cok Sevindim Saglıkla sıhhatle kucagına alman dilegiyle.Sapsallasıyosun zaten o an neler aklıma geliyo gitmrden ama o görüntüyü görünce bende unutuyorum herseyi.bu arada 2 li testte renklı ultrasonlamı bakıyolar yoksa yine siyah beyaz olanlamı
E sana doktor faydasi yok dediyse kim dedi altan al diye. Bana yan etkilerinden etkilenmememem icin oyle kullan dedi. Yan etkilerinde vajinada kurulukta var ondan canin yanmis olabilir. Simdilkk 15 gunluk ilac insAllah baska kullanmak zorunda kalmam.
canım adamdan memnunumda muayene parsından degil inan zo rtopluyorum 1 kişi çalışıyr allahım eşime ömrü versin bol kazan ç işşallah ödeyelim geçen kaynanam dedim 200 tl vermiş papası ogluna eşimd edi hayret ettim etme deidm agzımla istemesemde başka yollarla detaylı anlattımdarısı bana işşallah ögrenmeye kız olsun erkek olsun benim olsun gerisi boş saglıklı saatli hayırlı olsun
odun bunlar odun diyomda inanmıyon dün elektirik gitmiş gece uyandım çocuk sesleriyle gülüp oynuyorlar allahım gözümü açtım deidm rüya görüyorm galiba ana baktım koca yok ısıklar kapalı sesi geliyor uykusu emesi kalktım kanepeden kaktım alt kattaykiyle konuşuyor adam beni görüyor dedigi lafa bak diyolaga gül biraz
eşim pokemon uyandınmı
ben ne oluyor burda yav neden heryer karanlık
eşim aman ne olsun elektirik gitti gelmesini bekliyorum kimle konuşuyordun altkatakiyle altını çiziyorum adamın aklına uymak yok elektirik ne zaman gelicekte oyuna giricem
ben bu çocukla sesleri nerden geliyor kapının önünde analıarı bırakmış kapıd aoturuyor sesler okadar fena geliyorki 5 kattayım artık sen düşün sesi nasıl geliyor
eşim sana ayşe mesaj atmış telegonu camdan beriyor hiç hesap etmiyor telefon düşer aşşagıya diye
sonra ben deidm ne diyor uyudunmu diye soruyor bajkıyorum saate 1.30 olmuş hadi yatalım dedim olmaz bri yer var geçmem lazım diyor hay senin geçicegin yere diyorum
eşim kız pokemon gene gzüel r gidiyor hadi yat sen ben seni kaldırıırmsaat 5 geçiyordu kapadı pc hadi yatalım dedim sen git ben namaz kılıcam kalktım kıldım namazı allahım uyku yok adam uykud abiel oyun oynuyor gittimki dünden gitmiş horluyor allahım şöyel uykum yok inan zor uyuyorum ben bugün karar verdim eşim benim pc degil planlarım var çok gzüel bakıcez
anladım tabi de senin dediklerini benim doktorum da yapıyor.benim gittiğimde özel muaynane .bu kadar çok olmasına şaşırdım.neyse siz memnunsanız sorun yok tabi :)
darısı bana işşallah ögrenmeye kız olsun erkek olsun benim olsun gerisi boş saglıklı saatli hayırlı olsun
odun bunlar odun diyomda inanmıyon dün elektirik gitmiş gece uyandım çocuk sesleriyle gülüp oynuyorlar allahım gözümü açtım deidm rüya görüyorm galiba ana baktım koca yok ısıklar kapalı sesi geliyor uykusu emesi kalktım kanepeden kaktım alt kattaykiyle konuşuyor adam beni görüyor dedigi lafa bak diyolaga gül biraz
eşim pokemon uyandınmı
ben ne oluyor burda yav neden heryer karanlık
eşim aman ne olsun elektirik gitti gelmesini bekliyorum kimle konuşuyordun altkatakiyle altını çiziyorum adamın aklına uymak yok elektirik ne zaman gelicekte oyuna giricem
ben bu çocukla sesleri nerden geliyor kapının önünde analıarı bırakmış kapıd aoturuyor sesler okadar fena geliyorki 5 kattayım artık sen düşün sesi nasıl geliyor
eşim sana ayşe mesaj atmış telegonu camdan beriyor hiç hesap etmiyor telefon düşer aşşagıya diye
sonra ben deidm ne diyor uyudunmu diye soruyor bajkıyorum saate 1.30 olmuş hadi yatalım dedim olmaz bri yer var geçmem lazım diyor hay senin geçicegin yere diyorum
eşim kız pokemon gene gzüel r gidiyor hadi yat sen ben seni kaldırıırmsaat 5 geçiyordu kapadı pc hadi yatalım dedim sen git ben namaz kılıcam kalktım kıldım namazı allahım uyku yok adam uykud abiel oyun oynuyor gittimki dünden gitmiş horluyor allahım şöyel uykum yok inan zor uyuyorum ben bugün karar verdim eşim benim pc degil planlarım var çok gzüel bakıcez
Kız bunlar deli yawww koptum muhabbetinize.Bu arada dün evlilik yıldönümümüzdü odunumla iftar münasebetiylede dışarda yedik yemeği.Ezanı beklerken masada benle sohbet etmiyo açmış telefondan oyunu onunla oynuyo,hayatım istyersen sohbet edelim bugun evlilik yıldönümümüz bak o telefonu geçircem kafana şimdi diyorum.Cevap şu:sen konuş ben dinliyorumm.Ölürmüsün öldürürmüsün aldım teli hızlıca attım çantama...
