Bugün kontrole gittim. Hem gebelik hem yolk kesesi olusmus durumda. Bebegimi gordum diyemicem cunku cok kucuk bisey vardi makine kucuk oldugu icin yakalayamadi. 3 gun sonra tam cikar ama pespese ultrasona sokmayalim 10 gun sonra gel dedi. Haftaya cumartesiye cagirdi. Hersey yolundaymis cok sukur. Kesemizdw buyuyo yavas yavas. Guzel haberler aldikca cok mutlu oluyorum.
iyi akşamlar kızlar bu sabah sağlık ocağına gittim bana gecelik testi yapmadı ne dediysem olmadı gerek yok varsa vardır ne olcak biraz daha bekle 10 gun sonra gel dedi.
aa ne saçmasapan sağlık ocağı orası ? 10 gün böyle bilmeden etmeden bekliycek misin ilaç vs kullanıp kullanamıyacağını bilmeden ?
ne biçim doktormuş o
Canım bende kontrole gittim 5 hafta 5 günlük 14.4 mm olmuş kese yolku gördü bebişi göremedik 10 gün sonra gel dedi ama ben cumaya gitmeyi planlıyorum Rabb'ime şükür ikimizde güzel haberlerle döndük:) ben iki tane fasulye gibi bişi gördüm kaybolup görünen anlamadım ne olduğunu verdiği ultrason kağıdında kesenin içinde bişiy görünmüyor ama,senin kese kaç mm olmuş kaç günlükmüş canım
bilmiorum bende üzüldüm randevu alıp pazartesi cerrahpaşaya gitmeyi düşünüyorum çubukta çift çizgi çıktı
iyi akşamlar kızlar bu sabah sağlık ocağına gittim bana gecelik testi yapmadı ne dediysem olmadı gerek yok varsa vardır ne olcak biraz daha bekle 10 gun sonra gel dedi.
Canım bende kontrole gittim 5 hafta 5 günlük 14.4 mm olmuş kese yolku gördü bebişi göremedik 10 gün sonra gel dedi ama ben cumaya gitmeyi planlıyorum Rabb'ime şükür ikimizde güzel haberlerle döndük:) ben iki tane fasulye gibi bişi gördüm kaybolup görünen anlamadım ne olduğunu verdiği ultrason kağıdında kesenin içinde bişiy görünmüyor ama,senin kese kaç mm olmuş kaç günlükmüş canım
Gözünüz Aydın...Selam kızlar bende 2.bebeğimi beklıyorum inşallah Ocak annesi olucam bugun keseyi gördük bizde :))
Tebrikler...Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Arkadaşlar size bir sorum olacak benim hamilelik haftam belli değil sadece kan testi sonucum var elimde 1652 bu gün saat 12 de alınan kanla....düzensiz adet ve geç yumurtlama muhtemelen
Sancım olduğu için idrar testi ve diğer testleri yaptırmak için yarına gün aldım ama acaba keseyi de görebilir miyim....
Bir de sürekli adet sancısı gibi bir sancım var acaba normal midir?
Canim ben 4 nisanda adet oldum en son. 1 mayista adet olmam gerekiyordu. Ama hamile oldugumu ogrendim. O gunden beri adet olacakmisim gibi ara ara agrilarim oluyor benimde. Gecen sali doktora gittigimde 1600 lerdeydi kan degerim. O gun gordum keseyi. Karindan ultrason ile. Sende gorursun buyuk ihtimal.
Tuhaf tuhaf insanlar.... Ona neyse... On gün geçti deseydiniz hormon değerinden anlardı değil mi?
Kızlar hayırlı kandiller nasılsınız?
Yeni anne adaylarını,kese ve kalp atışları görenleri tebrik ediyorum.
Pazartesi günü sabah silinirken kanamam oldu.doktora koştum hemen
Kalp atışları normal ancak kanama alanı göründü ultrasonda.
Bu hafta istirahat verdi raporluyum kaç gündür kıpırdamadan yatıyorum sadece wc ye gidiyorum.
dün 2. progesteron iğnemi oldum doktora gittim herşey yolunda ama riskin var yatmaya devam dedi.
hala akıntım var ama açık kahve bazen sarı
2 düşüğüm var zaten
o yüzden korkuyoruuuuuuum
GÜMÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞ nerdesin kaç gündür seni okuyorum
inşallah iyisindir
ne zamana kadar devam edicek bu akıntılar yaaa
Tebrikler...Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Arkadaşlar size bir sorum olacak benim hamilelik haftam belli değil sadece kan testi sonucum var elimde 1652 bu gün saat 12 de alınan kanla....düzensiz adet ve geç yumurtlama muhtemelen
Sancım olduğu için idrar testi ve diğer testleri yaptırmak için yarına gün aldım ama acaba keseyi de görebilir miyim....
Bir de sürekli adet sancısı gibi bir sancım var acaba normal midir?
onu en basta sordu bilemedim yapmayacağını ki erken değil zaten 5 gün geçte hamileysem çıkmazmı
Cumartesi kanamam icin gittigimde 0,71 cm idi. Bugun 1,10 cm olmus. Öyle dedi doktorum. Bugun 5+4 günlük hamileyim. Benim kagitlarimda cm olarak veriyor degeri.
hayırlı olsun :)
gittin mi ilk doktor kontrolüne betan kaç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?