2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bendee bendee katılmak ıstıyorum bu lısteyeee :) adımı yazarmısınız benımdeee

Canım o har mid (har Harmonic'in kısaltması) ultrason ile ilgili teknik bir terim imis. Bebislerle alakası yokmuş

Meraba arkadaşlarrrr :) bende nasıpse ocak annesı olucam inşallah..12. haftamdayım şuan salı gunu dr.a gıdıcem ıkılı test ıcın :) cok heyecanlıyım yaptıranlr warmı nasıl yapılıo? kan tahlılımı yapılıo ac mı tok karnınamı gercı bulantılar yuzunden hep açımm :)

Merhaba canım hos geldin. Allah tamamına erdirsin. Ben daha o haftaya gelemedigimden yaptirmadim.

ben gittim cnm.doktor muayene etti ense kalınlığını ölçtü bebeğin.kıpır kıpırdı minnoş :) kan tahlili yapılıo evet.sonuç 4 gün sonra belli olur dedi doktorum.ense kalınlığı 1.1 mm çıktı.2nin üstü riskli sayılıomuş.bu arada %60-70 kız gbi dedi.sevindim ama emin olamadım tabii

Maşallah ne guzell..benmkıde inşallah ii olur :) rabbım bu mubarek gunun hurmetıne saglıklı olmalarını nsıp etsınn hepımızın bebişlerınınn :)

merhaba bende nasipse ocak ayı annesi adayıyım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız .. ah bide hareketlerini hissetmeye başlayabilseydim içim kıpır kıpır Allahım sen nasip ett :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…