Benim eşim de bir kere gördü o da düğünümüzdü
Bende azıcık ve sapsarı kirpikler var. Baya yakışmıştı aslında ama çok zor geldi bana. Eşim de kirpik meraklısı ama napalım öyle birini alaydı o zaman. Taşıma suyla o kadar dönüyor değirmen
bencede iyisin canım.bende 30 yaşındayım.ama benden size tavsiye resmen kilo alıyorsunuz.çevrenizdekiler hep diyorlar ki hiç kilo almamışsın.ben 84 le doğuma gittiğimde o kadar çok şişirdiler ki ay diyordum ne kadar zayıfım.:) ne safmışım işte.eşimde sağolsun bir kere bile sen kilolusun demedi.Benim boyum 175. 62 ile hamile kaldım, şimdi 65'imÇok da genç sayılmam 28 yaşındayım. Doğumdan sonra verebilirim inşallah kiloları. Sıkmak da istemiyorum kendimi, bebek benden daha önemli sonuçta o beslensin de.
bugün eşim diyor ki yarın doktora gidelim bari...sen bizi kandırıyosun gibime geliyor hamileyim diye..hiç karnın çıkmadı daha diye :))))
öldürecek bu adam beni!
ilerleyen aylarda da çıkınca kocaman oldu diyecek iyi biliyorum..Allahım şu mübarek aylarda bize en sağlıklısını nasip etsin kızlar..
kızlar zayıf derken ne kadar zayıfsınız en ilk hamileliğimde,58 le hamile kaldım boyum 168 .26 kilo aldım doğuma 84 le gittim.ama fil gibi yiyordum.bütün kilolarımı hiç bir şey yapmadan verdim.şimdi 3 aylık hamileyim .bazen yiyorum.60 la kaldım 61 e yiyince 62 ye kadar çıkıyorum. çok korkuyorum kilo almaktan ama kısmıyorum.merak ettim sizin boy kilo oranlarınız nasıl .ne kadar boyunuz kaç kilo aldınız.tiyo isterseniz verebilirim.artık tecrübeliyim.ilk cahilliğimde yok .şükür çöpçü gibi herşeyi tıkıştırmıyorum...
Şöyle ki 1.60 boyum 45 kiloyum şu an canım
Valla bana 80'i görürüm gibi geliyor. Daha beş aydan fazla var, beş kilodan fazla alırım bence.
Allah Allah başımıza taş yağacak.Yazık benim herifte beni takma kirpikli hiç görmedi,hamile kaldıgımdan beride makyajlı hiç görmedi şaftım kaymış vaziyettim.Bugun evlilik yıldönümümüz biraz özen göstereyim süsleneyim diyorum sanki bi plan yapıyo akşam yemeği için gibi.Ama beklentiye girmiyorum neticede odun bunlar herşey beklenir,üstelik 8.yılımız tanışmayıda katarsak 10.yılımız unutsa bile şaşırmam yani.
Ben de hamile kaldığımdan beri gram sürmedim yüzüme, hortlak gibiyim , bi de beyazladım birkaç gündür
Ne kadar güzellll , bizim de tanışalı 11 yılımız oldu. Bugün de eşimin doğum günü, nasipse bugün en azından hazırlık yapıcam eşimeee :)
Allah ağzınızın tadını bozmadan nice seneler görmeyi nasip etsin.
Nice yıllara bebeğinizle mutlulıkla girersiniz inşallaaah
Benim eşim de bir kere gördü beni takma kirpikle, hep tak dedi ama takamadım. Zor iş takma kirpik, kör gibi oluyor insan
amiinnn inşallah teyzesi seneyede minnoşumuz yanımızda 3 kişi gireriz inşallah şuan tek hayalim bu.
Benim boyum 1.60 , tam 48 kiloyla hamile kaldım. 49 kiloyum şuan.
Her şeyi tıkınmayalım diyosun yani :)
bencede iyisin canım.bende 30 yaşındayım.ama benden size tavsiye resmen kilo alıyorsunuz.çevrenizdekiler hep diyorlar ki hiç kilo almamışsın.ben 84 le doğuma gittiğimde o kadar çok şişirdiler ki ay diyordum ne kadar zayıfım.:) ne safmışım işte.eşimde sağolsun bir kere bile sen kilolusun demedi.
Amanınnnn sen benden de zayıfsın , teselli buldum biraz :)
Ben de hamile kaldığımdan beri gram sürmedim yüzüme, hortlak gibiyim , bi de beyazladım birkaç gündür
Ne kadar güzellll , bizim de tanışalı 11 yılımız oldu. Bugün de eşimin doğum günü, nasipse bugün en azından hazırlık yapıcam eşimeee :)
Allah ağzınızın tadını bozmadan nice seneler görmeyi nasip etsin.
Aminnn cümlemizin canım seninde eşine nice sağlıklı yaşlar olsun inşallah seneye sizde bebişinizle kutlayın
hehe beterin beteri var boşa endişelenmiyorum çocuğu besleyemem diye korkuyorum aslında. sen iyisin bence zayıf insanda 3 kilo bile baya fark ediyor
sonra aynen öyle.:) ama biz kadınlar olarak erkeklerden farklıyız.genede dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum...Bir de ben çok hızlı kilo alıp verebilen biriyim. İnsanların hamile kadın deyince aklına yarım dünya gibi bir şey geldiği için 84 kilo az gelmiş demek :)
Kısmet ya, bebek iyi olsun, yeter zaten.
Aminnn cümlemizin canım seninde eşine nice sağlıklı yaşlar olsun inşallah seneye sizde bebişinizle kutlayın
Amin inşallah, en büyük temennimiz bu...Yalnız değil, bebeklerimizle kutluycaz tüm özel günleri seneye inşallah.
Benim kuzenim 43 kiloyla hamile kalıp 82 kiloyla doğuma gitmiş insan, şimdi de 100 kilo sınırını zorluyor, vermek bir yana doğumdan sonra sürekli aldı, eski fotoğraflarına bakınca hala inanamıyoruz :))
Yani çok kilo da iyi değil, o ki bebeğini o kiloyla besledi doğurdu, sen de yaparsın :) Hatta seneye bu zamanlarda ne zaman gidecek bu kilolar diye dert yanarsın
Benim kuzenim 43 kiloyla hamile kalıp 82 kiloyla doğuma gitmiş insan, şimdi de 100 kilo sınırını zorluyor, vermek bir yana doğumdan sonra sürekli aldı, eski fotoğraflarına bakınca hala inanamıyoruz :))
Yani çok kilo da iyi değil, o ki bebeğini o kiloyla besledi doğurdu, sen de yaparsın :) Hatta seneye bu zamanlarda ne zaman gidecek bu kilolar diye dert yanarsın
hayyy maşallah doktoruda mı kızmadı yaw benimki her muayenede kulağımı kurutuyo yemek yeme,az ye kilo alma sakın diye korkumdan bişey yiyemiyorum yarında bebişimizi görcez inşallah bi sabah olsada gitsek doktora.
kesinlikle aynı fikirdeyim.Benim kuzenim 43 kiloyla hamile kalıp 82 kiloyla doğuma gitmiş insan, şimdi de 100 kilo sınırını zorluyor, vermek bir yana doğumdan sonra sürekli aldı, eski fotoğraflarına bakınca hala inanamıyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?