2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Iyi aksamlar bayanlarr...
Progestan kullanan arkadaslar 200 mu yoksa 100 mg lik mi kullaniyo..
Bide yan etkileriyle nasil bas ediyosunuz..

200 kullanıyorum canım bi yan etkisini görmedim. ani uyku bastırmaları dışında. oda çalıştığım için zaten mümkün olmuyor bi süre sonrada geçiyor

canım öncelikle geçmiş olsun..ve bu kadarla kalsın umarım bidaha olmaz..risk olmasa bile insan korkuyo birden tabi şöyle ki, benim ilk gebelikte progesteran kullanmamıştım ilk baştan vermemişti doktor,ama düşük yapacağım gecenin akşamüstü kanamam başlamıştı..önce az sonra çok olarak aynı gün içinde arttı..az kanama olduğu an gitmiştim doktora o an vermişti progesteran,tabi fayda etmedi..belkide tesadüf bilmiyorum..ama senin 4 gündür normale döndüğüne göre sorun yoktur eminim zaten ultrasonda da kontrol edilmiş ferah tut gönlünü..ama kendin ara ara gidip vc'ye kontrol etmeyide ihmal etme

Aşağıda resimde de göstererek anlattım. Umarım yardımcı olmuşumdur.

- Sağ üst köşede bulunan Kullanıcı Kontrol Paneline tıklıyoruz.
- Sol kenarda Profili Düzenle yazısına tıklıyoruz.
- Açılan sayfayı aşağı kaydırdığınızda Bebeğinizin tahmini doğum tarihi kutucuğuna tarihi yazıyoruz.
- Ve sayfanın en altında bulunan Değişiklikleri Kaydet butonuna tıklıyoruz

Son düzenleme:

Zaten o kadar sık tualetim geliyorki wc den çıkamıyorum. Her an kontroldeyim :)

sat tarihim 16 nisan dün adet olmam gerekiyordu büyük bi heyecanla bütün gün bekledim bişey olmadı. benimki normalde dakiktir saatini şaşmaz o yüzden içim umutla doldu. gecenin bi vakti eşimle nöbetçi eczaneye gidip test aldık eve gelir gelmez yaptım ve çift çizgi çıktı çok mutluyuz göğüslerim acayip ağrıyo ve gece boyu kasıklarımdan ayak bileklerime kadar sızlamalar oldu. bakalım daha neler görecem. sabırsızlanıyorum. yarın da doktora gitmeyi düşünüyorum

hayatım 5+0 yanı tam 6 haftalıktı duydugumda ama vajinal muayne oluyorum ben

Bende kese için gittiğimde doktor vajinalle görebiliriz felan dedi önce. Sonra zayıfsın bi deneyelim karından dedi görebildik. Burada okuduğum birçok konuda 4+2 den sonra görmüş birçok kişi keseyi. Ben keseyide erken gördüm sanırım. O yüzden kalp atışıda görülürmü acaba diyorum.

oooo hadi bakalım hayırlı olsun diyeyim ben şimdiden öyleyse,tebrikler bugün gitseydin ya hemen doktora,ben dayanamazdım

Tebrikler canım. Hayırlı olsun.

Ay bende bende, klozetin üstünde uyuyasım geliyodu :) Bide öğretmenlik yapıyorum. Her dakika öğrencilere bi uygulama verip, siz bunu yapın ben hemen geliyorum deyip kaçıyorum tualete :)

ooooo fenaymış bak o..devamlı ver oyalancakları bişey,kaç..ahahahah

Bende testi yapar yapmaz hastaneye koşmuştum. İnsan doktora bi gidim keseyi, bebeği, kalp atışını hepsini aynı anda göreyim istiyo. Beklemek ne zor yahu.

ya evet yaaaaa sorma arkadaşım beklemek istemiyorum,hiçbi konuda sevmiyorum..9 ay geçmez yaaaaa bize böyle

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum hepimiz inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza hayırlısı ile alırız.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum hepimiz inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza hayırlısı ile alırız.

hoşgeldin amin canım inş

ilk muaynende duyarsın bebegının kalp atıosı baslamıstır mubarek ben 3 ay boyunca wajinal muayne olacagım

hayırlı uğurlu olsun canım güzel güzel hamiş haberleri gelsin böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…