Doktoruna sormuşsundur mutlaka ama çözümü yokmu hiç?Bebişlerin de içi dışına çıkmıştır minnoş yavrucuklar.Sende depresif oluyosan bizi düşünemiyorum artık))
7. haftadan beri bulantı için düzenli ilaç kullanıyorum. eskisine göre artık daha iyiyim. en azından 1-2 gün de olsa iyi günler oluyor. ama işte bulantı kusmalı günler beni bitiriyor. su ihtiyacı için serum taktırıyorum
allah yardımcın olsun mide bulantısı berbat bir şey
ama Allahtan evdesin
ben şuan işteyim ve baş dönmesinden ölüyorum
7. haftadan beri bulantı için düzenli ilaç kullanıyorum. eskisine göre artık daha iyiyim. en azından 1-2 gün de olsa iyi günler oluyor. ama işte bulantı kusmalı günler beni bitiriyor. su ihtiyacı için serum taktırıyorum
haftaya raporum bitiyor ve işe başlayacağım. bazı nedenlerden dolayı yeni rapor da almayacağım. kara kara haftayı düşünüyorum bir de. Allah kolaylık versin canım
kalabalık içinde arada seni alsaydı belki alelacele bakacağı için doğru düzgün bebişinide göremeyecektin..geç olsun amagüç olmasın..hayırlı,sağlık haberleriyle gelirsin inşallah..
İnşallah enfeksiyonda çıkmadan normal bir sürç der ve yollar canım.. ve biran önce alsınlar seni muayeneye yahuu bebiş açHayırlı sağlık haberleriyle gel inşallah...
Valla kahvalti ederken kusacaktim nerdeyse, bir daha asla ac birakmayacagimkahvaltı etseydin keşke hamilelikte aç karna tahlil diye bir şart yok,tokta olsan yapıyolar miden bulancak yawww
Geldimm.. Ama hayirli haberlerle mi hayirsiz haberlerle mi bilemiyorum. Kahverengi akinti orda bir kanama olusmus denektir her turlu kanama da dusuk tehlikesidir bazen kahverengi akinnti gunlerce surebilir dedi. Bu yuzden progestan verdi. Gunde iki tane kullan dedi. Sabahlari bulanti ve bas donmesi yapabikecehlginden vajinadan al dedi :s istersen aksamkini de vajinadan alabilirsin dedi. Progestan kullanipta vajinadan alan var mi ?
Valla kahvalti ederken kusacaktim nerdeyse, bir daha asla ac birakmayacagim
Günaydıın herkese. saat 15.00'da randevum var heyecanlandım içimde de bir stres var dua edin inşallah sırıtarak çıkarım o odadan
ultrasonla bakıp kanama alanını gördü mü canım yoksa varsayım mı yaptı ?
progestanı bende 6 haftalıkken 1 ay kullandım sabah akşam ama ağızdan aldım
canım rahim agzı açıklıgında kanama olmaz o yerleşme kanamasıdır dikkat et bol su iç enfeksiyon olursa bebeg geçer kese zarar görürü patlar buda erken doguma neden olur rahim agzı açıklıgını doktor trahim boyuna bakıp söylüyor kızlar 2.5 sınrı altına inerse vay halimizeSaol canim 13. Haftadayim ve bugun yine geldi normalde kontrolum 5 agustostaydi ama yarin gidicem cunku bugun yine geldi akintim... Umarim dediginiz gibi yerlesme akintisidir.. Pasam da buralarda yok ki su rahim agzi yetmezligi konusu ile ilgili bilgi alalim.
