2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
anlıyamıyorum ben.hatırlayamıyorum burnumun eski halini

ne bilim bacım yaa beni gören burnun genişlemiş diyo şaka gibi tek benmiyim acaba diye sorim dedim:)))
Bacim onu diyen kör heralde yarin birgün kilo aldinda derler:) kulak asma boswer
ayy herkez öğrendi sinir oldum ya cömez anneyim.yarın öğrenebilirmiyim acaba ben.12+0 oluyorum
Kiz dur ben 16bhaftaligim bekle bakiyim sirani hiiii
Alttan alinca pek bir halsizlik yok ..alinca biraz hareketsiz kalsan iyi olur bunu sen belirle.. ben yarim saat falan uzandı m nolur nolur diye

kız nüfusunda artış çok sevindim:) allah tamamına erdirsin canım :)

Ben de şunu merak ediyorum, ERKEK bebek bekleyen annelerin mide bulantısı vs. gibi şikayetleri daha az olurmuş. Doğru mu acep ? Cinsiyeti belli olan anneler bi yardım etsin bize :))

o hiç ama hiç belli olmuyor etrafımda bir sürü hamile arkadaşım var kız bekleyen 9 ay hiç bir belirti yaşamadı
erkek bekleyen mide bulantısından aylarca çekti o tamamen bünyeyle ilgili

bi de burnumuz mu genişleyecek, bi genişlemeyen oramız kalmıştı ya,

havalı bi erkek annesi olmak istiyom ben patlıcan burunlu değil

işte ideal hamile :)
benimde %80 kız inş. %100 tamamlarız :)

ohhh kuzu büyüyor :) gözün aydın :)

allah allah bebek nereden beslenecek peki, plasenta nasil buyuyecek anlamadim tam :s
doktor en iyisini bilir ama ilk defa boyle birsey duydum sasirsim. istersen yaparsin merak etme.

Vallhi öyle şekerim Rabbim yardım ediyor çok şükür,diyetisyen bi yandan,doktor bi yandan eşim bi yandan sürekli lokmalarımı sayan birileri var haliyle istesende yiyemiyosun.Bebişimin sağlıgı yerinde olsunda gerisi mühim değil inan,böyle daha iyi olur belki doğumdan sonra daha kolay kilo veririm.

Aman maşAllah de, ben ne zaman böyle desem başıma bir hal geliyor.. En son dedim şimdi kanama ile karşı karşıyayım

Oh ohhh canim ilk gebeliyimde ebe we dr illa diyet dedi ama kismet olmadi bebegm brakti beni bu bebisimde bise demedi ama ben cok dikkat ediyorum az az ekmek yemeden ama warya ekmegin kokusu mutis herseye bandirmak istiyorum hatta lahmacunu ekmegin aradina sarip yemek:)

Allah korusun bidaha yaşatmasın Rabbim.Yinede fazla kilo iyi değil işte ne kadar az alırsak o kadar iyi,iştahını kontrol etmeye çalış...

O zaman 13. haftadan itibaren iyisin değil mi ? Ben de senin gibiydim yemek pişer yerde duramıyorum, mutfağın kapısını gördüğüm an öğürme başlıyodu, tansiyon sorunum olmadı yalnızca. Şimdi 12. haftaya girer girmez kesildi bu bulantılar, o sebeple korkuyorum

sağol julliet tşk ederim iyi dileklerin için.

kızlar merhaba bu ıkıncı slmım nasılsınız

Ben de şunu merak ediyorum, ERKEK bebek bekleyen annelerin mide bulantısı vs. gibi şikayetleri daha az olurmuş. Doğru mu acep ? Cinsiyeti belli olan anneler bi yardım etsin bize :))

kızıma hamileyken hiç mide bulantısı,baş dönmesi çekmemiştim.. şuanda da çok şükür öyle sıkıntılarım yok... cinsiyetini henüz öğrenmedim ama şuana kadar öne sürülen bütün tezlerde bulgu erkek çocuğu gibi,hadi hayırlısı.

Ben de daha hamile olduğumu öğrenmeden evvel Kur'an hatmine başlamıştım, çok şükür dualarımın o vesileyle kabul olduğunu düşünüyorum.

O hatmim biter bitmez hemen yenisine başladım, bu kez bebeğimin sağlıklı olması dileğiyle her gün 1 cüz okuyorum. Kur'an okumanın çok çookkk faydalı olduğunu duymuştum etrafımdakiler. Özellikle de yüksek sesle okumak tavsiye ediliyor. Bebeğim doğana dek devam edicem inşallah. Her hatim bittiğinde yenisine başlıycam.

Bir de mübarek cuma günleri cuma saatinde bir şeye niyet ederek cuma suresini okumaya başladım geçen cuma, onun da çok faydası oluyormuş.
Allah hepimize huzurlu, sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. Ve huzurlu sağlıklı evlatlar :)

kızlar merhaba bu ıkıncı slmım nasılsınız

slm canımm... çok şükür iyiyim..sen nasılsın?

akıntılar şeffaf ve sarı olduğunda korkmayın diyor doktorlar.. kahverengi-yeşil-kanlı olursa ve kaşıntı ile koku mevcutsa o zaman doktorla görüşmekte fayda var...

inşallah çarşambada mutlu,güzel,sağlık dolu habrler alırsın canım..Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:

İyi maşallah. Bunun güzel geçmesine sevindim :) Hayırlısı rabbimden. Ben de genelde hep öyle duydum o sebeple sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…