diyecek.aklımda bir sürü soru vardı soramadım. dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanıyordu onu soracaktım soramadım.
3 hafta sonra uzun yola çıkıcam onu soracaktım soramadımbüyük ihtimal prensesim geliyor. o zamn kızlar çin takvimi tutmuş oluyor. kesede ki konumunda da hep sağdaydı.o da tutuyor nub teoriside tutmuş oluyor. ama en önemlisi benim içime hep kız doğuyordu ve rüyamda dr yüzde doksan kız diyordu. babamız şimdiden kıskançlık krizlerine giriyor. bir daha usg o kadar hareketli olma kız dediğin uslu olur diyor:):) kesin bir daha gittiğimiz sefer belli olur dedi. ama gitmeyi düşünmüyorum. yardımcı docente devam eticem. o çok güzel anlatıyor öğrencine anlatırmış gibi:) 3 hafta sonra artık mersinde giderim dr.
Herkese Günaydın ve Mutlu Hafta Sonları
İkili test tam olarak hangi haftalar arasında yapılıyor? :26:
Ooo daha 2.3haftamiz var :) ultrason kagidina bakip duruyorum ben hala cok tatli pirincim seninki baya buyumustur :))
slm kızlar.allahım kısmet ederse bende ocak 20 de bebeğimi dünyaya getireceğim..bu benim ikinci gebeliğim ilki tüp bebekti 9. haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.çok kötü günler yaşadım inanın allah kimseye yaşatmasın bu acıları...doktor amh testi yaptı ve dünya başıma yıkıldı çünkü sonuç sıfırın altı yani yumurtalar bitiyor ve erken menepoz.hemen ikinci tüp bebeği yapalım dedi ve biz apar topar ikincisini yaptırdık ve sonuç hüsran.benim psikolojimi düşünebiliyor musunuz..bu arada eşimde morfoloji bozuk ayrıca ileri giden bir tane bile sperm yok, canlı çok fazla; ama ileri gidemiyorlar.doktor bana ilaç verdi iki ay sonra gel tekrar yapalım dedi ama ben hazırmıydım hayır...kendimi hazır hissetmiyordum ve ilacı almadım çünkü tüp bebeği 6 ay sonra düşünüyordum bu arada soğan kürü deneyim dedim 3 ay onu kullandım sonra bıraktım ve vazgeçtim çocuktan tüp bebekten kısacası herşeyden...nisan ayında adetim 3 gün gecikti gerçi son 3 aydır düzensizleşmişti.bende sanırım artık yavaş yavaş menepoza giriyorum dedim ama yinede testlerim vardı bir tane yapayım dedim ve inanınki şok oldum ve oturdum ağlamaya başladım bu nasıl bir mucizedir bilemiyorum hala aklım almıyor...5 yıldır evliyim yaşım 33 ve ben hiç korunmadım bugüne kadar...bu mucizenin nedeni aldığım dualar mı,yaptığım bir iyilik mi,tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisi mi,yoksa soğan kürü mü bilemiyorum ama allahıma hergün dua ediyorum.bana bu mucizeyi yaşattığı için..şuan bebişim 9+6 da en son 9. haftada kalp atışını tekrar dinledim doktor 3 hafta sonra gel dedi gerçi şuan 2 haftası kaldı ama ben her hafta gitmek istiyorum çünkü mucizemi kaybetmekten,yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...benim hikayem uzun ama ben kısaca anlatmak istedim belki benle aynı durumda olanlar vardır.lütfen ümidinizi yitirmeyin ve asla vazgeçmeyin.allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin.....bu arada ilk kez üye oldum bu sayfaya ve ilk kez yazıyorum yanlış yere yazmış olabilirim kullanmayı bilmiyorum çünkü şimdiden kusuruma bakmayın....:)
amin canım inşallah.allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın...canım ya ne kadar duygulandım, Allahın mucizesi işte,
kendine çok iyi bak, bebeğini de nur topu gibi sağlıkla kucağına al Ocak ayında inşallah, Allah tamamına erdirsin
şimdi girdim foruma da görünce yazmadan edemedim biz de daha bu akşam kahvaltılık bişeyler yedik kayınvalidemde eşim babasına benim yediğim siyah zeytin kasesinden bahsetti)))çok hoş ben de normalmişim yani...
bendede gelşiyor canım bol su iç en az 3 litre sık çamaşır degiştir mümkünse 1.5 suya 3 kapak sirke koy onunla yıka kukunu enfeksiyona birebir ben öyle yapıyorumherkese mutlu hafta sonları..
kızlar size sormak istediğim bi kaç şey var.benm sarı kokusuz kıvamlı akıntım oluyor doktor normal dedi önemsemedi birde çok ağrılarım özellikle göğüs ve sırt bölgesinde sizdede bu tür ağrılar varmı..kasıklarımdada ara ara kramplar bazen çok korkuyorum ağrım olupta bulantımın olmadığı günler...
