2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

arkadaşım ben sert çıkışarak yazmadım amaöyle algılandıysa sende kusura bakma...ben sadece oluşmuş oluşan gerginliği belkide yanlış anlaşılmışlığı gidermek için şaka yollu yumuşatma çabasındaydım..dün senin yazdıklarında set çıkışlı anlaşılmış olmalıki birçok arkadaşın kırılmasına sebep oldu..

lütfen kimse kimseye kırılmasın evet fazlasıyla alınganız çünkü hepimiz hamileyizz......

anladığım kadarıyla çok yeni evlisiniz, evde güç dengeleri oturmadan çocuk kararı verilmiş. ilk bir yıl hep kavga ağırlıklı geçer, geleneklerden kalma bir evde hakimiyet kurma çabası girer hayatımıza, büyük ihtimalle eşin istediğiyle alıştığı arasındaki farktan rahatsız, alttan alırsan hep üzerie gelecektir karşına al konuş ikna olmazsa eve girmesine izin verme gitsin anasında kalsın bir süre, ilk andan itibaren alttan alan taraf olursan hep bunu istiyorlar. bu arada acaba bunlar kendi kişisel hassasiyetleri mi yoksa arada dolduruşa da geliyor olabilir mi, bunu iyi değerlendir
zamanla bir orta düzen kurarsınız, beğenmediğini söylesin hiç sıkma canını beğenmeyen yapar de geç bırak yapsın, üzme kendini çok hassas bir dönemdesin. sen kendine göre temizsen boşver o istediği kadar titizlensin. bunlar kadın işiyse benim yaptığım kadar olacak da diyebilirsin, o erkekse dış işleri o düzenliyorsa sen ilgilenmiyorsan o da evin içindekilere karışıp müdahale etmeyecek. yardımcın da geliyormuş zaten, daha ne yapacaksın

Zemheri biraz alınganlık mı yapmışsın acaba sen kimse sert çıkmamış ki, o yazılanlardan hiçbirinde ters bir açıklama göremedim ben.. Takılmayın böle küçük şeylere

kızlar böyle giderse doğuma kadar 5000i geçecek sayfa sayımız :)

inşallah bundan sonrasında hep güzel,sevinç dolu paylaşımlarda bulunuruz hep beraberde sayfalar gülmeye doyamasın,çoğadıkça çoğalsın kaç bin olursa olsun mutlu haberlerle dolu olsun...

Bugun okuyan kullanıcı da çok bir ara 48 kişi oldu şaşırdım bereketli ay olsun yavrularımızın geliş ayı.

Evet canım haklısın denge kurulmadı kadın geliyor haftada bir artık dayanamadım her hafta sonu temizlik şimdi de kadın geliyor olmasa pislik içindeyiz ona taktı yani anlayacağın ben istediğin kadın değilim dedikçe iyi zamanındaysa sonradan gelip özür diliyor sinirliydim ben memnunum diyor ama artık bu böyle gitmez bililyorum yıprattı beni.

canım özeline mesaj yolladım gördün değil mi emin olamadım bir türlü

kokos kızlarımız içinde bu iyi bi secenek olabilir daha güzelleride vardır eminim :):)

Eklentiler

• $kokoşşş.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 94
Ya ben alışveriş yaparken mevsim meselesine çok takılıyorum. Dün gittim bir elbise aldım eşim bin tane laf etti. Yaz gelene kadar çocuk kocaman olacak buna nasıl sığsın diye
Ben de evde giydiririm dedim, evde de üşür dedi. Bir kere de olsa giydircem banane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…