bebeğin ense kalınlığına baktıysa muhtemelen ultrasona almaz ama bakılmadıysa ultrasona alma ihtimali yüksek.. hayırlı,sağlıklı haberler alın inşallah
bebek hareketlerini hisseden var mı?
gaz sancısı ile bebek hareketlerini nasıl ayırt ederiz?
canım birşey söylsem tersliyor beni nerden biliceksin adını söylesem tanıyormusun vs işte bende kızıyorum bugün kendime söz verdim ne yaparsa aypsaın kızmıcam ona eve gelsin pc ona vericem oturusn oynunu oynasın çayını vericem kek istemişti kek çırpıyım deidm benim keltoşaiki güldün mü mutlu oldun mu eşine yetiyordur..mutlu olmasını istiyorsan sende sıkma canını hep mutlu ol..
canım bebegin ense aklınlıgından tutta boyuna kadar bakıyolar ölçüyolar biçiyolar kilonu alıyorlar from dolduuryolar vs eşini çagır bebegi rahat görür allah nasip ederse 23 benim kontrolim varMerhabalar, ikili test yaptıran arkadaslara bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta kan alındı ikili test için sonuç bu hafta çıkıcak. Doktor sonuca bakarken ultrasonada alıyomu yoksa sadece kağıtta yazan sonuca göre yorummu yapıyo. Eğer ultrasona alıyosa eşimde işten izin alıp gelicek
gözün aydın canım 40 hafta görmen dilegiylekızlar doktora gittim bebişin durumu iyi..mutluyum...
herkeze meraba kızlar sevincim daim olsun inşallah :) ikinci çok şükür ki kız dedi doktorum yüzde doksan beş dedi 12 artı 3 ayrıntılı ultrasonu herkese tavsiye ederim...şükürler olsun
kızlar doktora gittim bebişin durumu iyi..mutluyum...
canım birşey söylsem tersliyor beni nerden biliceksin adını söylesem tanıyormusun vs işte bende kızıyorum bugün kendime söz verdim ne yaparsa aypsaın kızmıcam ona eve gelsin pc ona vericem oturusn oynunu oynasın çayını vericem kek istemişti kek çırpıyım deidm benim keltoşacanım aslında dünya tatlısı bir insanda iyiligini istiyorum kızıyor diyorum işten gelinde duşa girsen sonra otursak yemek yesek ban yardım etsen kaldırsak az ban vakit ayırsan diyorum amam ölemi işten gelri tamam az yemek yiyimd er yaparım bri lafı 40 kere tekrarlatır yemegi yeirz ben ondan önce otururum o benden sonra ben yerim kalkarım o oturu oyunu oynadıgı için siniyi atar mutfaga bri kere demezki benim karım hamile ben bulaşıkları akıtıyım yerleştiriyim makinaya demaz ben istiyorumki söyleden brişeyleri yapsın oyuna dalıyor inan karşısına çıplak dur farkın varmıyor bende üzülüyorum sabahları 5 kadar oyun oynuyor 8 kalkıyor 3 saat uyku allah var bu mubarek gün bak oynadıgına kızmıyorum işi agır yorgun oluyor dinlenmiyor bedeni sonra diyor bri oyunum var kızıyorsun arkadaşlarıla buluşmaz kahve keyfi yok evdeb işine işten evine oyun oynarken birşey sorsam demiyor anca sigara içmeye balkona gidiyor diyorum fırsat bu fırsat paşam hadi sigarası bitene kadar oturuyoruz sonra içeri giriyor yetimhanedki bebeler gibi yatak hanede tek kalırlarya anaesız bende balkonda kocasız kalıyourm istiyorumki az ilgi göstersin desin hadi bugün pc kapataım mıısr patlatalım filim seyredelim senle vakit geçiriyim demiyor benidme bu canımı acıtıyor bazen diyorum bu adam beni artık eskisi gibi sevmiyormu canım çok sıkılıyor onun için iyi bri eşim inan ne yemegini ne temziligini nede istedigi brişey ihmal etmiyorum riskkli hamilelik geçiridgim halde eşimi her konuda mutlu ediyorum evcilik hariç
