2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canimmm anlattim anlattim okumadiniz durumlardan heriflerden kaynanalardan okumadiniz ben küstüm ühü ühü ühüüüü

Canım Valla Halim yok Öyle Bitkinimki Kına Resimlerime Bakıyorum Ortaya Atmısım Kendimi NAsıl Oynuyorum İnan Onlara bakarken BİLe YOruluyorum O aksamki Ayak Sızlamalarım Geliyo AKlıma Daha Cok YOruluyorum.ayyy Bunalımamı Gİrdim Ben Ne

Canimmm anlattim anlattim okumadiniz durumlardan heriflerden kaynanalardan okumadiniz ben küstüm ühü ühü ühüüüü

canımm okdum inan taksiyonun çok düşük namaız kılaydım biraz kendime geliyim dedim 10 a 6 tamsiyonum hiş alışkın degilim bu progestan beni pokemeon ediyor uyusan yeri eşim aradı paşam deid geç geliccem sen yemegini ye dedi geç gelicem dedi tekte çelilmiyioru yemek ya meyve süt içeirm kahvaltı yaparım zaar artık 6 sonra yemek yemivem süt hariç kilo verem laızm 83 900 geliyom 81 70 geliyorudm arda beye kilo vermem laızm adam kızıcam artık yedikelrime dikkat ediyorum innaın kızıcaksınzı amam canım çig köfe lahmacın istiyor adam yasak dedine olucak bu garip paşanın hali

Lhmacun yasak değil çiğ köfte yasak.Lahmacunda kilo almamak için yasak paşamm çok istiyosan akşam yemeğine söyle bitane.Yanında ayran içmen lazım yatana kadar da 1 porsiyon meyve.Diyetisyenin konuşuyor ben senden şişkoyum artık uzmanıyım bu yeme içme işlerinin dediğimi yap bişicik olmaz.

Çooooooooooookkk sevindim canım. Kızçeme arkadaş geliyor :)
Ben de cumartesi gideceğim, şimdiden başladı stresi, beş ay daha nasıl geçecek böyle hiç bilmiyorum

Canim progestan sarhoş ediyor tansiyon yerlerde bende kullandm 1 ay oldu birakali ama doktor hep alttan almami onerdi yan etkisini daha az hissedersin dedi canimmm cok dikkat et yediklerine inan hamburgerler cigkofteler kokarecler midye dolmalar gozumun onunde fir fir donuyor.... bak bak sende gordun mu:)

benim ailem yoki takılıyım gene tansiyonum düştü pokemon oldum uykum geliyi:111::111:

ayyyyyy paşamm komiksin kızz, desemki ekran yazı boyutları hala küçük ondan yanlış okuyor,ama düzelttin...ailem değil bebem "ALEM" kndi alemimde takılıyorum :60.

Çooooooooooookkk sevindim canım. Kızçeme arkadaş geliyor :)
Ben de cumartesi gideceğim, şimdiden başladı stresi, beş ay daha nasıl geçecek böyle hiç bilmiyorum

Seninde az kalmış dayan bebemm.Sorma kız sayımız az haaa kızlarımız kapışılacak herhalde.Ben dünden beri eşimin burnundan getirdim bide sabah gittik doktorumuz öğlen bakalım çok kalablık burası deyince abooo busefer şirkette bunalım geçirdim.Üstelik gittik 2 dakka bile sürmedi ama mutlu oldum yinede.Diyorum ya biz fena anneler olcaz çocuklarımıza üzülüyorum yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…