hamile olmak demek,
hiç tanımadığın,yüzünü görüp,kokusunu duymadığın minicik bir bedene ölesiye bağlanmak demek...
hamile olmak demek,,,
herşeyden vazgeçip,o çok sevdiğin sabah uykundan vazgeçmeyi gözünü kırpmadan göze almak demek..
hamile olmak demek...
Bir canlıya hayat vermek demek...
hamile olmak demek,,,
birinin sorumluluğunu hayat boyu üstlenmek demek...
hamile olmak demek...
Cana can katmak demek..
hamile olmak demek,,
dünyada hiçbişeyde bulunamayan huzuru tatmak demek...
hamile olmak demek,
içinde olan minicik bir canlı için endişe duymak demek
hamile olmak demek,,
anneliğin o muhteşem tahtına varmak demek...
hamile olmak demek,,,
mide bulantılarına,baş ağrılarına ve tüm krampaa sevinebilmek demek,,
hamile olmak demek.....
Huzur duymak,nefes almak demek.....
kk'dan alıntıdır...
kızlar günaydın :) dün doktora gittim randevum vardı keseyi görmek için,,Çok şükür kesemizi gördük doktorun ölçümlerine göre bebek 6+1 günlükmüş benim nette hesaplamalarımda 5+4 çıkıyo 25 günde bir adet oluyorum bu durumda adetliyken hamileliğim başlamış görünüyo doktor satımı da özellikle sordu ama anlamadım neyse içinde pirinç tanesi kadar olan bebeğimizi de gördük kalp atışları ultrasondan belli oluyodu çok güzel bir duyguymuş gerçekten :))) Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın evde kendi kendimi yiyordum bebeğimi ve kalp atışlarını da görünce rahatladım şimdi..mide bulantılarım oluyo baya bi onun içinde doktor dramamine ve bi tanede apikobal vitamin yazmış bana içeriğine baktım gebelik kategorisi b yazıyo aranızda bunları kullanan arkadaşlar yada tanıdıklarınız var mı bebeğe bi zararı olmasından korkuyorum sizlere de bir sorayım dedim..
İdrarda çifti görene kadar bekle babam bekle. Sonra kan sonucunu bekle. Sonra keseyi bekle. Sonra kalp atışını bekle. İkili testi bekle. Beklede bekle. Bi aralar x bir partinin seçim vaatlerinde hamilelik süresini 3 aya düşüreceğiz yazıyordu.
Ah öyle bişey olsa. 3 ayda doğuruversek :)
arkadaşlar bilgileriniz lazım,hiçbişey yazmamışsınız ki.. listeyi görüyorsunuz,ordaki bilgileri yollayın bana özelden yada burdan yazın hemen eklerim
aahahaha yok daha neler
kızlar günaydın :) dün doktora gittim randevum vardı keseyi görmek için,,Çok şükür kesemizi gördük doktorun ölçümlerine göre bebek 6+1 günlükmüş benim nette hesaplamalarımda 5+4 çıkıyo 25 günde bir adet oluyorum bu durumda adetliyken hamileliğim başlamış görünüyo doktor satımı da özellikle sordu ama anlamadım neyse içinde pirinç tanesi kadar olan bebeğimizi de gördük kalp atışları ultrasondan belli oluyodu çok güzel bir duyguymuş gerçekten :))) Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın evde kendi kendimi yiyordum bebeğimi ve kalp atışlarını da görünce rahatladım şimdi..mide bulantılarım oluyo baya bi onun içinde doktor dramamine ve bi tanede apikobal vitamin yazmış bana içeriğine baktım gebelik kategorisi b yazıyo aranızda bunları kullanan arkadaşlar yada tanıdıklarınız var mı bebeğe bi zararı olmasından korkuyorum sizlere de bir sorayım dedim..
o kadar güldüm ki anlatamam :) cidden öylr bekle bekle bekle önce çizgi acaba silik mi sonra beta 2 saat geçmez
betayı gör aralığa bak kaç haftalık sonra kese görüncekmi kalp atıcak mı keşke hepsini aynı anda görsek duysak bilsek
bu stresi yaşamasak diyo insan :)
ben saat 15 :00 de ilk kontrole gideceğim çok heycanlıyım umarım sorun yoktur güzel haberler alırım
kızlar selam ben de hamileyim 5+1 haftalık. yarın keseyi görmeye gidicez, umarım bi aksilik olmaz. benim sormak istediğim bhcg değerinizi günaşırı ölçtürdünüz mü ? değerleriniz nasıldı ?
Ben 29 nisanda öğrendim hamile olduğumu. O gün bet hcg ölçümü yapıldı. (92,7 çıktı.) 1 Mayısta kendi doktoruma gittim o da beta hcg ye baktı. (210 çıktı.) 2 katına çıkmıştı. Keseyi 1500 - 2000 li değerlerde görüyosun. 7 mayısta 1600 e çıkacak o zaman keseyi görebiliriz dedi. Sürekli beta hcg ye bakılmıyor. 2 kere bakıldı bende. Sonra tahmini olarak şu gün gel diyor. Zaten kese görünüyorsa sonrası öyle devam ediyor. Beta hcg ye gerek yok.
Rabbim ağlatmasın inşAllah. Gülelim hep :)
O zaman bugün günlerden juuliieet. Hepimiz senin haberlerini bekliyoruz canım.
güzel katlamış maşallah, neyse inşallah yarın keseyi görürüm de içimde ki şüpheler korkular azalır biraz. ben de hep 3 günde bir katladı o yüzden hafif bi panik durumum var, ya gidip de ters bişeyle karşılaşırsam diye.
ellerim buz kesti korkuyorum çok fazla boş gebelik yaşadığım için keseyi ve içindeki canlılık belirtisini görmeye okadar
ihtiyacım var ki hala kendime hamileyim diyemiyorum içim buruk dokunsalar ağlıycam
İlk okuyunca garip geliyo evet ama hemen öyle tepki verme ya. Bi düşün bak bi düşün. Sanada çok mantıklı gelecek, 3 ayda doğurmak isteyeceksin :)
Hayırlı olsun canım. Rabbim bizlere de kalp atışlarını görmeyi nasip etsin inşAllah.
Güzel düşün, Kendini üzme. Değerin katlasın yeterki, düşmesinde.
anne adayı :sango
kaçıncı bebiş:ilk
son adet tarihi:27mart
bdt:1ocak
ben de diyemiyorum :) yarına kadar da diyemiycem sanırım. :26:
gözün aydın canım. son adet tarhin ne zamandı? kalp adışlarını görebildin ama duymadın öyle mi? seninle aynı gibiyiz ben de görür müyüm acaba diye soruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?