ama benle eskisi gibi ilgilenmiyor pc hayatımıza griid gireli ne yappayımda kurtuluyum şu oyunundan
vallahi ya gögselden depresyondayım şarkısını söylücem
yada halil sezaiyen isyanı şarkıyı sen seç artık
canım bebegin ense aklınlıgından tutta boyuna kadar bakıyolar ölçüyolar biçiyolar kilonu alıyorlar from dolduuryolar vs eşini çagır bebegi rahat görür allah nasip ederse 23 benim kontrolim var
gözün aydın canım 40 hafta görmen dilegiyle
canım biraz anlatırmısın ayrıntılı ultroson nasıl oluyor bende giricemde hiç girmedim merak ediyorum 23 mavişim benide sokucak ayrıntılıya kaç dakika sürüyor bu arada siyah beyazmı yoksa renklimi gördün sıpanı ay heyecan yaptım şimdi anlat kız dinliyom
önmi değil canım..banada doktorum ense kalınlığına bakmıştı ve tahlil sonuçlarını ilk doktorumda bu doktorumda muayeneler arası bir boşlukta getir hemen bakalım demişti..tekrar ultrasona almadıklarını oradan biliyorum..Evet ense kalınlığına baktı normal dedi çok şükür bide kan aldılar sonucu 1 hafta sonra çıkıcak dedi. Bende merak ettim acaba yine ultrasona alırmı diye.. O zaman eşim hiç izin almasın boşuna. Tesekkurler cevabın için
canım birşey söylsem tersliyor beni nerden biliceksin adını söylesem tanıyormusun vs işte bende kızıyorum bugün kendime söz verdim ne yaparsa aypsaın kızmıcam ona eve gelsin pc ona vericem oturusn oynunu oynasın çayını vericem kek istemişti kek çırpıyım deidm benim keltoşacanım aslında dünya tatlısı bir insanda iyiligini istiyorum kızıyor diyorum işten gelinde duşa girsen sonra otursak yemek yesek ban yardım etsen kaldırsak az ban vakit ayırsan diyorum amam ölemi işten gelri tamam az yemek yiyimd er yaparım bri lafı 40 kere tekrarlatır yemegi yeirz ben ondan önce otururum o benden sonra ben yerim kalkarım o oturu oyunu oynadıgı için siniyi atar mutfaga bri kere demezki benim karım hamile ben bulaşıkları akıtıyım yerleştiriyim makinaya demaz ben istiyorumki söyleden brişeyleri yapsın oyuna dalıyor inan karşısına çıplak dur farkın varmıyor bende üzülüyorum sabahları 5 kadar oyun oynuyor 8 kalkıyor 3 saat uyku allah var bu mubarek gün bak oynadıgına kızmıyorum işi agır yorgun oluyor dinlenmiyor bedeni sonra diyor bri oyunum var kızıyorsun arkadaşlarıla buluşmaz kahve keyfi yok evdeb işine işten evine oyun oynarken birşey sorsam demiyor anca sigara içmeye balkona gidiyor diyorum fırsat bu fırsat paşam hadi sigarası bitene kadar oturuyoruz sonra içeri giriyor yetimhanedki bebeler gibi yatak hanede tek kalırlarya anaesız bende balkonda kocasız kalıyourm istiyorumki az ilgi göstersin desin hadi bugün pc kapataım mıısr patlatalım filim seyredelim senle vakit geçiriyim demiyor benidme bu canımı acıtıyor bazen diyorum bu adam beni artık eskisi gibi sevmiyormu canım çok sıkılıyor onun için iyi bri eşim inan ne yemegini ne temziligini nede istedigi brişey ihmal etmiyorum riskkli hamilelik geçiridgim halde eşimi her konuda mutlu ediyorum evcilik hariç
