haklısın aslında ama doktora gitmeyede korkuyorum.her kontrolde heyecandan ellerim buz kesiyor.hatta en son doktora gittiğimde doktora dedim bu atan kalp sesi benim kalp sesim olmasın çok heyecanlıyımda diyerek adamcağızıda güldürdüm...:))
önümüzdeki ayın 5inde gidicem doktora bakalım ne dicek o zaman 2 li tarama testi için randevu alıcam...
başkasına söylerken gayet sakinimde sen bide bana sor içimde ne fırtınalar kopuyor bana kalsa bende hergün giderim ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum kendimi strese sokmamaya çalışıyorum yoksa sakin filan değilim az kaldı kontrole diye kendimi kandırıyorum
:) hadiya bende sadece ben böyleyim sanıyordum....
İkili test yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünen anneler, bu testin ücreti aşağı yukarı ne kadar?
ben haftaya gidicem 5 temmuzda ikili test için ..tedavi olduğum tüp bebek merkezine gidiyorum 140 tl fiyatı.
Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
Hem ultrason hem de kan tahlili yapıyorlar değil mi? Doktordan öğrenemedim burdan sora sora öğrenecem artık :44:
Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
ayın 3 ünde yaptırıcam kısmetse 60tl imişİkili test yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünen anneler, bu testin ücreti aşağı yukarı ne kadar?
Kizlar bi onerim var mayis anneleri grubunda gormustum bebislerin ultrason fotolari diye bj topik acmislardi so ra mesela ocak annelerinin buyuyen gobusleri diye bi topik vardi bunlari pufpufumuz yada biriniz acsaniz sayfamizin basina o adresi kopyalasaniz sonradan bizede ani olur foto koyariz hemde belki bizim gibi.merakli heyecanli yeni annelerin merakini gidermis oluruz nasilll :)
ayın 3 ünde yaptırıcam kısmetse 60tl imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?