2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar size bir şey söyliyim mi o değil çok araştırdım da .herkez kendi hormonlarını bilir.tabiki herşeyi Allahtan başkası bilemez de.iki hamilelik yaşayanlar .mesela ilk hamileliğimde afedersiniz tüğlerim çok çabuk uzuyordu.erkek bu hamileliğimde de hayret ettim.tam tersi 3 haftada bir anca çıkmaya başlayınca .iki hamileliğim farklı olunca hıh dedim.bu kız ve doktor bugün yüzde doksan beş kız dedi...

Ben de şunu merak ediyorum, ERKEK bebek bekleyen annelerin mide bulantısı vs. gibi şikayetleri daha az olurmuş. Doğru mu acep ? Cinsiyeti belli olan anneler bi yardım etsin bize :))

walla ben hamilelik boyunca hiç halsizlik yaşamadım, midem hiç bulanmadı, hiç kusmadım veya başım dönmedi. yani gayet eski yaşantıma devam ettim. bugün de öğrendiğim kadarıyla kız çocuğum olacakmış %90 :)

inş böyle güzel bir kızınız ya da böyle yakışıklı,tatlı bir oğlunuz olur.. hemen ardınızdan da umarım benim Eki Görüntüle 755922 Eki Görüntüle 755923

ayyyy inşallah ben renklı gözlüyüm belki bebegimde renklı gözlü olur anneannanesi renklı gözlü dayısı renklı gözlü teyzesinin biri renklı gözlü.baba tarafıda hep acık tenli. ama erkek olursa kara kas kara göz olsun :):)

benimde olmadı canım bulantım benimde kız))

ay benim de eşim aldırmıyor birşey, bir kaç tane hediye ufak tefek body filan geldi o kadar,

gel görki ben hergün iki saat webde oğluma kılık kıyafet bi dolu şey bakıyorum, zor duruyorum gerçekten, çok beğendiklerimi kaydettim hep, 7 ay sonra tüm maaşı yatırırız oralara artık

Hay maşallah, ne şanslısın sen öyle :)

O zaman bu tezi çürüttük gitti mi :)

Ben de şunu merak ediyorum, ERKEK bebek bekleyen annelerin mide bulantısı vs. gibi şikayetleri daha az olurmuş. Doğru mu acep ? Cinsiyeti belli olan anneler bi yardım etsin bize :))

benim erkek,

midem çok bulandı, 3 ay neredeyse mutfağa hiç giremedim, hele buzdolabını açınca kusmadan es geçmedim,

evde yemek filan pişmedi, yani kocam işten geldi karpuz kesti zar zor yedirdi, o derece,

tansiyonum da çok düştü 6-4 filan oldu,

ayakta 5 dakika dursam 6. dakikada bayılmalık oldum,

1,5 haftadır iyiyim çok şükür

Bende öyle düşünüyorum hesap açtırdım bir bankada maaşımın büyükçe bir kısmını oraya yatırıyorum 7.aydan sonra patlatacam inşallah o hesabı,bissürü alcam alcamm.Rabbim o günleri göstersin hepimize inşallah.

kızlar hepinizle bir şey paylaşmak istiyorum.ben ilk hamileliğimde yolda bir teyze görmüştüm.beyaz yüzlü. o zaman hamile olduğumu bilmiyordum.ama çok duygusaldım.evliliğimin ilk ayları.idio teyze bana birden otururken dedi ki ilk kez görmüştüm.kızım dedi bak kulağına altın küpe olsun .bu devirdeki çocuklar bir alem zor.hamile olduğunu öğrendiğin ilk günü başla ,ama tek gün dahi atlama.bende dedim ki ne diyor bu ben yeni evliyim ne çocuğu.mutlaka ama mutlaka inanarak dedi.hergün YASİN OKU dedi...Allah o kadından bin kere razı olsun.bir kaç gün içinde de adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim.ölüyor olsamda mutlaka yasin okudum.çocuğum şuan büyüdü ve o kadar uslu ki.bir kere bile uykusuz kalmadım.ve tabi lütfen maşallah barekallah deyin.çok hasta olmuyor.çok rahat sanki o kocaman benim arkadaşım.öyle bir çocuk.Rabbim hiç bozmasın tabi ki.ama buna bağlıyorum çoook faydasını gördüm.şimdide hem yasin hem fetih okuyorum inşallah.zaten 40 günü geçince okumadan yatamıyorsunuz.
sizinle paylaşmak istedim ...hepinize mutlu bir hamilelik geçirmenizi tavsiye ederim...

inş böyle güzel bir kızınız ya da böyle yakışıklı,tatlı bir oğlunuz olur.. hemen ardınızdan da umarım benim Eki Görüntüle 755922 Eki Görüntüle 755923

Pufpufum benim Rabbim tez zzmanda sanada nasip etsin inşallah,dua ediyoruz tüm hamişler sana.Kız bu bebişler çok düzgün benim şahsen böyle düzgün olmaz gibi geliyo,inşallah sağlıklı olsunda gerisi boşşş

kesin olmamakla birlikte cinsiyeti %70 erkek dedi evet ben 4 yaşında bi kız annesi olarak çok aşırı bulantım olmuştu gözlerim yuvalarından fırlıcakmış gibi öğürüyodum dizlerim ağrıyodu klozet kenarında ama bu hamileliğimde düşünün 7 haftaya kadar anlamadım kızımda 15 günlükken bulantım başlamıştı daha..bulantım oldu ama hiç kusmadım daha bu hamileliğim rahat çok şükür herkez aynı şeyi söylüyo pipililer çok yormuyormuş,,,,,

kızlar ben kacar hepinize hayırlı aksamlar hayırlı iftarlar.bebişlerinize iyi bakın.bnm içinde dua edin yarin 2 li testim var.hayırlı haberlerle gelim size.rabbim utandırmasın allaha emanetsiniz.Klasik olara '' Her Anınız En Güzel Anınız Olsun'' Saglıcakla :):)

Son düzenleme:
Doktordan geldim şimdi. Bebişim kocaman geldi gözüme bir aydır görmüyordum. uyuyordu doktor öksür dedi öksürünce bir uyanması vardı çok sevimliydi ense kalınlığını ölçtü kan da verdim bakalım haftaya öğreniriz sonucunu. çok şükür diyorum şimdilik iyi görünüyor.

Ohhh gözünaydınn,benimkine öksürük filan fayda etmedi hiç istifini bile bozmuyo vallahi uyku saatine denk gelirsen.Yazık kuzum yaaa rahatsız oldu demek annesi yerim ben onu.Maşallah bebişe...

aynen canım tüm 9 ay boyunca maksimum 3 kiloya izin var.Allahtan eski iştahım kalmadı az yiyorum Rabbim yardım ediyor herhalde çok şükür 3,5 aylık olduk daha kilo almadım umarım böylede gider.

allah allah bebek nereden beslenecek peki, plasenta nasil buyuyecek anlamadim tam :s
doktor en iyisini bilir ama ilk defa boyle birsey duydum sasirsim. istersen yaparsin merak etme.

cinsiyetler öğrenilmiş, herkese uğurlu olsun inşallah.
darısı cumartesi başıma :) benim bugün daha önce hiç yaşamadığım bir göğüs ağrım var, özellikle sol göğsüm sancıyor sanki.bunu yaşayan var mı? normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…