ben kabızımBence güzel birşey;
ne güzel barsakların çalışıyor demekki düzenli,şimdi hamile olduğun için hep birşeyler yiyorsun ya,barsakların bence düzene girdi,banada sabah kahvaltıda olur,kahvaltı biter bitmez zor yetişirim Wc'ye,sonrasıda normal seyreder,bence korkma,hatta sevin şanslısın,çünkü hamileler genelde kabızlık çekerler,hatta zorlamaktan basur olan bile var
Ya canım benim kaynana durmadan gezen biridir ben gelmem desem kavga çıkar biliyorum hep istediklerini yaptım Allah var iş yaptırmaz ama durmadan akraba gezmesi gün düğün sünnet kına... Kadınla iyi geçinmemin sebebi bendim yani sonunda patlak verrdi işte eşim kavgamızın hiçbirisini yansıtmaz ailesine çünki bilio ailesini benim ailem hep eşimi tutar ama ben aldatılsam oğluma iftira attın diye bana saldırma potansiyeli olan bi kadın kaynanam şimdide ne demek ya evden gidio bu evde 4 erkek var düşün ama oturdum yemek bile yapmadım annen yapaydı dedim bulaşıklarda kalsın gelince yıkasın artık ben yarın gidiom zaten daa da iyi olucağımı sanmıyorum arasa açmamayı planlıyorum tek kelime etmedim ben kadına eşimle aramdaki mevzudan sanane yok dayanamıomuş kavga ortamına deli gibi çığlık atıo bağırıodu yeter be die görsen zor tuttum kendimi neler saydıda duymdım bende sinirden eşime bağırdım bukadar büyümesi kaynanam yüzünden oldu sorunlu başka bişi değil azıcık medeniyet sahibi olsa derki oğlum niye böyle yapıosun okız can taşıo bizim hatamız ramazanı burda geçirmek düşüncesiydi kocamı ikna edememki oda kardeşlerini özledi diye kıyamadım işte şimdi mutlu mesut bensiz yaşasınlar beni istanbula bırakıcak eşim bi iki gün kalıp dönecek oda ayrılamıo ailesinden onada kızgınım bigün anlar ama onların içyüzünü neyse benim açımdanda ii oldu kafa dinlicem annemlerin yanında kocam adam olsunda annesinden banane kendi kaybeder ilerde torunlarını ayda yılda bir görür işte
canım nasıl istersen öle takıl vallahi ben bu gebeligimde kafama göre takılıyorum süt içtigimde oluyor içmedigimde sütün içine az bal koy iç tarcinı fazla tüketme rahim kasılması yapıyormuşkizlar selam gunde iki bardak sut yerine iki bardak yogurt yesem olmaz mi biliyo musunuz? gina geldi sutten.
canım anlttan bakılınca bebek düşmez bunu bil çünkü rahim agzıyla bebegin oldugu ere doktor yaklaşmıyor doktorumda onu anlamıyorumd edi geçenaz evvel acilden geldik. şiddetli karın ağrısı koyu sarı akıntı bıçak saplanması gibi ağrılarım artınca korkup gittik. acile gelen sancı çeken gununu doldurmuş anneleri ggörunce ağrım mağrım kalmadı. muayne için önden form doldurdu dr. ve vajinal muayne olcaksınız dedi. red ettim. ben istemediğimi söyleyince açılma olup olmadığını ancak böyle anlarız ya düşük yapıyosanız dedi. bende hayır sadece usg dedim. çok şükür kanama alanı falan yok ama dr cihazı bastırdıkça ağrım arttı. bebeğin uyuyo dedi. sağlıklı gözukuyo dedi.idrar tahlli ver dedi. neyse verdik 1 saat te bekledik o arada gelen karnı burnunda ki 5 kişinin doğum başlamış diye yatışını yaptılar. korktum walla. sonuç çıktı idrar yolu enfeksiyonu. dr iş le güçle uğraşma yatak istirahati ve bol su veriyorum dedi. ilaç kullancak kadar ileri seviyede değil dedi. ( bugun temizlik yapmıştım ) yorulmayacaksın dedi. 2 düşük yapmışın şu anda herşey yolunda olsa bile riskli gebelik grubundasın dedi. baabuşumu gördum buyumuş görmeyeli akıntısı koyu olanlar dikkat edin bu önemli bi ennfeksiyon ilerleyebilir sinsice su içelim boll boolll
:82::82::82:dün kaç litre içtin bakıyımGeçmiş olsun 12 Temmuz akşamıda ben acillik oldum,bende akıntı yoktu,sağ boşluğumda ağrım vardı,gittik baktı doktor bebek canlı dedi,rahim ağzı kapalı falan,bende idrar tahlili verdim,bendede iltihap çıktı,susuz kalmış vücut dedi,hemen serumla su verdiler,birde tek kullanılmık toz,onu içtim,günde 2 LT su içiyorum,2 gündür iyiyim Allah'a şükür.tekrar geçmiş olsun.
