2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hamile olmak demek,
hiç tanımadığın,yüzünü görüp,kokusunu duymadığın minicik bir bedene ölesiye bağlanmak demek...
hamile olmak demek,,,
herşeyden vazgeçip,o çok sevdiğin sabah uykundan vazgeçmeyi gözünü kırpmadan göze almak demek..
hamile olmak demek...
Bir canlıya hayat vermek demek...
hamile olmak demek,,,
birinin sorumluluğunu hayat boyu üstlenmek demek...
hamile olmak demek...
Cana can katmak demek..
hamile olmak demek,,
dünyada hiçbişeyde bulunamayan huzuru tatmak demek...
hamile olmak demek,
içinde olan minicik bir canlı için endişe duymak demek
hamile olmak demek,,
anneliğin o muhteşem tahtına varmak demek...
hamile olmak demek,,,
mide bulantılarına,baş ağrılarına ve tüm krampaa sevinebilmek demek,,
hamile olmak demek.....
Huzur duymak,nefes almak demek.....

kk'dan alıntıdır...

Beni de ekler misiniz?

slm kızlar bende aranızdayım artık, eskiden nisan 2009 annesi grubundaydım, şimdide ocak 2014 annesi olucam kısmetse, bu 2. hamişliğim ama ilk gibi hala duygularım, çok tuhaf hissediyorum kendimi :) Rabbim sizlerede bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah

inşallah aramıza hoşgeldin 2. bebişin demek hee cok heycanlıyım muayne gunu gelsede gorsem

allah sana da tüm bekleyenlere de nasıp etsin. bu işler biraz tuhaf bu forumda nelere şahit oldum hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayanlara karşı varoğlu var sorunlara rağmen hamile kalanlar gördüm. allah verirse olur gerisi hikaye. dua etmekten vazgeçmek, umut etmekten vazgeçmek yok. ben geçen yıl bu zamanda tüp yaptırmıştm. her şey çok iyi gitmişti ama negatif oldu. doktor anlayamıyordu.şimdi kendiliğinden hamile kaldım.bir zamanı var demek, biz bilmiyorz allah billiyor.. benim de şiddetli pkos um var. kilo verdim hazır, işlenmiş gıdaları kestım ve hacamat yaptırdım faydasına inanıyorum.

kızlar günaydın :) dün doktora gittim randevum vardı keseyi görmek için,,Çok şükür kesemizi gördük doktorun ölçümlerine göre bebek 6+1 günlükmüş benim nette hesaplamalarımda 5+4 çıkıyo 25 günde bir adet oluyorum bu durumda adetliyken hamileliğim başlamış görünüyo doktor satımı da özellikle sordu ama anlamadım neyse içinde pirinç tanesi kadar olan bebeğimizi de gördük kalp atışları ultrasondan belli oluyodu çok güzel bir duyguymuş gerçekten :))) Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın evde kendi kendimi yiyordum bebeğimi ve kalp atışlarını da görünce rahatladım şimdi..mide bulantılarım oluyo baya bi onun içinde doktor dramamine ve bi tanede apikobal vitamin yazmış bana içeriğine baktım gebelik kategorisi b yazıyo aranızda bunları kullanan arkadaşlar yada tanıdıklarınız var mı bebeğe bi zararı olmasından korkuyorum sizlere de bir sorayım dedim..

ya evet yaaaaa sorma arkadaşım beklemek istemiyorum,hiçbi konuda sevmiyorum..9 ay geçmez yaaaaa bize böyle

İdrarda çifti görene kadar bekle babam bekle. Sonra kan sonucunu bekle. Sonra keseyi bekle. Sonra kalp atışını bekle. İkili testi bekle. Beklede bekle. Bi aralar x bir partinin seçim vaatlerinde hamilelik süresini 3 aya düşüreceğiz yazıyordu.

Ah öyle bişey olsa. 3 ayda doğuruversek :)

aahahaha yok daha neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…