bizimkide öyle canım. hamile olmadan önce illa beraber yatılacak. hamile döneminde ben önce yatabilirim ama o yattığı zaman bende yatmak zorundayım biz 2 seneden beri hiç ayrı kalmadık oda bağışıklık yaptı hiç düşünemiyorum eşimsiz ayrı yatmayı. allah hiç kimseyi eşimden ayrı bırakmasın.
kardeşin nasıl oldu canım.
Hayırlı olsun canım.rabbim analı babalı buyutmeyi nasip etsin inş.aminnnnn
ay işşallah kardeşim işşallahbugünler mazide kalacak,tarih olacak..inşallahhh ocak ayından sonra sende bebek kusmukları,alt açımları,ağlamalarıyla uğraşacaksın...
değişen arkadaşlar oldu..hatta 2 doktor erkek diyip 20li haftalarda kız olduğu ksinleşenlrde oldu.. Allah Kerim... merak etme oğlum yada kızım diye seveceğin çooooooooooooooooook zamanların olacak inşallah...
Allahın izniyle herkesin sonuçları temiz ve iyi çıkacak.. Allah yardımcın olsun... bebişinle hasret gider gel bakalım geldiğinde yüzünün halini hep beraber tahmin edebiliyoruz :84:
maşallah maşallah annesi ense kalınlığı çoook güzel ıkmışinşallah testide güzel çıkar... maşallah
İnşallah doğru yapacağımdır,öbür türlüsünü gözüm hiç kesmedi... Allah kolaylık versin canım..sen kendini taşınmada ok yorma.. nakliyat şirketini arayın gelip olduğu gibi alıp,götürüyor yerleştiriyorlar... Allah yardımcın olsun...
Burada dün akşam güzeldi biraz yağmur yağınca srinlik gelmişti ama şimdi yine sıcaklar basmaya başladı... Bu yaz hakikaten ok sıcak olacak... Allah oru tutanların yardımcısı olsun...
Kızlar nasılsınız annemlerin yanındayım bebiş çok hareketsiz bu ara ya merak ediyorum karşıya geçersem bi dra gidim diom:) doyamadım ultrasona dün yine başım zonkladı babam masaj yaptı sırtıma adamın eli kerpeten gibi maşallah:) ii geldi başımın ağrısı geçti üşütmüşüm tutulmuşum demekki günler geçtikçede heycan artıyo valla Allah kavuşmamızı nasip etsin küçüklerimize benim kocada dönmedi daa adam oluo azcık:) kaynanama son gün gidip Hoşçakalın dedim düzeldik sözde işte napim kötülükten iyilik gelmio aile terapistine gidin diye ısrar etti ankaraya dönünce gidicez artık çok büyüyo kavgalarımız rabbim herkesin ailesine hzur versin canlarım
benim doktorum bayan ama cok sevimli.ama ikiliyi yapan biraz soguk geldi.bide görüntüleri istedim cıkarmadık dedi.5 aylıkken veririm dedicok sinirim bozuldu.kendi doktoruma gittim vermedi görüntülerimi dedim.bidahaki gelmene ben sana albumluk veririm dedi :)
aminnnnn ne güzel dua etmişsin.Benim kızıma bir arkadaş daha geldi seviniyoz yaw kızları duyunca,erkek gemen bi toplum istemiyoz yaşasın kızlarrrrrrrrr
Bende doyamadım cnaım ya.pis sıpa nasıl zıplıyodu.haftaya ikili testin sonucları için gidicem o zaman bi kacamak yaptırabilirim doktoruma belki.elini kolunu nasıl oynatıyo yavrum.esniyo elini agzına götürüyo.ilk basta poposunu dıkmıs yatıyodu.sonra bi döndü annesine sow yaptı.zıpladıda zıpladı.
ahh ben bu sivilcelerden ne çektim ergenlikte. evlendikten sonra tam toparlamıştı cildim hatta herkes soruyodu ne kullanıyosun diyeşimdi yine silbaştan oldu.
aynen öyle. %90 kızmış bebeğim. bu kadar mı belli eder bi bebek cinsiyetini.. umarım geçer yaa, kalıcı olmasınlar da.
Benimki de kız. Yüzüm şişti, sivilcelendi. Saçlarım kurudu, kırıldı. Dün de annem diyor ki "hiç kız anası gibi değilsin, çok güzelleştin yüzün tabak gibi oldu"
Kadındaki güzellik anlayışına bak, tabak gibi yüzBel falan da kalmadı, baya kaydı tipim sorma :)
Olsun kızçeler bizim güzelliğimizi alıyor. Güzel kızlarımız olacak
bizimkide öyle canım. hamile olmadan önce illa beraber yatılacak. hamile döneminde ben önce yatabilirim ama o yattığı zaman bende yatmak zorundayım biz 2 seneden beri hiç ayrı kalmadık oda bağışıklık yaptı hiç düşünemiyorum eşimsiz ayrı yatmayı. allah hiç kimseyi eşimden ayrı bırakmasın.
kardeşin nasıl oldu canım.
Kızlar nasılsınız annemlerin yanındayım bebiş çok hareketsiz bu ara ya merak ediyorum karşıya geçersem bi dra gidim diom:) doyamadım ultrasona dün yine başım zonkladı babam masaj yaptı sırtıma adamın eli kerpeten gibi maşallah:) ii geldi başımın ağrısı geçti üşütmüşüm tutulmuşum demekki günler geçtikçede heycan artıyo valla Allah kavuşmamızı nasip etsin küçüklerimize benim kocada dönmedi daa adam oluo azcık:) kaynanama son gün gidip Hoşçakalın dedim düzeldik sözde işte napim kötülükten iyilik gelmio aile terapistine gidin diye ısrar etti ankaraya dönünce gidicez artık çok büyüyo kavgalarımız rabbim herkesin ailesine hzur versin canlarım
bende çok sivlcelendim çirkinleştim ondanmıdır.bizim cinsiyet bell değil hala
ay işşallah kardeşim işşallah
selam bebem geçmiş olsun böyle olması normal canım baş agrısı bu aylarda olurmuş ee ne var ne yok bakalım odunun ne alemde sakın canını sıkma üzülme olurmu kıyamam
Ne güzel haberler canım benim. Çok mutlu oldum.
Benimki de kıpırdamıyor. Kıpırtıları hissetmek için erken sanırım, endişelenme.
İyilik be canım daha iyiyiz baba olduğunu yavaştan anlamaya başladı bazen kavga etmek insanı kendine getirio herşeyi silip atmıştım gidiodum sanane git işine diye konuşan adam canım şurdayım bak haberin olsuna döndü dün abimin nişanlısına hediye takılar aldım bana burdaki en pahalı olanı seç sana alıcamlar elimdeki patatesleri alıp doğramalar falan bazen meleğe dönüşüo bazende oduna:) böyle yürümeyeceğini anlıyo yavaştan
kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?
genelde ense ölçümü iyi çıktıysa kan sonucu da iyi çıkıyor canım
kendini strese yokma kaç çıktı ense?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?