2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende yaşamıştım birkaç ay önce bebeğin kalbi atmıyor dediğinde doktor eşimde bende şok olmuştuk.hastaneden ayrılana kadar ağlayamadım taki arabanın içine oturana kadar.eşimin yüzündeki şoku asla unutamam...eminim şuan sende aynı şeyleri yaşayacaksın büyük bi ihtimalle sabaha kadar uyumayacak ve elin karnının üzerinde sabaha kadar ağlayacaksın ve eşin senden daha güçlü olduğunu göstermek için yanında değil gizli gizli başka odalarda ağlayacak kimbilir.biliyorum şuan dünya başına yıkıldı hiçbirşeyin önemide kıymetide yok gözünde.üzülme desemde üzüleceksin ama inan bana buda geçiyormuş geçmese inanki benimki geçmezdi...sadece biraz zaman arkadaşım allahım size sabır ve güç versin..inan şuan ağlıyorum çünkü yaşadıklarım aklıma geldi.allahıım bidaha yaşatmasın böyle bir acı ne sana nede diğer insanlara....allah yardımcın olsun......

çok üzüldüm hiçbir düşük belirtisi olmadan bir umutla gidip bu şekilde dönmek çok daha zor İnş.bu süreci sağlıkla atlatır en kısa sürede bebeğine kavuşursun

inan çok ama çok üzüldüm...inşallah Rabbim sana bebeginin acısını çabuk unutturacak bir bebiş gönderir yeniden...

;( ne denir boyle bi durumda bilmiyorum agliyorum suan cok uzuldum arkadasim Rabbim sabir versin ;((

gene sözün bittigi yerdeyim inan çok üzüldüm allahım hayırlı ömürler versins sabır versin işşallah

inan kendi yaşadıklarım geldi aklıma sizlerden farkım benim bebeklerim 5 aylıklardı beterin beteri var içimden birşey koptu sankı yazını okurken bende kzımda sabaha kadar uyumamıştım elim karnımda ayaklarım kendime dogru çekili allahım bir daha kimseye evlat acısı göstermeisn işşallah çok zor beklenenin gelmsi heled umudla bekliyorsan

cok gecmis olsun canim ne dicegimi bilmioprum cunku bende bugun dr den hic iyi seyler duymadim senin gibi benim bebegimde gelismemis ve bende kurtaj olucam bugun ne umutlarla gitmistim kalp sesini ve kimildmamasini elini ayagini izlicektim ama olmadi nasip buymus rabbim kuzucuklarimizin yerine saglikli sihhatli hayirli bebisler versin canim ben dr kurtaj lafini duydukca soktayim birde ben 1 bucuk hafta daha tasimak zorundayim cunku dr semire yurt disina gidio onu bekliorum =(

canım okuyunca şok oldum. çok ama çok üzüldüm. allah sana sabır versin. en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşaman dileğiyle.

canım çok geçmiş olsun. bşka dr daha git istersen. inşlh canım en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğini kuçağına alırsın.

merahaba arkadaslar beni belki hatirlayan olur baslarda yorum yapiodum ama 1 aydir turkiyede izindeydim ve nete girmeye vaktim olmuodu turkiye ye izine gitmeden once kendi dr me gitmistim ve kesemi gormustum cok iyi durumda oldugunu ve 5 bucuk 6 haftalik demisti ve bugun tam bir ay sonra gittim dr ye ve cenin hic gelismemis oldugunu ogrendim ve kurtajin sart oldugunu soyledi alinmasi gerekiomus ve dr semire gidecegi icin acil birsey olmazsa haftaya persembe gunu kurtaj olucam neyse kizlar sizleri hamile hamile uzmek istemezdim rabbim insllh sizinkileri sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin rabbim isteyen herkeze nasip eylesin evlat sevgisini

canım çok geçmiş olsun. bşka dr daha git istersen. inşlh canım en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğini kuçağına alırsın.