yemin olsun yazını okurken okadar güldümki kasıklarım agırı okadar diyimbunları yontmak lazım varmısın bugün yapalım kız ben eşimin işten gelemsine yakın pc kablosunun saklıcam yiyosa istesin bugün benimsin senden bıkana kadar dicem hele bri oytruusn başına vallahi geçen şifre koydum pc giremeisn diye güldü nasıl oluyorda o pc şifresini kırıpp girdi be anlamış degilim 40 yıl düşünsen aklıma gelmezdi sen gooel degişik bri başka şekilde aç dedim sesi çıkmıyor oturmuş oyun oynuyor ben akşam gelsin sorucam ona görür o kız sende elindeki telefonu kapa bebem pc fişinide sakla yiyosa girsin kadın dayanışması yapmak lazım bugün oyun oynadıkları gibi birazda biizmla oynasalar ama nerde biz canlı kanlıyız sanal degiliz hem bikerem şu kocamı arıyım bakıyım ne yapıyor:102::102::102:
bu arada daha nice senelere :123::123c billikte işşallah oyunlarımıza canım
canım adamdan memnunumda muayene parsından degil inan zo rtopluyorum 1 kişi çalışıyr allahım eşime ömrü versin bol kazan ç işşallah ödeyelim geçen kaynanam dedim 200 tl vermiş papası ogluna eşimd edi hayret ettim etme deidm agzımla istemesemde başka yollarla detaylı anlattım
yemin olsun yazını okurken okadar güldümki kasıklarım agırı okadar diyimbunları yontmak lazım varmısın bugün yapalım kız ben eşimin işten gelemsine yakın pc kablosunun saklıcam yiyosa istesin bugün benimsin senden bıkana kadar dicem hele bri oytruusn başına vallahi geçen şifre koydum pc giremeisn diye güldü nasıl oluyorda o pc şifresini kırıpp girdi be anlamış degilim 40 yıl düşünsen aklıma gelmezdi sen gooel degişik bri başka şekilde aç dedim sesi çıkmıyor oturmuş oyun oynuyor ben akşam gelsin sorucam ona görür o kız sende elindeki telefonu kapa bebem pc fişinide sakla yiyosa girsin kadın dayanışması yapmak lazım bugün oyun oynadıkları gibi birazda biizmla oynasalar ama nerde biz canlı kanlıyız sanal degiliz hem bikerem şu kocamı arıyım bakıyım ne yapıyor:102::102::102:
bu arada daha nice senelere :123::123c billikte işşallah oyunlarımıza canım
iyi diyon hoş diyonda ben onu yaptım bikere kıyamet koptu.Bana kalıcı çöümler lazım kökünden halletmem lazım bu işi,sen bi dene bakalım belki seninki çok tepki vermez.Kalıcı çözüm bulursam mutlak haberdar ederim seni...İyi dileklerin için çok sağol canım benim
canım adamdan memnunumda muayene parsından degil inan zo rtopluyorum 1 kişi çalışıyr allahım eşime ömrü versin bol kazan ç işşallah ödeyelim geçen kaynanam dedim 200 tl vermiş papası ogluna eşimd edi hayret ettim etme deidm agzımla istemesemde başka yollarla detaylı anlattım
iyi diyon hoş diyonda ben onu yaptım bikere kıyamet koptu.Bana kalıcı çöümler lazım kökünden halletmem lazım bu işi,sen bi dene bakalım belki seninki çok tepki vermez.Kalıcı çözüm bulursam mutlak haberdar ederim seni...İyi dileklerin için çok sağol canım benim
buldum deki eve gelince canım sinamay agidelmmi de ben bir kere demiştim adam ban apc filim koymuş gel izliyelim diye sende işe yarra belkim bende yaramadı
buldum deki eve gelince canım sinamay agidelmmi de ben bir kere demiştim adam ban apc filim koymuş gel izliyelim diye sende işe yarra belkim bende yaramadı
hehehe olabilir güzel film varmıki bi bakayımda hazırlıklı olayım.İyide yavrucum sinema 3 saat sonra bitcek eve gelcez yine benimki pc başında ben yine tek uyuycam amaaann napim böyle kabul ettim artık o da öyle rahatlıyo mutlu oluyo yazıkkk.Doktordan çıkınca dedimki iyiki kızım oluyo sana sarmıycam artık onu giydirir süslerim seni de 2.plana atarım dedim,gözleri kocaman oldu ohhh iyi oldu.
