2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben cok kötüyüm arkadaşlar yüzüm kırmızı mor benek benek kusmaktan yüzüme sürebileceğim birsey biliyomusunuz aynaya bakamıyorum

doğduktan sonrada uyumaya devam ettimi peki

Doğduktan sonra da öyle nazlı mıydı peki kendisi :)

kızlar kusura bakmayın sorunuzu geç cevaplıyorum ama anca gelebildim..evet kızım doğduktan sonrada uyudu..hatta ilk iki ay ağlamadı bile doğru düzgün..
bende eşime acaba bir problemmi var uyuyor ve ağlamıyor demiştim.eşimde ağlamasına fırsat vermeden her sıkıntısını gideriyorsun,biraz aç kalsın,altını açma bak nasıl yaygarayı koparacak dene dedi denedim haklıymış..
uyuması çok güzeldi maşallah..ben 2 saatte bir emzirmek için telefonumun alarmını kurmuştum..2saatte bir çalıyordu bende hemen emziriyordum...

bende de oluyordu şimdi azaldı...dotorum kokusun,kaşıntı yoksa,kahverengi ve kanama olmadığı sürece korkma dedi.. sende korkma...
bendede ağrılar oluyor..bebkler büyüdükçe rahimde kendisini hazırlıyor,büyüyor büyüdükçede ağrılar oluyor tabii..Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin...

ne güzel bir öğreniş olmuş,Allahım çok büyük...Maşallah nazar değmesin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

arkadaşlar merhaba bu topiği yeni gördüm ve hemen takibe başladım..aynı süreci yaşadığın kişilerle konuşmak çok güzel..düşük riski ve kanama geçiren biri olarak zor zamanlar geçirdim çok şükür şimdi iyiyim..kasık ağrılarım çok oluyo sadece..yatıyorum genelde..raporluyum evdeyim..bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim kıpır kıpır hiç durmuyodu..süper bi duygu..geç döllenme olduğu için henüz 11 haftalık bebeğim...4.5 cm boyu baştan popoya kadar..sizce normal mi?doktor ii dedi ama içim rahat etmedi..

Sizi takipteyim pek yorum yazamıyorum ama...

Kızlar bende gaz sancısı mı desem, bebek kıpraşması mı desem, bir ağırlık mı desem bişeyler var kasık bölgemde.Sizlerde fark ediyor musunuz, ben mi fazla inceliyorum kendimi?

hoş geldin... maşallah bebeğine ...
kaygılanma eğer bir sorun olsaydı doktorun bilgilendirirdi.

hoş geldin. bebeğin hayırlı olsun..
bebeğin kıpırdanmasını henüz hissedemezsin.. gaz sancısıdır muhtemelen..kese büyüdükçe,bebk büyüdükçe, bizlerde genişleyeceğimiz için ağrılarımızın olması normal..yinede içinin rahat etmesini istiyorsan doktorunu arayabilirsin..

selam kızlar..bende doktordan geldim.bebişim 20.47 mm olmuş çok şükür... 8+5 teyiz.adet tarihimle birebir uyumlu.kanama alanı da bitti bitecek gibi...ikili test için 20 temmuzda gidicem.arada yine giderim tabi dayanamam

ben cok kötüyüm arkadaşlar yüzüm kırmızı mor benek benek kusmaktan yüzüme sürebileceğim birsey biliyomusunuz aynaya bakamıyorum

merhaba .. kusmaktan kaynaklanmıyordur..hamileliğin getirisi.. doktorunuzun önereceği losyonu kullanmanız daha iyi olacaktır...

canım benim gözlerim doldu okurken.çünkü benim bebeğimde mucize . 2 yıl olmadı.sperm sorunu vardı. ilk gittiğimizde doktor tüp bebek bile zor demişti. ne sperm , ne hareket, ne de yapısı düzgündü.nasıl da üzülmüştük. sonra eşim ameliyat oldu. ve 4. ayda hamile kaldım. hala inanamıyorum ve kaybetmekten çok korkuyorum. bizler gibi çok beklenen bebekler beni çok mutlu ediyor.hayırlı olsun. inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız

selam kızlar..bende doktordan geldim.bebişim 20.47 mm olmuş çok şükür... 8+5 teyiz.adet tarihimle birebir uyumlu.kanama alanı da bitti bitecek gibi...ikili test için 20 temmuzda gidicem.arada yine giderim tabi dayanamam

selam..
maşallahhhhhh çok şükür Allahım nazarlardan sakınsın sağlıcakla alın kucağınıza...

Allahıma çok şükür...benimde yaşadığım bambaşka olaylar olduğundan bu şekilde hikayeleri okuduğumda tüylerim diken diken oluyor...
Çok şükür Rabbime allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah...

merhaba kızlar bende bu forumun takipçisi olacağım sanırım:) bende ocak annesi olma yolundayım...umarım hepimiz mutlu mesut kuzucuklara kavuşuruz:)

sevvalcim kusmakla ilgisi yok.bende de war doktora sordum özellkle hassas ciltli kişilerde daha yoğun oluyomuş.bana z.yağı sür yada bebek yağları varya ondan sür dedi ama inan bende hiç bir işe yaramadı.onn yannda kantoron yağı,kayısı yağı ne warsa denedim.bi ara geçti şu an takrar war.sanki yanaklarıma kıpkırmızı allık sürmüş gibiyim.ara sırada kabuklanma oluyo.yapıcak bişey yok nemli tutmaya çalış.ama her kremi kullanma sakıncali.ayrıca kusmalar bende hala devam ediyo.gözlerim kan çanağı oluyo resmen.annelik kolay değil.inşallah zamanla geçicek.

allahım tamamına erdirir inşallah canım..

allahımdan asla ümit kesilmez canım rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi büyütmeyide nasip eder inşallah....benim inanki imkansızdı normal yolla hamile kalmam düşünsene hem eşim problemli hem ben.tüp bebek tedavisinde bile 1 tane yumurta oluşmuştu ben aslında hala inanamıyorum ama allahımada inancım sonsuz.o ne derse o olur bunun farkındayım ama yinede şaşkınım hala..:)

kızlar merak ediyorum aranızda panik atak hastası varmı ben gene bugün çopk fena oldum ya allahım affetsin bebegiem brişey olur diye aklım çıkıyor ne yaptıysam geçmedi bu hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…