cok saol canim ama benim yasadigim ulkede bir dr ye basladinmi baska dr ye gidemiosun hamileligin sonlana kadar ona devam etmek zorundasin ama benim dr alininda uzmandir cok iyi bir dr ama kurtaj olmadan once calistigi hastanede yine ultrasyona bakacagini soyledi ama hic bir umut yok cunku bos gebelikmis hic gelismemis koskocamn ama bombos bir kese vardi dr bile sasirdi hala kanamamin baslamamasina hayirlisi ne diyim

(((Allahım sabır versin sana canım ne desem ne yazsam şuan boş acın taze Rabbim kalbine huzur versin

Allahım tüm sıkıntısı derdi olana huzur versin Rabbim gönlünüze göre versin sevdiklerimizle imtihan etmesin bir günde 2 acıı çok zor çok hayal bile edemiyorum düşününce Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin cümlemize inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın canım

Canım benim çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın. :'(

Bend3 yasadim kanamam oldukca canimdan can gitti ama esim aldirdin dedi nasil kiyabilirim ki o benim kalbim hayat dewam ediyor rannim birdaha nasip etti bundada burnumdan getirdi hergun agliyorum artik insallah bebegim ssgliklidir

Arkadaslar kotu haberlere cok üzüldüm belki sizin destekciniz esinizdir herikinizede sabir rabbim saglikli bebek werir insallah ben sizin durumunuzdayken daha kotuydum yanimda bo destek weren esim olmadi hic

Arkadaslar kotu haberlere cok üzüldüm belki sizin destekciniz esinizdir herikinizede sabir rabbim saglikli bebek werir insallah ben sizin durumunuzdayken daha kotuydum yanimda bo destek weren esim olmadi hic

Canım benimde olmadı valla varsa yoksa arkadaşları sorun sorun ben karar verdim şimdi kaynanamlara gidicez bu hafta bayramdada annemlere eylülde 5 aylık oluom zaten dönmicem annem gel ben sana bakarım diyo

Eşimin beni düşündüğü yok sen bilirsin dedi bana gitme bile demez öyle bi adam yani anlatsam destan olur herkez şanslı değil yani çok emek harcadım ama artık bıktım çocuğum için yaşıyorum sadece sözde sevio benimki eve zorla gelir maçı arkı hiç bitmez sohbet yoksunu iki güzel söz yoksunu bi adam dün börek yaptım bana gelmiş yanına patates salatası yap diyo ya zar zor bişeyler yapıom misafir gelecek beş dakikaya söylendiğine bak işi gücü ne yemek yicez demek başka bi sohbeti yok 11.30 da işten çıktı bugün eve bi saat geldi saçını yıkadı saat 18.30 du aradım maçtaymış ekmek getirdi geri gitti 21.30 da geldi böyle bi adamla ne paylaşiyim ben köskös evde oturuom başka bişi yok amaaan anlatsam bitmez boşver üzülme yani

5 aylık bebeği kaybetmek daha zordur ama canım yinede acı aynı acıdır evlat acısı..allahım bidaha yaşatmasın bu acıları hiçkimseye bide düşünsene canım bebeğin olmuyo bütün malını,canını ortaya koyuyosun tüp bebek yaptırıyorsun yani çok zor şartlar altında elde ediyorsun ve onuda kaybediyorsun belki bidaha böyle bir şansı yakalayamayacaksın bile...üfffffff yine aklıma geldi eski günler.....

canım başın sağolsun bir günde iki acı olay beni inanınki çok üzdü...allah bidaha yaşatmasın...

Bend3 yasadim kanamam oldukca canimdan can gitti ama esim aldirdin dedi nasil kiyabilirim ki o benim kalbim hayat dewam ediyor rannim birdaha nasip etti bundada burnumdan getirdi hergun agliyorum artik insallah bebegim ssgliklidir

allaha sığınıyoruz canım hergün dua ediyoruz elimizden başka bişey gelmiyor çünkü..umarım bebişlerimiz sağlıklı sıhhatlidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…