- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
listede yer alan bilgileri yazarsan eklerim canım
ekledim cnm,hoşgeldin aramıza tebriklerpufpuff canım benide ekler misin...yaşım 33,ikinci gebelik,mersin,son adet tarihi 15 nisan,ve kısmetse bebiş 20 ocakta gelecek...
bu arada sanada çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda allahım sanada tekrar bu duyguyu yaşatır inşallah...bu arada başlarda bi bayan daha vardı sanırım pnr26 diye onu merak ediyorum bi bilgin varmı en son hamileydi ama uzun zamandır ses seda yok msj atayım dedim ama ben yeni üye olduğum için gönderemedim...bilgi verirsen sevinirim..
pufpuff canım benide ekler misin...yaşım 33,ikinci gebelik,mersin,son adet tarihi 15 nisan,ve kısmetse bebiş 20 ocakta gelecek...
bu arada sanada çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda allahım sanada tekrar bu duyguyu yaşatır inşallah...bu arada başlarda bi bayan daha vardı sanırım pnr26 diye onu merak ediyorum bi bilgin varmı en son hamileydi ama uzun zamandır ses seda yok msj atayım dedim ama ben yeni üye olduğum için gönderemedim...bilgi verirsen sevinirim..
bu arada bende bugün itibari ile tüm düşük sonrası istenen testleri yaptırdım,bitirdim kızlar.. ve şanslıymışım ki hepsini devlet hast'de yaptırdım, para ödememe gerek kalmadan.. sonuçlar için toplamda 1 ay beklemem gerekcek ama napalım artık, beklicez.. çok merak ediyorum bakalım bişey çıkcak mı? :18: çıkmasa daha iyi tabi
bu arada bende bugün itibari ile tüm düşük sonrası istenen testleri yaptırdım,bitirdim kızlar.. ve şanslıymışım ki hepsini devlet hast'de yaptırdım, para ödememe gerek kalmadan.. sonuçlar için toplamda 1 ay beklemem gerekcek ama napalım artık, beklicez.. çok merak ediyorum bakalım bişey çıkcak mı? :18: çıkmasa daha iyi tabi
Kizlar merhaba .... uzun zamandir gremedim abimin dugunu vardi izinliydimm.. cook yoruldum hala.kendime gelmis degilim :)) hamileyken dugun sahibi olmak cok zorrmuss... dun azicik dinlendim bugunde isbasi... bulantilar araliklarla devam ediyor haftaya pazartesi kontrol var sanirim ikili test de yapilir.. sizler nasilsiniz???
amin canım inş. bir sorun çıkmaz da en kısa zaman da güzel haberlerle gelirsin :)
çok teşekkürler kızlar,sağolun... inş hayırlısı olur ve ilk denemede sağlıklı bi bebiş gelir karnımainş.bişey cıkmaz,sen de saglıkla bebişine kavusursun en kısa zamnda...
senin dediğinde doğru aslında arkadaşım.. bi yandan diyorum ki en azından bi sorun çıkarsa onu tedaviye gidilir,düzeltilir.. öteki yandan da diyorum hiçbişey çıkmasın daha iyi.. en azından kader,şans falan deriz tekrar dener Allah'a bırakırız diyorum.. bilemedim :26: hayırlısı olsun diyim en iyisiİnşallah ciddi bir sorun çıkmaz ama problemin nereden kaynaklandığını anlamak da önemli pufpuf. Sebepsiz düşük diye geçiştirileceğine önüne somut bir şey koysalar çok daha iyi değil mi? Sorun çıkarsa da üzme kendini, böyle düşün.
senin dediğinde doğru aslında arkadaşım.. bi yandan diyorum ki en azından bi sorun çıkarsa onu tedaviye gidilir,düzeltilir.. öteki yandan da diyorum hiçbişey çıkmasın daha iyi.. en azından kader,şans falan deriz tekrar dener Allah'a bırakırız diyorum.. bilemedim :26: hayırlısı olsun diyim en iyisi
ooyyyy yazını okurken teyzeyi falan canlandırdım gözümde,yazıkkk.. allah herkesin gönlüne göre versin inş.. yaşadığımız olumsuzluklarda bi sınav sabrediyoruz işte..Aynen öyle. Geçen hastaneye gittiğimde bir teyze ile tanıştım. Yıllarca çocuğu olmamış. En son doktor "boşuna uğraşma asla çocuğun olmayacak" demiş. O an hastane yıkıldı altında kaldım sandım dedi teyze. Tedaviyi bırakıyorlar tabii ve bir ay sonra kendiliğinden hamile kalıyor. Şimdi psikolog bir kızı var, teyze nasıl gururlana gururlana anlatıyordu görsen :) İşinde nasıl başarılı olduğundan başladı, istediği damat adayının özelliklerine kadar sıraladı.
Allah ne derse o oluyor. Ben de tam tedaviye başlayacakken kendiliğinden hamile kaldım. Daha geçen sene beş yıllık evli bir arkadaşım, üstelik sonuç alamadığı bir sürü tedaviden sonra kendiliğinden hamile kaldı.
O bebişin geleceği bir vakit var, o vakti de Allah biliyor. Vakti gelince de gelecek, bu kadar :)
Benim demem, sana bir sebep bildirilirse ve sen o konuda tedaviye gidersen kafanda bir daha acaba olmaz. Önlemimi aldım, problemimi giderdim dersin. Sonrası yine Allah'ın bileceği iş.
aynı gündeyiz canım, hayırlı uğurlu olsun.. Bakalım bebişlerin hangisi daha erken davranacak :)
canım benim ilk düşüğüm 2012 martta olmuştu ve o zamandan sonra regl hiç düzenli olmadı hatta çoğu zaman olamıyordum ve söktürücü kullanıyordum.. sonra 2013 ocak gibi 2.hamilelik oluştu ve onda da kese vardı normal yerdeydi ama bebk hiç gözlemlenmedi ultrasonda (vajinal ultrason oldum hatta hep) heee bide boş gebeliğin genel tanısı kromozomal bozukluklar yazıyo her yerde.. şimdi yapılan testlerde hepsine bakılcak işte,ne olcak bakalım.. ama sperm testi istemedi doktor,unuttu mu naptı bilmiyorum.. sorucam onuda,çünkü yapılmasını önemli diye biliyorum onudaCanım hatırladığım kadarıyla senin boş gebelikti bildiğim kadarıyla boş gebelik dahi olsa bebek oluşuo ama sonradan kayboluo veya hiç oluşmuo nedeni kalitesiz yumurta veya sperm olmasından kaynaklı diye biliyorum sigara içiosan azalt bide canım hayıt tohumu iç ben onunla hamile kaldım inan her derde deva yumurtaları kalitelileştirio büyütüo hormonları düzenliyo kadın çayı zaten senin hipofizindeki küçük bi sorun dahi yumurtanı etkileyebilir progesteron düşük olabilir rahim duvarına kese tutunmamış olabilir olasılıkların hepsi hormonlarla alakalı olabilir yumurtanın sağlıklı büyümesini sağlayacak şeyler kullan bence adetin düzenlimiydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?