teşekkür ederim canım inşallah yoktur bişey,,ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım için garip geliyo bu ağrılar falan...aslında evet özledim sıpayı 1 ays oldu zaten haftaya gitcektik biraz önce olsun napalım...
dördüncüyü bücürükte gördüm
misaaaaCANIM SEN BANA TAKIL HAYATINI YAŞA BEBEGİM
KIZLAR HERKEZ TARİF VERİYOR BENDE VERİYİMDE DİNLEYİN ÖHÜ ÖHÜ
ŞİMDİ MALZEMELERİMİZ ŞUNLAR
3 KABARTMA TOZU
2SUBARDAGI YOGURT
1 SU BARDAGI SIVI YAG
1TATLI KAŞIGI TUZ
ALDIGI KADAR UN
1 PAKET GALETE UNU
YA KAŞAR RENDESİ YADA MAYDONOZLU PEYNİR ARASINA
ŞİMDİ YAPILIŞINA GELELİM SIVILARI BRİ KAPA KOYUYORUZ CANLAR İÇİNE AZAR AZAR UN KOYUYORUZ KULAK MEMESİNDEN AZ YUMUŞAK OLUCAK 1 SAT DİNLENDİRİN ÜSTÜNE BEZ ÖRTÜN HANİ KIZARMA YAPARIZYA AÇARIZ HAMURU ONU ELİMİZLE AÇIP İÇİNE HARCI KOYUYORUZ SONRA ELİMİZLE YUMURTA ŞEKLİNİ VERİYORUZ GALETE UNUNA BULUYORUZ 170 DERECE FIRINDA PİŞRİİYORUZ CANLAR DİKKAT EDİN ÇOK AZ PİRİŞRİCEKSİNİZ HAMURUN BÜTÜN YÜZÜNÜ GALETE UNUNNA BULAYIN BEN GEÇEN YAPTIM ARKADAŞTAN ALDIM KAYINPEDERİM DEDİ KIZIM HAZIRMI YOK BAB BEN YAPTIM DEDİM ELLERİNE SAGLIK ÇOK GZÜEL OLMUŞ DEDİSEVERİM BEN KELTOİ KAYIN BABAMI 12 SENELİK GELİNİYİM DAGA BİR KERE KIRMMAIŞTIR BENİ BAYRAMLARDADA HEP HAŞLIGIMI VERİR YA 50 YADA 100 33 YAŞINDAYIM HALEN AMAM BANA HALEM BAYRAM
merhabalar güzel annişler pazartesi randevumuz var acaba cinsiyetini öğrenebilcekmiyiz :44::44:
merhabalar güzel annişler pazartesi randevumuz var acaba cinsiyetini öğrenebilcekmiyiz :44::44:
heyecan dokrukta dı dım dı dım dı dı dı dı dı dıdım kızçemi oğluş mu yoksa doktor biraz ketummu? az sonra.....
Allahım sağlıklı haberler almanızı nasip etsin,hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...
gel pazartesi gellll.Benimde randevum pazartesi sabahı,minnoşumu çok özledim bir an önce görmek istiyorummm.Kız olma ihtimali bakalım devam ediyomu halen bebişime isim bakamadım Kız mı erkek mi hayırlısıyla sağlık haberini alıp isim arayışına geçicem.
https://www.facebook.com/photo.php?v=541447725891860&saved
Kızlaaaarrr şu videoyu izleyin. Açabilirsiniz umarım.
gel pazartesi gellll.Benimde randevum pazartesi sabahı,minnoşumu çok özledim bir an önce görmek istiyorummm.Kız olma ihtimali bakalım devam ediyomu halen bebişime isim bakamadım Kız mı erkek mi hayırlısıyla sağlık haberini alıp isim arayışına geçicem.
nerde oturuyosunuz?
istanbuldaysa fatihte çok güzel yerler var tarif edebilirim
manisadayım ama marka belliyse bulabilirim belki
kızlar 12.hafta içinde bebeğin haraketleri hissedilir mi? ya da ne zaman hissedilir?
