sen nasıl oldun..genel durum nasıl..dün baktım göremedm seni online degldn...
kızlaarrrrr herkese selam;
bir gün girmedim siteye,ne çok şey yazılmış böyle...oku oku yoruldum valla
ben de demir ilacı kullanıyorum..eczacı aç karnına dedi..kahvaltıya oturmadan önce içiyorum arkasından bişeyler yiyorum..böylelikle mide bulantım olmuyor..
ama progestan vermedi hiç..onu ne için kullanıyosunuz?
idrar yolu enfeksiyonu olablrmi acaba?yanma genelde onda oluyor...tahlil yaptırsan bi???beim sol kasıgımda ve vajiada agrılarım devam ediyo çok endişeleniyorum kasıktaki agrıda böyle yanma gibi degişik bişe
Böyle giderse alıcam gibi görünüyor, çünkü dayanmakta güçlük çekiyorum...
Benim çıkmak gibi bir lüksüm yok, çünkü mali müşavirlik stajımı yapıyorum. Bizim stajımız 3 yıl 1,5 yılı gitti 1,5 yılı kaldı.. O yüzden sabretmek zorundayım
hala midesi bulananlar inşallah tez zamanda bulantılarınız kesilir ve artık hamileliğinizi rahat rahat geçirirsiniz ...
idrar yolu enfeksiyonu olablrmi acaba?yanma genelde onda oluyor...tahlil yaptırsan bi???
miğde bulantılarının bu dönemde geçmiş veya azalmış olması gerekiyordu gerçi benimki o kadar fazla değil ama haftada bir kere mutlaka kusuyorum yediklerimden kaynaklımı acaba anlamadım
gecmiyor canım...benmki gecmedi en azından...herkeste farklı işte...
yanma kasıkta oluyo vajinada batma var böyle tık tık tık atıyo hissediyorum 2 hafta önce yaptırmıştım idrar tahlili onu geçtim zaten günde 3 lt su içiyorum senin geçtimi agrıların
çok tatlı bir isim bence tartışmaya gerek yok çift isim yapın kurtulun :) bu çocukların isim bulmalarına hastayım zaten
çok hoş hakkatten.Ben çocukların buldukları isimleri seviyorum bende söyliyim yiğenime bakıyım ne diycek genelde sınıftaki kızları söyler ama değşik bişilerde çıkabilir.
ben mila ismine bayıldım maşallah senin ufaklık pek bir bilmiş :)
allah nazarlardan saklasın bende arkadaşıma katılıyorum
iki isimle çözersiniz bu krizi :)
o riskli gebelikler içn canım...
gecmiyor canım...benmki gecmedi en azından...herkeste farklı işte...
evet gerçekten ççocuklar çok yaratıcı oluyorlar...yeni nesil öyle çok bilmiş maşallah..sizinkilerinde bilmişliklerini gördükçe ağzınız açık kalacak hanımlar,yeni nesil donanımlı doğuyor
zaten kızımda isim konusunda anlaşmaya varamadığımız için çift isimli oldu.. bundada muhtemelen aynı olacak.. kızım olursa ben milasu dan yana kullanayım bari,kızımın setiği isim olursa daha mutlu olur
Tez zamanda geçsin inşallah Rabbim rahatça geçirmeyi nasip etsin.Uykusuz kalıncada ağrı oluyo uyuyabiliyomusun?Vücut bu dönemde anneliğe hazırlandıgı için bölük pörçük uyuyomuşuz hakkatten öyle deli gibi uyuyan ben sabah 5 te saat çalmış gibi kalkıyorum işin kötü tarafı bu sabah bıraksalar eni konu yemek yerdim o saatte midem nasıl kazındı anlatamam.
kasık agrılarım yok son iki üç gündür...inş.seninkiler de gecer bi an evvel..
benim yeğenimde kardeşine isim koymak istedi aralarında daha sonra kıskançlık olmasın diye tamam dediler ırmak koydu ablamda yanına öykü ismini koydu oldu bize ırmak öykü yeğenim ırmak kardeşim diye seviyor şimdi
yeğeninde çok güzel seçmiş ismi...maşallah maşallah ... canım benim kardeşlerini sevişlerine kurbanduygusala bağladım da
duygusallık ayrı bir konu zateb bak öyle dedin benimde gözlerim doluverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?