2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ne güzel en azından evdesin...ben de mecbur olmasam evden dısarı adım atmayacagm...uyumak istiyorum hep...

sanırım bu ilk kayıplar nedeniyle bebeğimizin orada hareket ettiğini hissedene kadar devam edecek endişe korku telaş

aynı anlattığın gibiyim bir mutsuzluk bir halsizlik hiç bir şey yapmak istememe hatta şuan işyerinde kimseyle konuşmuyorum
çnk konuşmakta istemiyorum
midem bulanıyor başım ağrıyo tam bir sorun yumağıyım

diş etlernde bende de var o sıkıntı..kalsiyum almak lazm,süt yogurt..tabi ben sütü yine içememmeye basladım..yogurt yiyorum ama o da uyku getiriyopr...çalışmayan hamişler ne kadar şanslısınız...

ben çalışmıyorum allahtan çok halsizim çünkü otururken bile uyuyakalıyorum sütü 1 hafta içmişimdir toplamda midemi daha da kötü yapıyor.sabhaları bol kaşar peyniri yemeye çalışıyorum sanırım o da ytersiz.ama doktorum içmek zorunda değilsin dedi dondurma,yoğurt ve peyniri yemeye çalış yeterli dedi.zaten içtiğim gibi çıkartıyorum.

Günaydın kızlar.. Herkes biraz rahatsız sanıyorum..

Buna ben de eklendim, başım ağrıyor ki ben ömrümce baş ağrısı çekmiş bir insan değilimdir Buna nasıl bir çare bulacağız ya bu şekilde ağrı çekerek olmamalı.. Hamileyiz diye başına ne gelirse çekmek zorundasın gibi bir durum söz konusu olamaz bence bir çaresi olmalı bunun... Bu haftasonu izne çıkıyorum inşAllah bir de onun iş yoğunluğu başımda Allah hepimizin yardımcısı olsun..

su bulantıya iyi gelmiyor canım...kuru seyler ye...kraker faln...suyu da ben soguk içiyorum biraz...o zamn daha az etkiliyr...yoksa ölecegm susuzluktn...

kesinlikle soğuk suyla su ihtiyacımı karşılayanlardanım ben de
normalde soğuk su içemeyen biriysim oysaki bu hamilelik yemediğini yedirir içmediğini içtirir birşeymiş :)

canım soğuk suyla bezi ıslat ve başına koy bir süre iyi geliyor

valla onu bilmiyorum yapıyomuda sigarayı bıraktıgımdanmıdır nedir bogazım kuruyo tuhaf bi şey var bogazımda su iyi gelio mecbur içiyorum

offf onunda etkisi vardır o zaman ıhlamur seversen bir ıhlamur iç istersen boğazını yumaşatır
bulantının ilacı bende çubuk kraker gözünü seveyim nasıl iyi birşeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…