ama benle eskisi gibi ilgilenmiyor pc hayatımıza griid gireli ne yappayımda kurtuluyum şu oyunundan
vallahi ya gögselden depresyondayım şarkısını söylücem
yada halil sezaiyen isyanı şarkıyı sen seç artık
canım bebegin ense aklınlıgından tutta boyuna kadar bakıyolar ölçüyolar biçiyolar kilonu alıyorlar from dolduuryolar vs eşini çagır bebegi rahat görür allah nasip ederse 23 benim kontrolim var
gözün aydın canım 40 hafta görmen dilegiyle
canım biraz anlatırmısın ayrıntılı ultroson nasıl oluyor bende giricemde hiç girmedim merak ediyorum 23 mavişim benide sokucak ayrıntılıya kaç dakika sürüyor bu arada siyah beyazmı yoksa renklimi gördün sıpanı ay heyecan yaptım şimdi anlat kız dinliyom
varoalabilecek bir riskten bahsetmiş korkma.. Rabbim tez zamanda iyileşmeni nasip etsin canımmm..
anladım canım aslında ultrasonda gözükür bir şey ama demek şüphelendi
umarım kısa zaman da düzelirsin
o ilaç benim kabusum oldu tüm yan etkilerini istisnasız yaşadım
umarım seni çok etkilemez
Progestan halen kullanıyorum.İlk zamanlar alttan çok rahat oluyordu.Hiç etkilerini yaşamadım.Sonra ters bişey mi yaptık
bilmiyorum canım çok acıdı progestanı koyarken o zamandan beridir ağızdan alıyorum.
Benim kendi doktorum kanama vs varken progestanı alttan almanın bi anlamı yok demişti.Başka açıklama yapmadı :26:
Merhabalar, ikili test yaptıran arkadaslara bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta kan alındı ikili test için sonuç bu hafta çıkıcak. Doktor sonuca bakarken ultrasonada alıyomu yoksa sadece kağıtta yazan sonuca göre yorummu yapıyo. Eğer ultrasona alıyosa eşimde işten izin alıp gelicek
Geldimm.. Ama hayirli haberlerle mi hayirsiz haberlerle mi bilemiyorum. Kahverengi akinti orda bir kanama olusmus denektir her turlu kanama da dusuk tehlikesidir bazen kahverengi akinnti gunlerce surebilir dedi. Bu yuzden progestan verdi. Gunde iki tane kullan dedi. Sabahlari bulanti ve bas donmesi yapabikecehlginden vajinadan al dedi :s istersen aksamkini de vajinadan alabilirsin dedi. Progestan kullanipta vajinadan alan var mi ?
Valla kahvalti ederken kusacaktim nerdeyse, bir daha asla ac birakmayacagim
canım daha net herşeyi gözüküyor.normal devlet hastanelerindeki gibi yada bazı özel hastanelerde bildiğin eski bilgisayar monitörü gibi değil.küçük elcidiler gibi.ve renkli fotoğrafınıda sana veriyorlar
önmi değil canım..banada doktorum ense kalınlığına bakmıştı ve tahlil sonuçlarını ilk doktorumda bu doktorumda muayeneler arası bir boşlukta getir hemen bakalım demişti..tekrar ultrasona almadıklarını oradan biliyorum..
