inş böyle güzel bir kızınız ya da böyle yakışıklı,tatlı bir oğlunuz olur.. hemen ardınızdan da umarım benimEki Görüntüle 755922 Eki Görüntüle 755923
Ben de şunu merak ediyorum, ERKEK bebek bekleyen annelerin mide bulantısı vs. gibi şikayetleri daha az olurmuş. Doğru mu acep ? Cinsiyeti belli olan anneler bi yardım etsin bize :))
inş böyle güzel bir kızınız ya da böyle yakışıklı,tatlı bir oğlunuz olur.. hemen ardınızdan da umarım benimEki Görüntüle 755922 Eki Görüntüle 755923
walla ben hamilelik boyunca hiç halsizlik yaşamadım, midem hiç bulanmadı, hiç kusmadım veya başım dönmedi. yani gayet eski yaşantıma devam ettim. bugün de öğrendiğim kadarıyla kız çocuğum olacakmış %90 :)
Sağol teyzesiii,şanslıyız vallahi kardeşiminde 2 yaşında kızı var onun herşeyini toplamayı düşünüyorum,artık biçok oyuncağından sıkıldı zaten.7.aya kadar almıycaz bişey eşimle söz verdik birbirimize.Ama zor duruyorum tabi o ayrı.
walla ben hamilelik boyunca hiç halsizlik yaşamadım, midem hiç bulanmadı, hiç kusmadım veya başım dönmedi. yani gayet eski yaşantıma devam ettim. bugün de öğrendiğim kadarıyla kız çocuğum olacakmış %90 :)
ayy herkez öğrendi sinir oldum ya cömez anneyim.yarın öğrenebilirmiyim acaba ben.12+0 oluyorum
Ben de şunu merak ediyorum, ERKEK bebek bekleyen annelerin mide bulantısı vs. gibi şikayetleri daha az olurmuş. Doğru mu acep ? Cinsiyeti belli olan anneler bi yardım etsin bize :))
ay benim de eşim aldırmıyor birşey, bir kaç tane hediye ufak tefek body filan geldi o kadar,
gel görki ben hergün iki saat webde oğluma kılık kıyafet bi dolu şey bakıyorum, zor duruyorum gerçekten, çok beğendiklerimi kaydettim hep, 7 ay sonra tüm maaşı yatırırız oralara artık
daha dur ben bile öğrenmedim. sıranı bekle
Doktordan geldim şimdi. Bebişim kocaman geldi gözüme bir aydır görmüyordum. uyuyordu doktor öksür dedi öksürünce bir uyanması vardı çok sevimliydiense kalınlığını ölçtü kan da verdim bakalım haftaya öğreniriz sonucunu. çok şükür diyorum şimdilik iyi görünüyor.
aynen canım tüm 9 ay boyunca maksimum 3 kiloya izin var.Allahtan eski iştahım kalmadı az yiyorum Rabbim yardım ediyor herhalde çok şükür 3,5 aylık olduk daha kilo almadım umarım böylede gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?