aynı şeyi yazacaktım sen yazmışsın..eşimde huylu ve huysuz o konularda... tek akşamlık olacak şekilde taze taze alıp yapılmasını istiyor..eşimde anlıyor buzluktan çıkarıp yaptığımda... ilk evlendiğim zamanlar yaptım attım dolaba yok olmadı..bende artık mevsiminde taze yiyeceklerden yapıyorum.. kurutulmuş yemez, sosluk domates,yemeklik domates yaparım sevmez,yemz.. kendim için kurutulmuş domates vb harici bende bu sene hiçbirşey yapmamaya karar verdim... birde tarhana yapmayı öğrenirsem onu yapmak istiyorum..
Bebek yeterince büyüdüğü zaman yaptığı hareketler rahim duvarına kadar etki gösterebilir ve anne tarafından hissedilebilir. Bu da ancak 16 - 20 haftalar civarında mümkün olabilir. İlk gebeliklerde daha geç hissedilir ve 20-22 hafta civarını bulabilir. İkinci ve üçüncü v.b gebeliklerde daha erken 16 hafta civarında hissedilmeye başlar
diyor kaynaklar :)
doktorum 2.gebeliklerde ağrılar olur helede ilki sezeryanla doğumsa ağrıların çok çok daha fazla olur dedi..muhtemelen ağrılarının sebebi 2.gebelik olması..
ayy hasret gider annesi bebişinle...beki cinsiyetide öğrenirsiniz...
hmm, demek ki doktor kontrolüne kadar beklemek mecburi, daha 1 hafta var
bilgi için teşekkürler juuliieet
misaaaaCANIM SEN BANA TAKIL HAYATINI YAŞA BEBEGİM
KIZLAR HERKEZ TARİF VERİYOR BENDE VERİYİMDE DİNLEYİN ÖHÜ ÖHÜ
ŞİMDİ MALZEMELERİMİZ ŞUNLAR
3 KABARTMA TOZU
2SUBARDAGI YOGURT
1 SU BARDAGI SIVI YAG
1TATLI KAŞIGI TUZ
ALDIGI KADAR UN
1 PAKET GALETE UNU
YA KAŞAR RENDESİ YADA MAYDONOZLU PEYNİR ARASINA
ŞİMDİ YAPILIŞINA GELELİM SIVILARI BRİ KAPA KOYUYORUZ CANLAR İÇİNE AZAR AZAR UN KOYUYORUZ KULAK MEMESİNDEN AZ YUMUŞAK OLUCAK 1 SAT DİNLENDİRİN ÜSTÜNE BEZ ÖRTÜN HANİ KIZARMA YAPARIZYA AÇARIZ HAMURU ONU ELİMİZLE AÇIP İÇİNE HARCI KOYUYORUZ SONRA ELİMİZLE YUMURTA ŞEKLİNİ VERİYORUZ GALETE UNUNA BULUYORUZ 170 DERECE FIRINDA PİŞRİİYORUZ CANLAR DİKKAT EDİN ÇOK AZ PİRİŞRİCEKSİNİZ HAMURUN BÜTÜN YÜZÜNÜ GALETE UNUNNA BULAYIN BEN GEÇEN YAPTIM ARKADAŞTAN ALDIM KAYINPEDERİM DEDİ KIZIM HAZIRMI YOK BAB BEN YAPTIM DEDİM ELLERİNE SAGLIK ÇOK GZÜEL OLMUŞ DEDİSEVERİM BEN KELTOİ KAYIN BABAMI 12 SENELİK GELİNİYİM DAGA BİR KERE KIRMMAIŞTIR BENİ BAYRAMLARDADA HEP HAŞLIGIMI VERİR YA 50 YADA 100 33 YAŞINDAYIM HALEN AMAM BANA HALEM BAYRAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?