2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
selam canlarım annemlerin bizde olması sebebiyle pek aranıza katılamıyorum ama bebişler iyi okuduğum kadarıyla ben yine dayanamayıp gittim dr şüür iyi biraz daha büyümüş bebeğimiz hayırlısı ... öpüldünüzzzzzz........

Benim tarifimde lezzetlidir deneyin tavuk butlarını yağda kızartın dışını mühürleyin sonra elma dilim patatesleri kızartın soğanı ay gibi dilimleyip hafif ateşte kavurun borcama veya fırın kabına önce kızarmış tavukları üstüne kavrulmuş soğanları üstüne kızarmış patatesleri onunda üstüne kabuğuyla dilimlediğiniz domatesleri ve dilerseniz biberleri koyun içine çok az salçalı su koyup domatesler pişene kadar fırına verin afiyet olsun leziz oluyo tavsiye ederim:)

canım çok sağol, ilk testten geçtik, herkese sağlıklı bebek ve gebelik nasip etsin Allah

11+0 13+6 arası yapılıyor test

senin daha var :))
Ooo daha 2.3haftamiz var :) ultrason kagidina bakip duruyorum ben hala cok tatli pirincim seninki baya buyumustur :))

şimdi girdim foruma da görünce yazmadan edemedim biz de daha bu akşam kahvaltılık bişeyler yedik kayınvalidemde eşim babasına benim yediğim siyah zeytin kasesinden bahsetti)))çok hoş ben de normalmişim yani...

herkese mutlu hafta sonları..

kızlar size sormak istediğim bi kaç şey var.benm sarı kokusuz kıvamlı akıntım oluyor doktor normal dedi önemsemedi birde çok ağrılarım özellikle göğüs ve sırt bölgesinde sizdede bu tür ağrılar varmı..kasıklarımdada ara ara kramplar bazen çok korkuyorum ağrım olupta bulantımın olmadığı günler...
Allahım yaardım etsin sürekli korkarak geçiriyorum gebeliğimi tadını çıkaramıyorum ...

canım bende 13. haftaya girdim. dün dr kilomu ölçtü 2 kilo vermişim. ilk 3 ay önemli değil dedi. ilk 3 ay anne adayının kilo almasını istemeyiz, 4 aydan itibaren ayda 500gr 1 kilo arası doğal dedi.

kızlarr günaydın,

ikili testimin sonucu çok iyi çıktı Allaha şükür,

çarşamba belli olacaktı ama ben kafaya takmayım dedim ve bu sabah ogrendim,

Darısı sizlerin başına,

ne güzel canım. bende dün yaptırdım ikili testimi. hayırlısıyla sonuçlarımda güzel çıkar inşlh.

bende dün yaptırdım:):) inşlh hepimizin sonuçları güzel çıkar.

günaydın kızlar.
dün ikili test için dr gittik.
ilk defa dr çok yoğundu pek fazla ilgilenemedi. usg resmini bile vermeyi unuttu. içeri hemen başka hasta girdiği için alamadık
ölçümleri yaparken iyi falan diye hiç yorum yapmadı. bu kafası elleri ayakları dedi o kadar. birde büyük ihtimal kız dedi. elevitle kan ilaçı başladı. 2kilo vermişim. 4.aydan itibaren almaya başlarsın dedi.bebeğim çok hareketliydi hiç yerinde durmuyordu kızlar. ne kaç haftalık olduğumu söyledi ne bebeğin boyunu düşünün sinir oldum. ilk defa böyle oldu. haftaya başka dr ikili test için randevum var bakalım o ne diyecek.aklımda bir sürü soru vardı soramadım. dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanıyordu onu soracaktım soramadım.
3 hafta sonra uzun yola çıkıcam onu soracaktım soramadımbüyük ihtimal prensesim geliyor. o zamn kızlar çin takvimi tutmuş oluyor. kesede ki konumunda da hep sağdaydı.o da tutuyor nub teoriside tutmuş oluyor. ama en önemlisi benim içime hep kız doğuyordu ve rüyamda dr yüzde doksan kız diyordu. babamız şimdiden kıskançlık krizlerine giriyor. bir daha usg o kadar hareketli olma kız dediğin uslu olur diyor:):) kesin bir daha gittiğimiz sefer belli olur dedi. ama gitmeyi düşünmüyorum. yardımcı docente devam eticem. o çok güzel anlatıyor öğrencine anlatırmış gibi:) 3 hafta sonra artık mersinde giderim dr.

