Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
bende yaşamıştım birkaç ay önce bebeğin kalbi atmıyor dediğinde doktor eşimde bende şok olmuştuk.hastaneden ayrılana kadar ağlayamadım taki arabanın içine oturana kadar.eşimin yüzündeki şoku asla unutamam...eminim şuan sende aynı şeyleri yaşayacaksın büyük bi ihtimalle sabaha kadar uyumayacak ve elin karnının üzerinde sabaha kadar ağlayacaksın ve eşin senden daha güçlü olduğunu göstermek için yanında değil gizli gizli başka odalarda ağlayacak kimbilir.biliyorum şuan dünya başına yıkıldı hiçbirşeyin önemide kıymetide yok gözünde.üzülme desemde üzüleceksin ama inan bana buda geçiyormuş geçmese inanki benimki geçmezdi...sadece biraz zaman arkadaşım allahım size sabır ve güç versin..inan şuan ağlıyorum çünkü yaşadıklarım aklıma geldi.allahıım bidaha yaşatmasın böyle bir acı ne sana nede diğer insanlara....allah yardımcın olsun......
cok gecmis olsun canim ne dicegimi bilmioprum cunku bende bugun dr den hic iyi seyler duymadim senin gibi benim bebegimde gelismemis ve bende kurtaj olucam bugun ne umutlarla gitmistim kalp sesini ve kimildmamasini elini ayagini izlicektim ama olmadi nasip buymus rabbim kuzucuklarimizin yerine saglikli sihhatli hayirli bebisler versin canim ben dr kurtaj lafini duydukca soktayim birde ben 1 bucuk hafta daha tasimak zorundayim cunku dr semire yurt disina gidio onu bekliorum =(
canım çok geçmiş olsun. bşka dr daha git istersen. inşlh canım en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğini kuçağına alırsın.
cok gecmis olsun canim ne dicegimi bilmioprum cunku bende bugun dr den hic iyi seyler duymadim senin gibi benim bebegimde gelismemis ve bende kurtaj olucam bugun ne umutlarla gitmistim kalp sesini ve kimildmamasini elini ayagini izlicektim ama olmadi nasip buymus rabbim kuzucuklarimizin yerine saglikli sihhatli hayirli bebisler versin canim ben dr kurtaj lafini duydukca soktayim birde ben 1 bucuk hafta daha tasimak zorundayim cunku dr semire yurt disina gidio onu bekliorum =(
merahaba arkadaslar beni belki hatirlayan olur baslarda yorum yapiodum ama 1 aydir turkiyede izindeydim ve nete girmeye vaktim olmuodu turkiye ye izine gitmeden once kendi dr me gitmistim ve kesemi gormustum cok iyi durumda oldugunu ve 5 bucuk 6 haftalik demisti ve bugun tam bir ay sonra gittim dr ye ve cenin hic gelismemis oldugunu ogrendim ve kurtajin sart oldugunu soyledi alinmasi gerekiomus ve dr semire gidecegi icin acil birsey olmazsa haftaya persembe gunu kurtaj olucam neyse kizlar sizleri hamile hamile uzmek istemezdim rabbim insllh sizinkileri sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin rabbim isteyen herkeze nasip eylesin evlat sevgisini
bende yaşamıştım birkaç ay önce bebeğin kalbi atmıyor dediğinde doktor eşimde bende şok olmuştuk.hastaneden ayrılana kadar ağlayamadım taki arabanın içine oturana kadar.eşimin yüzündeki şoku asla unutamam...eminim şuan sende aynı şeyleri yaşayacaksın büyük bi ihtimalle sabaha kadar uyumayacak ve elin karnının üzerinde sabaha kadar ağlayacaksın ve eşin senden daha güçlü olduğunu göstermek için yanında değil gizli gizli başka odalarda ağlayacak kimbilir.biliyorum şuan dünya başına yıkıldı hiçbirşeyin önemide kıymetide yok gözünde.üzülme desemde üzüleceksin ama inan bana buda geçiyormuş geçmese inanki benimki geçmezdi...sadece biraz zaman arkadaşım allahım size sabır ve güç versin..inan şuan ağlıyorum çünkü yaşadıklarım aklıma geldi.allahıım bidaha yaşatmasın böyle bir acı ne sana nede diğer insanlara....allah yardımcın olsun......
Arkadaslar kotu haberlere cok üzüldüm belki sizin destekciniz esinizdir herikinizede sabir rabbim saglikli bebek werir insallah ben sizin durumunuzdayken daha kotuydum yanimda bo destek weren esim olmadi hic
inan kendi yaşadıklarım geldi aklıma sizlerden farkım benim bebeklerim 5 aylıklardı beterin beteri variçimden birşey koptu sankı yazını okurken bende kzımda sabaha kadar uyumamıştım elim karnımda ayaklarım kendime dogru çekili allahım bir daha kimseye evlat acısı göstermeisn işşallah çok zor beklenenin gelmsi heled umudla bekliyorsan
Bend3 yasadim kanamam oldukca canimdan can gitti ama esim aldirdin dedi nasil kiyabilirim ki o benim kalbim hayat dewam ediyor rannim birdaha nasip etti bundada burnumdan getirdi hergun agliyorum artik insallah bebegim ssgliklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?