kızlar kaç gündür çok kötüyüm midem çok bulanıyor istifra edip duruyorum...67 yle hamile kaldım 63 e düştüm ya... napıcam ben bir öğünle geçiriyorum zorlayım diyorum biraz o zamanda direk çıkarıyorum....çözümü olan var mı.....
kızlar kaç gündür çok kötüyüm midem çok bulanıyor istifra edip duruyorum...67 yle hamile kaldım 63 e düştüm ya... napıcam ben bir öğünle geçiriyorum zorlayım diyorum biraz o zamanda direk çıkarıyorum....çözümü olan var mı.....
Kizlar anlattiginiz durumlar bendede var mutsuzluk hastalik hali surekli midem fazla bulanmiyodu 1kere cikartmistim ama bugun sabahtan beri hic bisey yiyemedim dun yediklerimide cikardim kusunca daha kotu oluyorum elim ayagim titriyo oturup agliyorum sonra da birden guluyorum bebegim den geliyo diyedeliriyomuyum acaba ben :))
Canimmmm insallah bisey cikmiycak kotu dusunmeyelim 1ay dinlenme sonradan insallah gelsin bebislerr cifter cifter :)bu arada bende bugün itibari ile tüm düşük sonrası istenen testleri yaptırdım,bitirdim kızlar.. ve şanslıymışım ki hepsini devlet hast'de yaptırdım, para ödememe gerek kalmadan.. sonuçlar için toplamda 1 ay beklemem gerekcek ama napalım artık, beklicez.. çok merak ediyorum bakalım bişey çıkcak mı? :18: çıkmasa daha iyi tabi
kızlaaaar hala hastayım boğaz ağrısı nezleye çevirdi, hapşur hapşur mahvoldum yaaa( Allahım inşallah geçer bir an önce. Bu çarşamba bebişimizi tekrar göreceğiz. Panik olmaya başladım acaba ateşim, burun akıntım bebeğime zarar verir mi diyee (
Valla oyle oldu bacim ya ahahah :) kocamda vay sipa yine basladi eziyete diyk ona kiziyorum sus sipa deme diye ben cidden deliriyom galiba :)):) bugün herkes kötü depresyonda umarım yrn hepimiz iyi oluruz
ahh bu kuzucuklar yok mu tüm dengemizi şimdiden şaşırttılar :)
Canimmmm insallah bisey cikmiycak kotu dusunmeyelim 1ay dinlenme sonradan insallah gelsin bebislerr cifter cifter :)
sabah hiçbişey alamıyorum ki ağzıma sudan ve şekerli içeceklerden midem bulanıyor...( çay kahve meyve suyu kola hiç bişey )içemiyorumtuzlu şeyler yemeye çalış ilk yemeğe başlarken sabah kalkınca sakın sıvı tüketme ilk bi zeytin yada kraker at ağzına sonra yemeği dene belki bi işe yarar ben hep öyle yaptım şimdiye kadar çok şükürde işe yaradı
boğazımdan geçmiyor ki öğüre öğüre yiyorum bi lokma yiyim diye ama nerde...geçmiş olsun..bebeklerimiz sağlıklı olsunda inşallah tez zamanda normal öğünlerini yemeye başlarsın...ben henüz mide bulantısı yaşamadım çok şükür o yüzden ne yapılır nasıl dindirilir bilmiyorum..ama mide bulantılarını azaltmak için öğünlerden önce sıvı tüketilmemesi gerektiğini duydum..önce yemek sonra sıvı...
yataktan kalkmadan önce uyanır uyanmaz bir kaç tane çubuk kraker yiyip daha sonra yataktan kalkıp sıvı tüketmeden
peynir ekmek zeytin yemeye çalış canım ben bu şekilde mide bulantısıyla başa çıkıyorum
gece yatarken bir paket çubuk kraker baş ucumda
ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için doktor her ihtimale karşı bana kan sulandırıcı iğne yazmıştı.bugün tekrar iğnemi yazdırmaya sağlık ocağına gittim.sağlık ocağındaki ebeyi yakaladım ve bebeğin kalp atışlarına bakıp bakmadıklarını sordum.bakıyoruz ama 4.aydan itibaren dedi niyeki dedim aletimiz pek kaliteli değil dedi..:)allahım ya dandik aleti neden kullanırlar anlamam..bu arada kızlar ben yine kalp atışını dinlemek istiyorum ya korkuyorum çünkü ya orda değilse diye.acaba hastaneye gitsem baktırsam sizce bebeğe zararı olur mu en son geçen cumartesi yani 10 gün önce duydum kalp atışlarını...
ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için doktor her ihtimale karşı bana kan sulandırıcı iğne yazmıştı.bugün tekrar iğnemi yazdırmaya sağlık ocağına gittim.sağlık ocağındaki ebeyi yakaladım ve bebeğin kalp atışlarına bakıp bakmadıklarını sordum.bakıyoruz ama 4.aydan itibaren dedi niyeki dedim aletimiz pek kaliteli değil dedi..:)allahım ya dandik aleti neden kullanırlar anlamam..bu arada kızlar ben yine kalp atışını dinlemek istiyorum ya korkuyorum çünkü ya orda değilse diye.acaba hastaneye gitsem baktırsam sizce bebeğe zararı olur mu en son geçen cumartesi yani 10 gün önce duydum kalp atışlarını...
sabah hiçbişey alamıyorum ki ağzıma sudan ve şekerli içeceklerden midem bulanıyor...( çay kahve meyve suyu kola hiç bişey )içemiyorum
boğazımdan geçmiyor ki öğüre öğüre yiyorum bi lokma yiyim diye ama nerde...
sabah eşim yaptı kepek ekmeğine peynir domates marul sandviç yaptı küçücük ekmekti yarısına gelince resmen doydum ama zorliyim dedim bitirdim sonuç yine aynı...şuan midem boş.
eğer aklında soru işareti varsa git canım dinle rahatla kafanda kurup hem kendini hem bebişini huzursuz edene kadar
herhangi bir zararı olmaz ki zaman geçmiş üstünden
ultrasonun zararı olmaz ama böyle düşünerek kendine zarar verirsin hiç strese girme ordadır allaha emanetler
amin canım sağolasınbari ikiz fln oluverse de bidaha uğraştırmasın bizi (Allah'ım işine karışmak gibi olmasın daaa)
önümüzdeki ayın 5inde gidicem doktora bakalım ne dicek o zaman 2 li tarama testi için randevu alıcam...o zaman istersen bir doktoruna git canım en azından bir serum yazar kendini toplarsın bnede geçen gün yedim serum gözüm açıldı
sonrada iştahım açıldı çünkü yapılcak herşeyi yaptıysan son çare serum çünkü senin de git gide vucud direncin düşüyor
ne güzel nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun banada anlat lütfen...haklısınız ama elimde değilki...(
Pufpufcum ben de 3 kez düşük yaptim. Bunların ikisinde kürtaj oldum. Zor günler ve uzun araştırma süreçleri gecirdik. Şimdi tüp bebek ile olsa bile ikiz bebek bekliyorum. Rabbim sana da nasip etsin. Çok güzel bir duygu. Rabbim bana da tamamina ermeyi nasip etsinamin canım sağolasınbari ikiz fln oluverse de bidaha uğraştırmasın bizi (Allah'ım işine karışmak gibi olmasın daaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?