kızlar bugun size hiç katılamıyorum hiç keyfim yok.içime bi hüzün çöktü
hayırdır bebem ne oldu hoş okadar kişi nere gitti acaba bizden başka konuşan yok
doktora gitcen ya ondandır o.Dün bende asenin gibiydim yarın miniğini gör annesi bişeyciğin kalmıycak bugun için zorlama kendini normal yaşadığın duygu şuan.Bizim gibi evhamlı anneler için doktor öncesi böyle geçiyo mecburr...
inş dedigin gibi olur canım suan tek istedigim saat 5 olsun evimi gidim yatım uyim adamda tabi ac kalsın.
benim gittigim doktor özel canım klinigi var ne kadar verdin sen merak ettim ben 23 temmusta 900 vericem muayene detaylı ikili tarama testi ve yok parası 900 tl ay gerçektenmi renklimi veriyorlar ay heycan yaptım şimdi 23 kim beklicek kzı amanın
ne gülüyon be ben siizn gibi serbest degilim malesef siz yapın durun olan var olmayan var yazık degilmi bana ama ya o iş nasıl oluyordu onu bilem unuttum ben
canım tespihlerim var onları yetiştirmeye çalışıyom bakıcaz artık şuda bri gerçek internet gerçektende zararlı insanları birbirinden koparıyorlen suyu içersen gene gdiersin wc ye sontamı taktırsam ne yapsam
bu arada kızlar ben geldim.Bir kızçemiz oluyor inşallah,bebişimi 2 dakikada olsa gördüm ve salak salak çıktım yine doktordan ultrason fotosu bile almadan çıkmışım.Şimdi 30 temmuzu bekliyoz 4 lü test varmış bakalım.Bu arada küp şeker attım 2 tane usg ye girmeden benimki hareketlendi doğruymuş demekki yaaa şekeri seviyomuş keratalar.
muz ye bebem iyi geliyor canınıda sıkmane bilim canım ya içim cok kötu zaten mide bulantılarım devam ediyo halsizim bacaklarım hareketsiz kalınca agrıyor.yarın ikili testim var korkuyorum dün berbat bigün gecirdim zaten bugunde devam ediyor.
hehehe olabilir güzel film varmıki bi bakayımda hazırlıklı olayım.İyide yavrucum sinema 3 saat sonra bitcek eve gelcez yine benimki pc başında ben yine tek uyuycam amaaann napim böyle kabul ettim artık o da öyle rahatlıyo mutlu oluyo yazıkkk.Doktordan çıkınca dedimki iyiki kızım oluyo sana sarmıycam artık onu giydirir süslerim seni de 2.plana atarım dedim,gözleri kocaman oldu ohhh iyi oldu.
canım sende biraz kafanı çalıştın kadınlık diye birşey var koku filmie götür kokuyorum de :18zaman seni bırakmaz oda olmadı kız evcilik oyna ah ah eski günler hey gidi hey unuttum oynamasını şaka bir yana gülün diye yapıyom vallahi aklımdan bile geçmedi hamile kaldım kalalıay utandım bak
hayırdır bebem ne oldu hoş okadar kişi nere gitti acaba bizden başka konuşan yok
az kaldı canım sabret yarın görünce miniğini ağrın sızın kalmaz beni dinle sen.bende öyleydim diyom ya heryerim ağrıyodu moralim çok bozuktu şimdi gördüm ya o yumurta kafasını unuttum herşeyi.ahanda böyle şebek gibi geziyom büroda.
Allah seni emi ilgilenmekten kastım o değildi...bizede yasak..
warr birsuru kiside yanliz bikac kisi birbirine cewap werip duruyor ondan kimse yok gibi geliyor:)
kendi alemiimde takılıyorum bugün..çok keyfim yok benimde.. inanılmaz sıcak bayılaaaazammmmmah canım benim gibi bir garip daha desene arttıran varmı hanımlar
demek sizleride taciz etmek gerekiyor taciz edeyim bari
afis,
masal_naz,
SKGK,
sango,
nilgokcen,
melek2828,
zemheri__zemheri,
ozlleemmm,
handeta
oturmayamı geldiniz kızlar şöyle sizleri ortaya alalım lütfen iş güç koca kaynana sülale ne alemdeler anlatım çabuk terek teker dökülün yoksa geliyor dayak
haydi dinliyoruz sizleri birazda sizlerin parmakları hareket görsün
sizbizseni görmeidm zanetteme biliyom ordasın görünmesende kalbimdesin kız
bende jelibonuma ajda pekkan dinletiyom akşam kocam gelsin bende o şarkıyı ona armagan edicem yakar geçerim dicem
deli yaa.. kız içim geciyo valla böylee süzülüyorum süzülüyorum aclıktan zannettim oda değil yemekte yedim .canlanmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?