2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Dün paşamın temizlik mücadelesine bugün ben girişiyorum . Çok yazmayın okuyana kadar canım çıkıyor her şeyi :)

Tüm annişlere mus mutlu günler.

afişim herşeyin yolunda olmasına sevindim canım kardeşim işşallah hep beraber 40 hafta görürüz

inşallah bu sefer dediğiniz gibi olur, çok dua ediyorum... geçen seferden ötürü bu sefer kimseye bişi demediğim için sadece sizinle konuşabiliyorum.eksik olmayın :)

kız benimkinin kafasına bişey düştü,dün benle uyudu.8 senedir bir yada ikikez aynı anda yatmışlığımız vardı.Tabi ne oldu ben onunla uykuya dalmaya alışık olmadıgımdan o horladı ben izledim,sonra ben kalktım bu sefer pc başına oturdum.Çok istemekte böyle oluyo herhalde yine yalnız kaldım yawwww.Sabahta uyuyamayınca aldım yastıgı pikeyi doğru salona.Sabah diyoki bak ben bilerek senle aynı anda yatmıyorum hayatım sen rahat edemedin salona gittin benim yüzümden,en iyisi bu akşam eski düzen diyoooo

amin canım inşallah üzülme sen Rabbimin izniyle hepimizin sonuçları temiz çıkacak,40.haftaları görüp teker teker bebişlerimizi kucağımıza alacağız... (amin)

inşallah bu sefer dediğiniz gibi olur, çok dua ediyorum... geçen seferden ötürü bu sefer kimseye bişi demediğim için sadece sizinle konuşabiliyorum.eksik olmayın :)

sende eksik olma canım ne demek.Vallahi iyi oldu bu forumu buldugum bende öyle sizlerden güç alıyorum ve çoooook şey öğreniyorum iyiki varsınız.Bebişimin bissürü arkadaşı ve teyzesi oldu ne mutlu bize

Dün paşamın temizlik mücadelesine bugün ben girişiyorum . Çok yazmayın okuyana kadar canım çıkıyor her şeyi :)

Tüm annişlere mus mutlu günler.

sağolasın...sana da kolay gelsin... bende pazartesiye kadar günlük rutin işleri yapacağım topla,sil,süpür,ov.. ama pazartesi bayram nedeniyle büyük temizliğe başlamayı düşünüyorum...süpür,sil,ov,fırçala fırçala kendini hırpala olacağım... hamile olmasaydım 4-5 gün önceden başlardım ama şimdi 2 hafta kalacak ve yetiştiremezsem diye korkuyorum.. ikigüne 1 odayı baştan aşağıya temizleyeceğim..son iki günde üstten tekrar geçip inşallah temizliğimi noktalayacağım..

inşallah canımm inşallah herşey hepimiz için güzel geçecek...

nasıl rahat ediosun öyle ya..benmki bigün benden gec yatsın basına dikilirim kalk hadi diye

biz de boş bi oda bi de koltuk var aslında işyernde ama biri kalkar bişi der diye cesaret edemiyorum

wc ye gider gibi yap gir odaya 5-10 dakka kestir çık,boş oda bizdede var ama koltuk yok malesef.Önceden varmış atmış patron,sanırım benim gibi kötü niyetli personelleri oldu ve hayalimdeki durum gerçekleşti diye düşünüyorum

allah şükür sen galip gelmişsin bende dün artık senle aynı yatakta yatmak istiyorum dedim aynı yatakta yatmıyosmu dedianladında işine gelmiyor dedim saat 3 yoktu dedim yavrum babam bizi istemiyourm burda yatmayalım gel senle yatagımza gdielimd eidm baktım peşime geldi kıyamam sarıldı bana yattık sabahta beni seyrederken gördüm gözlerini dikmiş beni seyrediyordu ay ne romantikti be öylesonrası malum öpücüklere bogdu beni gülerekten ah dedi hep böyle olsan nasl yani deidm böyle uysal olsan inan senin hanggi huyunu zamanını seyiyorum biliyormuusn deid bende sordum hangi huyumu uyurkenki huyunu ozaman hep sakin hemde uysal oluyorsun uyuyunca daha sempatik oluyorsun dedi adam işi bitirmiş kardeşim uyanıkken hiç çekilmiyormuşum ben çok konuşuyormuşum he duyda inanma
amin canım inşallah üzülme sen Rabbimin izniyle hepimizin sonuçları temiz çıkacak,40.haftaları görüp teker teker bebişlerimizi kucağımıza alacağız... (amin)

amin işşallah benimde az kaldı doktora gitmeme 23 de
kızlar sizlere 2 sorum var cevaplayın lütfen bu soru kız analarına haberleri olsun ben dün birşey farkettim belim normalde incedir bedenime görede benim belim kalınlaşmış diyorlarkı kız bebekde bel kalınlaşırmış ne kadarı dogru

