Bu doktorlar kasıtlımı yapıyorlar ilk doktorumu bulsam varya kadın çok iyiydi ya...her şeyini güler yüzle söylerdi çok kibar bi doktordu ya...
günaydın güzel anneler ve bebişleri :)
hayırlı ve güzel cumalar işin son günü mutluluk verici :)
kızlar vücudunuz ne alemde benim ki aldı başını gitti ne bel oyuntusu ne bir şey
kocaman bir şey oldum yada ben abartıyorum
haftasonu yazlığa gideceğiz evdeki bikinimi deniyim dedim nerdeeeeee
36 beden ben almış başını gitmiş
ve mecbur gidip büyük bir bikini mayo bir şey almam lazım
nerde yaşıyosun?İnternetten baksan bulamazmısın?
çoook tebrik ederim.Sağlıkla kucağına al inşallah.Bu çocukların hayal dünyası ne kadar da tatlı sormuş kıyamam.Maşallah bebişininde iyi olmasına sevindim.Tekrar gözünaydın.
Ne kadar güzel :)
Kız çocukları ne cimcime oluyorlar yahu, tam yemelik.
merhaba kızlar, vücut şekillerinden bahsetmişsiniz, benim belim kalınlaşmadı fazla, önden bakınca bel oyuntum var hala. ama yandan kocaman duruyor. erkek olduğu içinmiymiş demekki, bunu bilmiyordum.
bikinimin içinede hala girebiliyorum üstü sıkıyor sadece oda arkadan ipli olmadığı için ayarı yok açamıyorum.
ben artık pıt pıtlarını hissediyorum, geçen haftadan beri arada bir yokluyor, çok güzel bir duygu.
üçlü test zamanımız geldi ama yaptırmayacam, haftaya normal kontrole gidecem, randevumu aldım şimdiden.
günaydın güzel anneler ve bebişleri :)
hayırlı ve güzel cumalar işin son günü mutluluk verici :)
kızlar vücudunuz ne alemde benim ki aldı başını gitti ne bel oyuntusu ne bir şey
kocaman bir şey oldum yada ben abartıyorum
haftasonu yazlığa gideceğiz evdeki bikinimi deniyim dedim nerdeeeeee
36 beden ben almış başını gitmiş
ve mecbur gidip büyük bir bikini mayo bir şey almam lazım
İstanbul Anadolu yakasındayım ama doktor Avrupa yakasındaymış yani olmadı iyi bir doktor bulmam gerek benim ya....aslında devlette iyi bir doktor var ama doğum özelde olacağı için birde özel bulmak gerek... bu arada kızlar ben kilo almıyorum ya hep aynı yerimde sayıyorum vücutta hiç değişiklik yok sadece kasıklarım biraz şişiyor o kadar başka yok...ne sivilce ne genişleme...
dün akşam bi bebek mağazasının açılışına özel %50 indirim varmış, eşimle oraya gittik. Baya bişiler aldık fiyatlar çok uygundu, artık kıyafet ihtiyacımız hiç kalmadı sanırım. zaten daha önce 10lu hastane çıkışı, bir tane pijama takımı, 2 tane penye tulum, 2 tane kadife tulum almıştım. dün akşamda 11li hastane çıkışı daha aldım, yumuşacık sarı-beyaz renklerde, bikaç tane daha tulum aldım, iki tane tek alt aldım biri patikli biri patiksiz, bir çift çorap aldım, alt açma minderi, havlu takımı, pijama takımları, çıtçıtlı atlerlerden aldım. annemde bikaç bişey almış şimdiden. eve gidince yaydım salonun ortasına inceledim tekrar hepsini, içinde bebek yokken seviyorum şimdilik. 5 ay daha nasıl dayanacam bilmiyorum
günaydın kızlaar :)
biz de dün doktora gittik, 2 hafta önce kız demişti dün hadi tekrar bakalım dedi ama tereddütlü bir şekilde "ee kız ama kesin değil 16.haftada netleştiririz" dedi. 2 haftadır kesin kızz diye gezen eşim bile tereddüt etti :))
sanırım detaylı ultrasona kadar emin olamayacağız :)
sağlıklı sıhhatli olsunlar da, gerisi boş tabii...
hello kızlar,
valla daha sonuçlar çıkmadı
2 saate kadar kesin çıkacak diyorlar, sabırsızlıkla bekliyoruz, neyse geç olsunda iyi bir sonuç çıksın
günaydın canım ilk gebeliğin mi?Bide 17.hafta görünüyor hamilelik takviminde tam 17.hafta içinde mi pıt pıtları hissetmeye başladın?Nasıl bişey çok merak ediyorumda nezaman pıtlıyor miniğin?
günaydın hanımlar ve göbüşler. herkese merhaba. benim göğsümden suya benzer süt gelmeye başladı. dün çok tuhaf oldum. erken diilmiki acep?
sormaaa benim bi dostum var 3 tane erkek cocuğu vardı en son bitane kızı oldu diyorki kız cocuğu olmayan ben babayım demesin çokfarklı oluyorlar babaya çok düşkünoluyorlar...biz eşimle kazara birbirimizi onun yanında öpersek oooooo önce beni öpün sonra siz öpüşün diyor çok ilgi istiyorlar ve çok cilveli oluyorlar sorma rabbim herkeslere tattırsın inşallah...gönlümden 1 kız 1 erkek geçerki hep allahım gönlüme göre verdi rabbim isteyen herkeslere versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?