2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

doktorum 2.gebeliklerde ağrılar olur helede ilki sezeryanla doğumsa ağrıların çok çok daha fazla olur dedi..muhtemelen ağrılarının sebebi 2.gebelik olması..
ayy hasret gider annesi bebişinle...beki cinsiyetide öğrenirsiniz...

Eline sağlık canım yumurta sürüomusun peki galeta ununa batırmadan, güzelmiş denicem benim koca tatlıyı hiç sevmez varsa yoksa tuzlu gerçi poaça falanda yemez yufkalı şeyleri sevio

merhabalar güzel annişler pazartesi randevumuz var acaba cinsiyetini öğrenebilcekmiyiz :44::44:

Ben öğrenemedim göstermedi yaramaz yüzükoyun yatmış totosu yukarda yatıodu öle:) dr omurgasını gösterdi yavrumun çok deişik bi duygu ya cinsiyeti çok merak ediyorum gelecek aya kaldı artık bebişin gösterirse öğrenirsin canım

merhabalar güzel annişler pazartesi randevumuz var acaba cinsiyetini öğrenebilcekmiyiz :44::44:

heyecan dokrukta dı dım dı dım dı dı dı dı dı dıdım kızçemi oğluş mu yoksa doktor biraz ketummu? az sonra.....

Allahım sağlıklı haberler almanızı nasip etsin,hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...

gel pazartesi gellll.Benimde randevum pazartesi sabahı,minnoşumu çok özledim bir an önce görmek istiyorummm.Kız olma ihtimali bakalım devam ediyomu halen bebişime isim bakamadım Kız mı erkek mi hayırlısıyla sağlık haberini alıp isim arayışına geçicem.

sormayın çok heyecanlıyım ilk çocuğum hangisi olursa olsun sevineceğiz elbet ama sadece merak ediyoruz
doktor ketum değilde bizimki çok kıpırdak göstermez diye düşünüyorum

evet gel pazartesi geeeellll

bende salı gunu gıdecem aynen heyecan dokrukta

kızlar 12.hafta içinde bebeğin haraketleri hissedilir mi? ya da ne zaman hissedilir?

Bebek yeterince büyüdüğü zaman yaptığı hareketler rahim duvarına kadar etki gösterebilir ve anne tarafından hissedilebilir. Bu da ancak 16 - 20 haftalar civarında mümkün olabilir. İlk gebeliklerde daha geç hissedilir ve 20-22 hafta civarını bulabilir. İkinci ve üçüncü v.b gebeliklerde daha erken 16 hafta civarında hissedilmeye başlar

diyor kaynaklar :)

ayy benim kocam tarhanadan nefret ediyo, bende aksine bayılıyorum, hergün olsa içerim.. Annecim mis gibi köyde yapıp yolluyo ama nafile adama bir kaşık yediremiyorum yaa.. Bende napayım diğer yemeklerin yanında kendim için azıcık yapıyorum..

Son düzenleme:

hmm, demek ki doktor kontrolüne kadar beklemek mecburi, daha 1 hafta var
bilgi için teşekkürler juuliieet

muhtemelen kasık ağrılarım falanondan ama baş ağrılarım korkutuyo tansiyonumda normal bilmiyorum allah hayırlısını versininşallah...cinsiyetimizi 12 haftalıkken ikili taramada %60-70 erkek demişti değişmemişse inşallah görürürüz pipiliyi

hmm, demek ki doktor kontrolüne kadar beklemek mecburi, daha 1 hafta var
bilgi için teşekkürler juuliieet

bekleye bekleye sabretmeyi öğretiyor bu minnaklar bize
bende 2 li test sonuçlarının çıkmasını bekliyorum çıksın da gidip doktora veriyim
o da ultrasonla baksın :)
%80 kız dediler 2 li de %100 desin artık ve sağlıklı olsun inş. :):):)

maşallah böyle kayınpedere :) Bizimkisi de iyidir şimdi Allah için kızından ayırt etmez beni, hatta benim gelinim bana kızımdan daha içten davranıyo der hep. Amma velakin bütün kış gelip bizde kalmıyolar mı işte o zaman sinirden ölüyorum, özel hayat mayat bişe kalmıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…