muz ye bebem iyi geliyor canınıda sıkma
kabızım dedimya kan geldi ne kokrtum bebkten diye allahtan arkadanmış benim kadar kimse stresli degildir galiba 3 hafta kaldı riksli haftalarıma
canım suyu bol iç birşey olmaz
1.5 litrem bitti darısı 1.5 başına
wc gitme sorunu olmasa
canım doktorum dedi yeme diye ondan dedim riskli gebelik geçiriyorumd iye yasak herşey kanda pırtılaşma var diye hepsi yasak ah saysam böle kalırısn
canım midey yeme dinimizde çok günahmı ha hayvan adet görürümüş yemesi sakıncalı inanmazsan sor hocaya benimde canım çekti arkadaş hastalanmış midyeden hastanelik olmuş nasıl yapıldıgı belli degil pirinci baharatla temem al sana mide ay olsa yesek kız neden aklıma geldiki şimdi
hayırlı olsun bebem bakalım biiz ki ne çıkıcek
içimden erkek geçir amam bakalım heöm çünjkü onun belritisi var kızlar şu meme olayını bir daha diyi verin bakıcam çok sertleşmıi gögüslerim yaacıyor
kzı az büyüttüm tam degil :18:idare ediyos ablam aradı kızıma gitmişler annemde orda samsundalar ah ah kuş olup gidesim var yeminle çok özleidm ailemi ben annem burnumda tütüyor ablam 19 agustostan sonra gelicek 29 dönücek bakalım
o gidicek riskli haftalarım başlıyor 16 agustoz 17 eylül:18::18::18:
canım tansiyonum ytüksek degil canım benim dedigini doktor istedi en yüksegi 11 en düşügü 9 5 ilaç beni maffediyor şimdi duş alıcam badestimi alıyım benim jelibonu yıkıyım biraz rahatlıyalım jelimle ben sonra namazı kılıyım işim biterse gelriim yemek derdim yok bri pilavım var eşim gelirse yemek yemem belkim deid belkim gözüm alırsa ıspanaklı çarşaf böregi yaparım çoktandır istiyordu bakıce zartık hergün sabah öylen akşam ölöüyorum tansiyonu normal doktora gidince tansiyon çıkıyor doktorumun cazıbesine dayanamıyorum ne yapayım
160 boyum var canım yaşım 33 kilom 83 900 yarışmacı arkadaşlar abaşarılar dilerim
ban diyet programı kim dicem bebeg zarar veremsin amam kilo veriyim önümde 10 gün var amamnın gidiyimde duşumu alıyım abdestimi alıyım namazımı kılıyım gelirim yanınıza beni özleyin anacım