2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

korkma canım sakin olmaya çalışmalısın doktoruna git dua et bol bol rabbim ne yazdıysa bir tek onu yaşarız
bu durum seni daha da mutsuz eder nefes alamaz duruma gelirsin allah korusun sonra

:) hadiya bende sadece ben böyleyim sanıyordum....

bugün akşama kadar midem bulandı herkes hayırdır neden durgunsun diye soruyo nerdeyse bitti öpüyorum sizleri ve yaramaz minikleri iyi akşamlar

Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ahhhh cnm benimmmmm kıyamammm bende şokkkkkkk oldum birden yazını gördüm.
çokk üzüldüm çokkkkk ne denirkii.rabbim sabır versin..:26::26:
nasıl öğrendim kontrolmü vardı.

ah cnm başka bir dr daha gittin mi gerçi hepsi aynı şeyi söylüyorda çok üzüldüm aynı şey başıma geldiği için anlıyorum seni .. hakkında hayırlısı olsun rabbim inşallah bir an önce sğ salim bebeğni kucağına almanı nasip eder tekrar

Nasıl ya ( çok üzüldüm canım benim inşallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı bebekler nasip eder sana...

çok üzüldüm zor bir durum Allah sabrını versin tez zamanda yerini doldursun((

çok üzüldüm canım Allah sabır versin Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah kötü oldum ya seni üzmezsem kontrolünde mi öğrendin acaba

güzel mişş .....

Halsizlikten ölüyorum kızlar yarından sonra esim işten izin alabilirse doktora gtcem en azından kansızlık filan varsa demir ilacı verir bende braz,kendime gelirim insaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…