- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
Amanınn, biz o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Canlarım kilo almak için çok acele ediyosunuz ben hala veriyorum alacağınız gunler de gelecek o zamanda cok şiştim top gibi oldum diyeceksiniz hamileyken ne kadar az kilo alırsanız o kadar iyi ilk dogumumda 90 kiloydum cok zor dogum yaptım sanki zayıflar daha kolay dogum yapıyo gibi...
Şahsen zayıf bir hamileyim hayatımda ilk defa kendimi şişman göreceğim için heyecanlıyım :)
Görürsün insallah canım o zaman ne diyim
Görürsün insallah canım o zaman ne diyim
kesinlikle katılıyorum sana şişkoluk hamile ol yada olma hiç iyi bişey değil.Kilo almak isteyenler ücretsiz kilolarımı bağışlayabilirim.delimisiniz nesiniz yaaa ben şişkoyum sizin gibi zayıf olmak için neler vermezdimki doğum çok zor oluyomuş,üstelik bebek ufak kalıyomus doktorumdan kesşn tembihliyim maksimum 3 kilo almama izin var.O yüzden zayıflar yiyebiliyosanız herşeyi yiyin tadının keyfine varın ohhhh missss
kızlarrr show tv yi açın merhaba bebek programı başladı çooooooooooook duygusallll
Ben şimdiden ağlamaya başladım bile. Her hafta aynı
koydum kapaga bebem bak doyana kadar o benim hayatımBen gördüm, çok tatlı
Yine koy kapak resmine yine bakarım tosbiğe :)
keyfim yerindeydide deminden kaçtı rahim agzı kanseri bri arkadaşımız vardı rahiminin az bir yerini aldılar tüp bebek yaptırmıştı malesef nefatif çıkmış bebegimiz tutunamamışohhh ohhhh benim yerimede bol bol kokla oğluşumaşallah nazar değmesin
iyi bugün de keyifli olur inşallah senin için...birkaç insanla görüşmek iyi gelir sana... sakın canının sıkılmasına izin verme...
eger erkek olursa gönüllü biri alsın yollasın çok şeker
sus bakıyım hemen meraklısın sende aglamaya aglak karıkızlarrr show tv yi açın merhaba bebek programı başladı çooooooooooook duygusallllgül kı zgül ha böyle ben akıllıyımki seyretmiyom öle şeyleri
ayyyy çok fena oldum yaw içim dışıma çıktı ağlamaktan Allahtan kocam evde değil geçen haftada aynen böyle ağladım kızdı bidaha izleme abartıyosun diyo ama çok güzel yaaaaa.Rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatsın bu mutluluğu.
koydum kapaga bebem bak doyana kadar o benim hayatım
keyfim yerindeydide deminden kaçtı rahim agzı kanseri bri arkadaşımız vardı rahiminin az bir yerini aldılar tüp bebek yaptırmıştı malesef nefatif çıkmış bebegimiz tutunamamış
eger erkek olursa gönüllü biri alsın yollasın çok şeker
sus bakıyım hemen meraklısın sende aglamaya aglak karıgül kı zgül ha böyle ben akıllıyımki seyretmiyom öle şeyleri
Paşammmm bi izleseydin kızzz mahvolurdun o kadar şirinkiii mutluluktan ağladım Rabbim bizde tüm forumdaki kızlar,hamileler bebek isteyenler de yaşasın bu anı diye dua ettim.Yalnız programdaki konuğun anlattıkları tuhaf geldi,pek inandırıcı gelmedi bana.
Benim eşim de çok dalga geçiyor. Benden önce oturuyor izlemeye ama :)
bizimkide aynı canım hem ağlama diye kızıyo hemde ayyy ne tatlı yaaa diyo bakıyorum gözleri dolmuş.Neyse bu hafta yırttı izleyemedi.
Paşammmm bi izleseydin kızzz mahvolurdun o kadar şirinkiii mutluluktan ağladım Rabbim bizde tüm forumdaki kızlar,hamileler bebek isteyenler de yaşasın bu anı diye dua ettim.Yalnız programdaki konuğun anlattıkları tuhaf geldi,pek inandırıcı gelmedi bana.
programdaki kadın konuktan nefret ettim
Be kadar bencil bir kadın. bugün doğurdum yarın çıktım gezdin diyor, zerre duygu kırıntısı yok, doğurmuş atmış çocuğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?