kendi alemiimde takılıyorum bugün..çok keyfim yok benimde.. inanılmaz sıcak bayılaaaazammmmm Eki Görüntüle 755784
ah canım benim gibi bir garip daha desene arttıran varmı hanımlar
demek sizleride taciz etmek gerekiyor taciz edeyim bari
afis,
masal_naz,
SKGK,
sango,
nilgokcen,
melek2828,
zemheri__zemheri,
ozlleemmm,
handeta
oturmayamı geldiniz kızlar şöyle sizleri ortaya alalım lütfen iş güç koca kaynana sülale ne alemdeler anlatım çabuk terek teker dökülün yoksa geliyor dayak
haydi dinliyoruz sizleri birazda sizlerin parmakları hareket görsün
sizbizseni görmeidm zanetteme biliyom ordasın görünmesende kalbimdesin kız
bende jelibonuma ajda pekkan dinletiyom akşam kocam gelsin bende o şarkıyı ona armagan edicem yakar geçerim dicem
ah canım benim gibi bir garip daha desene arttıran varmı hanımlar
demek sizleride taciz etmek gerekiyor taciz edeyim bari
afis,
masal_naz,
SKGK,
sango,
nilgokcen,
melek2828,
zemheri__zemheri,
ozlleemmm,
handeta
oturmayamı geldiniz kızlar şöyle sizleri ortaya alalım lütfen iş güç koca kaynana sülale ne alemdeler anlatım çabuk terek teker dökülün yoksa geliyor dayak
haydi dinliyoruz sizleri birazda sizlerin parmakları hareket görsün
sizbizseni görmeidm zanetteme biliyom ordasın görünmesende kalbimdesin kız
bende jelibonuma ajda pekkan dinletiyom akşam kocam gelsin bende o şarkıyı ona armagan edicem yakar geçerim dicem
aslında süzüm süzüm süzülebilirsinde hem yeni gelinsin hem hamişsin çok normal yavrucum.Ben seni yarın görcemmm dediydin diycen bana ahanda buraya yazıyorum
Canimmm anlattim anlattim okumadiniz durumlardan heriflerden kaynanalardan okumadiniz ben küstüm ühü ühü ühüüüü
muz ye bebem iyi geliyor canınıda sıkmakabızım dedimya kan geldi ne kokrtum bebkten diye allahtan arkadanmış benim kadar kimse stresli degildir galiba 3 hafta kaldı riksli haftalarıma
canım sende biraz kafanı çalıştın kadınlık diye birşey var koku filmie götür kokuyorum de :18zaman seni bırakmaz oda olmadı kız evcilik oyna ah ah eski günler hey gidi hey unuttum oynamasını şaka bir yana gülün diye yapıyom vallahi aklımdan bile geçmedi hamile kaldım kalalıay utandım bak
Yasak değil evcilik ama hayatta yanaştırmam rüyasında görür kızım yıllardır bebişimin hasretiyle yanıyorum hiç umrumda değil aklımdan da geçmiyor,zaten kendiside acayip korkuyor bişey olur diye.Önce bi doktora soralım dedi sonrada yok ya bende korkuyorum dedi.O yüzden bizden geçti,zaten ben doğumdan sonra nikah tazelemeyi düşünüyorum.Ankarada görmeyen kalmadı benimkini,nikahım düşmüştür herhalde.O zamanda yeni evli gibi oluruz işte bitti gitti
muz ye bebem iyi geliyor canınıda sıkmakabızım dedimya kan geldi ne kokrtum bebkten diye allahtan arkadanmış benim kadar kimse stresli degildir galiba 3 hafta kaldı riksli haftalarıma
canım sende biraz kafanı çalıştın kadınlık diye birşey var koku filmie götür kokuyorum de :18zaman seni bırakmaz oda olmadı kız evcilik oyna ah ah eski günler hey gidi hey unuttum oynamasını şaka bir yana gülün diye yapıyom vallahi aklımdan bile geçmedi hamile kaldım kalalıay utandım bak
Muz yersemde kabız oluyorum cnaım ya.iki ucu.... degnek hesabı
maşallahhhhhayırlı uğurlu olsun kızçen 30 temmuza bir şey kalmadı..
canımm okdum inan taksiyonun çok düşük namaız kılaydım biraz kendime geliyim dedim 10 a 6 tamsiyonum hiş alışkın degilim bu progestan beni pokemeon ediyor uyusan yeri eşim aradı paşam deid geç geliccem sen yemegini ye dedi geç gelicem dedi tekte çelilmiyioru yemek ya meyve süt içeirm kahvaltı yaparım zaar artık 6 sonra yemek yemivem süt hariç kilo verem laızm 83 900 geliyom 81 70 geliyorudm arda beye kilo vermem laızm adam kızıcam artık yedikelrime dikkat ediyorum innaın kızıcaksınzı amam canım çig köfe lahmacın istiyor adam yasak dedine olucak bu garip paşanın hali
bu arada kızlar ben geldim.Bir kızçemiz oluyor inşallah,bebişimi 2 dakikada olsa gördüm ve salak salak çıktım yine doktordan ultrason fotosu bile almadan çıkmışım.Şimdi 30 temmuzu bekliyoz 4 lü test varmış bakalım.Bu arada küp şeker attım 2 tane usg ye girmeden benimki hareketlendi doğruymuş demekki yaaa şekeri seviyomuş keratalar.
canımm okdum inan taksiyonun çok düşük namaız kılaydım biraz kendime geliyim dedim 10 a 6 tamsiyonum hiş alışkın degilim bu progestan beni pokemeon ediyor uyusan yeri eşim aradı paşam deid geç geliccem sen yemegini ye dedi geç gelicem dedi tekte çelilmiyioru yemek ya meyve süt içeirm kahvaltı yaparım zaar artık 6 sonra yemek yemivem süt hariç kilo verem laızm 83 900 geliyom 81 70 geliyorudm arda beye kilo vermem laızm adam kızıcam artık yedikelrime dikkat ediyorum innaın kızıcaksınzı amam canım çig köfe lahmacın istiyor adam yasak dedine olucak bu garip paşanın hali
erkek bebek anneleri veya cinsiyeti henüz belli olmayan anne adayları burunlarınız genişledimiiii:))))))))))))
erkek bebek anneleri veya cinsiyeti henüz belli olmayan anne adayları burunlarınız genişledimiiii:))))))))))))
benim ailem yoki takılıyım gene tansiyonum düştü pokemon oldum uykum geliyi:111::111:
Çooooooooooookkk sevindim canım. Kızçeme arkadaş geliyor :)
Ben de cumartesi gideceğim, şimdiden başladı stresi, beş ay daha nasıl geçecek böyle hiç bilmiyorum
benim ailem yoki takılıyım gene tansiyonum düştü pokemon oldum uykum geliyi:111::111:
Yok bacim neden genisliyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?