Allahım yaardım etsin sürekli korkarak geçiriyorum gebeliğimi tadını çıkaramıyorum ...
canım ebnimde sagda kızmı yoksa hoş ölen kızım sagda 2 olglum soldaydı allahımgünaydın kızlar.
dün ikili test için dr gittik.
ilk defa dr çok yoğundu pek fazla ilgilenemedi. usg resmini bile vermeyi unuttu. içeri hemen başka hasta girdiği için alamadık
ölçümleri yaparken iyi falan diye hiç yorum yapmadı. bu kafası elleri ayakları dedi o kadar. birde büyük ihtimal kız dedi. elevitle kan ilaçı başladı. 2kilo vermişim. 4.aydan itibaren almaya başlarsın dedi.bebeğim çok hareketliydi hiç yerinde durmuyordu kızlar. ne kaç haftalık olduğumu söyledi ne bebeğin boyunu düşünün sinir oldum. ilk defa böyle oldu. haftaya başka dr ikili test için randevum var bakalım o ne diyecek.aklımda bir sürü soru vardı soramadım. dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanıyordu onu soracaktım soramadım.
3 hafta sonra uzun yola çıkıcam onu soracaktım soramadımbüyük ihtimal prensesim geliyor. o zamn kızlar çin takvimi tutmuş oluyor. kesede ki konumunda da hep sağdaydı.o da tutuyor nub teoriside tutmuş oluyor. ama en önemlisi benim içime hep kız doğuyordu ve rüyamda dr yüzde doksan kız diyordu. babamız şimdiden kıskançlık krizlerine giriyor. bir daha usg o kadar hareketli olma kız dediğin uslu olur diyor:):) kesin bir daha gittiğimiz sefer belli olur dedi. ama gitmeyi düşünmüyorum. yardımcı docente devam eticem. o çok güzel anlatıyor öğrencine anlatırmış gibi:) 3 hafta sonra artık mersinde giderim dr.
günaydın analaaaaar:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
slm kızlar.allahım kısmet ederse bende ocak 20 de bebeğimi dünyaya getireceğim..bu benim ikinci gebeliğim ilki tüp bebekti 9. haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.çok kötü günler yaşadım inanın allah kimseye yaşatmasın bu acıları...doktor amh testi yaptı ve dünya başıma yıkıldı çünkü sonuç sıfırın altı yani yumurtalar bitiyor ve erken menepoz.hemen ikinci tüp bebeği yapalım dedi ve biz apar topar ikincisini yaptırdık ve sonuç hüsran.benim psikolojimi düşünebiliyor musunuz..bu arada eşimde morfoloji bozuk ayrıca ileri giden bir tane bile sperm yok, canlı çok fazla; ama ileri gidemiyorlar.doktor bana ilaç verdi iki ay sonra gel tekrar yapalım dedi ama ben hazırmıydım hayır...kendimi hazır hissetmiyordum ve ilacı almadım çünkü tüp bebeği 6 ay sonra düşünüyordum bu arada soğan kürü deneyim dedim 3 ay onu kullandım sonra bıraktım ve vazgeçtim çocuktan tüp bebekten kısacası herşeyden...nisan ayında adetim 3 gün gecikti gerçi son 3 aydır düzensizleşmişti.bende sanırım artık yavaş yavaş menepoza giriyorum dedim ama yinede testlerim vardı bir tane yapayım dedim ve inanınki şok oldum ve oturdum ağlamaya başladım bu nasıl bir mucizedir bilemiyorum hala aklım almıyor...5 yıldır evliyim yaşım 33 ve ben hiç korunmadım bugüne kadar...bu mucizenin nedeni aldığım dualar mı,yaptığım bir iyilik mi,tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisi mi,yoksa soğan kürü mü bilemiyorum ama allahıma hergün dua ediyorum.bana bu mucizeyi yaşattığı için..şuan bebişim 9+6 da en son 9. haftada kalp atışını tekrar dinledim doktor 3 hafta sonra gel dedi gerçi şuan 2 haftası kaldı ama ben her hafta gitmek istiyorum çünkü mucizemi kaybetmekten,yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...benim hikayem uzun ama ben kısaca anlatmak istedim belki benle aynı durumda olanlar vardır.lütfen ümidinizi yitirmeyin ve asla vazgeçmeyin.allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin.....bu arada ilk kez üye oldum bu sayfaya ve ilk kez yazıyorum yanlış yere yazmış olabilirim kullanmayı bilmiyorum çünkü şimdiden kusuruma bakmayın....:)
Herkese Günaydın ve Mutlu Hafta Sonları
İkili test tam olarak hangi haftalar arasında yapılıyor? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?