Doktordan geldim şimdi. Bebişim kocaman geldi gözüme bir aydır görmüyordum. uyuyordu doktor öksür dedi öksürünce bir uyanması vardı çok sevimliydiense kalınlığını ölçtü kan da verdim bakalım haftaya öğreniriz sonucunu. çok şükür diyorum şimdilik iyi görünüyor.
kızlar merhaba bu ıkıncı slmım nasılsınız
Bacim onu diyen kör heralde yarin birgün kilo aldinda derler:) kulak asma boswer
Kiz dur ben 16bhaftaligim bekle bakiyim sirani hiiii
Alttan alinca pek bir halsizlik yok ..alinca biraz hareketsiz kalsan iyi olur bunu sen belirle.. ben yarim saat falan uzandı m nolur nolur diye
canım bu haftalarda normal gir gir çık bunalıma
22 diye biliyorum ben riskli gebelerede 12 biliyorum ben
Zaten çok tiksinç bişey kızlar yaaa, kokoreç deyince aklıma gelenleri buraya yazsam varya ömür boyu siz de yiyemezsiniz
Ayyy amanın benim de damağımda meydana gelen şenlenmeleri bir bilsen onun adını duyunca :) 6 ay sonra çılgınlar gibi yiycimmmmmmm
Doktordan geldim şimdi. Bebişim kocaman geldi gözüme bir aydır görmüyordum. uyuyordu doktor öksür dedi öksürünce bir uyanması vardı çok sevimliydiense kalınlığını ölçtü kan da verdim bakalım haftaya öğreniriz sonucunu. çok şükür diyorum şimdilik iyi görünüyor.
Merhaba muhte.Kusura bakma hararetle yazısıyoruz kaynamıs arada.Kızım olcak benim bugun öğrendim heryere yazıyom herkese duyuruyom şebek gibiyim vallahi
iyi maşallah. Bunun güzel geçmesine sevindim :) hayırlısı rabbimden. Ben de genelde hep öyle duydum o sebeple sordum :)
canım bu haftalarda normal gir gir çık bunalıma
22 diye biliyorum ben riskli gebelerede 12 biliyorum ben
Ayyy amanın benim de damağımda meydana gelen şenlenmeleri bir bilsen onun adını duyunca :) 6 ay sonra çılgınlar gibi yiycimmmmmmm
Merhaba muhte.Kusura bakma hararetle yazısıyoruz kaynamıs arada.Kızım olcak benim bugun öğrendim heryere yazıyom herkese duyuruyom şebek gibiyim vallahi
Gözün Aydın... Darısı bizlere inşallah...
Bebişi de gördün ne güzel... Ben de 6 sında gideceğim daha çokçok var... O zaman ben de 16 haftalık olacağım... İnşcinsiyeti belli olur...
canım seninki çok daha güzel.işte aslında hergün yılmadan bir duaya tutunsak.ama her gün bıkmadan yılmadan.akan bir su damlasının taşı oyduğu gibi ... neler yapılmazki.ne güzellikler mevlam nasip etmezki.bende çok istedim hergün bir cüz okumak ama.kafamı kaldırıpta 3 aydır inan kendimi toplayamadım.günde bir saat iyi oluyorsam yemek temizlik yapıyorum.normal zamanlardada buraya takılıyorum...Allah devamını nasip etsin inşallah.inşallah cuma suresini de okuyacağımBen de daha hamile olduğumu öğrenmeden evvel Kur'an hatmine başlamıştım, çok şükür dualarımın o vesileyle kabul olduğunu düşünüyorum.
O hatmim biter bitmez hemen yenisine başladım, bu kez bebeğimin sağlıklı olması dileğiyle her gün 1 cüz okuyorum. Kur'an okumanın çok çookkk faydalı olduğunu duymuştum etrafımdakiler. Özellikle de yüksek sesle okumak tavsiye ediliyor. Bebeğim doğana dek devam edicem inşallah. Her hatim bittiğinde yenisine başlıycam.
Bir de mübarek cuma günleri cuma saatinde bir şeye niyet ederek cuma suresini okumaya başladım geçen cuma, onun da çok faydası oluyormuş.
Allah hepimize huzurlu, sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. Ve huzurlu sağlıklı evlatlar :)
a.s canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.inan yeni okudumkızlar merhaba bu ıkıncı slmım nasılsınız
Burda kusan annecikler olmasa ben sana gösterirdim ağzının sularının nasıl aktığınıama uluorta anlatamam şimdi eheheh kötü müyüm neyim
Biz seninle aynıyız dazzle , inşallah ben de 5 gün sonra gidicem. Tam 1 ay olacak görmeyeli, inşallah senin gibi ben de sevinerek çıkarım :)
çok şükür maşallah gözünüzaydın canım..
demek sizleride taciz etmek gerekiyor taciz edeyim bari
afis,
masal_naz,
SKGK,
sango,
nilgokcen,
melek2828,
zemheri__zemheri,
ozlleemmm,
handeta
oturmayamı geldiniz kızlar şöyle sizleri ortaya alalım lütfen iş güç koca kaynana sülale ne alemdeler anlatım çabuk terek teker dökülün yoksa geliyor dayak
haydi dinliyoruz sizleri birazda sizlerin parmakları hareket görsün
Yasak değil evcilik ama hayatta yanaştırmam rüyasında görür kızım yıllardır bebişimin hasretiyle yanıyorum hiç umrumda değil aklımdan da geçmiyor,zaten kendiside acayip korkuyor bişey olur diye.Önce bi doktora soralım dedi sonrada yok ya bende korkuyorum dedi.O yüzden bizden geçti,zaten ben doğumdan sonra nikah tazelemeyi düşünüyorum.Ankarada görmeyen kalmadı benimkini,nikahım düşmüştür herhalde.O zamanda yeni evli gibi oluruz işte bitti gitti
Lhmacun yasak değil çiğ köfte yasak.Lahmacunda kilo almamak için yasak paşamm çok istiyosan akşam yemeğine söyle bitane.Yanında ayran içmen lazım yatana kadar da 1 porsiyon meyve.Diyetisyenin konuşuyor ben senden şişkoyum artık uzmanıyım bu yeme içme işlerinin dediğimi yap bişicik olmaz.
erkek bebek anneleri veya cinsiyeti henüz belli olmayan anne adayları burunlarınız genişledimiiii:))))))))))))
Canim progestan sarhoş ediyor tansiyon yerlerde bende kullandm 1 ay oldu birakali ama doktor hep alttan almami onerdi yan etkisini daha az hissedersin dedi canimmm cok dikkat et yediklerine inan hamburgerler cigkofteler kokarecler midye dolmalar gozumun onunde fir fir donuyor.... bak bak sende gordun mu:)
ayy herkez öğrendi sinir oldum ya cömez anneyim.yarın öğrenebilirmiyim acaba ben.12+0 oluyorum
Oh ohhh canim ilk gebeliyimde ebe we dr illa diyet dedi ama kismet olmadi bebegm brakti benibu bebisimde bise demedi ama ben cok dikkat ediyorum az az ekmek yemeden ama warya ekmegin kokusu mutis herseye bandirmak istiyorum hatta lahmacunu ekmegin aradina sarip yemek:)
kızlar merhaba bu ıkıncı slmım nasılsınız
a.s canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.inan yeni okudum
canlarım doktordan geldim bende bugün bebeğim erkekmiş ama kesin değil dedi doktor.. çok farklı bir duygu rabbim cümlemize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... çok şükür iyiydi bebeğim 2li testimizde güzel çıktı... :) darısı tüm bekleyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?