canım benim ilk düşüğüm 2012 martta olmuştu ve o zamandan sonra regl hiç düzenli olmadı hatta çoğu zaman olamıyordum ve söktürücü kullanıyordum.. sonra 2013 ocak gibi 2.hamilelik oluştu ve onda da kese vardı normal yerdeydi ama bebk hiç gözlemlenmedi ultrasonda (vajinal ultrason oldum hatta hep) heee bide boş gebeliğin genel tanısı kromozomal bozukluklar yazıyo her yerde.. şimdi yapılan testlerde hepsine bakılcak işte,ne olcak bakalım.. ama sperm testi istemedi doktor,unuttu mu naptı bilmiyorum.. sorucam onuda,çünkü yapılmasını önemli diye biliyorum onuda
canım benim ilk düşüğüm 2012 martta olmuştu ve o zamandan sonra regl hiç düzenli olmadı hatta çoğu zaman olamıyordum ve söktürücü kullanıyordum.. sonra 2013 ocak gibi 2.hamilelik oluştu ve onda da kese vardı normal yerdeydi ama bebk hiç gözlemlenmedi ultrasonda (vajinal ultrason oldum hatta hep) heee bide boş gebeliğin genel tanısı kromozomal bozukluklar yazıyo her yerde.. şimdi yapılan testlerde hepsine bakılcak işte,ne olcak bakalım.. ama sperm testi istemedi doktor,unuttu mu naptı bilmiyorum.. sorucam onuda,çünkü yapılmasını önemli diye biliyorum onuda
pko var zaten,evet..ama bunun için hiç bi ilaç falan verilmedi özellikle..bide benim ilk düşükten sonra prolaktin artıp durmaya başladıydı,onun içinde ilaç kullandım..3 değil canım,2 düşük oluştu ve ilkinde de bebek görünmemişti ama o düşük beklenmedik bi anda kendiliğinden olduydu..bu defa 1 hafta önceden bekliyorduk artık..tek fark o2012 de olandamı boş gebelikti acep aynı sorun varsa kromozomal bişi olabilir 3 düşükmü oldu baya sıkıntı yaşamışın canım ya Rabbim bu seferkini sağlıkla doğurmanı nasip etsin bence sende pco var yumurtalıklarını kontrol ettirdinmi niye düzensizleşti acaba yumurtan tam gelişmeyince adet olamıosun işte yumurta geliştirici ilaca başlarlar belki klomen die çünki düşükten sonra adet niye düzensizleşsin sordunmu doktoruna bu bi olsılık genlerdede sıkıntı varsa onun tedavisi oluomuş arkın biri ankarada öle hamile kalmış inşallah basit bi sorun çıkar ortaya veya nedeni bulunurda tedavini olursun
canım benim şükür tahlillerin bitmiş..tahlil verirken ki sıkıntın,strsin bitti hiç olmazsa..Tahlil sonuçlarında da Allahım hayırlı haberler,hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah...Tez zamanda da sağlıklı bir gebelik ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin...
pufpuff canım benide ekler misin...yaşım 33,ikinci gebelik,mersin,son adet tarihi 15 nisan,ve kısmetse bebiş 20 ocakta gelecek...
bu arada sanada çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda allahım sanada tekrar bu duyguyu yaşatır inşallah...bu arada başlarda bi bayan daha vardı sanırım pnr26 diye onu merak ediyorum bi bilgin varmı en son hamileydi ama uzun zamandır ses seda yok msj atayım dedim ama ben yeni üye olduğum için gönderemedim...bilgi verirsen sevinirim..
pko var zaten,evet..ama bunun için hiç bi ilaç falan verilmedi özellikle..bide benim ilk düşükten sonra prolaktin artıp durmaya başladıydı,onun içinde ilaç kullandım..3 değil canım,2 düşük oluştu ve ilkinde de bebek görünmemişti ama o düşük beklenmedik bi anda kendiliğinden olduydu..bu defa 1 hafta önceden bekliyorduk artık..tek fark o
Canım prolaktin artınca göğüsten süt gelio benimde heray yumurtlamadan sonra göğsümden süt gelirdi prolaktin yumurtlamayıda engellio bide pco olanlarda çok oluo düşükte tetiklemiş ama maşallah tedavisiz hamile kalabiliyosun sen inan dediğim o hayıt tohumu herderde deva forumda araştırabilirsin çok iyi gelio pcoya prolaktin yüksekliğine bi dene yinede 15 gün içiosun yumurtlamaya kadar günde iki bardak bi tatlı kaşığını bi subardağında 5 dk kaynatıosun dr bana tedaviye başlayalım derken ben o ay hamile kaldım 2 tane yumurtam gelişmişti adet sancılarınada iyi gelio inşallah testinde sıkıntılı bişey çıkmaz daa bi ton tedavi yöntemi var yolun başındasın çok uğraşmadan bebeğini kucağına alırsın inşallah
canımm merhaba,,buradayım hayırlı olsun tebrik ederim...yazdıklarınızı zaman buldukça forumdan takip ediyorum sayenizde bilgi sahibi oluyorum beğendiğim yorumlar da oluyo ama görmemişsin sanırım varlığımı oradan hissettiriyodum aklıma takılan sorular olursa da sizinle paylaşıyorum zaten :)) ben iyiyim Allaha şükür bebişimiz de iyi bir ara yoğun mide bulantılarım vardı ama çok şükür düzene girdi,,hamileliğimde şimdilik güzel gidiyo bakalım bugün doktor kontrolümüz vardı ikili test için 12+2 olduk.ultrasonda bebeğin burun kemiği ve omurilik kısmını daha bir belirginleştirmiş normal dedi ama kan verdim tabi sonuçlar 10 gün sonra çıkıcakmış onları bekliyorum bir de doktor folik asidi bırakmamı söyledi onun yerine elevit kalsiyum ve içinde folik asit olan demir ilacı yazmış onları kullanıcam artık öyle işte :)
