allahım tamamına erdirir inşallah canım..
Allah yardımcın olsun canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Bulantılardan 6 haftada 5 kilo verdim hala da devam ediyor. Senin gibiyim su içemiyorum, ilaçlarımla zorla. Maden suyu içebilirsen iç, ayran, meyve suyu. Sıvı ihtiyacını onlarla karşılamaya çalış. Tez zamanda geçer inşallah.
Herkese Günaydın. Kizlar hepinizin berat kandilini kutluyorum. Hayırlara vesile affa vesile olmasını diliyorum
benim çok yakın bi arkadaşımda var panik atak..ilk tanıştığımız zamanlar daha ileri dereceydi onunki şimdi çok çok daha iyi..artık zamanla,stresle falan mı ilgili yoksa kullandığı ilaçlar mı etki etti bilemiyorum ama hep doktor kontrolündeydi + psikiyatrada gidiyordu..ona iyi geldi sanırım,atlattı baya..kızlar merak ediyorum aranızda panik atak hastası varmı ben gene bugün çopk fena oldum ya allahım affetsin bebegiem brişey olur diye aklım çıkıyor ne yaptıysam geçmedi bu hastalık
Hayırlı kandilleeeer.
Sabah sabah yediğim salatalıgi çıkardım. Çok mutluyum :)
Bebeğim kendini hatırlattı.
böyle şeylere inanmam ama yinede merak ederim benimkine bakabılır mısın :) 18021992 dogum tarıhım.dogum saatim sanırım 3tü.sat 10 nisan.adet döngüsü 28 :)herkese hayırlı kandiller :)
yorumcu da üyeliğim bitmeden merak eden annişlerin cinsiyet tahminine bakabilirim..
doğum tarihi gün ay yıl
doğum saati
son adet tarihi
adet döngü aralığı
yorumcu bana kesin erkek dedi. 1 temmuz da ikili test randevum var umarım cinsiyetini de öğrenirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?