2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım bende kontrole gittim 5 hafta 5 günlük 14.4 mm olmuş kese yolku gördü bebişi göremedik 10 gün sonra gel dedi ama ben cumaya gitmeyi planlıyorum Rabb'ime şükür ikimizde güzel haberlerle döndük:) ben iki tane fasulye gibi bişi gördüm kaybolup görünen anlamadım ne olduğunu verdiği ultrason kağıdında kesenin içinde bişiy görünmüyor ama,senin kese kaç mm olmuş kaç günlükmüş canım

iyi akşamlar kızlar bu sabah sağlık ocağına gittim bana gecelik testi yapmadı ne dediysem olmadı gerek yok varsa vardır ne olcak biraz daha bekle 10 gun sonra gel dedi.

iyi akşamlar kızlar bu sabah sağlık ocağına gittim bana gecelik testi yapmadı ne dediysem olmadı gerek yok varsa vardır ne olcak biraz daha bekle 10 gun sonra gel dedi.

aa ne saçmasapan sağlık ocağı orası ? 10 gün böyle bilmeden etmeden bekliycek misin ilaç vs kullanıp kullanamıyacağını bilmeden ?
ne biçim doktormuş o

Tebrikler...Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Arkadaşlar size bir sorum olacak benim hamilelik haftam belli değil sadece kan testi sonucum var elimde 1652 bu gün saat 12 de alınan kanla....düzensiz adet ve geç yumurtlama muhtemelen

Sancım olduğu için idrar testi ve diğer testleri yaptırmak için yarına gün aldım ama acaba keseyi de görebilir miyim....

Bir de sürekli adet sancısı gibi bir sancım var acaba normal midir?

Son düzenleme:
bilmiorum bende üzüldüm randevu alıp pazartesi cerrahpaşaya gitmeyi düşünüyorum çubukta çift çizgi çıktı

bence de git yani böyle olur mu git 10 gün bekle. ona ne zararı varmış senin yapacağın testin. kendi yakınları olsa böyle davranmazlar.

Tuhaf tuhaf insanlar.... Ona neyse... On gün geçti deseydiniz hormon değerinden anlardı değil mi?

Cumartesi kanamam icin gittigimde 0,71 cm idi. Bugun 1,10 cm olmus. Öyle dedi doktorum. Bugun 5+4 günlük hamileyim. Benim kagitlarimda cm olarak veriyor degeri.

Selam kızlar bende 2.bebeğimi beklıyorum inşallah Ocak annesi olucam bugun keseyi gördük bizde :))
Gözünüz Aydın...
Kan testi yaptırmış mıydınız değeriniz kaçtı? Ben de yarın gideceğim ama keseyi görebilir miyim bilmiyorum

Bu arada benim de ikinci bebeğim olacak nasipse

Canim ben 4 nisanda adet oldum en son. 1 mayista adet olmam gerekiyordu. Ama hamile oldugumu ogrendim. O gunden beri adet olacakmisim gibi ara ara agrilarim oluyor benimde. Gecen sali doktora gittigimde 1600 lerdeydi kan degerim. O gun gordum keseyi. Karindan ultrason ile. Sende gorursun buyuk ihtimal.

Çok sağolun ikinci bebek sözde ama ben kızımda kan testi falan hiç yaptırmadım idrardan sonra direkt Dr gittik ve keseyi görmüştük... O zaman hiç bir şey bilmiyordum rahattım şimdi yarım yarım bir şeyler biliyorum... Daha tecrübesiz gibi davranıyorum bir de benim son adet tarihi 17 martnadet düzensizliğim had safhadaydı son altı aydır...24 Nisan'dan sonra yumurtlamış olmalıyım çünkü daha öncesi hastalıkla ve ilaçlarla geçti... Yarın bu durumu Dr nasıl anlatacağım onu merak ediyorum....

Son düzenleme:

minikkelebek, geçmiş olsun canım.. inşallah bu kez meleğin inatçı çıkacak annesi, naz yapıo sana belli.. yat yatabildiğin kadar,inşallah bu günlerde geçecek kucağına alıcaksın meleğini sağlıkla canımmm..

Âmin cümlemize nasip etsin canım ben ilk ölçtürdüğümde 709 du tahminime göre 4 hafta bir gün veya 4 hafta 2 gün olabilir haftan. Keseyi zar zor karından görebilirsin hergün ikiye katlıyor bhcg benim 3500 ken kese 4.4 mm di haftam ultrasonda 4hafta 2 gün çıktı senin yarına en az 3300 olur hcg adet sancında doğal canım benimde ağrıdı geçen hafta belimede vurdu hatta doktor belim ağrıyo diye ayrıyeten progestan verdi kasık ağrısına hiç canını sıkma rahimdeki bağlardan kaynaklıymış galiba allahım bizede bebeklerimizede sağlık versin

meraba ocak hamisler hepiniz kandili mubarek olsun ilk olarak bende araniza yeni katildim henuz daha yeniyim ve benim bu 3 .cu bebisim daha gecen ay spirali cikarttim bu ay hamile kaldim aslinda bizimki surpriz oldu cunku bir kere denedik ve tuttu normalde ben tek yumurtaligim bu kadar cabuk kalacagimi planlamamistik ama olsun ne diyelim hayirlisiyla sag saglim gelsinde gerisi onemli deil

Cumartesi kanamam icin gittigimde 0,71 cm idi. Bugun 1,10 cm olmus. Öyle dedi doktorum. Bugun 5+4 günlük hamileyim. Benim kagitlarimda cm olarak veriyor degeri.

Benimde cm ben mmye çeviriom canım:) 1.44 cm aramızda bir gün var:) senin yolk verdiği kağıtta gözüküyomu benim kesenin içi kara delik gibi:)

hayırlı olsun :)
gittin mi ilk doktor kontrolüne betan kaç :)

12. gün BetahCG değerim 168 çıktı. Benimkisi tüp bebek
13 mayısta keseyi gördük.
22 mayısta ise kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz.

Son düzenleme:
ya bu arada arkadaslar benim gerci 3. cu hamileligim ama benim onceki 2 hamileligimde hic basim donmezdi bunda pervane gibi basim donuo sizde de oluomu yoksa dis gebelik felanmi oldumya cok korkuorum dis gebelik olmaktan cunku zaten tek yumurtaligim var ve 3 sene once yakin bir arkadasim dis gebelik yuzunden bir turtaligini kayip etmisti benimde basimada gelir ve tek kalan yumurtaligimida kayip ederim die cok korkuorum zaten 3. cuyu yapmamin nedenide bu ilk yumurtaligimi tümör yuzunden kayip ettim bundanda olmayayim lutfen allhim insllh hayirlisiyla hamileyimdir ve burda haa diyince hastaneyede gidilmio anca tr ye gelmemi beklicem cunku burda en erken 12 haftalik gidilio hastaneye kizlar lutfen dis gebelik yasamis olan belirtilerini yazabilirmi benim birde sag tarafimda karin agrisiyla birlikte cok sancim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…