Allah korusun korkma sakın.. her anne 2li tste giderken acaba kötü çıkarmı diye evhamlanıor.. nilgökçeninde dediği gibi evham o...
uyudum bugün bilerek kalkmadım inan iyi geldi aman dedim kalkıp ne yapıcam bugün sabah namazını kıldım allahım uykum kaçtı saga dön yok sola dön yok ay başımada brişey geldi bugün anlatsam güklersin kız ne var onda deme gebertirim he ay bir hoşuma gitti yeminle sabah eşimi kaldırıdım deidm kalk işe gidicen kahvaltını yap orucu bıraktı işleri agır brişey diyemiyorum neyse kalktı kahvaltısını yapmış bri gzüel halletmiş yatak odasına geldi yataga egildi beni öptü uyurken gözümü açtım allahımd eidm canım dedim gidiyormusun işe evet canımd edi kapıyı üsten kitle bugün keyif yapıcaz bebegimle deidm tamam dedi o kapıyı kitledi allahım pişmiş kelel gibi sırıtmaya başladı ay beni öptü diye salak paşa işte kaç zamandır ilgi göstermiyordu ebek oldu olalı ne dokunuyor ne öpüyor brişey olur diye uzak duruyor benden dün geldi sarıldı bana bebegimi dokundu bu karnın varya dedim ee kocaman olucak dogucak bizde sevicez dedi ay işşallah dedim bu adam beni ihmal etmiş sabah beni öpünce anladım
canım agustosta gene denicekmiş işşallah bakalım
canım sabah evid ip köşe temizledim 1 geçiyordu geldiler kardeşim gelriken brişeyler almış tavuk eti türü pilav salata yaptı brişeyler ben oglumla illgilendim onlar karı koca yemei yaptılar sofrayı kurdular kaldırıdlar geline makinayı at desemde abla elimde yıkarım boşver dedi 10 geliyordu gittiler ogluma gelince resim çektim çok güzeller eşim izin veirrise ocak annelerine koyarım bakarsınzı yakışıklılıgınıoglanla ilgilendim amma velakin ev savaş alanı gibiydi mutfakta dolapları açıyor plastik kapları boşalttı erkekkardeşim karısı abla şunu al dediler ay deidm ne olur dokunmayın ne istiyorsa yapsın allahım küçük adam ya boyuda yetmiyor cücenin dagıttı her yeri ahtım var evladım olsun sokucam mutfaga o oralarıd agıtsın ben öle seyredicem patates sepetimi aldı önüne teker teker boşalttı evde bri bebegin olmasını özlemişim gülüm ya hele eşimle bri sevişmeleri vardı sorma allahım tez zamanda banada böyle amutlu aile tablosu göstersin inan karnımdakine brişey olucak diye aklım çıkıyor gene hevesim kursagımda kalırsa dün hayatımda geçrimedigim kadar mutlu bri gün geçriidm biizm sıpanın dagıttıkları toplamayı saymazsak ben evi topladım eşimde sag olsun evi süpürdü aallahım yürümeyid aha çözeemmiş korkuyor amam ayaka birden kalkıyor hop düşüyor elelr önde totosu yukarda yürüyor birde benim dogum gününde aldıgım kıyafeti giydirdmişti gelin dikkat ettim araya mesefa koymuş iyide oldu bu arada bu benim eymen kkyı küçültmüş yazılar küçülmüş zor okuyourm klevyeyele nasıl büyütücem ben ya
"bu adam beni ihmal etmiş sabah beni öpünce anladım" cümlende koptum Allah iyiliğini versin
inşallah canım yaa arkadaşında hayırlsıyla sağ salim bebğine kavuşur..
ohhh ne güzel bir gün gçirmişsin,mutlu olmana sevindim...gelininde mesafeni bilmesine..
aşağı sağ tarafta % yazan kısım var onun yanındaki oka bas ve yüzdesini arttır canım.
