bu kadar kızıp söylenmeye ihtiyacınız olduğunu bilsem daha önce sorardım bu soruyu.
meraketmenin kabahat olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın.
burası aylara göre paylaşım alanı haftası birbirine uymayan insanların neden aynı tabloda olduğunu merakettim sadece ayıp ettiysem kusura bakmayın geç gelmiş olmanın vermiş olduğu enayilikti herhalde sorum.
ben de büyük ihtimalle aralıkta doğuracaklar arasındayım ne olmuş sorduysam. bu kadar sert çıkmaya lüzum var mıydı merakediyorum kusura bakmayın
ben ilk bebekte kestirmiştim şimdi yine kestirdim saçlarım iki renk rezil gibi dolaşamam açıkçası, benim de annem kızmıştı ama saç benim çocuk benim kimse karışamaz bu işe. bu işte bilgili kişilere de sordum tabi, gerçekle hiç alakası yok rahat olun
ah ah sen beni eskiden görücektin şimdi pilim bitti ben her sene turşumdan tutta yapragıma kadar dondurucuma kadar yapar koyardım şimdi yapamıyorum gebeligim engelliyor kaynanam deidm gelri yaparım ben dedi ablamda gelicek brilikte yapsınlar şimdi sayıyım sana
1-35 kavonoz melemenlik
2-5 kiloluk kapa yaprak salamura
3- karışık turşumu kaynanam yapıyor ben beceremiyom5 litrede o
4- annem her sene salçamı yapar 5 kiloluk bidona reçelelrimi her sene yapar kuru yarımı yapar getiri para vermem makarnalıklarıma kadar keser
5- 12 poşet barbunya 10 oşet bamya 20 poşet taze fasulye 10 poşeti yemeklik 10 poşeti yumurtalı kavurmaya kombostoluk koyarım biber dolmasını dolduru koyarım sigara böreginden tutta gül böregine kadar yapar koyarım daha sayamadıklarım kaynanam allah var çok takdir eder beni aferim gelin san ader bu sene 12 poşet bezelya koydum bakalım daha fasülyem barbunya almadım koymaya bir madımak bulam
bilsem ondan alıcam 2 kilo çok severim o sebzeyianlıcagın karınca mislai yazık koyarım kışım yerim pazara para bilem vermem anca yeşillige canım tavsıye ederim hamur işelerini tatlıları tatlı tuzlu kutabiyeleri pasta kek türlerini yaparım 3 adet plaştik kabım var eşim ordan alır koyar tabagına yer öyle hazırı sevmem evime asla ne bulyon nede katı yag çok nadir birşey yaparsam alırım karı ya hede hazır çorba sebzeli çeşni bile almam ben zarralı şeyleri evime sokmam
Ya canım bende şimdi eşime okudum yaptıklarını öğren annemden dio valla ağzım açık kaldı ya ben çok cahilim buzluğa bişi koymuom bi nohut buğday fasulyeyi düdüklüye atar koyarım okadar eylülde gidicem eve acep yetişirmi bunlarbende menemenlik yapmak istiom biber dolmasının içini koyuyorum buzluğa aşmışın sen kendini akıllandım artık bu kış zorluk çektik çünki mersine gidince anneme salçamı yaptırcam zaten çok reçel yemioz kuru dolma yapıcaz kaynanamla baya karışık turşuyuda yaptırim anneme:) fasulyeyi geçen sene bi beş poşet yapmıştım bu senede yapıcam bakalım zamanı geçmezse ve gidince ilk işim domates almak olacak hazır çorba bizde içmeyiz kaynanam güzel tarhana yapmış onu götürcem mercimek yayla farklı çorbalar yapmayıda severim bezelyede koyucam valla ufkumu genişlettin sen:) börek olayını arkda görmüştüm kız çıkarıo iki pişirio börekleri hazır valla
kızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.
bu kadar kızıp söylenmeye ihtiyacınız olduğunu bilsem daha önce sorardım bu soruyu.
meraketmenin kabahat olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın.
burası aylara göre paylaşım alanı haftası birbirine uymayan insanların neden aynı tabloda olduğunu merakettim sadece ayıp ettiysem kusura bakmayın geç gelmiş olmanın vermiş olduğu enayilikti herhalde sorum.
ben de büyük ihtimalle aralıkta doğuracaklar arasındayım ne olmuş sorduysam. bu kadar sert çıkmaya lüzum var mıydı merakediyorum kusura bakmayın
kızlar böyle giderse doğuma kadar 5000i geçecek sayfa sayımız :)
kızlar böyle giderse doğuma kadar 5000i geçecek sayfa sayımız :)
Evet canım haklısın denge kurulmadı kadın geliyor haftada bir artık dayanamadım her hafta sonu temizlik şimdi de kadın geliyor olmasa pislik içindeyiz ona taktı yani anlayacağın ben istediğin kadın değilim dedikçe iyi zamanındaysa sonradan gelip özür diliyor sinirliydim ben memnunum diyor ama artık bu böyle gitmez bililyorum yıprattı beni.anladığım kadarıyla çok yeni evlisiniz, evde güç dengeleri oturmadan çocuk kararı verilmiş. ilk bir yıl hep kavga ağırlıklı geçer, geleneklerden kalma bir evde hakimiyet kurma çabası girer hayatımıza, büyük ihtimalle eşin istediğiyle alıştığı arasındaki farktan rahatsız, alttan alırsan hep üzerie gelecektir karşına al konuş ikna olmazsa eve girmesine izin verme gitsin anasında kalsın bir süre, ilk andan itibaren alttan alan taraf olursan hep bunu istiyorlar. bu arada acaba bunlar kendi kişisel hassasiyetleri mi yoksa arada dolduruşa da geliyor olabilir mi, bunu iyi değerlendir
zamanla bir orta düzen kurarsınız, beğenmediğini söylesin hiç sıkma canını beğenmeyen yapar de geç bırak yapsın, üzme kendini çok hassas bir dönemdesin. sen kendine göre temizsen boşver o istediği kadar titizlensin. bunlar kadın işiyse benim yaptığım kadar olacak da diyebilirsin, o erkekse dış işleri o düzenliyorsa sen ilgilenmiyorsan o da evin içindekilere karışıp müdahale etmeyecek. yardımcın da geliyormuş zaten, daha ne yapacaksın
Evet canım haklısın denge kurulmadı kadın geliyor haftada bir artık dayanamadım her hafta sonu temizlik şimdi de kadın geliyor olmasa pislik içindeyiz ona taktı yani anlayacağın ben istediğin kadın değilim dedikçe iyi zamanındaysa sonradan gelip özür diliyor sinirliydim ben memnunum diyor ama artık bu böyle gitmez bililyorum yıprattı beni.
konus konus bıtmıyor muhabeet:))hepımız çok iyi arkadas olduk bence
canım özeline mesaj yolladım gördün değil mi emin olamadım bir türlü
https://www.facebook.com/photo.php?v=541447725891860&saved
Kızlaaaarrr şu videoyu izleyin. Açabilirsiniz umarım.
https://www.facebook.com/photo.php?v=541447725891860&saved
Kızlaaaarrr şu videoyu izleyin. Açabilirsiniz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?