bi araştırayım canım hayıt tohumunu,neymiş bakalım :44:pko var zaten,evet..ama bunun için hiç bi ilaç falan verilmedi özellikle..bide benim ilk düşükten sonra prolaktin artıp durmaya başladıydı,onun içinde ilaç kullandım..3 değil canım,2 düşük oluştu ve ilkinde de bebek görünmemişti ama o düşük beklenmedik bi anda kendiliğinden olduydu..bu defa 1 hafta önceden bekliyorduk artık..tek fark o
Canım prolaktin artınca göğüsten süt gelio benimde heray yumurtlamadan sonra göğsümden süt gelirdi prolaktin yumurtlamayıda engellio bide pco olanlarda çok oluo düşükte tetiklemiş ama maşallah tedavisiz hamile kalabiliyosun sen inan dediğim o hayıt tohumu herderde deva forumda araştırabilirsin çok iyi gelio pcoya prolaktin yüksekliğine bi dene yinede 15 gün içiosun yumurtlamaya kadar günde iki bardak bi tatlı kaşığını bi subardağında 5 dk kaynatıosun dr bana tedaviye başlayalım derken ben o ay hamile kaldım 2 tane yumurtam gelişmişti adet sancılarınada iyi gelio inşallah testinde sıkıntılı bişey çıkmaz daa bi ton tedavi yöntemi var yolun başındasın çok uğraşmadan bebeğini kucağına alırsın inşallah
bu arada bende bugün itibari ile tüm düşük sonrası istenen testleri yaptırdım,bitirdim kızlar.. ve şanslıymışım ki hepsini devlet hast'de yaptırdım, para ödememe gerek kalmadan.. sonuçlar için toplamda 1 ay beklemem gerekcek ama napalım artık, beklicez.. çok merak ediyorum bakalım bişey çıkcak mı? :18: çıkmasa daha iyi tabi
olur mu hiç canım benim..her yazdığınız bi deneyim bana,hepsi birer tecrübe sonuçta..umarım bu defaki hamileliğin sağlıklı devam eder ve sorunsuz stressiz sonunu getirebilirsin..pufpufcum inş. tahlillerin temiz çıkıcak.senin yaşadıklarına yakın bende yaşadım hem ben 6 yıllık evliyim neler yaşadım ir ben bir allah bilir.düşükten sonra sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım.bir sürü testler ameliyatlar yapıldı araştırıldı karnım kasıklarım delik deşik oldu.prolaktin hormonum bnmde yükseldi bi ara stres çok etkiliyor.gebeliği tamamen unuttum ondan sonra rabbim nasip etti.bazı şeyler mucize bizim isteğimiz dışında gelişiyo.ama inan hep dua ediyorum herkese.en azından şükret ki hamile kalabiliyosun.sadece vakti saati gelmemiştir.allah tez zamanda hepimizi evlat sahibi yapsın.uzun oldu ama dayanamadım
bu arada bende bugün itibari ile tüm düşük sonrası istenen testleri yaptırdım,bitirdim kızlar.. ve şanslıymışım ki hepsini devlet hast'de yaptırdım, para ödememe gerek kalmadan.. sonuçlar için toplamda 1 ay beklemem gerekcek ama napalım artık, beklicez.. çok merak ediyorum bakalım bişey çıkcak mı? :18: çıkmasa daha iyi tabi
olur mu hiç canım benim..her yazdığınız bi deneyim bana,hepsi birer tecrübe sonuçta..umarım bu defaki hamileliğin sağlıklı devam eder ve sorunsuz stressiz sonunu getirebilirsin..
ohh gözün aydın aklında hiç soru işareti kalmayacak bebişin göbişine geldiginde rahat bir hamilelik yaşıcaksın allahın izi ile
amin canm inş. ayrıca pko artık moda olmayanı dövüyolar merak etme o da gecicek ...
çok şükür canım.herşeyin yolunda gitmesine sevindim.umarımda sorunsuz devam eder.pek yorumlarını göremedim hatta senin profile girdim ama bayadır yorum yazmadığını farkettim belkide ben gözden kaçırdım bilmiyorum neyse iyi olduğunuza sevindim darısı bana ve diğer arkadaşlarıma olsun inş.
ahahaha Allah iyiliğini versin kızzz doğru diyosun valla
Günaydın kızlar.. Herkes biraz rahatsız sanıyorum..
Buna ben de eklendim, başım ağrıyor ki ben ömrümce baş ağrısı çekmiş bir insan değilimdirBuna nasıl bir çare bulacağız ya bu şekilde ağrı çekerek olmamalı.. Hamileyiz diye başına ne gelirse çekmek zorundasın gibi bir durum söz konusu olamaz bence bir çaresi olmalı bunun... Bu haftasonu izne çıkıyorum inşAllah bir de onun iş yoğunluğu başımda Allah hepimizin yardımcısı olsun..
kızlaaaar hala hastayım boğaz ağrısı nezleye çevirdi, hapşur hapşur mahvoldum yaaa( Allahım inşallah geçer bir an önce. Bu çarşamba bebişimizi tekrar göreceğiz. Panik olmaya başladım acaba ateşim, burun akıntım bebeğime zarar verir mi diyee (
kızlar kaç gündür çok kötüyüm midem çok bulanıyor istifra edip duruyorum...67 yle hamile kaldım 63 e düştüm ya... napıcam ben bir öğünle geçiriyorum zorlayım diyorum biraz o zamanda direk çıkarıyorum....çözümü olan var mı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?