canım pazartesi geçsin salı dön birşeyin kalmazgünaydın arkadaslar. klasik pazartesi psikolojisi ile işe geldim ve cok mutsuzum. berbat bi pazar günü gecirdim vucudumun heryeri agrıdı.bende huzursuz bacak sendromu yasayanlardaım ve esim sabahtan aksama kadar msaj yaptı uyuyorum uyuyorum ama uykumu alamıyorum hep yorgun kalkıyorum.offff kötuyum anlaycagınız
canım nerelerdesin yaw sen özletme kendinigünaydıııın
günaydııınnnnnnnnnnnn hanımlar........ inşallah herkes iyidir?
okudum herkeste hemen hemen aynı sorunlar ve doktorlar tarafından ortak tavsiye edilen tek şey bol bol su.... ihmal etmeyelim ki bari o konuda endişelenmeyelim..
canım agustosta gene denicekmiş işşallah bakalımçok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin...inşallah hayırlı,sağlık dolu haberlerlee gelirsin ve bebeğinin cinsiyetinide öğrnirsin inşallah...
çok üzüldüm canımm ya sağlık olsun,şu mübarek günlerin hatrına Rabbim tez zamanda arkadaşına da tedavi görmeden hamile kalmayı nasip etsin inşallah..
Allah eşini ıslah etsin...kvn büyük destekçisi..onu bunu bilmem gerçek annelik duygusunu yaşayan bir anne evladının mutluluğunu istiyorsa kulağını da çekmeyi bilecek...kızacak..diyecekki senin karın hamile git karının başında dur,günah,o sana sen ona emanetsiniz,artık birsiniz konuşun koklaşın sorunlarınızı halletmeden bir daha buraya gelme diyebilecek... Allah ıslah etsin arkadaşım tez zamanda yanlışlarından dönerler inşallah...
senin odun sıkma börek yapar benimkide mantı acarCanimmm ayni seyleri bende yasadim 3 kere cantami topladım gidiyorum artik dedim aglaya aglaya anlattim forumda birinde kendini bicaklicakti kanamamda wardi beni bunalttin defi bagira bagira öldüm yaa 2.sinde anneme birakcakti baktim daga dogru surdu karnima dokundu bebegim sizi birakinca ben yokum dedim yine baristikkk annemi babami kiskaniyor annem babam inanki baş taci ediyorlar canim bise istedi desin anam kosturuyor bu bole yapiyor ya taş olsun. ..annesi babasi ewlerinden kowdu bizi beni paspas ettiler gönlü kirilmasin diye agzimi acmadim 3 sene oldu konusmuyoruz kaynanamla dugunumuze gelmediler bu saaten sonra barissak kan kustururum onlara cok doluyum...... ilk 3 ayimi burnumdan getirdi neler yasatti banaaa nelerr yaaa anlatsam oturup aglasiriz hele ilk dusuk yaptigimda ahhhhh ahhhhh...... simdi cok iyi ama nasıl. .. canim ben iyiyim herseyinde öyle aşkım tamam askim tabiki aşkım sole olsa daha iyi sanki diyorum boyle iyi benimde sana tavsiyem canim asik suratini duzelt gulmeye basla herseye ewet demeye calis zaten sen hos sohbetinle kendine cewirmeye calis sinir olsanda yut bbugun hos birseyler hazirla ve zorda olsa gul onun yaninda gibi dawran biz bayanlar ayrica iyi bir tiyatrocuyuz ... hic önemi yok hamileyim bana iyi dawransin adamlar odun biz yumsatacaz bak benim esim sıkma borek acip hamur yoguruyor allah bozmasin insallah sizin aranizda duzelsin inşallah
canım sabah evid ip köşe temizledim 1 geçiyordu geldiler kardeşim gelriken brişeyler almış tavuk eti türü pilav salata yaptı brişeyler ben oglumla illgilendim onlar karı koca yemei yaptılar sofrayı kurdular kaldırıdlar geline makinayı at desemde abla elimde yıkarım boşver dedi 10 geliyordu gittiler ogluma gelince resim çektim çok güzeller eşim izin veirrise ocak annelerine koyarım bakarsınzı yakışıklılıgınıorkide2 nasılsın canım? bugün hiç sesin soluğun çıkmıyor ?
paşammm nerelerdesin? nasıl geçti dünün,iftarın? oğluşun nasıldı?
