2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

merhaba canım ben eskişehirde oturuyorum.ümit hastanesi tanser beye gidiyorum ama bu hafta yıllık izne çıkacakmış benim randevumda 1 temmuzda.

merhaba canım ben eskişehirde oturuyorum.ümit hastanesi tanser beye gidiyorum ama bu hafta yıllık izne çıkacakmış benim randevumda 1 temmuzda.

tesekkurler canim cvbin icin 1 temmuzda donmus olcqkmis dimi bende 5 temmuzda filan alicam bu kadar erken veriyolarmi randevu yarin sabah ariyim bari

canım tedavi görüdm gittim konuştum bile amma velakin gebelikte stresim çok allahım yardım etsin ne diyim amam şunu bilki eski paşayı çok özleidm ben 2005 beri çekiyorum bu panik atagı

günaydın anne adayları
nasılsınız?
dün akşamdan beri başım ağrıyor
perşembe günü dr gidicem.çok heyacanlıyım:):)

günaydın anneler ...
geçmiş kandiliniz mübarek olsun...
ikili testler yapılmaya başlanmış umarım herkes harika sonuçlar alır ,biz ikiz anneleri sanırım yaptırmıyormuşuz yanıltıcı sonuçlar verebiliyormuşşş ?hayırlısı olsun..
bnmde aşklarımla buluşmam var bu hafta umarım güzel geçer ...

günaydın anne adayları
nasılsınız?

günaydın iyiyiz ama hep bir heyecan hep bir korkuyla yaşıyoruz.acaba bebiş yaşıyomu,yine aynı acıları yaşar mıyım.sanırım benim bu korkular doğurana kadar sürecek( hergün kendimi kontrol ediyorum.göğüslerimin ağrısı var mı,uçlardaki koyuluk devam ediyor mu,karnımdaki hafif ağrı devam ediyor mu diye yazık bana...ilk bebişte karnımdaki ağrı geçmişti ve göğüslerdeki koyuluk gitmiştide oyüzden hergün kontrol ediyorum....bu arada geçmiş olsun geceden beri bende de var o baş ağrısı malesef....

umarım herşey yolunda gider canım.

günaydın anne adayları
nasılsınız?

günaydın o baş ağrısı bendede vardı kafamı kaldıramıyordum ama bi süre sonra geçti soğuk bez tut ama çok tutma üşüme bu seferde bana iyi geliordu

günaydın herkese...benim bitti derken bulantılar geri döndü kabus gibisırt agrısından da öldüm gece..uyku nedir unuttum...

günaydıınn aynen benmde öle canm bulantı ve mide yanması boğazımı da tahriş etti sanırım yutkunamıyorum bile.diş eti kanamalarım da arttı.napacağımı şaşırdım.allahtan kilo wermiyorum

günaydın herkese...benim bitti derken bulantılar geri döndü kabus gibisırt agrısından da öldüm gece..uyku nedir unuttum...

benimde yeni başladı o bulantılar oysaki ne kadar rahattım sırt ağrısını hiç sölemiorum ztn bide ara baş ağrısı eklenior hasta gibi oluorum ama yinede salmıorum kendimi inşallah kısa sürede keyfine varmaya başlarız

Kızlar bende aşırı halsizlik var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Bi mutsuzluk bi bıkkınlıkki sormayın. Midem bulanmazdı eskiden şimdi bulanmaya başladı. İşe gitmek istemiyorum, ufacık bi yazı yazmak bile işkence gibi geliyo. Neden böyleyim benim gibi olan var mı normal mi bu haller?

hepinize günaydın kızlar :))))))))))))

umarım keyifler yerindedir :))))))

cumartesi doktor kontrolümüz vardı, herşey çok güzeldi, bebeğimizin hareketlerini net bir şekilde görebildik, kocaman olmuş yavrum :))))) çok şükür herşey yolunda
elini kolunu parmaklarını ayaklarını poposunu herşeyini oynatıyordu, bir sürü sıçrama hareketi yaptı bize :))) şov yaptı resmen :)):))

bacaklarının arasında birşey belirmeye başlamış ama pipi mi başka bir şey mi henüz belli değil, birşey söylemek için erken dedi :))))) bir dahaki randevumuz 20 temmuzda, o zamana çıkar ortaya herhalde :))))
normalde benim o gün 11+4 olmam gerekiyordu ama ölçümlerde 12+4 çıktı doğum tarihimiz tahminen 31.12.2013 ):)))) yeni yılın ilk bebeği olursak hiç şaşırmayın

ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümleri de gayet güzel çıktı, bu yüzden kan testi, ikili test istemedi, sadece toxoplazma testi istedi, ben önceden geçirmemişim, her ay yaptırıp takip ediyoruz...

şekerin hamilelik döneminde hem sana hem bebeğine çok ciddi zararları var, o yüzden kesinlikle şeker yemiyorsun, ama istediğin kadar meyve yiyebilirsin dedi :))))))))))))))

bu arada benim mide bulantılarım da iyiden iyiye hafifledi, sabahları ve gün içinde hiç olmuyor, olursa akşamları çok hafif oluyor,,, :)))))))))
bulantısı olan arkadaşlarımın en kısa sürede atlatmalarını diliyorum
allahım hepimizi ve yavrularımızı korusun AMİN

ben de işe gelmektn nefret edr oldum..hele havalar iyice ısındıktan sonra hiç çekemiyorum...

diş etlernde bende de var o sıkıntı..kalsiyum almak lazm,süt yogurt..tabi ben sütü yine içememmeye basladım..yogurt yiyorum ama o da uyku getiriyopr...çalışmayan hamişler ne kadar şanslısınız...

Malesef bendede cok halsızlık war çalısmıyorum ew hanımıyım ama ewden dısarı sıkılsam bıle cıkmak ıstemıyrum mıdem hala fena durumda..ewde 5 dk ayakta dursam yatıck yer arıyorum hemen... inşallh en kısa zamanda bıter bulantılarımızzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…