canım ben yardımcı olmayı çok isterim seni dinlemeyi de ama.keşke görüşebileceğimiz bir şekil olsa.50 olsun özelden mutlaka ulaşcam sana
sana şunu söyliyim sadece ve sadece allaha şu mübarek günlerde çok ama güvenerekten içten dua et
özlemmm sağol yazabilirsin burdan ben napacağımı şaşırdım kimse yok mu başka bana akıl verecek ???
Nasilsiniz ben evdeyim telefondan giriyorum. Dun aksam benim fasulye beni korkuttu. Gece kahverengi akintim geldi hemen acile kostuk... Bi igne yaptilar. Doktoruma ulasamadilar ki bu duruma sinir oldum tesadufe baska bir doktor geldi de o kontrok etti. Kanama soz konusu degikmis ikinci trimestra gecerken olabilirmis. Bu vesileyls fasulyeyi gormus oldum. Doktor soulemese de sanirim krda bir pipi gordum bendeeeee . Telefondan yazdigim icin imla hatalri varsdir kusura bakmauin.
amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zor buldum mucizemi isteyen herkese nasip olsun. walla o halde ne makyaj ne guzellik duşunur ben gebe kalmadan 1 ay önce buyuk bi omurilik ameliyatı geçirdim o nedenle doğumum sezeryan garanti gibi. nasip tabi. insan ama hoşuma gidiyo doğar doğmaz bebeşimin ayak izini bi macuna değdirip donduruyolar mavi renkli bu macun donunca çerçeveleniyo yerim onun minik ayaklarını
normal canım merak etme .kokusuz beyaz akıntın olduğun sürece hiç korkmakızlar bnm doktorum progestanı kestikten sonra akıntılarımda bitmişti bende akıntıyı progestana bağlıyordum ama bugün çok yoğun bembeyaz akıntım var normalmi ki ??? :26:
Benim kilo alma isteğim, bebeğimin varlığını bana hissettirecek olması, azcık göbeğim çıksa, diycem ki aaa bak yavrum içerde :) Yoksa kilo çok sıkıntılı gebelikte ve doğumda. Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah.
kesinlikle katılıyorum sana şişkoluk hamile ol yada olma hiç iyi bişey değil.Kilo almak isteyenler ücretsiz kilolarımı bağışlayabilirim.delimisiniz nesiniz yaaa ben şişkoyum sizin gibi zayıf olmak için neler vermezdimki doğum çok zor oluyomuş,üstelik bebek ufak kalıyomus doktorumdan kesşn tembihliyim maksimum 3 kilo almama izin var.O yüzden zayıflar yiyebiliyosanız herşeyi yiyin tadının keyfine varın ohhhh missss
inşallah buraya yazabilirim hamile olduğumu..
hadi hayırlısı
Saol canim 13. Haftadayim ve bugun yine geldi normalde kontrolum 5 agustostaydi ama yarin gidicem cunku bugun yine geldi akintim... Umarim dediginiz gibi yerlesme akintisidir.. Pasam da buralarda yok ki su rahim agzi yetmezligi konusu ile ilgili bilgi alalim.geçmişler olsun kaç haftalıksın.belli oldu
kızlarrr
benim problemim çok fazla büyük tuvalete çıkıyorum
günde 3 bazen fazla ve az az da değil
eskiden bi kerede zorlanırdım şimdi yer yemez karnım ağrıyor lavaboya gitmeden rahatlayamıyorum
nette aradım ama hamilelikle ilgisini bulamadım
böyle birşey yaşayayanınız var mı acaba
kızlarrr
eskiden bi kerede zorlanırdım şimdi yer yemez karnım ağrıyor lavaboya gitmeden rahatlayamıyorum
Misa o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Bak benim annem babam otuz yıllık evli ve evli olduklarını son üç senedir fark ettiler. Babamın iki ablası vardı, onları arkasına alıp anneme sayıp söverdi. Nasılsa annem çekip gitse bakanı olacaktı, hem de iki tane. Onlar da her kavgada kardeşlerine kapılarını açarlardı, bebek gibi bakar yedirir, içirirlerdi. Çünkü ikisi de bekardı ve tek erkekleri babamdı. Babamı güvence olarak görüyorlardı. Neyse ölünün arkasından laf edilmez. Bizi çok severlerdi ama sadece annemleydi onların dertleri.
