- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
benim kan sonuçlarım çıktı,
çok ta istediğimiz gibi bir sonuç çıkmadı
2 ağustosta amniyosentez yapılacak, özel bir yerde yapılıyormuş, randevu aldık,
önceden hiç amniyosentez yaptıran var mı aranızda
oğlumun durumu hala kritik
ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza
bebişlerinize iyi bakıngüzeller
Aslında biz de gidebilirdik belki ama eşimin yıllık iznini ramazanda kakalamaya çalışan bir patronu var.Eylülde tekrar çalışma sezonum açılıyor zaten.
Canım hiç canını sıkma. Benim yengem de yaptırmıştı. Allahın izniyle amniosentez temiz çıkmıştı. Boş boş canını o kadar sıktı, üzüldü. İnşallah sende de birşey yoktur. Kan sonucun nasıl çıktı? Ense kalınlığı ve burun kemiği fln nasıldı?
bayramda da çalışacak mı benimde eşimin işi yoğun,,bende kamudayım ama eşim özel de......... o yüzden bayramı değerlendireceğiz biz.. bu patronlar insanı çileden çıkarır.
yo benim ikili testim çok iyi çıkmıştı, ense kalınlığı çok iyi, burun kemiği de oluştu
bizim sorunumuz benim vucuduma rubella virusu girmiş görünüyor, o da bebeği çok hasta ediyormuş, suyuna bakılacak bulaşma var mı diye,
istediğimiz sonuç virusun artmaması ya da azalmamasıydı ki, vücudum bağışıklık yapmış denilecekti, bende virus girmiş çıkmış gibi görünüyor,
o da bebeğe bulaştıysa gebelik sonlandırma yapılıyor(
yo benim ikili testim çok iyi çıkmıştı, ense kalınlığı çok iyi, burun kemiği de oluştu
bizim sorunumuz benim vucuduma rubella virusu girmiş görünüyor, o da bebeği çok hasta ediyormuş, suyuna bakılacak bulaşma var mı diye,
istediğimiz sonuç virusun artmaması ya da azalmamasıydı ki, vücudum bağışıklık yapmış denilecekti, bende virus girmiş çıkmış gibi görünüyor,
rubella yani kızamıkçık virüsü kızlar eminim hemen hepinizin dr. u bu testi yapmıştır size... gebelikte çok önemli...riski olanlar da gebelikten önce normalde kızamıkçık aşısı yapılması gerekiyor ama hep atlanıyor... Rabbim büyük inşallah arkadaşımızın bebeğine bulaşmamıştır..
Kendi arabanızla gidecekseniz saat başı durur biraz yürürsün 5 dk filan sonra devam.. bende sordum doktora aşırı uzun mesafe değilse sorun yok dedi.. ama aşırı sıcak saatlerde çıkma bulantı yapar dedi..deniz ve temizliğinden emin olduğun havuza girebilirsin dedi... bende sabah ve akşamüstü denize girip öğlen otelde duracağıminşallah
cnımcım senin moralin çok iyiydi lütfen düşürme moralini.Şimdi de kesin bişey yok ve bebeğin seninle,kötü bişey çıkmaz inşallah sana dua edeceğiz moralin bozuluyorsa girme tabi bazen garip şekilde yazanlar oluyor,kötü niyetli değilde kaş yaparken göz çıkarmak gibi.İyi haberlerini bekliyorum canım Allaha emanet olun
yo yo ben buradaki arkadaşlarıma hiçbirşey demiyorum,
farklı topicleri araştırırken moral bozucu oluyor,
benim durumumda olanların durumu biraz ciddiymiş,
şimdi bu yavrucak kocaman oldu, gebeliğini sonlandıracağız derlerse ben nasıl yapacağım o işi
istemiyorum desem bile doğsa bile yaşamıyormuş çok moralim bozuldu ya uff
nerden geldi ya bu salak enfeksiyon, hiç de hasta filan da olmadım, iyi bakıyordum kendime
CNM GECMIS OLSUN RABBIM SABIR VE ACIL SIFALAR VERSIN INANIYORUMKI BU DURUMUDA ATLATACAKSIN güzlü ol dualarım senınle
benim kan sonuçlarım çıktı,
çok ta istediğimiz gibi bir sonuç çıkmadı
2 ağustosta amniyosentez yapılacak, özel bir yerde yapılıyormuş, randevu aldık,
önceden hiç amniyosentez yaptıran var mı aranızda
oğlumun durumu hala kritik
ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza
bebişlerinize iyi bakıngüzeller
yo yo ben buradaki arkadaşlarıma hiçbirşey demiyorum,
farklı topicleri araştırırken moral bozucu oluyor,
benim durumumda olanların durumu biraz ciddiymiş,
şimdi bu yavrucak kocaman oldu, gebeliğini sonlandıracağız derlerse ben nasıl yapacağım o işi
istemiyorum desem bile doğsa bile yaşamıyormuş çok moralim bozuldu ya uff
nerden geldi ya bu salak enfeksiyon, hiç de hasta filan da olmadım, iyi bakıyordum kendime
Canım bozma moralini amniyosentez daha kesin sonuç verir ve inşallah iyi neticelenecek. Kalbini ferah tut.yo yo ben buradaki arkadaşlarıma hiçbirşey demiyorum, farklı topicleri araştırırken moral bozucu oluyor, benim durumumda olanların durumu biraz ciddiymiş,
istemiyorum desem bile doğsa bile yaşamıyormuş çok moralim bozuldu ya uff nerden geldi ya bu salak enfeksiyon, hiç de hasta filan da olmadım, iyi bakıyordum kendime
CANIM KARADENIZ BIZE COK UZUAK EN AZ 17 18 SAAT sürer bide turu düsün. bu sene kaldı yanı. ama ahdım var ölmeden bi gidecem rabbım ızın verırıse. mersındekı yazlıga gıdecez artık bu yıl bızde
bende hayattan keyif almayanlardanım. iş zaten günün yarısını götürüyor, akşamları da canım kıpırdamak bile istemiyor.
Selam kızlar demek ki sadece ben değilmişim ruhsal çöküntü yaşayanizinden döndüm bir gün çalıştım aşırı seviyede mobinge maruz kalmaktayım bu yüzden ertesi gün rapor aldım iyi değilim diye ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?