arkadaslar merhaba herkesin beraat kandili mubarek olsun rabbim tum dualarimizi kabul etsin ins. uzun zamandir yazilanlari takip ediyorum cvp yazamiyordum bizde 11. haftamizdayiz onumuzdeki hafta ikili test icin gidicem o tarihte eskisehirde olucagim icin simdi ordan dr ariyorum yengemin druna gidicem sanirim aramizda eskli olan varmiyddi... kalp atisi cinsiyet deyince benim bi kizim bu ikinci olcak Allah izin verirse 6 .haftada kalp atisini duydugumuzda esimle garipsemistik birazda emdiselenmistik cunku kizimin o kadar hizli atardiki kalbi simdiyse sakin sakin benimkidemi erkek olcak yoksa biz kizimdan daha sakin diye yorumlamistik ama
merhaba canım ben eskişehirde oturuyorum.ümit hastanesi tanser beye gidiyorum ama bu hafta yıllık izne çıkacakmış benim randevumda 1 temmuzda.
benim çok yakın bi arkadaşımda var panik atak..ilk tanıştığımız zamanlar daha ileri dereceydi onunki şimdi çok çok daha iyi..artık zamanla,stresle falan mı ilgili yoksa kullandığı ilaçlar mı etki etti bilemiyorum ama hep doktor kontrolündeydi + psikiyatrada gidiyordu..ona iyi geldi sanırım,atlattı baya..
günaydın anne adayları
nasılsınız?
dün akşamdan beri başım ağrıyor
perşembe günü dr gidicem.çok heyacanlıyım:):)
günaydın anneler ...
geçmiş kandiliniz mübarek olsun...
ikili testler yapılmaya başlanmış umarım herkes harika sonuçlar alır ,biz ikiz anneleri sanırım yaptırmıyormuşuz yanıltıcı sonuçlar verebiliyormuşşş ?hayırlısı olsun..
bnmde aşklarımla buluşmam var bu hafta umarım güzel geçer ...
günaydın anne adayları
nasılsınız?
dün akşamdan beri başım ağrıyor
perşembe günü dr gidicem.çok heyacanlıyım:):)
günaydın herkese...benim bitti derken bulantılar geri döndü kabus gibisırt agrısından da öldüm gece..uyku nedir unuttum...
günaydın herkese...benim bitti derken bulantılar geri döndü kabus gibisırt agrısından da öldüm gece..uyku nedir unuttum...
Kızlar bende aşırı halsizlik var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Bi mutsuzluk bi bıkkınlıkki sormayın. Midem bulanmazdı eskiden şimdi bulanmaya başladı. İşe gitmek istemiyorum, ufacık bi yazı yazmak bile işkence gibi geliyo. Neden böyleyim benim gibi olan var mı normal mi bu haller?
günaydıınn aynen benmde öle canm bulantı ve mide yanması boğazımı da tahriş etti sanırım yutkunamıyorum bile.diş eti kanamalarım da arttı.napacağımı şaşırdım.allahtan kilo wermiyorum
Kızlar bende aşırı halsizlik var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Bi mutsuzluk bi bıkkınlıkki sormayın. Midem bulanmazdı eskiden şimdi bulanmaya başladı. İşe gitmek istemiyorum, ufacık bi yazı yazmak bile işkence gibi geliyo. Neden böyleyim benim gibi olan var mı normal mi bu haller?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?