2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Allah korusun korkma sakın.. her anne 2li tste giderken acaba kötü çıkarmı diye evhamlanıor.. nilgökçeninde dediği gibi evham o...

inşallah sadece evhamdır.ben bugunu nasıl atlatıcam yarın nasıl olacak onu düşünüyorum.bebegimi görünce daha iyi olurum belki en son 2 temmuzda gördüm kuzumu.belkide onun sıkıntısı var içimde.kucagımıza almadan bile özleniyomus yaa annemi simdi cok daha iyi anlıyorum. annemi bidaha üzmicem

"bu adam beni ihmal etmiş sabah beni öpünce anladım " cümlende koptum Allah iyiliğini versin
inşallah canım yaa arkadaşında hayırlsıyla sağ salim bebğine kavuşur..
ohhh ne güzel bir gün gçirmişsin,mutlu olmana sevindim...gelininde mesafeni bilmesine..

aşağı sağ tarafta % yazan kısım var onun yanındaki oka bas ve yüzdesini arttır canım.

sabah sabah az gülün dedimde:90::90:benim oglan naısl yaptıysa küçültmüş hay allah razı olsun büyüdü oh be

kız şaka bir yana canım yada özlemişim bana ilgi görtermesine sen ne yapıyorsun bakalım

Progestan halen kullanıyorum.İlk zamanlar alttan çok rahat oluyordu.Hiç etkilerini yaşamadım.Sonra ters bişey mi yaptık
bilmiyorum canım çok acıdı progestanı koyarken o zamandan beridir ağızdan alıyorum.
Benim kendi doktorum kanama vs varken progestanı alttan almanın bi anlamı yok demişti.Başka açıklama yapmadı :26:

sendende allah razı olsun canım benim...
bende çok şükür iyiyim.. geneldeeşimle çok iyiyizdir arada bir kötü tarafı ortaya çıkıyordu..son yaşattıklarına çok üzülmüştüm.. sanırım biz kadınların adet döneminde geçirdiğimiz değişimleri,sinir patlamalarını,gerginlikleri arada sırada erkeklerde yaşıor...herhalde onlardada bilmediğimiz bir adet dönemi var
çok şükür biz yine iyiyiz..ilgisi desen perfect.. dün sağolsun halsizim diye akşam bulaşıklarını o topladı.. genelde masayı toplar tezgaha dizerdi dün hem bulaşık makinasını boşalttı hemde kirlileri yerleştirdi..

dün kardeşimgil gitti etrafı topluyorum elimden aldı eektirik süpürgesini sen otur ben çektürüyüm evi dedi evi çektirdi bende deidm neyapıyorsunuz kardeşim ne yaptıysa pc açılmadı ondanda kavga ettik anlıcagın ban kızdı ben şimdi sana ne yaptım bagırıyorsund edi kız dikkat ettimde bu adamı çocuk gibi azarlıyorum ben ya ben ne yapayım bu adamı mutlu edeyim canıms en söyle

iki güldün mü mutlu oldun mu eşine yetiyordur..mutlu olmasını istiyorsan sende sıkma canını hep mutlu ol..

Merhabalar, ikili test yaptıran arkadaslara bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta kan alındı ikili test için sonuç bu hafta çıkıcak. Doktor sonuca bakarken ultrasonada alıyomu yoksa sadece kağıtta yazan sonuca göre yorummu yapıyo. Eğer ultrasona alıyosa eşimde işten izin alıp gelicek

Benim de 2 gündür çok azcık geliyor. İnşallah bir sorun yoktur

Ayyy çok geçmiş olsun. Bebeğin iyi olmasına sevindim :)

bebeğin ense kalınlığına baktıysa muhtemelen ultrasona almaz ama bakılmadıysa ultrasona alma ihtimali yüksek.. hayırlı,sağlıklı haberler alın inşallah

herkeze meraba kızlar sevincim daim olsun inşallah :) ikinci çok şükür ki kız dedi doktorum yüzde doksan beş dedi 12 artı 3 ayrıntılı ultrasonu herkese tavsiye ederim...şükürler olsun

kan aldıkları gün ultrasona da almaları gerekiyordu ense kalınlığı fln için(benim aynı gün yapmışlardı)sonuçlar bu ikisinin birleşip karşılaştırılmasıyla çıkıyo diye biliyorum seni niye almadılar ki ultrasona:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…