Geldimm.. Ama hayirli haberlerle mi hayirsiz haberlerle mi bilemiyorum. Kahverengi akinti orda bir kanama olusmus denektir her turlu kanama da dusuk tehlikesidir bazen kahverengi akinnti gunlerce surebilir dedi. Bu yuzden progestan verdi. Gunde iki tane kullan dedi. Sabahlari bulanti ve bas donmesi yapabikecehlginden vajinadan al dedi :s istersen aksamkini de vajinadan alabilirsin dedi. Progestan kullanipta vajinadan alan var mi ?
Valla kahvalti ederken kusacaktim nerdeyse, bir daha asla ac birakmayacagim
ikiz anaları,
bol bol yatın dinlenin,
cumartesi günü arkadaşlarımla buluştum üniversiteden gün yapıyoz dışarıda,
bir tanesinin ikiz kızları olmuştu, arkadaşım tırlatmış ya, bebekler bi başlıyor ağlamaya, susmuyorlar, arkadaşım da bebek demiyor dan dun geçiriyor, yeter sus artık diye, sinir sistemi laçka olmuş kızın,
ay dedim noluyoz ya, insan bebeğine vurur mu,
4 kişi 2 bebeği ancak idare ediyoruz diyor kız, tabi uyku muyku kalmamış, şimdi yatılı bakıcı tutacağız dedi,
sizin bebekleriniz uslu olsun inşallah, amin
Arkadaslar burda diger arkadaslarımın esleriyle ilgili sıkıntılarını okuyunca birkez daha ne kadar sanslı bi kadın oldugumu anladım.rabbim herseyin hayırlısını versin diger arkadaslarımız içinde bol bol dua edelim .rabbim yuvalarımıza huzur versin.amin
tam tersi diye biliyorum.hamilelikte düşük tansiyon daha iyidir.
günaydııınnnnnnnnnnnn hanımlar........ inşallah herkes iyidir?
okudum herkeste hemen hemen aynı sorunlar ve doktorlar tarafından ortak tavsiye edilen tek şey bol bol su.... ihmal etmeyelim ki bari o konuda endişelenmeyelim..
Ya canım benim kaynana durmadan gezen biridir ben gelmem desem kavga çıkar biliyorum hep istediklerini yaptım Allah var iş yaptırmaz ama durmadan akraba gezmesi gün düğün sünnet kına... Kadınla iyi geçinmemin sebebi bendim yani sonunda patlak verrdi işte eşim kavgamızın hiçbirisini yansıtmaz ailesine çünki bilio ailesini benim ailem hep eşimi tutar ama ben aldatılsam oğluma iftira attın diye bana saldırma potansiyeli olan bi kadın kaynanam şimdide ne demek ya evden gidio bu evde 4 erkek var düşün ama oturdum yemek bile yapmadım annen yapaydı dedim bulaşıklarda kalsın gelince yıkasın artık ben yarın gidiom zaten daa da iyi olucağımı sanmıyorum arasa açmamayı planlıyorum tek kelime etmedim ben kadına eşimle aramdaki mevzudan sanane yok dayanamıomuş kavga ortamına deli gibi çığlık atıo bağırıodu yeter be die görsen zor tuttum kendimi neler saydıda duymdım bende sinirden eşime bağırdım bukadar büyümesi kaynanam yüzünden oldu sorunlu başka bişi değil azıcık medeniyet sahibi olsa derki oğlum niye böyle yapıosun okız can taşıo bizim hatamız ramazanı burda geçirmek düşüncesiydi kocamı ikna edememki oda kardeşlerini özledi diye kıyamadım işte şimdi mutlu mesut bensiz yaşasınlar beni istanbula bırakıcak eşim bi iki gün kalıp dönecek oda ayrılamıo ailesinden onada kızgınım bigün anlar ama onların içyüzünü neyse benim açımdanda ii oldu kafa dinlicem annemlerin yanında kocam adam olsunda annesinden banane kendi kaybeder ilerde torunlarını ayda yılda bir görür işte
Kanama alani gorunmuyor ama her ihtimale karsilik verdi saniyorum. Kirmizi kan gormeden telaslanmana gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?