2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım yanı tahmınen hangısı olmsu oldu orası anlayamadım pek :)

Ben ben ben ......
Doğum tarihim 17 09 1984
Doğum saatim 12 30
Son adetim 4 nisan
Adet dongum 24 gun
Çok teşekkür ederim şimdiden :)))

Son düzenleme:
Böyle söyleyince komik gibi ama hakikaten sevindim. İnsanın hic belirtisi olmayınca öyle oluyor işte. :)

Canım göğüs uçların acımıomu benim kopuo valla ya bu hafta dayak yemiş gibiyim ben siyatik ağrısından topallıyom bide magnezyum eksikliğimi var bilemedim göğüs uçları kuruyan varmı ya pul pul olacak gibi benimki ne sürsem bilemedimde
Tadını çıkar canım valla belirtide çektirio yani geçen haftalarda öyle iyiydimki bi çok iş yapınca belim ağrıodu

Benim de pul pul. Hassasiyet de çok fazla. Bir de çok büyüdüler, daha kaç ay var, ne hale gelecek çok merak ediyorum. Daha süt yok bir şey yok, bir de süt gelince oo, yandım artık.

selam..önceki sayfaları okumadımbelki söylenmiştir ama yine ben bi daha yazmış olayım.. bi cinsiyet tahmini yöntemi de benden...tutar mı bilmem..bebegin kalp atış hızı dakikada 140 dan az ise erkek, çok ise kız demekmiş..bizimki 172 atıyo..cimcime yolda herhalde...

Doktor bana hiç söylemedi kalp atış hızını

Anaaaa benim ikisi de 150-170 civarı atıyor. Bak şimdi çok heyecan yaptım :-D

Ultrason kağıdından mı bakıyorsunuz, doktora mı sordunuz?
Ultrasın kağıdında har-mid 99 yazıyor, o mu acaba? Yoksa o makineyle ilgili bir şey mi. Başka da kalp atışı olabilecek bir şey yok zaten.

Benim dr söyledi. Benim ultrason kağıdinda kalp atışını DA-HR 174 bpm diye yazıyor

kızlar ultrasonda wmf kalp hızı mı oluyor? bu kalp hızına göre cinsiyet ne kadar doğru ki:)) benim kız gibi duruyo:) çin takvimi de kız dedi:) ayrıca bende DA-HR die bişi yok :) har low var o ne ki:)

Son düzenleme:
Benim dr söyledi. Benim ultrason kağıdinda kalp atışını DA-HR 174 bpm diye yazıyor

Hee anlamaya başladım hr dediği heart kalp yani, bendeki har da aynı şey muhtemelen. bende bir de mid yazıyor, mid dediğinin de middle olduğunu varsayarsam kalp atış hızı 97*2= 194.

Heyyy kız olacak. Kendim uydurdum kendim inandım :)

Son düzenleme:

HR (heart rate) yani kalp hizi. Bpm (beat per minute) dakikadaki kalp vurusu diye düşündüm. Har mid ayni şey mi bilemedim. Benim ayni kagitta o da yaziyor ama anlami ne?

11 gecesi yada 15 nisanda birliktelik olduysa kiz, 12-13-14 gunleri erkek gosteriyor.. Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin.

Çok teşekkür ederim. Benimki erken döllenme ama
Birliktelik de 31 Mart sanırım.

arkadaslar merhaba herkesin beraat kandili mubarek olsun rabbim tum dualarimizi kabul etsin ins. uzun zamandir yazilanlari takip ediyorum cvp yazamiyordum bizde 11. haftamizdayiz onumuzdeki hafta ikili test icin gidicem o tarihte eskisehirde olucagim icin simdi ordan dr ariyorum yengemin druna gidicem sanirim aramizda eskli olan varmiyddi... kalp atisi cinsiyet deyince benim bi kizim bu ikinci olcak Allah izin verirse 6 .haftada kalp atisini duydugumuzda esimle garipsemistik birazda emdiselenmistik cunku kizimin o kadar hizli atardiki kalbi simdiyse sakin sakin benimkidemi erkek olcak yoksa biz kizimdan daha sakin diye yorumlamistik ama

Bende ultrason kağıdına baktım ama bişey anlamadım orkidenin yazdığı şeyler yok benimkinde :44::44:
11 gün daha dayananıp doktorunn söylemesini beklemek lazım ama merak işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…