evcilik oynayamadığı için pc oyunu oynuyordurşaka bir yana bu kadar takılma,üzülme..bizim gibi ince düşünmüyorlar maalesef..o yüzden sıkılma kendini oyalayacak başka şeyler bul...bazen eşimde ilgilenmez,benim söylememle dememle olmuyor bende onunla hiç ilgilenmem ondan sonra o gelir bana
benim gittigim doktor özel canım klinigi var ne kadar verdin sen merak ettim ben 23 temmusta 900 vericem muayene detaylı ikili tarama testi ve yok parası 900 tl ay gerçektenmi renklimi veriyorlar ay heycan yaptım şimdi 23 kim beklicek kzı amanın
ne gülüyon be ben siizn gibi serbest degilim malesef siz yapın durun olan var olmayan var yazık degilmi bana ama ya o iş nasıl oluyordu onu bilem unuttum ben
canım tespihlerim var onları yetiştirmeye çalışıyom bakıcaz artık şuda bri gerçek internet gerçektende zararlı insanları birbirinden koparıyorlen suyu içersen gene gdiersin wc ye sontamı taktırsam ne yapsam
benim gittigim doktor özel canım klinigi var ne kadar verdin sen merak ettim ben 23 temmusta 900 vericem muayene detaylı ikili tarama testi ve yok parası 900 tl ay gerçektenmi renklimi veriyorlar ay heycan yaptım şimdi 23 kim beklicek kzı amanın
900 tl mi neyaptınız siz maşallah bu ne parası adam mı soyuyorlar .siz nerde oturuyorsunuz.ben 70 tl muayne ücreti ödüyorum.herşey içinde doktorun ultrason cihazı öyle .ne 900 muayne ücreti mi dudağım uçukladı gerçekten adam ikili 3 lü testide yapıyor 80 tlye zaten ayrıntılı gösterdiği içi gerek duymadım çünkü o testide yapsalar yüzde 70 doğruluk payı var 100 de 100 değil
bu arada kızlar ben geldim.Bir kızçemiz oluyor inşallah,bebişimi 2 dakikada olsa gördüm ve salak salak çıktım yine doktordan ultrason fotosu bile almadan çıkmışım.Şimdi 30 temmuzu bekliyoz 4 lü test varmış bakalım.Bu arada küp şeker attım 2 tane usg ye girmeden benimki hareketlendi doğruymuş demekki yaaa şekeri seviyomuş keratalar.
canım çok sevindim senin adına kaç haftalıkta öğrendiniz.bende bugün prensesimin olcağını öğrendim
bu arada kızlar ben geldim.Bir kızçemiz oluyor inşallah,bebişimi 2 dakikada olsa gördüm ve salak salak çıktım yine doktordan ultrason fotosu bile almadan çıkmışım.Şimdi 30 temmuzu bekliyoz 4 lü test varmış bakalım.Bu arada küp şeker attım 2 tane usg ye girmeden benimki hareketlendi doğruymuş demekki yaaa şekeri seviyomuş keratalar.
odun bunlar odun diyomda inanmıyon dün elektirik gitmiş gece uyandım çocuk sesleriyle gülüp oynuyorlar allahım gözümü açtım deidm rüya görüyorm galiba ana baktım koca yok ısıklar kapalı sesi geliyor uykusu emesi kalktım kanepeden kaktım alt kattaykiyle konuşuyor adam beni görüyor dedigi lafa bak diyolaga gül birazPaşammm şu işten gelipte yatağa yatana kadarki süreyi özetledin yaaa aynı bizim ev.Yıllardır yatakta tek uyu,dün gece wc ye kalktım baktım adam yok yine yanımda ışığı açtım saate baktım sabaha karşı 3.Gittim içeri odaya almış eline pcyi tıkır tıkır okey atıyo La Havle dedim gittim yattım.Bunlar böyle yavrum 70 li yılların adamları işte.Banada detaylı ultrason için 450 tl dedi bugun sekreter 20.haftada ödeyecekmişiz seninki 2 katıymış yaw çok pahalı değilmi?
