2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Sağol canım senden de iyi haberler bekliyorum inşallah.Benim ikili testte normal ultrasonla baktı siyhah beyaz yani.

E sana doktor faydasi yok dediyse kim dedi altan al diye. Bana yan etkilerinden etkilenmememem icin oyle kullan dedi. Yan etkilerinde vajinada kurulukta var ondan canin yanmis olabilir. Simdilkk 15 gunluk ilac insAllah baska kullanmak zorunda kalmam.

Kanama geçtikten sonra alttan olabilir demişti.

kızlar bugun size hiç katılamıyorum hiç keyfim yok.içime bi hüzün çöktü

doktora gitcen ya ondandır o.Dün bende asenin gibiydim yarın miniğini gör annesi bişeyciğin kalmıycak bugun için zorlama kendini normal yaşadığın duygu şuan.Bizim gibi evhamlı anneler için doktor öncesi böyle geçiyo mecburr...

hayırdır bebem ne oldu hoş okadar kişi nere gitti acaba bizden başka konuşan yok

ne bilim canım ya içim cok kötu zaten mide bulantılarım devam ediyo halsizim bacaklarım hareketsiz kalınca agrıyor.yarın ikili testim var korkuyorum dün berbat bigün gecirdim zaten bugunde devam ediyor.

inş dedigin gibi olur canım suan tek istedigim saat 5 olsun evimi gidim yatım uyim adamda tabi ac kalsın.

inş dedigin gibi olur canım suan tek istedigim saat 5 olsun evimi gidim yatım uyim adamda tabi ac kalsın.

az kaldı canım sabret yarın görünce miniğini ağrın sızın kalmaz beni dinle sen.bende öyleydim diyom ya heryerim ağrıyodu moralim çok bozuktu şimdi gördüm ya o yumurta kafasını unuttum herşeyi.ahanda böyle şebek gibi geziyom büroda.

Allah seni emi ilgilenmekten kastım o değildi...bizede yasak..

maşallahhhh hayırlı uğurlu olsun kızçen 30 temmuza bir şey kalmadı..

ne bilim canım ya içim cok kötu zaten mide bulantılarım devam ediyo halsizim bacaklarım hareketsiz kalınca agrıyor.yarın ikili testim var korkuyorum dün berbat bigün gecirdim zaten bugunde devam ediyor.
muz ye bebem iyi geliyor canınıda sıkma kabızım dedimya kan geldi ne kokrtum bebkten diye allahtan arkadanmış benim kadar kimse stresli degildir galiba 3 hafta kaldı riksli haftalarıma

deli yaa.. kız içim geciyo valla böylee süzülüyorum süzülüyorum aclıktan zannettim oda değil yemekte yedim .canlanmak istiyorum artık

Allah seni emi ilgilenmekten kastım o değildi...bizede yasak..
ah canım benim gibi bir garip daha desene arttıran varmı hanımlar
warr birsuru kiside yanliz bikac kisi birbirine cewap werip duruyor ondan kimse yok gibi geliyor:)

demek sizleride taciz etmek gerekiyor taciz edeyim bari

afis,
masal_naz,
SKGK,
sango,
nilgokcen,
melek2828,
zemheri__zemheri,
ozlleemmm,
handeta

oturmayamı geldiniz kızlar şöyle sizleri ortaya alalım lütfen iş güç koca kaynana sülale ne alemdeler anlatım çabuk terek teker dökülün yoksa geliyor dayak

haydi dinliyoruz sizleri birazda sizlerin parmakları hareket görsün

sizbizseni görmeidm zanetteme biliyom ordasın görünmesende kalbimdesin kız
bende jelibonuma ajda pekkan dinletiyom akşam kocam gelsin bende o şarkıyı ona armagan edicem yakar geçerim dicem

kendi alemiimde takılıyorum bugün..çok keyfim yok benimde.. inanılmaz sıcak bayılaaaazammmmm

deli yaa.. kız içim geciyo valla böylee süzülüyorum süzülüyorum aclıktan zannettim oda değil yemekte yedim .canlanmak istiyorum artık

aslında süzüm süzüm süzülebilirsinde hem yeni gelinsin hem hamişsin çok normal yavrucum.Ben seni yarın görcemmm dediydin diycen bana ahanda buraya yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…