birde demir ilacı kazıntıya sebep oluyormuş, sanırım çok yemek yenmemesi adına da o yüzden yemekle beraber yada tok karnına alın diyorlar..
birde demir ilacı kazıntıya sebep oluyormuş, sanırım çok yemek yenmemesi adına da o yüzden yemekle beraber yada tok karnına alın diyorlar..
Merhaba annişler dün kontrolüm vardı gittim dr cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra gel dedi
ikili tarama testi iyi çıkmış herşey yolunda 8.74 ml 120 gram olmuş annesinin kuzusu
Merhaba annişler dün kontrolüm vardı gittim dr cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra gel dedi
ikili tarama testi iyi çıkmış herşey yolunda 8.74 ml 120 gram olmuş annesinin kuzusu
çok tşk ederimgözünaydınnnnçok sevindim maşallah annesi maşallah iyi,sağlıklı olsun da maşallah zuzuya
benim ikili test ıktı ama hala öğrenemedik,doktora gidemedik.. :26:
Ben dün kontrolde sordum elevit genelde kabız yaparmış ama ben ters bir insan oldugum için beni ishal yaptı doktorumda 1-2 hafta kullanma dedi.Belki sonra decavite döneriz dedi.Diyetisyende 15.haftadan itibaren mide kazınman başlıycak sakın gece kalkıp bişiler yeme uyumaya çalış diye uyardı.Diyette oldugum için gün içinde yediklerim yetiyo zaten az az sık sık yiyorum ama bu kazınma işini naparız bilmiyorum
çok tşk ederim
senin ikili tarama testinde hayırlısıyla tertemiz çıkacak
bana eczacı aç karnına dedi çok miğdeni bulandırırsa kahvaltıdan 2 saat sonra al çok tok olmasın karnın dedi
bende sen gibiyim yan etkileri ters oluyor bendede..
gece eşime hazırlıyorum hadi ye sende diyor,akşama kadar zaten hiç durmuyor boğazım yiyemem diyorum.. ama sonra kendime bakıyorum ki meyveleri götürüyorum.. off ne olacak bu halim..inşallah bu sefer ok kilo almam.. doktorumdan korkuyorum ikızıma giderkenki doktorum proftu ve kilomla ilggilenmemişti.. ama bu doktorum :18: :18: :18:
kibar ayucuklar onlar canım daş düşebülü ayı çıkabülü
bendede tok karnına dedi.. belki demir ilacının markasından markasına değişiyordur.. kızımın kullandığı demir ilacı şurup şeklinde ve o aç karnına... benim kapsül şeklinde..
feramat kullanıyorum...
Anammm zaten bende doktorumdan korktugum için yiyemiyorum gıdıgıma bakıyo herdefasında.Dünde aferin dedi ilk kez ama usg de lafını da soktu.İnsan kızın oluyo gözünaydın der.Benimki dediki senin gibi şişko olmayan zayıf bir kızın olacak inşallah dedi.Yani hocam dedim yine taş geldi kafama,napalım diyip gülüyo bide.Prof ama kanki olduk 5 senedir beraberiz o yüzden ne derse o.canım yaaa çok seviyorum doktorumu.
ben de eylülde bırakacağım karar verdim son 2 ayım
dayanamıyorum ben de artık bebek doğduktan sonra tekrar dönerim iş hayatına
adını tam hatırlamıyorum ama gynoferon olması lazım pembe bi ilaç tadıda çok güzel onun miğde bulantısı yaptığına inanmıyorum ben en azından bende o yüzden olmuyor çünkü aç karnına içiyorum ve benim miğdm bulanacaksada yataktan kalkınca bulanıyor direk banyoya koşuyorum zaten sonra rahat rahat içiyorum ilacımı meyvemi yiyorum işe geliyorum kahvaltımı yapıyorum markadan kaynaklı demekki
Yaaaaaas 1 ay oldu ewlatcimi görmeyeli kiz diyonuz erkek diyonuz kiskaniyom 23 temmuzzzzzzzzzzzzzz sündü sündü walla pöffff pöfff hepimizin bebeği saglikli olsun inşallah
Ben de kurban bayramıyla beraber bırakmayı planlıyorum. İşin kötüsü gün saymaya başladım, çok yoruldum, erken ayrılırım diye yıllık izin de almıyorum. Eskisi gibi heyecanla da çalışamıyorum aklım bebekte olunca.
Hamileyken çalışmak çok zormuş, hevesle çalışanlar nasıl çalışıyor hayret ediyorum.
Son üç ayım, hayırlısı.
markadır..
kullandığım hiçbir ilacın tadını bilmemağzıma attığım gibi yutarım,yoksa asla yutamam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?