2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Biz seninle aynıyız dazzle , inşallah ben de 5 gün sonra gidicem. Tam 1 ay olacak görmeyeli, inşallah senin gibi ben de sevinerek çıkarım :)

çok şükür maşallah gözünüzaydın canım..

Merhaba muhte.Kusura bakma hararetle yazısıyoruz kaynamıs arada.Kızım olcak benim bugun öğrendim heryere yazıyom herkese duyuruyom şebek gibiyim vallahi

Ben de öğrenmek istiyorum artık yaaaaaaaaa

Kahverengi akıntı Enfeksiyon değil Geçmişte olan bir kanamaymış kızlar, dikkatli olun..

Burda kusan annecikler olmasa ben sana gösterirdim ağzının sularının nasıl aktığını ama uluorta anlatamam şimdi eheheh kötü müyüm neyim

Son düzenleme:
Merhaba muhte.Kusura bakma hararetle yazısıyoruz kaynamıs arada.Kızım olcak benim bugun öğrendim heryere yazıyom herkese duyuruyom şebek gibiyim vallahi

Gözün Aydın... Darısı bizlere inşallah...

Bebişi de gördün ne güzel... Ben de 6 sında gideceğim daha çokçok var... O zaman ben de 16 haftalık olacağım... İnşcinsiyeti belli olur...

Gözün Aydın... Darısı bizlere inşallah...

Bebişi de gördün ne güzel... Ben de 6 sında gideceğim daha çokçok var... O zaman ben de 16 haftalık olacağım... İnşcinsiyeti belli olur...

ayy sorma darısı sana olsun inşallah.Gitmeden önce SİZBİZ demişti hamilelik takviminde cinsiyeti kesinleşir yazıyo bugun öğrenirsin artık demişti 15+2 yim gösterdi çok şükür.Sende öğrenirsin merak etme

canım seninki çok daha güzel.işte aslında hergün yılmadan bir duaya tutunsak.ama her gün bıkmadan yılmadan.akan bir su damlasının taşı oyduğu gibi ... neler yapılmazki.ne güzellikler mevlam nasip etmezki.bende çok istedim hergün bir cüz okumak ama.kafamı kaldırıpta 3 aydır inan kendimi toplayamadım.günde bir saat iyi oluyorsam yemek temizlik yapıyorum.normal zamanlardada buraya takılıyorum...Allah devamını nasip etsin inşallah.inşallah cuma suresini de okuyacağım

Burda kusan annecikler olmasa ben sana gösterirdim ağzının sularının nasıl aktığını ama uluorta anlatamam şimdi eheheh kötü müyüm neyim

Nihaha walla mahsülün nereden geldigini biliyoz ne dersen de ben wazgecemem istedigi kadar pis olsun migde nigde bulanmzzzz ohhhhh közün üstünde coz coz istahimi kabartiyom yom da yom yom

Biz seninle aynıyız dazzle , inşallah ben de 5 gün sonra gidicem. Tam 1 ay olacak görmeyeli, inşallah senin gibi ben de sevinerek çıkarım :)

İnşallah canım insan her seferinde daha bir kaptırıyor kendini. Aptal bi gülümseme yerleşiyor suratına insanın inşallah sana da yerleşir bu gülümseme
çok şükür maşallah gözünüzaydın canım..

çok teşekkürler. test sonuçları da iyi olursa benden mutlusu yok. Hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallah

bende 3 yaşında bir oğlan var ancım o ne zaman izin verirse o zaman okuyorum sayfa açık ama ben çoğu zaman başında değilim. bir de üzerine geçici misafir geldi 1,5 yaşında ikiz bebeleri var, feleğim şaştı. neyse ki oruç yok, oruçlu kafayla çekilmezdi o sıpalar, 2 saat durup gittiler

bizde yasak yok ama ambargo var bir haftadır adamın bıyık borakası geldi ben de bıyık varsa evcilik yok dedim direniyoruz bakalım karşılıklı

çiğ köftenin etsizi de yasak değil yaw ama sınırlı yemek lazım. benim gibi bir oturuşta 3 porsiyon yemeyecek insan

erkek bebek anneleri veya cinsiyeti henüz belli olmayan anne adayları burunlarınız genişledimiiii:))))))))))))

bence senin yüzünde küçülme falan olmuştur burnun ortaya çıkmıştır. 3. 4. ayda burun mu şişer ya

iyi de ben şimdi midyeyi nereden bulacağım allahın urfasında

ayy herkez öğrendi sinir oldum ya cömez anneyim.yarın öğrenebilirmiyim acaba ben.12+0 oluyorum

ben 18 e kadar öğrenemeyeceğim bir de beni düşün. daha 3 haftam var. doktrum 3lü teste kadar gelme dedi

antepli misin sen bakiiim :) senin dediğini onlar çok yapar

kızlar merhaba bu ıkıncı slmım nasılsınız

herkesin neşesi yerinde çok şükğr sen de iyisindir inşallah

slm nilgokcen senın adına çoook sevındım ne güzel prensesın gelıyo rabbım sağlıcakla kucağına almayıda nasıp etsın kaç haftada bellı oldu benımde 14+4 günlük çarşamba kont. var bellı olurmu acaba

Allah'ımmm şunun güzelliğine bakın...Kız annelerine imrendim şuan :)

Gerçi benimkinin ne olduğu belli değil ama erkek olursa diye imrendim birden :))

Seneye inşallah bebeklerimizi mıncıklayarak oruç açmak nasip olsun bize....

canlarım doktordan geldim bende bugün bebeğim erkekmiş ama kesin değil dedi doktor.. çok farklı bir duygu rabbim cümlemize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... çok şükür iyiydi bebeğim 2li testimizde güzel çıktı... :) darısı tüm bekleyenlere...

tebrıkler canım sağlıcakla kucağına alırsın ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…