2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Amin. Bir gece annemlerde yatmıştım. Ertesi gün bir baktım, gözleri mosmor. Uyuyamadım gece dedi. Sekiz dokuz kere uyanmış
Korkuyor mu napıyor anlamadım ki :)
Anneannemle dedem birbirlerine çok düşkünlerdi. Kadın bir gece yatamazdı bizde. Çok imreniyordum onlara başıma geldi. Ama o kadar da iyi bir şey değilmiş.

ay işşallah kardeşim işşallah
selam bebem geçmiş olsun böyle olması normal canım baş agrısı bu aylarda olurmuş ee ne var ne yok bakalım odunun ne alemde sakın canını sıkma üzülme olurmu kıyamam

kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?

benim sabimde aynıydı popo yukarı dikilmiş.. secdeye kapandılar sanki .

Benimki de kız. Yüzüm şişti, sivilcelendi. Saçlarım kurudu, kırıldı. Dün de annem diyor ki "hiç kız anası gibi değilsin, çok güzelleştin yüzün tabak gibi oldu"

Kadındaki güzellik anlayışına bak, tabak gibi yüz Bel falan da kalmadı, baya kaydı tipim sorma :)

Olsun kızçeler bizim güzelliğimizi alıyor. Güzel kızlarımız olacak

bende çok sivlcelendim çirkinleştim ondanmıdır.bizim cinsiyet bell değil hala

sonunu görmemişim pardon.
Çok kötü değil, akşam onlardaydım. Haber yok hiç beyefendiden. İyi diyorum ama hala telefon mesaj bekliyor Kafada bitirmiş değil anladığım kadarıyla. "Tanıyorum ben onu böyle şey yapmazdı" deyip duruyor.

Ne güzel haberler canım benim. Çok mutlu oldum.
Benimki de kıpırdamıyor. Kıpırtıları hissetmek için erken sanırım, endişelenme.

kız zaten küçücük sabim korkma, şimdi senden okuyan 15li haftalardakilr eftiklenecek evhamlanacak eee ben daha hissetmedimki bir dorun mu var diyenler çıkacak..Allah iyiliğini versin daha bebeğini öyle sürekli,hergün hissedebilmen için en az 5hafta daha lazım

çoook şükür herşeyin yoluna girmesine çooook sevindim canım, İnşallah hep iyi ve mutlu olursunuz.. bir daha kavgalarınız büyümez inşallah...

İyilik be canım daha iyiyiz baba olduğunu yavaştan anlamaya başladı bazen kavga etmek insanı kendine getirio herşeyi silip atmıştım gidiodum sanane git işine diye konuşan adam canım şurdayım bak haberin olsuna döndü dün abimin nişanlısına hediye takılar aldım bana burdaki en pahalı olanı seç sana alıcamlar elimdeki patatesleri alıp doğramalar falan bazen meleğe dönüşüo bazende oduna:) böyle yürümeyeceğini anlıyo yavaştan

demek odun yumuşamaya başladı laf aramızda benimkide dün biraz yumuşadı yeminle çok gzüel bri gün geçriidm uyandıgımdada öle beni seyretmesini gördüm allahım paha biçilemezdi ay utandım şimcik
ha şöyle yol agelsin evine ne zaman dönücen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…