canım yanı tahmınen hangısı olmsu oldu orası anlayamadım pek :)21 nisan tüm gün, 22 nisan 22.30 a kadar kız 23-24-25 nisan tarihlerinde erkek bebek gösteriyor
hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah önemli olan o.. bende inandığımdan değil de oyalanmak için bakıyorum :)
oohh ohh ne güzel.. vay sıpaya bak sen maşallah
herkese hayırlı kandiller :)
yorumcu da üyeliğim bitmeden merak eden annişlerin cinsiyet tahminine bakabilirim..
doğum tarihi gün ay yıl
doğum saati
son adet tarihi
adet döngü aralığı
yorumcu bana kesin erkek dedi. 1 temmuz da ikili test randevum var umarım cinsiyetini de öğrenirim :)
Böyle söyleyince komik gibi ama hakikaten sevindim. İnsanın hic belirtisi olmayınca öyle oluyor işte. :)
Canım göğüs uçların acımıomu benim kopuo valla ya bu hafta dayak yemiş gibiyim ben siyatik ağrısından topallıyom bidemagnezyum eksikliğimi var bilemedim göğüs uçları kuruyan varmı ya pul pul olacak gibi benimki ne sürsem bilemedimde
Tadını çıkar canım valla belirtide çektirio yani geçen haftalarda öyle iyiydimki bi çok iş yapınca belim ağrıodu
selam..önceki sayfaları okumadımbelki söylenmiştir ama yine ben bi daha yazmış olayım.. bi cinsiyet tahmini yöntemi de benden...tutar mı bilmem..bebegin kalp atış hızı dakikada 140 dan az ise erkek, çok ise kız demekmiş..bizimki 172 atıyo..cidimcime yolda herhalde...
selam..önceki sayfaları okumadımbelki söylenmiştir ama yine ben bi daha yazmış olayım.. bi cinsiyet tahmini yöntemi de benden...tutar mı bilmem..bebegin kalp atış hızı dakikada 140 dan az ise erkek, çok ise kız demekmiş..bizimki 172 atıyo..cimcime yolda herhalde...
bana da söylemiyordu ben özellkle sordum.bir dahaki gidişine sen de sorDoktor bana hiç söylemedi kalp atış hızını
ahaaa iki kızçe mi yoksa?Anaaaa benim ikisi de 150-170 civarı atıyor. Bak şimdi çok heyecan yaptım :-D
Anaaaa benim ikisi de 150-170 civarı atıyor. Bak şimdi çok heyecan yaptım :-D
Ultrason kağıdından mı bakıyorsunuz, doktora mı sordunuz?
Ultrasın kağıdında har-mid 99 yazıyor, o mu acaba? Yoksa o makineyle ilgili bir şey mi. Başka da kalp atışı olabilecek bir şey yok zaten.
Benim dr söyledi. Benim ultrason kağıdinda kalp atışını DA-HR 174 bpm diye yazıyor
Hee anlamaya başladım hr dediği heart kalp yani, bendeki har da aynı şey muhtemelen. bende bir de mid yazıyor, mid dediğinin de middle olduğunu varsayarsam kalp atış hızı 97*2= 194.
Heyyy kız olacak. Kendim uydurdum kendim inandım :)
Ben ben ben ......
Doğum tarihim 17 09 1984
Doğum saatim 12 30
Son adetim 4 nisan
Adet dongum 24 gun
Çok teşekkür ederim şimdiden :)))
herkese hayırlı kandiller :)
yorumcu da üyeliğim bitmeden merak eden annişlerin cinsiyet tahminine bakabilirim..
doğum tarihi gün ay yıl
doğum saati
son adet tarihi
adet döngü aralığı
yorumcu bana kesin erkek dedi. 1 temmuz da ikili test randevum var umarım cinsiyetini de öğrenirim :)
11 gecesi yada 15 nisanda birliktelik olduysa kiz, 12-13-14 gunleri erkek gosteriyor.. Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin.
E senin har mid nedir?HR (heart rate) yani kalp hizi. Bpm (beat per minute) dakikadaki kalp vurusu diye düşündüm. Har mid ayni şey mi bilemedim. Benim ayni kagitta o da yaziyor ama anlami ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?