2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

2012 de olandamı boş gebelikti acep aynı sorun varsa kromozomal bişi olabilir 3 düşükmü oldu baya sıkıntı yaşamışın canım ya Rabbim bu seferkini sağlıkla doğurmanı nasip etsin bence sende pco var yumurtalıklarını kontrol ettirdinmi niye düzensizleşti acaba yumurtan tam gelişmeyince adet olamıosun işte yumurta geliştirici ilaca başlarlar belki klomen die çünki düşükten sonra adet niye düzensizleşsin sordunmu doktoruna bu bi olsılık genlerdede sıkıntı varsa onun tedavisi oluomuş arkın biri ankarada öle hamile kalmış inşallah basit bi sorun çıkar ortaya veya nedeni bulunurda tedavini olursun

Son düzenleme:

canım benim şükür tahlillerin bitmiş..tahlil verirken ki sıkıntın,strsin bitti hiç olmazsa..Tahlil sonuçlarında da Allahım hayırlı haberler,hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah...Tez zamanda da sağlıklı bir gebelik ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin...

pko var zaten,evet..ama bunun için hiç bi ilaç falan verilmedi özellikle..bide benim ilk düşükten sonra prolaktin artıp durmaya başladıydı,onun içinde ilaç kullandım..3 değil canım,2 düşük oluştu ve ilkinde de bebek görünmemişti ama o düşük beklenmedik bi anda kendiliğinden olduydu..bu defa 1 hafta önceden bekliyorduk artık..tek fark o

sağol canım evet bitti çok şükür,kan vermekten gına geldi bana,bağımlı oldum..kan vermeden duramıyorum

canımm merhaba,,buradayım hayırlı olsun tebrik ederim...yazdıklarınızı zaman buldukça forumdan takip ediyorum sayenizde bilgi sahibi oluyorum beğendiğim yorumlar da oluyo ama görmemişsin sanırım varlığımı oradan hissettiriyodum aklıma takılan sorular olursa da sizinle paylaşıyorum zaten :)) ben iyiyim Allaha şükür bebişimiz de iyi bir ara yoğun mide bulantılarım vardı ama çok şükür düzene girdi,,hamileliğimde şimdilik güzel gidiyo bakalım bugün doktor kontrolümüz vardı ikili test için 12+2 olduk.ultrasonda bebeğin burun kemiği ve omurilik kısmını daha bir belirginleştirmiş normal dedi ama kan verdim tabi sonuçlar 10 gün sonra çıkıcakmış onları bekliyorum bir de doktor folik asidi bırakmamı söyledi onun yerine elevit kalsiyum ve içinde folik asit olan demir ilacı yazmış onları kullanıcam artık öyle işte :)

çok şükür canım.herşeyin yolunda gitmesine sevindim.umarımda sorunsuz devam eder.pek yorumlarını göremedim hatta senin profile girdim ama bayadır yorum yazmadığını farkettim belkide ben gözden kaçırdım bilmiyorum neyse iyi olduğunuza sevindim darısı bana ve diğer arkadaşlarıma olsun inş.

pufpufcum inş. tahlillerin temiz çıkıcak.senin yaşadıklarına yakın bende yaşadım hem ben 6 yıllık evliyim neler yaşadım ir ben bir allah bilir.düşükten sonra sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım.bir sürü testler ameliyatlar yapıldı araştırıldı karnım kasıklarım delik deşik oldu.prolaktin hormonum bnmde yükseldi bi ara stres çok etkiliyor.gebeliği tamamen unuttum ondan sonra rabbim nasip etti.bazı şeyler mucize bizim isteğimiz dışında gelişiyo.ama inan hep dua ediyorum herkese.en azından şükret ki hamile kalabiliyosun.sadece vakti saati gelmemiştir.allah tez zamanda hepimizi evlat sahibi yapsın.uzun oldu ama dayanamadım

olur mu hiç canım benim..her yazdığınız bi deneyim bana,hepsi birer tecrübe sonuçta..umarım bu defaki hamileliğin sağlıklı devam eder ve sorunsuz stressiz sonunu getirebilirsin..

ohh gözün aydın aklında hiç soru işareti kalmayacak bebişin göbişine geldiginde rahat bir hamilelik yaşıcaksın allahın izi ile

olur mu hiç canım benim..her yazdığınız bi deneyim bana,hepsi birer tecrübe sonuçta..umarım bu defaki hamileliğin sağlıklı devam eder ve sorunsuz stressiz sonunu getirebilirsin..

amin canm inş. ayrıca pko artık moda olmayanı dövüyolar merak etme o da gecicek ...

amin tatlım inşallah Rabbim gönlümüze göre versin...dediğin gibi bayadır yorum yazmıyorum ama elimden geldiğince forumu takip etmeye çalışıyorumm sormak istediklerim de diğer arkadaşlar tarafından soruluyo ordan cevaplarını okuyorum..dikkat et kendine canım grşrz :))

ahahaha Allah iyiliğini versin kızzz doğru diyosun valla

bi ara hasnalerde yatıp kalkarken arkadaş oluyosun artk ordakilerle kiminle konşsam pko wardı.en son bende de çıkmıştı ama bnm adetlerim düzenlidir.tüylenme falan da yoktu.hııhhh dedim sonnda bende oldum.modaya uydum.bütün ark. war ayrıca.o yüzden takma kafana hepsi geçicek sennde güzel haberlerini alıcaz inş.

tv da bir programda çıkmıştı 1 e 1 olacak şekilde su ve sirke kaynatılarak buharına eğilip kafamıza havlu örtüp sırayla burun deliklerimizden birini kapatarak 75 defa buharını içimize açık olan burun deliğinden çekecekmişiz baş ağrısı geçiyormuş sinüzit varsa içine patates atın demişti kadın ben de migren var geçen hafta her gün başım ağrıdı ben denemedim henüz belki faydası olur

çok geçmiş olsun bol sıvı ve dinlenme reçeten bu :) inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun

kızlar kaç gündür çok kötüyüm midem çok bulanıyor istifra edip duruyorum...67 yle hamile kaldım 63 e düştüm ya... napıcam ben bir öğünle geçiriyorum zorlayım diyorum biraz o zamanda direk çıkarıyorum....çözümü olan var mı.....

tuzlu şeyler yemeye çalış ilk yemeğe başlarken sabah kalkınca sakın sıvı tüketme ilk bi zeytin yada kraker at ağzına sonra yemeği dene belki bi işe yarar ben hep öyle yaptım şimdiye kadar çok şükürde işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…