2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhaba annişler dün kontrolüm vardı gittim dr cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra gel dedi
ikili tarama testi iyi çıkmış herşey yolunda 8.74 ml 120 gram olmuş annesinin kuzusu

kızım laptopun tüm tuşalrını sökmüştü (laptopumun ağzında dişleri kalmadı )
takabildiklerimi taktım ama bazıları takılmadı ve bazılarıda zor basılıyor.. o yüzden kelimelerimde harf eksiklikleri olursa en çokta "ç" harfinde şimdiden görmezlikten geliveerin gari

birde demir ilacı kazıntıya sebep oluyormuş, sanırım çok yemek yenmemesi adına da o yüzden yemekle beraber yada tok karnına alın diyorlar..

Ben dün kontrolde sordum elevit genelde kabız yaparmış ama ben ters bir insan oldugum için beni ishal yaptı doktorumda 1-2 hafta kullanma dedi.Belki sonra decavite döneriz dedi.Diyetisyende 15.haftadan itibaren mide kazınman başlıycak sakın gece kalkıp bişiler yeme uyumaya çalış diye uyardı.Diyette oldugum için gün içinde yediklerim yetiyo zaten az az sık sık yiyorum ama bu kazınma işini naparız bilmiyorum

Merhaba annişler dün kontrolüm vardı gittim dr cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra gel dedi
ikili tarama testi iyi çıkmış herşey yolunda 8.74 ml 120 gram olmuş annesinin kuzusu

gözünaydınnnn çok sevindim maşallah annesi maşallah iyi,sağlıklı olsun da maşallah zuzuya

benim ikili test ıktı ama hala öğrenemedik,doktora gidemedik.. :26:

bende sen gibiyim yan etkileri ters oluyor bendede..
gece eşime hazırlıyorum hadi ye sende diyor,akşama kadar zaten hiç durmuyor boğazım yiyemem diyorum.. ama sonra kendime bakıyorum ki meyveleri götürüyorum.. off ne olacak bu halim..inşallah bu sefer ok kilo almam.. doktorumdan korkuyorum ikızıma giderkenki doktorum proftu ve kilomla ilggilenmemişti.. ama bu doktorum :18: :18: :18:

Son düzenleme:
bana eczacı aç karnına dedi çok miğdeni bulandırırsa kahvaltıdan 2 saat sonra al çok tok olmasın karnın dedi

bendede tok karnına dedi.. belki demir ilacının markasından markasına değişiyordur.. kızımın kullandığı demir ilacı şurup şeklinde ve o aç karnına... benim kapsül şeklinde..
feramat kullanıyorum...

Son düzenleme:

Anammm zaten bende doktorumdan korktugum için yiyemiyorum gıdıgıma bakıyo herdefasında.Dünde aferin dedi ilk kez ama usg de lafını da soktu.İnsan kızın oluyo gözünaydın der.Benimki dediki senin gibi şişko olmayan zayıf bir kızın olacak inşallah dedi.Yani hocam dedim yine taş geldi kafama,napalım diyip gülüyo bide.Prof ama kanki olduk 5 senedir beraberiz o yüzden ne derse o.canım yaaa çok seviyorum doktorumu.

adını tam hatırlamıyorum ama gynoferon olması lazım pembe bi ilaç tadıda çok güzel onun miğde bulantısı yaptığına inanmıyorum ben en azından bende o yüzden olmuyor çünkü aç karnına içiyorum ve benim miğdm bulanacaksada yataktan kalkınca bulanıyor direk banyoya koşuyorum zaten sonra rahat rahat içiyorum ilacımı meyvemi yiyorum işe geliyorum kahvaltımı yapıyorum markadan kaynaklı demekki

maşallah ne güzel,Allah aranızın bozulmasına izin vermesin... zaten iyi aanlaşma oldu mu süper oluyor, insan daha rahat oluyor.. heryerde geerli bu..

Yaaaaaas 1 ay oldu ewlatcimi görmeyeli kiz diyonuz erkek diyonuz kiskaniyom 23 temmuzzzzzzzzzzzzzz sündü sündü walla pöffff pöfff hepimizin bebeği saglikli olsun inşallah

ben de eylülde bırakacağım karar verdim son 2 ayım
dayanamıyorum ben de artık bebek doğduktan sonra tekrar dönerim iş hayatına

Ben de kurban bayramıyla beraber bırakmayı planlıyorum. İşin kötüsü gün saymaya başladım, çok yoruldum, erken ayrılırım diye yıllık izin de almıyorum. Eskisi gibi heyecanla da çalışamıyorum aklım bebekte olunca.
Hamileyken çalışmak çok zormuş, hevesle çalışanlar nasıl çalışıyor hayret ediyorum.
Son üç ayım, hayırlısı.

Son düzenleme:

markadır..

kullandığım hiçbir ilacın tadını bilmem ağzıma attığım gibi yutarım,yoksa asla yutamam :26:

Yaaaaaas 1 ay oldu ewlatcimi görmeyeli kiz diyonuz erkek diyonuz kiskaniyom 23 temmuzzzzzzzzzzzzzz sündü sündü walla pöffff pöfff hepimizin bebeği saglikli olsun inşallah

aynı dert bendede var bende çok kıskanıyorum haftaya gidecem öğrenecem inşallah koskocaman harflerle yazacam buraya

bende kendimi çok zor tutuyorum bırakmamak için doğum iznini düşünüyorum ondan sonra bırakırsın diyorum şurda izne ayrılmama zaten 4 ay kaldı diye kandırıyorum işte bakalım ne kadar dayanacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…