2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hala midesi bulananlar inşallah tez zamanda bulantılarınız kesilir ve artık hamileliğinizi rahat rahat geçirirsiniz ...

o riskli gebelikler içn canım...

en azından 1 hafta rapor senin toparlanmanı ilaca alışmanı sağlar 3 hafta içmiştim ilacı şükür
vajinal ultrasonla gözükmüştü ama bende kanama alanı öyle vermişti
sonra gittiğimizde kontrolde hiç bir alan falan yoktu ve dışarıya da sadece bir kez kahverengi akıntı olmuştu okadar
nasıl kayboldu gitti bilmiyoruz ilacın etkisi herhalde
işi bırakamazsın ama en azından böyle raporlarla biraz kendini toplarsın

hala midesi bulananlar inşallah tez zamanda bulantılarınız kesilir ve artık hamileliğinizi rahat rahat geçirirsiniz ...

miğde bulantılarının bu dönemde geçmiş veya azalmış olması gerekiyordu gerçi benimki o kadar fazla değil ama haftada bir kere mutlaka kusuyorum yediklerimden kaynaklımı acaba anlamadım

çok tatlı bir isim bence tartışmaya gerek yok çift isim yapın kurtulun :) bu çocukların isim bulmalarına hastayım zaten

çok hoş hakkatten.Ben çocukların buldukları isimleri seviyorum bende söyliyim yiğenime bakıyım ne diycek genelde sınıftaki kızları söyler ama değşik bişilerde çıkabilir.

ben mila ismine bayıldım maşallah senin ufaklık pek bir bilmiş :)
allah nazarlardan saklasın bende arkadaşıma katılıyorum
iki isimle çözersiniz bu krizi :)

evet gerçekten ççocuklar çok yaratıcı oluyorlar... yeni nesil öyle çok bilmiş maşallah..sizinkilerinde bilmişliklerini gördükçe ağzınız açık kalacak hanımlar,yeni nesil donanımlı doğuyor
zaten kızımda isim konusunda anlaşmaya varamadığımız için çift isimli oldu.. bundada muhtemelen aynı olacak.. kızım olursa ben milasu dan yana kullanayım bari,kızımın setiği isim olursa daha mutlu olur

gecmiyor canım...benmki gecmedi en azından...herkeste farklı işte...

Tez zamanda geçsin inşallah Rabbim rahatça geçirmeyi nasip etsin.Uykusuz kalıncada ağrı oluyo uyuyabiliyomusun?Vücut bu dönemde anneliğe hazırlandıgı için bölük pörçük uyuyomuşuz hakkatten öyle deli gibi uyuyan ben sabah 5 te saat çalmış gibi kalkıyorum işin kötü tarafı bu sabah bıraksalar eni konu yemek yerdim o saatte midem nasıl kazındı anlatamam.

benim yeğenimde kardeşine isim koymak istedi aralarında daha sonra kıskançlık olmasın diye tamam dediler ırmak koydu ablamda yanına öykü ismini koydu oldu bize ırmak öykü yeğenim ırmak kardeşim diye seviyor şimdi

nerde canım yaa..gecede en az 3kez kalkıyorum...tuvalet seansları hariç..yemek konusunda iştah problemi yoktutuyorum kendimi,4ayda 6 kilo aldım...dikkat ediyorum artık..

yeğeninde çok güzel seçmiş ismi...maşallah maşallah ... canım benim kardeşlerini sevişlerine kurban duygusala bağladım da

birde demir ilacı kazıntıya sebep oluyormuş, sanırım çok yemek yenmemesi adına da o yüzden yemekle beraber yada tok karnına alın diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…