2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hahahahahha biz bu gidişle aş ere ere ne hale gelicez sonunda
benim dün akşam mısır aşerdim ve gittik yedik
allah sonumuzu hayır etsin :)

ne güzel senin işin 30 temmuz ben kaldım bayramdan sonraya

ayyyy evy baby internet sitesinde bebek gelişimi diye bir bölüm var,ay ay bebğin dilinden gelişimi anlatılıyor yarabbim çok güzel bunu okurken bile duygulandım ben yaaa,eskiden taş gibi hatundum ağlamak çoook uzaktı bana.Şimdi 23 Nisan da çocuklar yürüyüşünde ağlamaktan katılıyorum ne oldu yaw hamilemiyim acaba?

Valla bence sevin, odun gibiyim ve bundan dolayı çok mutsuzum.. 3 kilo aldığım içinde çok mutsuzum.. Kendine nazar değdirme maşAllah de bence

Ya aslında ben buna çok inanmıyorum, benim arkadaşım çok zor bir gebelik geçirdi ve hergün en az iki saat ağlamıştı.. Korkunç bir doğum yaşadı ve doğum sonrası depresyonundan 9 ay oldu hala çıkamadı.. Ama bebeği o kadar uysal ve şeker ki.. Onun biraz karakterle ilgisi var kızlar..

Moralini bozma canım, Rabbim alnımıza herşeyi yazmış zaten, oturup endişelenmek yersiz.. Cemalnur Sargutu diye bir hoca var, onun yazılarını oku videolarını seyret sana çok çok iyi gelecektir.. Ömrümde islamı bu kadar aşkla, tevekkülü bu kadar harika anlatan bir kadın daha görmedim..

Canım benim iş yerimde o mobbing her zaman var, işten çıktığım anda ofisle ilgili tüm herşeyi kesiyorum ve dolayısı ile etkilemiyor.. Ben de çalışmak istemiyorum evimde oturmak istiyorum. Ev hanımlarına özeniyorum ama çalışmak zorundayım. Bu yüzden takmamayı çok iyi öğrendim.. Onların kötülüğü yüzünden benim tüm hayatım neden etkilensin ki, o kadar önemli değiller

hahahahahha biz bu gidişle aş ere ere ne hale gelicez sonunda
benim dün akşam mısır aşerdim ve gittik yedik
allah sonumuzu hayır etsin :)
ayy sen yine zahmetsiz birşeye aşermişsin. ben gidip haşlamayı yapmalıyım. anadan baban uzak olmak ne kötü. annem burda olsaydı ona söylerdim, eve gidene kadar hazırlardı. bana midesiz diceksiniz ama haşlamadan sonra da bol fıstıklı künefe yemek istiyorum aşermeye de yeni yeni başladım. bundan önce böyle bişey yoktu. ne olduysa 16. haftadan sonra başladı..

Valla bence sevin, odun gibiyim ve bundan dolayı çok mutsuzum.. 3 kilo aldığım içinde çok mutsuzum.. Kendine nazar değdirme maşAllah de bence

Aaaa sedacım sana hiç yakıştıramadım böyle negatif cümleleri. burdaki hamilelerin çoğu aynı durumda. ben tartıya çıkıyorum güya hala aynı kilodayım. ama bi de görüntüye bak. şekilsiz şemalsiz bişey oldum anacım. çok şükür geçici bir dönem böyle olacaz. sonra bütün kiloları verecez çatır çatır. yok öyle yan gelip yatmak. bebeklerimizi emzirip yürüyüşlere çıkacaz. güzel günler göreceğiz yani, güneşli günler sedacım.. Zaman pozitif düşünme zamanı.. mutsuz olmak yok bizim için, bizim öyle bir lüksümüz yoookk

anne babadan uzak olmak gercekten cok kotu. bende kac gun öncesıne kadar dei gıbı tursu suyu ıcıyordum :)) ama hevesım gectı

korkutmayın beni yaaa 16.haftama bikaçgünüm kaldı,daha kilo almadım ve almamam gerekiyor zaten.Ama sen iştahım açıldı demişsin açılmaması lazım aynı olması lazım kendi adıma tabi.Umarım bende bişi değişmez maksimum 3 kilo hakkım var onuda şimdiden almıyım mümkünse:26:

bir börek tuttu işte zahmetli onuda yaptırcak kişiyi aradım bile :)
anneden uzak olmak zor onlardan ayırmasın allahım bizi
ohh maşallah sen bu gazla gidersen fenalar fenası :)
afiyet şeker olsun bebişine yarasın