canlarım 320 muayene 400 detaylı 160 ikili tarafa testi yol parası 900benim gittigim doktor özel canım klinigi var ne kadar verdin sen merak ettim ben 23 temmusta 900 vericem muayene detaylı ikili tarama testi ve yok parası 900 tl ay gerçektenmi renklimi veriyorlar ay heycan yaptım şimdi 23 kim beklicek kzı amanın
900 tl mi neyaptınız siz maşallah bu ne parası adam mı soyuyorlar .siz nerde oturuyorsunuz.ben 70 tl muayne ücreti ödüyorum.herşey içinde doktorun ultrason cihazı öyle .ne 900 muayne ücreti mi dudağım uçukladı gerçekten adam ikili 3 lü testide yapıyor 80 tlye zaten ayrıntılı gösterdiği içi gerek duymadım çünkü o testide yapsalar yüzde 70 doğruluk payı var 100 de 100 değilanlıcagın adamıjn kilinigi özel arda bey buldu benim neyim oldugunu aldıgı para helal olsun vallahi çok rahatım bu gebeligimde biraz zorlanıyoruz vermekte amam olsun 350 açıgım var 23 kadar hesabıma yatırım olur biter benim gittigim doktorun kiliniginde ultroson aleti bile degişik kan akımından tutunca bebegin kordonuna kadar her gittigimde bakıyor öle sskda gibi bebegi gösterip bak annesi vs demiyor her gittigimde ahim boyumu ölçüyor bebegimin kalp atışını dinletiyor ölçüyor biçiyor ugraşıyor anlıcagınzı ben zaten ne 3 tes nede 4 yaptırmıcam 2 test yeter 3 ve 4 testlerin paralarını düşünemiyorum
darısı bana işşallah ögrenmeye kız olsun erkek olsun benim olsun gerisi boş saglıklı saatli hayırlı olsun
odun bunlar odun diyomda inanmıyon dün elektirik gitmiş gece uyandım çocuk sesleriyle gülüp oynuyorlar allahım gözümü açtım deidm rüya görüyorm galiba ana baktım koca yok ısıklar kapalı sesi geliyor uykusu emesi kalktım kanepeden kaktım alt kattaykiyle konuşuyor adam beni görüyor dedigi lafa bak diyolaga gül biraz
eşim pokemon uyandınmı
ben ne oluyor burda yav neden heryer karanlık
eşim aman ne olsun elektirik gitti gelmesini bekliyorum kimle konuşuyordun altkatakiyle altını çiziyorum adamın aklına uymak yok elektirik ne zaman gelicekte oyuna giricem
ben bu çocukla sesleri nerden geliyor kapının önünde analıarı bırakmış kapıd aoturuyor sesler okadar fena geliyorki 5 kattayım artık sen düşün sesi nasıl geliyor
eşim sana ayşe mesaj atmış telegonu camdan beriyor hiç hesap etmiyor telefon düşer aşşagıya diye
sonra ben deidm ne diyor uyudunmu diye soruyor bajkıyorum saate 1.30 olmuş hadi yatalım dedim olmaz bri yer var geçmem lazım diyor hay senin geçicegin yere diyorum
eşim kız pokemon gene gzüel r gidiyor hadi yat sen ben seni kaldırıırmsaat 5 geçiyordu kapadı pc hadi yatalım dedim sen git ben namaz kılıcam kalktım kıldım namazı allahım uyku yok adam uykud abiel oyun oynuyor gittimki dünden gitmiş horluyor allahım şöyel uykum yok inan zor uyuyorum ben bugün karar verdim eşim benim pc degil planlarım var çok gzüel bakıcez
canlarım 320 muayene 400 detaylı 160 ikili tarafa testi yol parası 900anlıcagın adamıjn kilinigi özel arda bey buldu benim neyim oldugunu aldıgı para helal olsun vallahi çok rahatım bu gebeligimde biraz zorlanıyoruz vermekte amam olsun 350 açıgım var 23 kadar hesabıma yatırım olur biter benim gittigim doktorun kiliniginde ultroson aleti bile degişik kan akımından tutunca bebegin kordonuna kadar her gittigimde bakıyor öle sskda gibi bebegi gösterip bak annesi vs demiyor her gittigimde ahim boyumu ölçüyor bebegimin kalp atışını dinletiyor ölçüyor biçiyor ugraşıyor anlıcagınzı ben zaten ne 3 tes nede 4 yaptırmıcam 2 test yeter 3 ve 4 testlerin paralarını düşünemiyorum
