günaydınlar
bir sabahta sorunsuz uyanıyım diyorum ama nerdeeeee
acaba tüm belirtileri yaşamak zorundamıyım diyorum ama sonra şükür yinede bu halime bebişim iyi olsun diyorum
bu sabahta ayağımın altı kasılıyor sonra geçiyor
ayak kasılması magnezyum eksikliğinden mi oluyordu ?
neden kaynaklanır bilmiyorum ama doktor multivitamin verdi mi sana onun içinde magnezyum da olması lazım.
multivitamin olarak elevit verdi canım onu mu kast ediyorsun?
yoksa başka bir ilaç daha var mı?
Günaydın Kızlar.
AYy Cok heyecanlıyım Saat 11 De Muayeneye Gidiyorum.İkili Testim Var Kızlar Ne Olur Bana Dua Edin.Bebegimi Görmenin Heyecanı Bastı.Felaketim Kalbim Feci Carpıyor.Bide Korku Tabi Kötu Olasılıklar Korkutuyor Beni..
Gunaydın hanımlar,
Nasılsınız? bebişleriniz nasıl? Sabah uyandığımda 5.45'ti. Oldursen normalde bu saatlerde kalkamam ama hamile olduğumdan beri maalesef uyuyamıyorum
Uyku sorunu yasayan var mı benim gibi? Normalde 18 saat aralıksız uyuyan biriyimdir
günaydınlar
bir sabahta sorunsuz uyanıyım diyorum ama nerdeeeee
acaba tüm belirtileri yaşamak zorundamıyım diyorum ama sonra şükür yinede bu halime bebişim iyi olsun diyorum
bu sabahta ayağımın altı kasılıyor sonra geçiyor
ayak kasılması magnezyum eksikliğinden mi oluyordu ?
Günaydın Kızlar.
AYy Cok heyecanlıyım Saat 11 De Muayeneye Gidiyorum.İkili Testim Var Kızlar Ne Olur Bana Dua Edin.Bebegimi Görmenin Heyecanı Bastı.Felaketim Kalbim Feci Carpıyor.Bide Korku Tabi Kötu Olasılıklar Korkutuyor Beni..
Günaydın Kızlar.
Dünkü halim benim. ense kalınlığımızı ölçtü doktor kan verdim sonucu bir hafta sonraymış. senin de öyle mi olacak yoksa sonucu mu öğreneceksin canım? hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
bana dün verdi de adı elevit değil bir de balık yağı hapı da verdi bana.
tüm stresin bebeğini gördüğünde geçecek canım:)
güzel haberlerle gel
Günaydın hanımlaarrr,
Bugün güne bir ilkle daha başladım ve istifra ettimSabah aç karnına içtiğim demir ilacı da içtiğim bir bardak su da gitti Bu progestanın etkisi mi acaba yaa.. Ben o kadar bulantılı zamanlar geçirdim ama hiç istifra etmemiştim.. Ağlamak istiyorum
canım istifra demir ilacındandır
maalesef o ilaç bulantı kusma yapıyor
progestanda yan etkisi olan bir ilaç bir hafta içinde alışırsın umarım
slm nilgokcen senın adına çoook sevındım ne güzel prensesın gelıyo rabbım sağlıcakla kucağına almayıda nasıp etsın kaç haftada bellı oldu benımde 14+4 günlük çarşamba kont. var bellı olurmu acaba
günaydın kızlar
uykusuzluk konusu açılmış da, bendeki uykusuzluk mu dengesizlik mi bilemedim. akşamları 8,30 gibi tv karşısında uyuyorum. e haliyle sabaha karşı 3-4 gibi uykuya doymuş bir şekilde uyanıyorum. tekrar uykuya dalmam 5-6 yı buluyor. e zaten 7 de kalkıyorum işe gitmek için. uykusuz uykusuz akşamı bekliyorum haliylebi düzene sokamadım.
ikili testten hiç korkmayın kızlar, ben pek güvenmiyorum ya ne biliyim... ense kalınlığı ölçümü ve burun kemiğinin oluşmuş olması yeter gibi geliyor bana...kan değerleri ve yaş işin içine girince illa ki riskli sayılabilecek bir değer çıkıyor...çevremde de riskin yüksek denilip sağlıksız bebek doğuran hiç görmedim...inşallah herkes tertemiz sonuçlar alacak
günaydın kızlar...
sanırım bnmde duble prenseslerim geliyor kesinleşmedi ama benzetme yaptı doktorumuz çok hyecan vericiymiş cinsiyetlerini öğrenmek rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..
şimdi sürekli odalara süslemelere ve tabiki isim arayışına girdim çok eğlenceliymiş göbüşşümüzde büyüdü yavaştan kıyafetlerde almaya başladım kendime ALLAHım bu mutluluğu daim etsin amin..
kesinleşince anketi oylayacağım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?