teşekkür ederim. haberi alan herkes hava uçuyor sevinçten. bu günü gösteren rabbime şükürler olsun. :)
Iyi aksamlar bayanlarr...
Progestan kullanan arkadaslar 200 mu yoksa 100 mg lik mi kullaniyo..
Bide yan etkileriyle nasil bas ediyosunuz..
Canım ben 200 mglık alttan kullanıyorum hem içilebiliyor hemde fitil olarak kullanılabiliyor yumuşak kapsül yan etkisi azıcık baş dönmesi yaptı bende o kadar alttan pek yan etkisi olmuyor bünye meselesi bence beni uyutmuoda öyle
[/FONT]
Cok tesekkur ederimm..
Bende bugun dr gittim bebegin etrafinda kanama varmis o yuzden 15 gun kullan dedi
Diger hamileleklerimdede kullanmistim ama unutmusumm...
diilekcim hamilemisin çokkk sevindim
birkaç topikte yazılarını okumuştum
şimdi başka bir topikte gözüm hamilelik takvimine takıldı nasıl sevindim anlatamam
darısı benim başıma inşallah :)
bende 6 kere tüp denedim sadece bir seferinde transfere gidebildik oda negatifti
diğer 5 seferinde ilkinde yumurtalarım büyümedi ikincisinde 1 yumurta oldu oda döllenmedi
üçüncüde erken çatladı dördüncüde 6 yumurtanın 5'i döllenmişti 2 tanesi transfer oldu ama negatif
beşincide 1 yumurta döllendi ama gelişimi durdu altıncıda yine 1 yumurta yine döllenmedi
benim hem tüplerim tıkalı hem yumurta rezervim az hem endometriozis var hem hipotiroit var , varoğlu var
ama en önemlisi herşeyden yüce herşeye gücü yeten RABBİM var O'na sığındım...
ne çektim be bu MİGREN de bee.. dün gece kafamı kesip atmak istedim ilaç da içemiyorum.. eskilerin yaptığı gibi sardım başımı yattım ağlaya ağlaya uyumuşum şimdi kafam kazan gibi... gebelikte hiç çekilmeyecek bu
canım yaa geçmiş olsunnn zor bu migren ama 3 ayda sonra kalmıyomuş inş. geçsin gitsin
Iyi aksamlar bayanlarr...
Progestan kullanan arkadaslar 200 mu yoksa 100 mg lik mi kullaniyo..
Bide yan etkileriyle nasil bas ediyosunuz..
canım ben kapsül olarak 200 mg günde 2 defa kullanıyorum..ve bende hiçbi yan etkisi yok..
huuu huuuu kızlaaar günaydın....birazdan eşim işten dönücek ve kalp atışı dinlemeye gidicezz...dua edin de duyalım inşallah....heyecandan ölücemmöğleden sonra müjdeyi vermek isterim sizlereee :)
huuu huuuu kızlaaar günaydın....birazdan eşim işten dönücek ve kalp atışı dinlemeye gidicezz...dua edin de duyalım inşallah....heyecandan ölücemmöğleden sonra müjdeyi vermek isterim sizlereee :)
ben de yarın gitmeyi düşünüyorum...inş.bebeginin pıt pıtlarını duyarsın
7. haftam dün bitti duymam lazım artık demi ?göbüşten olmasa da ne kadar istemesem de vajinal ult. ile gene dinletcem gene dinletcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?