her akşam eşimle yürüyüşe çıkmasam ben şimdiye 4-5 kilo alırdım sanırım. bi de çok abur cubur yemiyorum. çok kilo almak istemiyorum yaa. ben zaten evlendikten sonra 55 den 65 kiloya fırlamıştım. eskiden çok zayıftım. şimdiki halimi daha çok beğeniyorum :) önümüzdeki 3 ay hızlı bir kilo artışı olacakmış. yürüyüşün yanında bir de evde spor yapmam gerekecek sanırım. yoksa sonum pek iyi görünmüyo

bende 49 la evlendim 55 le hamile kaldım 57 kiloyum en başta çok abur cubur yedim ama şimdi kestim
bu ay kilo almadım o yüzden ama bakalım doktorum bu durumu beğenecek mi çünkü
eğer istediğim kiloda değilsen seni diyetisyene yolluycam dedi
işten eve giderken yarım saat yürüyorum onun dışında eve girince bir daha çıkamıyorum çok yorgun oluyorum
işten eve gitmem 1,5 saatimi alıyor yolda canım çıkıyor zaten
ama yürüyüş ve sporla çok almazsın canım

yok sadece kilo konusund mutsuzum canım yaa, o da uyuz doktorum yüzünden.. evde tartımın pili bitti korkudan yenisini takamıyorum sen düşün nasıl kompleks sahibi oldum, adam 9. aya girdiğimde snırım yanımda mikrop kadar kalıcak ona derhal kilo aldırmam gereeekkk

canım yaa amannn bir şey olmaz doktorlarda yani sen nasıl mutlu oluyosan öyle davran
ben artık öyle yapıyorum hamileyim mutlu olmak şımarmak hakkım :)
biraz da kendimizi gaza getirelim canım aaaa :)

ayy maşallah senin kilon iyiymiş. 4. aydan sonra başlıyon kilo almaya. son aylarda zaten iyice şişiyon. senin doktor da değişikmiş. benim doktor hiç kilomla ilgili bişey demedi.

kız benim kocayla hemen hemen aynı kiloya varıyorum. eskiden de beni taşıyamıyodu, şimdi Allah korusun bişey olsa bana bayılsam eşim yerimden kıpırdatamaz beni evde tartı insanın psikolojisini bozuyo. sabah akşam tartılıyorum. takıntı gibi bişey oldu

Mrb puf puf üyeliğim yeni olduğu için msj atamıyorum bilgilerimi buraya yazıyım:SAT 26 nisan tahmini doğum 31 ocak yaşım 27 ilk bebeğim nasip olursa inş.Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde hamilelik süreci ve bebeklerimizi de hayırlısı ile elimize almayı nasip eder inş..

benim doktor kiloya takık en fazla 10 alıcakmışım zaten 6 dan sonra 2 2 alçakmışım her ay o zaman geriye ne kalıyomuş
çocuk daha 100 gram değilken o kilo neymiş ayyy yerin dibine girdim iştahım kaçtı zaten

bende sabah akşam tartılıyorum manyak oldum gramlarla oynuyorum

ben 54 kilo ile hamile kaldım, ve 3 ayda 2 kilo verdim ama göbeğim fırladı dışarı.zaten biraz göbekliydim şimdi içime de çekemez oldum.kilo olarak zayıf olmak da bazen işe yaramıyor kızlar...

nasılsınızz arkadaslar :) doktrdan geldım bugun bebısım 8 cm olmus 14 haftalık olmusuz..cınsıyetını ıse erkege benzettı doktr cıkıntı gozukuo dedı ama yanılabılırımde dedı bu donemde kız cocuklrnda ödem olusur ondanda öyle gozukebılır ama pipiye benzıo sankı dedı bakalım hayrlısı yeterkı saglıklı olsunn mınıgımmmm :)

Al aynı benim doktorum, hadi ben normalde de kiloluydum ondan diretiyor, senin ki ne istiyor.. Manyak mıdır nedir. Biz sanki meraklıydık bi sürü kilo almaya

hayırlı olsun cnm rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana sağlıklı olsun da.....

ben 54 kilo ile hamile kaldım, ve 3 ayda 2 kilo verdim ama göbeğim fırladı dışarı.zaten biraz göbekliydim şimdi içime de çekemez oldum.kilo olarak zayıf olmak da bazen işe yaramıyor kızlar...

fazla kilonuz yok zaten sıkıntı yapmayın bence hamileliğin güzelliklerini yaşamaya bakın takmayın kiloları yaaaaaaa biz napalımmmmmm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…