2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benimki bazen hafif sarı oluyor, iç çamaşırında kalınca anlıyorum.

Kanama geçtikten sonra alttan olabilir demişti.

Sağolun kızlar :)

Paşacım senin boyun kaç ki canım ya ? Bi de şu diyeti nasıl yapıyorsun bi tüyo versene biz de nasiplenelim arkandan gelen tombikler olarak

erkek bebek anneleri veya cinsiyeti henüz belli olmayan anne adayları burunlarınız genişledimiiii:))))))))))))

Benim cinsiyet belli değil ama burnumda bir fark göremiyorum, görmeli miydim

Alttan alınca yan etkisini hissettin mi ? Bir de alttan aldıktan sonra ne kadar süre yatman gerek ?

kızlar doktordan geliyorum. Bebeğimin cinsiyeti %90 kız :)

Anamm ne güzel maşAllah

Son düzenleme:

sorma ben de çok üzülüyorum ona :)
bir de iki tarafın da ilk torunu olacak bizimki, perişan edeceğiz çocuğu el birliğiyle. Kayınvalidem eşime "bu kız bize yapacak bir şey bırakmayacak galiba" demiş :) Bana ne söylese önceden okumuş aratırmış oluyorum, morali bozuldu herhalde

Dört günüm kaldı ya :) Cumartesiyi saymıyorum, sabahın sekizinde dikerim herkesi gideriz doktora.

kızlar doktordan geliyorum. Bebeğimin cinsiyeti %90 kız :)

Yerim ben onlarııı,kızçemin bi arkadaşı daha oldu ohhh ne mutlu bigün dimi?Rabbim tüm doktora gitmeyi bekleyenlere yardım etsin biranönce gitsinler onlarda görsünler yavrularını.Tebrik ederim bu arada gözünaydın)

sedacım ben yazdım sana görmedinmi?yatmana gerek yok ben işyerinde yapıp masama geliyordum zor bişi değil halledersin.Özelden sorabilirsin sormak istediğin varsa.10 hafta kullandım iyi bilirim kendilerini

selam kızlar nasılsınız?
benim de kontrolüm cumartesi günü, ama zaman hiç geçmek bilmiyor.

Ben de 14. haftasındayım ama bilmiyorum afiscim sıkma canını

cok mide bulantısı cekenlerin kızı oluyomus derler.benim sıpa agzımdan burnumdan getirdi.acaba kızmı.gerci anama cektiysem kız dogururum heralde annemde 5 kız var :):) en son erkek.biz 6 kardeşiz 3 anneme 3 babama benziyo anama benzeyen bi ablam ilk kız dogurdu.babama benzeyen ablamda erkek dogurdu.anneme benzeyenler hemen hamile kalıyo babama benzeyenler biraz bekliyo.kız doguran ablam evlendi ilk ay hamile kaldı.babama benzeyen ablam 3 sene bekledi bende hemen hamile kaldım korunmayı bıraktım bikz adet oldum daha olmadım.babama benzeyen diger kardeşimde istiyo cocuk benden 8 ay once evlendi ama suan olmadı onun.istatistikler böyle kızlar.bıraz karısık oldu ama

canım bu haftalarda normal gir gir çık bunalıma
Kızlar, renkli ultrason kaçıncı haftada çekiliyordu?
22 diye biliyorum ben riskli gebelerede 12 biliyorum ben

ay maşallah, ne güzel, biz de 3 kız kardeşiz.
ama ilk hamile olan benim :)))) senin gibi istatistik çıkaramıcam canım
benim de bulantım aşırı olmadı ama nedense hep kız gibi hissediyorum, hepimiz için hayırlısı

ayy canım benim öyle sevindimki,

:)))

ütü, kap kacak oyuncakları alırsın annesi sen şimdi ona

ayy canım benim öyle sevindimki,

:)))

ütü, kap kacak oyuncakları alırsın annesi sen şimdi ona

Sağol teyzesiii,şanslıyız vallahi kardeşiminde 2 yaşında kızı var onun herşeyini toplamayı düşünüyorum,artık biçok oyuncağından sıkıldı zaten.7.aya kadar almıycaz bişey eşimle söz verdik birbirimize.Ama zor duruyorum tabi o ayrı.

erkek bebek anneleri veya cinsiyeti henüz belli olmayan anne adayları burunlarınız genişledimiiii:))))))))))))

Ben de şunu merak ediyorum, ERKEK bebek bekleyen annelerin mide bulantısı vs. gibi şikayetleri daha az olurmuş. Doğru mu acep ? Cinsiyeti belli olan anneler bi yardım etsin bize :))

Benim de kokoreçççççç, ama ne çare, yasak :)

bi de burnumuz mu genişleyecek, bi genişlemeyen oramız kalmıştı ya,

havalı bi erkek annesi olmak istiyom ben patlıcan burunlu değil

yaa burun genişlemesi son aylarda olur diye biliyorum ben. çünkü arkadaşım geçen yaz kızına hamileyken acaip şişmişti, burnu da kocaman olmuştu, görünce korkmuştum. ama o 7 aylık filandı.
bizim daha şişmez herhalde :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…