İki sene önce ikisi de arka arkaya beyin kanamasından gitti. Babam yaşayamaz sandık arkalarından, en kıymetlileri onlardı çünkü hayatta. Ama öyle olmadı, anneme sarıldı. Eskiden halalarımla gezerdi, şimdi annemle geziyor. Hasta olduğunda annem bakıyor ona, annemin kıymetini anladı ama olan annemin 27 senesine oldu, o ayrı.
Benim annemin hikayesinden çıkardığım sonuç şu oldu. Asla ve asla aileleri hayatımıza karıştırmıyoruz. Kavgamız da olsa kendi aramızda olup bitiyor. Çünkü iş ailelere sıçradığında işin rengi değişiyor. Bi kez nişanlıyken başıma geldi. Nişanlımla tartıştık, o sinirle geldim anneme ve kız kardeşime anlattım. Baktım beni haklı bulmuyorlar, ama sinirlenmişim bir kere, haklı çıkmam lazım. Ben de abartmaya başladım. "geçen gün de böyle dedi, sonra böyle yaptı" ne zaman ki onlar da benim gibi sinirlendiler rahatladım. Sonra nişanlımla barıştık ben sevinirken onlar hala nişanlımın bana yaptıklarından dolayı sinirleniyorlardı. Çünkü ona aşık olan benim, onlar benim kadar kolay affedemezler ki. Onlar için de kıymetli olan benim. Üzüldüğümü gördüklerinde adama bakış açıları değişmişti birden. Şimdi de bazen kendi kendilerine bir şeyler çıkarıp beni ararlar. "Eşin çok geç mi geliyor? bize öyle gibi geldi" ben hep inkar ederim, sorun olmadığını söylerim. Eşim de öyle. Ev işlerine çok iyi değilim mesela. Benim kayınvalidem temizlik takıntılıdır. Her gün üç saat temizlik yapar kendi evinde. Son geldiğinde evi yeterince temiz bulmadığına dair bir imada bulunmuş sanırım, eşim bana söylemedi ne olduğunu da sadece verdiği cevabı söyledi. "Bizim evimiz böyle, elimizden geleni yapıyoruz. Bu şekilde kabul et bizi. Bebek olduğunda daha dikkatli olacağız tabii" demiş. Kayınvalidem de gıkını çıkarmamış.
Çok uzattım, biliyorum bunları sana değil eşine söylemek lazım. Belki kayınvaliden orada olmasaydı bu kadar girmezdi işin içinde onu da bilmiyorum. Ama dediğim aileleri uzak tutun. Çok örnek var böyle bildiğim anlatsam oo. Aileler karıştıkça iş sarpa sarar.
Allah bebeğinin gönlüne göre versin ne diyeyim :) İnşallah babası aklını başına toplar.
bende 12 artı 4 oldum yarın inşallah ayrıntılı ultrason doktorunki inşallah yarın bende çok istiyorum.ah şöyle kız dese uçarım herhalde.bu akıntı olduğunda ayaklarını dikip yatmalısın.çünkü neden olduğunu kesin bilemezler.ben ilk hamileliğimde 3 ay adet dönemimde kahverengi baya baya akıntılar yaşamıştım.hiç kalkmadım.Saol canim 13. Haftadayim ve bugun yine geldi normalde kontrolum 5 agustostaydi ama yarin gidicem cunku bugun yine geldi akintim... Umarim dediginiz gibi yerlesme akintisidir.. Pasam da buralarda yok ki su rahim agzi yetmezligi konusu ile ilgili bilgi alalim.
inan bana kabız olmaktan iyidir...şanslısın bencekızlarrr
çoook geçmiş olsun,çok güzel bir hatıraymış hakkatten.Benimde bebeğim mucizem 6 yıldır tedavi görüyoruz Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla alırız inşallah kucağımıza.
bende 12 artı 4 oldum yarın inşallah ayrıntılı ultrason doktorunki inşallah yarın bende çok istiyorum.ah şöyle kız dese uçarım herhalde.bu akıntı olduğunda ayaklarını dikip yatmalısın.çünkü neden olduğunu kesin bilemezler.ben ilk hamileliğimde 3 ay adet dönemimde kahverengi baya baya akıntılar yaşamıştım.hiç kalkmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?