2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bir Anneden başka kim ağrı çekmediği için, acaba bebeğime bişeymi oldu diye üzülebilir ki.
Yada kim için sabahlara kadar uyanık kalabilirsin ki. Anne, Baba yada Eş. Hangisi için bu kadar fedakarlık yapabilirsin. Hiçbirşeyle kıyaslanamayan tek duy bence Annelik duygusu.

Hayırlı olsun canım. Rabbim bizlere de kalp atışlarını görmeyi nasip etsin inşAllah.

o kadar güldüm ki anlatamam :) cidden öylr bekle bekle bekle önce çizgi acaba silik mi sonra beta 2 saat geçmez
betayı gör aralığa bak kaç haftalık sonra kese görüncekmi kalp atıcak mı keşke hepsini aynı anda görsek duysak bilsek
bu stresi yaşamasak diyo insan :)
ben saat 15 :00 de ilk kontrole gideceğim çok heycanlıyım umarım sorun yoktur güzel haberler alırım

arkadaşlar bilgileriniz lazım,hiçbişey yazmamışsınız ki.. listeyi görüyorsunuz,ordaki bilgileri yollayın bana özelden yada burdan yazın hemen eklerim

anne adayı :sango
kaçıncı bebiş:ilk
son adet tarihi:27mart
bdt:1ocak

kızlar selam ben de hamileyim 5+1 haftalık. yarın keseyi görmeye gidicez, umarım bi aksilik olmaz. benim sormak istediğim bhcg değerinizi günaşırı ölçtürdünüz mü ? değerleriniz nasıldı ?

gözün aydın canım. son adet tarhin ne zamandı? kalp adışlarını görebildin ama duymadın öyle mi? seninle aynı gibiyiz ben de görür müyüm acaba diye soruyorum :)

Rabbim ağlatmasın inşAllah. Gülelim hep :)

O zaman bugün günlerden juuliieet. Hepimiz senin haberlerini bekliyoruz canım.

cnm benim senelerdir reflüm var, ve nexium içmeden gün geçiremezdim ölürdüm yani. nexiumda b grubu ilaç. bana doktorum kullanablirsin demişti ama benim içim rahat etmedi. kalkıp gastroentoloğa gittim hemen kesmemi söyledi. şimdi sadece gaviscon şurup içiyorum bi de rennie tablet çiğneyebilirim günde 3 4 tane. kafanı karıştırmak istemiyorum ama her doktorun yaklaşımı farklı kimi dayan ve kullanma diyo kimi de bişey olmaz diyo ama benim içime sinmemişti o yüzden bıraktım.

kızlar selam ben de hamileyim 5+1 haftalık. yarın keseyi görmeye gidicez, umarım bi aksilik olmaz. benim sormak istediğim bhcg değerinizi günaşırı ölçtürdünüz mü ? değerleriniz nasıldı ?

Ben 29 nisanda öğrendim hamile olduğumu. O gün bet hcg ölçümü yapıldı. (92,7 çıktı.) 1 Mayısta kendi doktoruma gittim o da beta hcg ye baktı. (210 çıktı.) 2 katına çıkmıştı. Keseyi 1500 - 2000 li değerlerde görüyosun. 7 mayısta 1600 e çıkacak o zaman keseyi görebiliriz dedi. Sürekli beta hcg ye bakılmıyor. 2 kere bakıldı bende. Sonra tahmini olarak şu gün gel diyor. Zaten kese görünüyorsa sonrası öyle devam ediyor. Beta hcg ye gerek yok.

güzel katlamış maşallah, neyse inşallah yarın keseyi görürüm de içimde ki şüpheler korkular azalır biraz. ben de hep 3 günde bir katladı o yüzden hafif bi panik durumum var, ya gidip de ters bişeyle karşılaşırsam diye.

Rabbim ağlatmasın inşAllah. Gülelim hep :)

O zaman bugün günlerden juuliieet. Hepimiz senin haberlerini bekliyoruz canım.

ellerim buz kesti korkuyorum çok fazla boş gebelik yaşadığım için keseyi ve içindeki canlılık belirtisini görmeye okadar
ihtiyacım var ki hala kendime hamileyim diyemiyorum içim buruk dokunsalar ağlıycam

Güzel düşün, Kendini üzme. Değerin katlasın yeterki, düşmesinde.

ellerim buz kesti korkuyorum çok fazla boş gebelik yaşadığım için keseyi ve içindeki canlılık belirtisini görmeye okadar
ihtiyacım var ki hala kendime hamileyim diyemiyorum içim buruk dokunsalar ağlıycam

ben de diyemiyorum :) yarına kadar da diyemiycem sanırım. :26:

İlk okuyunca garip geliyo evet ama hemen öyle tepki verme ya. Bi düşün bak bi düşün. Sanada çok mantıklı gelecek, 3 ayda doğurmak isteyeceksin :)

düşünmek bile güzel..bana kalsa ok hemen kabul ama 3 ayda nasıl gelişcek bebek?doğaya aykırı töbe töbeee

anne adayı :sango
kaçıncı bebiş:ilk
son adet tarihi:27mart
bdt:1ocak

tamamdır cnm ekledim

bu arada benim eşimin ailesi de Mersin'deler iş nedeniyle...her fırsatta geliyoruz

ben de diyemiyorum :) yarına kadar da diyemiycem sanırım. :26:

allah gönlümüze göre versin inş. tekrardan kaybet duygusunu yaşatmasın
o bana sımsıkı sarılsın ben zaten ona sarılmaya dünden hazırım

çok duygusalım doktorda ağlamasam iyi :)
evrene pozitif enerji veriyoruz herşey güzel olacak :)

gözün aydın canım. son adet tarhin ne zamandı? kalp adışlarını görebildin ama duymadın öyle mi? seninle aynı gibiyiz ben de görür müyüm acaba diye soruyorum :)

benim son adet tarihim 5 nisandı canım..kalp atışlarını doktor ultrasonda yakınlaştırarak gösterdi aslında duyabilirsin de ben 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…