Geldimm.. Ama hayirli haberlerle mi hayirsiz haberlerle mi bilemiyorum. Kahverengi akinti orda bir kanama olusmus denektir her turlu kanama da dusuk tehlikesidir bazen kahverengi akinnti gunlerce surebilir dedi. Bu yuzden progestan verdi. Gunde iki tane kullan dedi. Sabahlari bulanti ve bas donmesi yapabikecehlginden vajinadan al dedi :s istersen aksamkini de vajinadan alabilirsin dedi. Progestan kullanipta vajinadan alan var mi ?
sabah sabah az gülün dedimde:90::90:benim oglan naısl yaptıysa küçültmüş hay allah razı olsun büyüdü oh be
kız şaka bir yana canım yada özlemişim bana ilgi görtermesinesen ne yapıyorsun bakalım
sendende allah razı olsun canım benim...
bende çok şükür iyiyim.. geneldeeşimle çok iyiyizdir arada bir kötü tarafı ortaya çıkıyordu..son yaşattıklarına çok üzülmüştüm.. sanırım biz kadınların adet döneminde geçirdiğimiz değişimleri,sinir patlamalarını,gerginlikleri arada sırada erkeklerde yaşıor...herhalde onlardada bilmediğimiz bir adet dönemi var
çok şükür biz yine iyiyiz..ilgisi desen perfect.. dün sağolsun halsizim diye akşam bulaşıklarını o topladı.. genelde masayı toplar tezgaha dizerdi dün hem bulaşık makinasını boşalttı hemde kirlileri yerleştirdi..
dün kardeşimgil gitti etrafı topluyorum elimden aldı eektirik süpürgesini sen otur ben çektürüyüm evi dedi evi çektirdi bende deidm neyapıyorsunuz kardeşim ne yaptıysa pc açılmadı ondanda kavga ettik anlıcagın ban kızdı ben şimdi sana ne yaptım bagırıyorsund edi kız dikkat ettimde bu adamı çocuk gibi azarlıyorum ben ya ben ne yapayım bu adamı mutlu edeyim canıms en söyle
arkadaşlar ii akşamlar...günlerdir okuyorum eşiyle problemi olanlar için çok üzüldüm hele de böyle bi zamanda..Allah haklarında hayırlısını nasip etsin...arkadaşlar akıntım birden kesildi bugün hiç gelmedi..sizin sürekli oluyo mu?
az evvel acilden geldik. şiddetli karın ağrısı koyu sarı akıntı bıçak saplanması gibi ağrılarım artınca korkup gittik. acile gelen sancı çeken gununu doldurmuş anneleri ggörunce ağrım mağrım kalmadı. muayne için önden form doldurdu dr. ve vajinal muayne olcaksınız dedi. red ettim. ben istemediğimi söyleyince açılma olup olmadığını ancak böyle anlarız ya düşük yapıyosanız dedi. bende hayır sadece usg dedim. çok şükür kanama alanı falan yok ama dr cihazı bastırdıkça ağrım arttı. bebeğin uyuyo dedi. sağlıklı gözukuyo dedi.idrar tahlli ver dedi. neyse verdik 1 saat te bekledik o arada gelen karnı burnunda ki 5 kişinin doğum başlamış diye yatışını yaptılar. korktum walla. sonuç çıktı idrar yolu enfeksiyonu. dr iş le güçle uğraşma yatak istirahati ve bol su veriyorum dedi. ilaç kullancak kadar ileri seviyede değil dedi. ( bugun temizlik yapmıştım ) yorulmayacaksın dedi. 2 düşük yapmışın şu anda herşey yolunda olsa bile riskli gebelik grubundasın dedi. baabuşumu gördum buyumuş görmeyeli akıntısı koyu olanlar dikkat edin bu önemli bi ennfeksiyon ilerleyebilir sinsice su içelim boll boolll
günaydın canlarım yine egrılar yine agrılar bol suda içiyorum ama yok geçmiyo allahım yardım etsin kuzularımıza birsey olmasın nolurr
Merhabalar, ikili test yaptıran arkadaslara bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta kan alındı ikili test için sonuç bu hafta çıkıcak. Doktor sonuca bakarken ultrasonada alıyomu yoksa sadece kağıtta yazan sonuca göre yorummu yapıyo. Eğer ultrasona alıyosa eşimde işten izin alıp gelicek
Benim de 2 gündür çok azcık geliyor. İnşallah bir sorun yoktur
kızlar doktora gittim bebişin durumu iyi..mutluyum...
kan aldıkları gün ultrasona da almaları gerekiyordu ense kalınlığı fln için(benim aynı gün yapmışlardı)sonuçlar bu ikisinin birleşip karşılaştırılmasıyla çıkıyo diye biliyorum seni niye almadılar ki ultrasona:44:Merhabalar, ikili test yaptıran arkadaslara bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta kan alındı ikili test için sonuç bu hafta çıkıcak. Doktor sonuca bakarken ultrasonada alıyomu yoksa sadece kağıtta yazan sonuca göre yorummu yapıyo. Eğer ultrasona alıyosa eşimde işten izin alıp gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?