benimde yeni başladı o bulantılar oysaki ne kadar rahattım sırt ağrısını hiç sölemiorum ztn bide ara baş ağrısı eklenior hasta gibi oluorum ama yinede salmıorum kendimi inşallah kısa sürede keyfine varmaya başlarız
Malesef bendede cok halsızlık warçalısmıyorum ew hanımıyım ama ewden dısarı sıkılsam bıle cıkmak ıstemıyrum mıdem hala fena durumda..ewde 5 dk ayakta dursam yatıck yer arıyorum hemen... inşallh en kısa zamanda bıter bulantılarımızzz...
uwww kızlar enerjiniz çok çok kötuu allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
29 mart ve 31 mart birliktelik olduysa erkek cikiyor hayirlisi :)
günaydın iyiyiz ama hep bir heyecan hep bir korkuyla yaşıyoruz.acaba bebiş yaşıyomu,yine aynı acıları yaşar mıyım.sanırım benim bu korkular doğurana kadar sürecek( hergün kendimi kontrol ediyorum.göğüslerimin ağrısı var mı,uçlardaki koyuluk devam ediyor mu,karnımdaki hafif ağrı devam ediyor mu diye yazık bana...ilk bebişte karnımdaki ağrı geçmişti ve göğüslerdeki koyuluk gitmiştide oyüzden hergün kontrol ediyorum....bu arada geçmiş olsun geceden beri bende de var o baş ağrısı malesef....
Kızlar bende aşırı halsizlik var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Bi mutsuzluk bi bıkkınlıkki sormayın. Midem bulanmazdı eskiden şimdi bulanmaya başladı. İşe gitmek istemiyorum, ufacık bi yazı yazmak bile işkence gibi geliyo. Neden böyleyim benim gibi olan var mı normal mi bu haller?
enerji var mı kiiiiibikaç gün yeniden dogmus gibiydm...dün gene eski halime döndüm... bugün gecer mi yaa..
bugun bendede var bulantı su içiyorum habire bilmem nolcak
diş etlernde bende de var o sıkıntı..kalsiyum almak lazm,süt yogurt..tabi ben sütü yine içememmeye basladım..yogurt yiyorum ama o da uyku getiriyopr...çalışmayan hamişler ne kadar şanslısınız...
bugun bendede var bulantı su içiyorum habire bilmem nolcak
sanırım bu ilk kayıplar nedeniyle bebeğimizin orada hareket ettiğini hissedene kadar devam edecek endişe korku telaş
ama su daha çok bulantıyı artırır
bende öyle oluyor çnk
su bulantıya iyi gelmiyor canım...kuru seyler ye...kraker faln...suyu da ben soguk içiyorum biraz...o zamn daha az etkiliyr...yoksa ölecegm susuzluktn...
Günaydın kızlar.. Herkes biraz rahatsız sanıyorum..
Buna ben de eklendim, başım ağrıyor ki ben ömrümce baş ağrısı çekmiş bir insan değilimdirBuna nasıl bir çare bulacağız ya bu şekilde ağrı çekerek olmamalı.. Hamileyiz diye başına ne gelirse çekmek zorundasın gibi bir durum söz konusu olamaz bence bir çaresi olmalı bunun... Bu haftasonu izne çıkıyorum inşAllah bir de onun iş yoğunluğu başımda Allah hepimizin yardımcısı olsun..
valla onu bilmiyorum yapıyomuda sigarayı bıraktıgımdanmıdır nedir bogazım kuruyo tuhaf bi şey var bogazımda su iyi gelio mecbur içiyorum
aynen canım bi hissetseydik hayırlısıyla....
listede yer alan bilgileri yazarsan eklerim canımBendee bendee katılmak ıstıyorum bu lısteyeee :) adımı yazarmısınız benımdeee
listede yer alan bilgileri yazarsan eklerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?