benim kan sonuçlarım çıktı,
çok ta istediğimiz gibi bir sonuç çıkmadı
2 ağustosta amniyosentez yapılacak, özel bir yerde yapılıyormuş, randevu aldık,
önceden hiç amniyosentez yaptıran var mı aranızda
oğlumun durumu hala kritik
ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza
bebişlerinize iyi bakıngüzeller
yo benim ikili testim çok iyi çıkmıştı, ense kalınlığı çok iyi, burun kemiği de oluştu
bizim sorunumuz benim vucuduma rubella virusu girmiş görünüyor, o da bebeği çok hasta ediyormuş, suyuna bakılacak bulaşma var mı diye,
istediğimiz sonuç virusun artmaması ya da azalmamasıydı ki, vücudum bağışıklık yapmış denilecekti, bende virus girmiş çıkmış gibi görünüyor,
o da bebeğe bulaştıysa gebelik sonlandırma yapılıyor(
kızlar selam.. ben kendi bebeğim için hastane çıkışı birşeyler ördüm. eğer çevrenizde yapan yoksa memnuyetle size de yapabilirim.. isteyen olursa pixie-13@msn.com dan bana yazabilir :) sevgilerr bebişlerinize öpücüklerrrr :)
iyi yapmışsın vallaha.
benim iznime de 2 hafta kaldı ama dakikaları sayıyorum resmen.öyle rapor alma şansımda pek olmuyor.türlü eziyetlere katlanmak zorunda kalıyorum.ama artık surat yapıp laf söylemeye başladım ben :)
Bebeğimi düşüreyim diye ellerinden geleni yapıyorla namuzsuzlar beter olurlar inşallah ;(
Selam kızlar demek ki sadece ben değilmişim ruhsal çöküntü yaşayanizinden döndüm bir gün çalıştım aşırı seviyede mobinge maruz kalmaktayım bu yüzden ertesi gün rapor aldım iyi değilim diye ;(
eski işyerinde bende seninle aynı durumdaydım.Tüp bebek tedavisine başlayacağımı söylemek ayrı bir sorun,tedavi esnasında izin almak ayrı bir sorun sonrasındaki süreci hiç anlatmayım.Allahım yardımcı olsun o kötü insanların elinden istifa edip,sektör değiştirerek kurtuldum umarım sende en kısa sürede kurtulursun
zaten tur çok yorar onu artık sonraya erteleyeceksiniz mecburen canım... en azından mersin var işte ohh stres atarsın
Canım bozma moralini amniyosentez daha kesin sonuç verir ve inşallah iyi neticelenecek. Kalbini ferah tut.
Özeldeki Dr mu baktı devletteki mi? Biliyorsun senin devletteki Dr una çok güveniyorum ben.
Amniyosentezi daha erken yapmıyorlar mıymış?
Her şey inşallah çooooook güzel olacak canım benim
iyi yapmışsın vallaha.
benim iznime de 2 hafta kaldı ama dakikaları sayıyorum resmen.öyle rapor alma şansımda pek olmuyor.türlü eziyetlere katlanmak zorunda kalıyorum.ama artık surat yapıp laf söylemeye başladım ben :)
benim moralim düzeldi valla,
napalim yani herkes bir sınavlardan geçiyor, herkesin değişik dertleri oluyor, olmasın desekte kaderde varsa olmayacak mı,
Allah ne dediyse o oluyor di mi, biz naparsak boş
devletteki doktorum amniyosentez yapılsın dedi, o tunalıda tanıdığı bir laboratuvar ve doktor verdi oradan randevu aldık,
amniyosentez belirli bir haftada apılırsa iyi olurmuş o yüzden o tarihler oldu,
yavrumun belkide hiçbirşeyi yok üzülüp duruyorum, düzelttim moralimi, nettede sörf yapmayacağım o zamana kadar ki iyice tırlatmayım,
hastaysa yapabileceğimiz birşey yok, iyiyse bebişkom ona çok iyi bakacağım
napalim yani herkes bir sınavlardan geçiyor, herkesin değişik dertleri oluyor, olmasın desekte kaderde varsa olmayacak mı,
devletteki doktorum amniyosentez yapılsın dedi, o tunalıda tanıdığı bir laboratuvar ve doktor verdi oradan randevu aldık,
yavrumun belkide hiçbirşeyi yok üzülüp duruyorum, düzelttim moralimi, nettede sörf yapmayacağım o zamana kadar ki iyice tırlatmayım,
ayyy kızlarrr canım nasıl et suyu, et haşlama istiyor anlatamam. ya benim bebek %90 kız ama sürekli tatlı yemek istiyorum. iş yerindeyim ve canım deliler gibi bişiler yemek istiyooorrr
ayyy kızlarrr canım nasıl et suyu, et haşlama istiyor anlatamam. ya benim bebek %90 kız ama sürekli tatlı yemek istiyorum. iş yerindeyim ve canım deliler gibi bişiler yemek istiyooorrr
ayyy ilginç bir aşerme daha :)
benim de canım Boşnak böreği istedi :)
benimkide %80 kız :)
yaa biz bunları ne zaman %100 yapcaz :)
walla ne yazıkki bizim doktor bişey göremediği için zaten kız dedi. ya bi de benim girdiğim ultrason aleti çok eski. benim ablam girdiği ultrason aletini anlatıyo da herşeyi renkli bi şekilde gösteriyomuş. herşey meydandaymış. yani doktoru ona hiç yüzde vermeden direkt bebeğin cinsiyeti bu dedi. benim doktor da ihtimal verdi işte. ne biliim hayırlısııııofff gel 30 temmuz gelll benim randevum ozaman,%90 kız netleşcekmi bakalım.Bu arada pipililer söylendiği zaman çok net oluyo kızlarınki net olmuyo.Küçücük bir parça mı bu kadar doktoru yanıltan yaw başka kolay bir anlama metodu yokmu?Vallahi kızım diye seviyorum umarım alınmıyodur bebeğimmm
kız birazdan eve gidicem ben yapacam. off et suyunu çok severim. böyle ekmeğimi bana bana yemek istiyorum. çok açıımmmyakınınde akraban yada yakın bı arkadasın varsa sole yapsın olmaz böle hamiş hamiş yemen lazım
boşnak böreği miayyy ilginç bir aşerme daha :)
benim de canım Boşnak böreği istedi :)
benimkide %80 kız :)
yaa biz bunları ne zaman %100 yapcaz :)
offf gel 30 temmuz gelll benim randevum ozaman,%90 kız netleşcekmi bakalım.Bu arada pipililer söylendiği zaman çok net oluyo kızlarınki net olmuyo.Küçücük bir parça mı bu kadar doktoru yanıltan yaw başka kolay bir anlama metodu yokmu?Vallahi kızım diye seviyorum umarım alınmıyodur bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?