anladım tabi de senin dediklerini benim doktorum da yapıyor.benim gittiğimde özel muaynane .bu kadar çok olmasına şaşırdım.neyse siz memnunsanız sorun yok tabi :)
darısı bana işşallah ögrenmeye kız olsun erkek olsun benim olsun gerisi boş saglıklı saatli hayırlı olsun
odun bunlar odun diyomda inanmıyon dün elektirik gitmiş gece uyandım çocuk sesleriyle gülüp oynuyorlar allahım gözümü açtım deidm rüya görüyorm galiba ana baktım koca yok ısıklar kapalı sesi geliyor uykusu emesi kalktım kanepeden kaktım alt kattaykiyle konuşuyor adam beni görüyor dedigi lafa bak diyolaga gül biraz
eşim pokemon uyandınmı
ben ne oluyor burda yav neden heryer karanlık
eşim aman ne olsun elektirik gitti gelmesini bekliyorum kimle konuşuyordun altkatakiyle altını çiziyorum adamın aklına uymak yok elektirik ne zaman gelicekte oyuna giricem
ben bu çocukla sesleri nerden geliyor kapının önünde analıarı bırakmış kapıd aoturuyor sesler okadar fena geliyorki 5 kattayım artık sen düşün sesi nasıl geliyor
eşim sana ayşe mesaj atmış telegonu camdan beriyor hiç hesap etmiyor telefon düşer aşşagıya diye
sonra ben deidm ne diyor uyudunmu diye soruyor bajkıyorum saate 1.30 olmuş hadi yatalım dedim olmaz bri yer var geçmem lazım diyor hay senin geçicegin yere diyorum
eşim kız pokemon gene gzüel r gidiyor hadi yat sen ben seni kaldırıırmsaat 5 geçiyordu kapadı pc hadi yatalım dedim sen git ben namaz kılıcam kalktım kıldım namazı allahım uyku yok adam uykud abiel oyun oynuyor gittimki dünden gitmiş horluyor allahım şöyel uykum yok inan zor uyuyorum ben bugün karar verdim eşim benim pc degil planlarım var çok gzüel bakıcez
canlarım 320 muayene 400 detaylı 160 ikili tarafa testi yol parası 900anlıcagın adamıjn kilinigi özel arda bey buldu benim neyim oldugunu aldıgı para helal olsun vallahi çok rahatım bu gebeligimde biraz zorlanıyoruz vermekte amam olsun 350 açıgım var 23 kadar hesabıma yatırım olur biter benim gittigim doktorun kiliniginde ultroson aleti bile degişik kan akımından tutunca bebegin kordonuna kadar her gittigimde bakıyor öle sskda gibi bebegi gösterip bak annesi vs demiyor her gittigimde ahim boyumu ölçüyor bebegimin kalp atışını dinletiyor ölçüyor biçiyor ugraşıyor anlıcagınzı ben zaten ne 3 tes nede 4 yaptırmıcam 2 test yeter 3 ve 4 testlerin paralarını düşünemiyorum
Kız bunlar deli yawww koptum muhabbetinize.Bu arada dün evlilik yıldönümümüzdü odunumla iftar münasebetiylede dışarda yedik yemeği.Ezanı beklerken masada benle sohbet etmiyo açmış telefondan oyunu onunla oynuyo,hayatım istyersen sohbet edelim bugun evlilik yıldönümümüz bak o telefonu geçircem kafana şimdi diyorum.Cevap şu:sen konuş ben dinliyorumm.Ölürmüsün öldürürmüsün aldım teli hızlıca attım çantama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?