2 sorumda sır agda yapmayı düşünüyorum malum yeriem en iyi marka hangisi amma ısıtmak istemiyorum bilgisi olan deyiversin

nasıl rahat ediosun öyle ya..benmki bigün benden gec yatsın basına dikilirim kalk hadi diye

İstediğin kadar rahat etme,istediğin kadar uğraş 8 yılda bu kadar oldu işte.Adam pc de okey atmaya bayılıyo gecede hiç uykusu olmuyo,gündüz kestiriyo genelde.Bu durum bebiş doğunca işime gelir umarım tersine dönmezse.Gece ben uyurum o bakar artık)Bide emzirebilse tam süper olurda)))

kız bırak oynasın. sen de oyna çook eğlenceli oluyor. ben mi tuhafım acaba eşim benle ilgilenince bi süre sonra bunalıyorum. azcık özgürüm yalnız uyumayı seviyorum. hiç öyle özel gün mün de kutlamam. yani sadece kutlu olsun derim hediye falan almam. o da aynı şekilde. gerçi o bir şekilde ara sıra çiçek alır gelir. kafamıza estiği günü özel gün gibi yaşarız. haftada 2 gün futbol oynamaya gider. bir akşam erkek arkadaşları ile buluşur. eee ben de rahat rahat arkadaşlarımla bir şey yaparım.

Kizlar merhaba
Ilk gebeligim sizlere bir sorum olucak 3 aylik olanlar doktor kontrollerine tuvalete SIKISIK Bir sekilde mi gidiyorsunuz? Yoksa normal bir sekilde mi?
Ben hic kilo almadim hatta verdim bile bi zarari olurmu bebege suanda :/ ins olmazz..
doktorum oruc konusunda zorlanmazsan tutabilirsin yada aralikli tut dedi allaha sukurde hic zorlanmiyorum aksine daha da rahatim :)
Kontrolume daha 2 hafta var ara ara kasiklarima agri girio normal mi bu zamanlar?

Hepinize guzel guzeel gunler dilerim

paşam benim de kilo değişmedi ama bel kalınlaştı, kalçalar memeler bi büyüdü bi büyüdü sorma

Kızlar bebeği uyandırmak için ultrasona girmeden kaç dk önce tatlı yenmeli. Ben kaçtır gidiyorum uyuyor maşallah sizinkileri okuyorum el kol sallayanlar kıpır kıpırlar. Bizimki ne zaman gitsek totosu bize dönük yatıyo. Şu tatlı olayını bi aydınlatın beni

çooooookkk güldüm o zaman sende aranızda bir durum alevlendiğinde hemen uyuma taklidi yap,ayakta ol,yürürken,otururken hi farketmez boynunu bük,uyuma taklidi yap birde kocana doğru yanağını uzat...

evet bebem kızıma hamileyken belim ok kalınlaşmıştı ama ben aldığım kilolara yormuştum.. doğru olabilir bir şey diyemeyeceğim..

sir ağda konusundada bir bilgim yok..

Ben gittiğimde de uyuyordu bir öksürdüm zıpladı yavrucağız

gebeliğin hayırlı olsun canım. sıkışık gitmiyorum ben kontrole. şimdilik kilo vermiş olman da sakıncalı değil.

SELAM KIZLAR NASILSINIZ.BUGÜN KONTROLÜM VARDI BEBİŞİMİ GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM CİNSİYETİNİ KAÇINCI HAFTADA ÖĞRENDİNİZ SİZ KIZLAR BEN ÖĞRENEMEDİM. DR DİYOKİ SENİN BİRAZ GÖBEĞİN VAR BİRAZDA ERKEN DAHA GÖREMİYORUM. DEDİM BENDE TABİKİ GÖBEİM OLCAK HAMİLEYİM :d (SANKİ ESKİDEN YOKTU) O KADAR YEMEME RAĞMEN HİÇ KİLO ALMAMIŞIM AMA ENTERESAN. GEÇEN SEFERDE 70 KİLOYDUM ŞİMDİDE 70 KİLOYUM. 2 TÜP KAN ALDI 15 GÜN SONRA GEL ZEKA TESTİ YAPALIM DEDİ ÜÇLÜ TARAMAYI DİYO SANIRIM. 1 AĞUSTOS TA GİDİCEM TEKRAR BAKALIM SAĞLIKLI SIHHATLİ HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞAALLAH BEBİŞLERİMİZİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…