oy kuzum benim biraz can sıkıcı olmuş ama ne güzel kuzunu görmüşsün

slm kızlar.allahım kısmet ederse bende ocak 20 de bebeğimi dünyaya getireceğim..bu benim ikinci gebeliğim ilki tüp bebekti 9. haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.çok kötü günler yaşadım inanın allah kimseye yaşatmasın bu acıları...doktor amh testi yaptı ve dünya başıma yıkıldı çünkü sonuç sıfırın altı yani yumurtalar bitiyor ve erken menepoz.hemen ikinci tüp bebeği yapalım dedi ve biz apar topar ikincisini yaptırdık ve sonuç hüsran.benim psikolojimi düşünebiliyor musunuz..bu arada eşimde morfoloji bozuk ayrıca ileri giden bir tane bile sperm yok, canlı çok fazla; ama ileri gidemiyorlar.doktor bana ilaç verdi iki ay sonra gel tekrar yapalım dedi ama ben hazırmıydım hayır...kendimi hazır hissetmiyordum ve ilacı almadım çünkü tüp bebeği 6 ay sonra düşünüyordum bu arada soğan kürü deneyim dedim 3 ay onu kullandım sonra bıraktım ve vazgeçtim çocuktan tüp bebekten kısacası herşeyden...nisan ayında adetim 3 gün gecikti gerçi son 3 aydır düzensizleşmişti.bende sanırım artık yavaş yavaş menepoza giriyorum dedim ama yinede testlerim vardı bir tane yapayım dedim ve inanınki şok oldum ve oturdum ağlamaya başladım bu nasıl bir mucizedir bilemiyorum hala aklım almıyor...5 yıldır evliyim yaşım 33 ve ben hiç korunmadım bugüne kadar...bu mucizenin nedeni aldığım dualar mı,yaptığım bir iyilik mi,tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisi mi,yoksa soğan kürü mü bilemiyorum ama allahıma hergün dua ediyorum.bana bu mucizeyi yaşattığı için..şuan bebişim 9+6 da en son 9. haftada kalp atışını tekrar dinledim doktor 3 hafta sonra gel dedi gerçi şuan 2 haftası kaldı ama ben her hafta gitmek istiyorum çünkü mucizemi kaybetmekten,yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...benim hikayem uzun ama ben kısaca anlatmak istedim belki benle aynı durumda olanlar vardır.lütfen ümidinizi yitirmeyin ve asla vazgeçmeyin.allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin.....bu arada ilk kez üye oldum bu sayfaya ve ilk kez yazıyorum yanlış yere yazmış olabilirim kullanmayı bilmiyorum çünkü şimdiden kusuruma bakmayın....:)

Ooo daha 2.3haftamiz var :) ultrason kagidina bakip duruyorum ben hala cok tatli pirincim seninki baya buyumustur :))

kızlaaaar çok güzel bir haftasonu geçirin inşallah,

oo benimki pirinçlikten çıktı, 6 cm boyunda koca kafa bişey oldu,

var ya inanamayacaksın boyle ufacıkken bir gideceksin, bildigin kafa, çene, eller, ayaklar oluşmuş, bir de horon tepiyor filan, eller ayaklar ha uşağım ha yapıyor karnında,

canım ya ne kadar duygulandım, Allahın mucizesi işte,
kendine çok iyi bak, bebeğini de nur topu gibi sağlıkla kucağına al Ocak ayında inşallah, Allah tamamına erdirsin

canım bende çok yiyorum inan
bendede gelşiyor canım bol su iç en az 3 litre sık çamaşır degiştir mümkünse 1.5 suya 3 kapak sirke koy onunla yıka kukunu enfeksiyona birebir ben öyle yapıyorum
canım ebnimde sagda kızmı yoksa hoş ölen kızım sagda 2 olglum soldaydı allahım şansa bakalım civcivmi çıkacak kuşmu çıkacak
günaydın analaaaaar:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın ikizlerimin annesi bened bugün kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim evim temiz yemekleirm var üst kata kurana gidicem namazımı kılıuyım dedim bizi kızlar bebeler ne alemdesonra görürşüsz kızlar 2 kuran başlıcak

canımmm allahın mucizesi işte.ben de tüp bebek için görüşmeye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim şok olmuştum.bnm de 2. gebeliğim.ilk normal yolla hamile kaldım düşükle sonçlandı.sonra 3 yıl bebeğim olmadı ama sorun da yoktu.1 aşılama yaptrdım tutmamıştı.direk tüp bebek yaptrmak istiyordum.doktor yumurtalıklarımı kontrol ederken kese gördü veee allahıma şükürler olsun hamileyim.her isteyene rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…