az evvel acilden geldik. şiddetli karın ağrısı koyu sarı akıntı bıçak saplanması gibi ağrılarım artınca korkup gittik. acile gelen sancı çeken gununu doldurmuş anneleri ggörunce ağrım mağrım kalmadı. muayne için önden form doldurdu dr. ve vajinal muayne olcaksınız dedi. red ettim. ben istemediğimi söyleyince açılma olup olmadığını ancak böyle anlarız ya düşük yapıyosanız dedi. bende hayır sadece usg dedim. çok şükür kanama alanı falan yok ama dr cihazı bastırdıkça ağrım arttı. bebeğin uyuyo dedi. sağlıklı gözukuyo dedi.idrar tahlli ver dedi. neyse verdik 1 saat te bekledik o arada gelen karnı burnunda ki 5 kişinin doğum başlamış diye yatışını yaptılar. korktum walla. sonuç çıktı idrar yolu enfeksiyonu. dr iş le güçle uğraşma yatak istirahati ve bol su veriyorum dedi. ilaç kullancak kadar ileri seviyede değil dedi. ( bugun temizlik yapmıştım ) yorulmayacaksın dedi. 2 düşük yapmışın şu anda herşey yolunda olsa bile riskli gebelik grubundasın dedi. baabuşumu gördum buyumuş görmeyeli akıntısı koyu olanlar dikkat edin bu önemli bi ennfeksiyon ilerleyebilir sinsice su içelim boll boolll
canım benim o kazıntılar hamileliğimin en başından yani 5. haftadan beri var. ve ben kilo aldım o yüzden. ama şimdi azaldı baya. artık normal acıkıyorum yiyorum. bi de o kazıntı atıştırmayla da geçmiyor adam akıllı bi yemek bi tost yani tutcak bişeyler yeme ihtiyacı hissettim ben.Slm kızlar benim birkaç gündür migdem kaziniyor yani yemek yediğim halde karnim tok ama cok fena migdem kaziniyor beni cok kötü ediyor sizde de aynı şikayet varmi
Ben anlıyorum bebek hareket ederse karnımın iki yanında bazen sağ bazen solumda göz seyirmesi şeklinde oluyor,ama gaz daha belirgin karnın tam ortasında gezen birşey,yani sen göz seyirmesi gibi hissedersen o bebek hareketidir canım.:))bebek hareketlerini hisseden var mı?
gaz sancısı ile bebek hareketlerini nasıl ayırt ederiz?
Geçmiş olsun 12 Temmuz akşamıda ben acillik oldum,bende akıntı yoktu,sağ boşluğumda ağrım vardı,gittik baktı doktor bebek canlı dedi,rahim ağzı kapalı falan,bende idrar tahlili verdim,bendede iltihap çıktı,susuz kalmış vücut dedi,hemen serumla su verdiler,birde tek kullanılmık toz,onu içtim,günde 2 LT su içiyorum,2 gündür iyiyim Allah'a şükür.tekrar geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
günaydın arkadaslar. klasik pazartesi psikolojisi ile işe geldim ve cok mutsuzum. berbat bi pazar günü gecirdim vucudumun heryeri agrıdı.bende huzursuz bacak sendromu yasayanlardaım ve esim sabahtan aksama kadar msaj yaptı uyuyorum uyuyorum ama uykumu alamıyorum hep yorgun kalkıyorum.offff kötuyum anlaycagınız
geçmiş olsun canım bendede koku hasasiyeti hala hat safhda( mutfaga gıremıyorum ( evt çalışmayı hıc ama hiç sevmiyorum helede hamileyken ben ev kadını olmalıymısım ya:)) bunca yıl oku sonra atan şimdide işe gitmek istemiyorum (
günaydın arkadaslar. klasik pazartesi psikolojisi ile işe geldim ve cok mutsuzum. berbat bi pazar günü gecirdim vucudumun heryeri agrıdı.bende huzursuz bacak sendromu yasayanlardaım ve esim sabahtan aksama kadar msaj yaptı uyuyorum uyuyorum ama uykumu alamıyorum hep yorgun kalkıyorum.offff kötuyum anlaycagınız
geçmiş olsun canımm yaa sen vitaminlerine başladın mı? vitamin eksikliğindende olur.. hiç olmadı muz ye bacak ağrılarını en aza indiriyor..
doktor vitamin vermedi canım bana yaa sadece folik asit içiyorum yarın gidicem bakalım ne dicek
o zaman gaz sancısı benimkisi:)Ben anlıyorum bebek hareket ederse karnımın iki yanında bazen sağ bazen solumda göz seyirmesi şeklinde oluyor,ama gaz daha belirgin karnın tam ortasında gezen birşey,yani sen göz seyirmesi gibi hissedersen o bebek hareketidir canım.:))
o mide bulantısı koku hassasiyeti zaten benle bütünlesti canı onu söyemiyorum bile.ama hasizlik ve bu bacak agrıları cok sıklastı ve ben dayanamıyorum.içim geciyo halsizlikten
vitamni kullanmaya başlayınca inşallah geçer.. bende ayak ağrılarımdan uyuyamıyordum vitamine başladım çok şükür ayak ağrılarım kesildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?