2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

neden kaynaklanır bilmiyorum ama doktor multivitamin verdi mi sana onun içinde magnezyum da olması lazım.

Günaydın Kızlar.
AYy Cok heyecanlıyım Saat 11 De Muayeneye Gidiyorum.İkili Testim Var Kızlar Ne Olur Bana Dua Edin.Bebegimi Görmenin Heyecanı Bastı.Felaketim Kalbim Feci Carpıyor.Bide Korku Tabi Kötu Olasılıklar Korkutuyor Beni..

Dünkü halim benim. ense kalınlığımızı ölçtü doktor kan verdim sonucu bir hafta sonraymış. senin de öyle mi olacak yoksa sonucu mu öğreneceksin canım? hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Günaydın hanımlaarrr,

Bugün güne bir ilkle daha başladım ve istifra ettim Sabah aç karnına içtiğim demir ilacı da içtiğim bir bardak su da gitti Bu progestanın etkisi mi acaba yaa.. Ben o kadar bulantılı zamanlar geçirdim ama hiç istifra etmemiştim.. Ağlamak istiyorum

Var canım hamile kaldığımdan beri ve hatta daha öğrenmemişken sabah 7,20 de kalkarım, ama ben geri tekrar yatabiliyorum eüer acıkmadıysam

Günaydınn juliet, eğer kramp gibi bir şeyse demir eksikliği ya da magnezyum eksikliği gibi şeylerden olabiliyor ya da vücudunun susuz kalmasından

tüm stresin bebeğini gördüğünde geçecek canım:)
güzel haberlerle gel

Günaydınn juliet, eğer kramp gibi bir şeyse demir eksikliği ya da magnezyum eksikliği gibi şeylerden olabiliyor ya da vücudunun susuz kalmasından [/QUOTE]

teşekkür ederim canım hamile kalmadan önce demir eksikiği tedavisi görmüştüm
sanırım onla ilgili haftaya doktora gittiğimde danışcak bir konu daha

Eğer ki ailede yoksa bin de bir olan bir ihtimal için lütfen bu kadar kendini yorma afis.. Biliyorsun ki streste bebeğe zarar Ben sonucun iyi çıkacağından emin olduğum için endişelenmiyorum hiç senin için

Dünkü halim benim. ense kalınlığımızı ölçtü doktor kan verdim sonucu bir hafta sonraymış. senin de öyle mi olacak yoksa sonucu mu öğreneceksin canım? hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

yok canım test için gidiyorum sonuclar bendede 1 haftaya cıkar heralde.dua edin ne olur.

günaydın kızlar

uykusuzluk konusu açılmış da, bendeki uykusuzluk mu dengesizlik mi bilemedim. akşamları 8,30 gibi tv karşısında uyuyorum. e haliyle sabaha karşı 3-4 gibi uykuya doymuş bir şekilde uyanıyorum. tekrar uykuya dalmam 5-6 yı buluyor. e zaten 7 de kalkıyorum işe gitmek için. uykusuz uykusuz akşamı bekliyorum haliyle bi düzene sokamadım.

ikili testten hiç korkmayın kızlar, ben pek güvenmiyorum ya ne biliyim... ense kalınlığı ölçümü ve burun kemiğinin oluşmuş olması yeter gibi geliyor bana...kan değerleri ve yaş işin içine girince illa ki riskli sayılabilecek bir değer çıkıyor...çevremde de riskin yüksek denilip sağlıksız bebek doğuran hiç görmedim...inşallah herkes tertemiz sonuçlar alacak

canımm günaydın çok tşk ederiz teyzesi.15+2 dün kontrolde söyledi 12+2 de de söylemişti ama emin olamamıştı.Sende öğrenirsin annesi artık,hayırlı haberlerini al inşallah.Dörtgözle bekliyor prensesim arkadaşlarını

düzensizliğin düzeni olmuş senin ki:)
ben diyorum ki biz şimdi uyuyamıyoruz zaten bebek olunca uykusuzluk çekicez şimdiden
prova mı bu:)

günaydın kızlar...
sanırım bnmde duble prenseslerim geliyor kesinleşmedi ama benzetme yaptı doktorumuz çok hyecan vericiymiş cinsiyetlerini öğrenmek rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..
şimdi sürekli odalara süslemelere ve tabiki isim arayışına girdim çok eğlenceliymiş göbüşşümüzde büyüdü yavaştan kıyafetlerde almaya başladım kendime ALLAHım bu mutluluğu daim etsin amin..
kesinleşince anketi oylayacağım inşallah :)

Gözün Aydın Canım.Darısı Basımıza.Rabbim Mutlulugunu Daim Etsin İnş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…